merhaba kızlar
artık çok sık giremiyorum takip edemiyorum.okusam bile bitirene kadar yazacaklarım aklımdan gidiyor.hamilelikte herşey değişiyor hormonlardan dolayı.sağ gözümde bulanıklık başladı.doktor hamilikten hormonardan dedi.film istedi göz bebeğimde su toplanmış.bu kadar görmen bile mucize dedi.sol gözü kapattığım zaman hiçbişe göremiyorum bulanık hep.bilgisayrdada çok fazla kalırsam baya yoruyor.stres yapma dedi bişe falanmı oldu dedi.sınavlar vardı bütünlemelere çalışamadım ona biraz canım sıkıldı.bide doktora canım sıkılmıştı çapadaki.ondan sonra oldum.hiç bişe vermedi.doğumdan sonra düzelir düzelmese gözden anjiyo yapıp ilaç vericez falan dedi.1 ay sonra tekrar geld dedi.
hiçbir hazırlık yapmadım ,isme karar vermedik,güya netten araştırıp liste yapacaktım falan ama gözüm böle olunca bişe yapamıyorum fazla.eşimle avmye gittik.ilk defa çıtçıtlı badiler,çorap,önlük ,eldiven aldık kızımıza.şu kpss sınavıda geçsin ufaktan bbaşlarız hazırlıklara.
arkadaşlar bebek hareketlerinden bahsetmiş.biizm kızda bazen gündüz hiç hareket etmiyor .gece olduğunda ayaklanıyor yatsam bile beni uyutmuyorum.geçen hiç harekethissetmedim yapmadığım kalmadı.sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik hemşire gaytet iyi dedi.uyuyodur yada çok hareketli değildir sen duyamazsın dedi.hareket halinde hiç duyamazsın dedi.telaş etme takıntı haline getirme dedi ama bana çapadaki doktorum kandaki pıhtılaşmaya meyilden ötürü bebeğinin kalbi heran durabilr deyince .insanın elinde olmuyor.iğne coraspin kullanıyorum dedim.ama %100 çzüm değil dedi.her gebelikte var bu tehlike ama seninki daha farklı diyor.sürekli hareketleri kontrol et diyor.bide o kadar rahat söylüyorki karşısında insan değilde taş varmış gibi
tugbaemrah, Enkidu, ZynpT, melonee, chekirdekk, orkide85+, Nilhans, demet35, dodehimini, wilma8, ocwmays, papatya3459+, yaprak__, delikiz1982, aherdo, piraye_84, gamze1907, sahra_211283+, feslegenim
anamm 19 kişiii maşşallahhhh
1çay kaşığı toz zencefıl ıle bır cay kaşığı balı karıştırıp yutuyordum ben ama bılemıyorum hamılelıkta nasıl etkiis
alerjiden kuru öksürük başladı bende kızlar. hamileler öksürük için napabilir, neler zararsız bize?yardım edin boğulucam...
masallahhh valla bize ...tugbaemrah, Enkidu, ZynpT, melonee, chekirdekk, orkide85+, Nilhans, demet35, dodehimini, wilma8, ocwmays, papatya3459+, yaprak__, delikiz1982, aherdo, piraye_84, gamze1907, sahra_211283+, feslegenim
anamm 19 kişiii maşşallahhhh
sağol cnm benim. bal yiyorum da hamilelikte zencefil sorun olur mu ki? bilen vaar mı acaba???
slm kızlar
okul başladı artık pek giremıyorum
bugun ayrıntılım vardı
doktor herşeyine baktı sadece başında 1tane kist buldu o da onemsizmiş, zamanla geçiyo 1den fazla olunca riskli dedi
ağzı burdu parmakalrı böbreği kalbi... şükür hepsine çok güzel dedi:)
ama ben akıllı kılo ve boy sormayı unuttum
ordanda doktorumun odasına çıktım o da herşey iyi dedi 10ekime randevu verdi.şeker yüklemesi yapıcakmışız... gitmişken doğum katına çıktım örnek bir odaya baktım :) o günler gelse de bi çıkıverseler:)
su ile ilgili yazmışsınız ben de baya ıltıhap vardı su sayesınde sıfırladım:) ihmal etmeyin,su içemeyen meyvesuyu ayran içsin mumkunse evde yapılmış tabı,yoksa hazır meyve suyunu 5aydır içmiyorum gazlı içecekelrde öyle...!!
papatya ben de tetenozu oldum, kolum hafifçe ağırdı sadece
ikinci dozu da 1 ekimde vurulucam inş
sonraki 3 doz doğumdan sonra oluyormuş sanırım
Gözün aydın canım... Dodehimini sen nere mezunuydun ve kaç yılı
Oğluşunun okulu hayırlı olsun, inşallah başarılı bir öğrenci olur... Benim bir oğlanın sadece kitapları 300 tuttu..
Allahtan geçen seneki formaları oluyor...
......................................................................
Fesleğencimmmmm...
aman boşverin yapılan yorumları ya
ben gebeliğimin ilk 17 haftasını bulantıyla geçirip 9 kilo vermiştim
gören demediğini bırakmıyordu sanki ben saidstim çocuguma da kendime de işkence ediyorum ondan zayıfladım
sonra o verdiklerimi aldım, üzerine de aldım bir kaç kilo
göbeğim biraz küçük geliyor insanların gözüne, ama dr herşeyin normal oldugunu boyunun ve kilosunun günü gününe tuttuğunu söylüyor
hatta gecen gün yeni doğum yapmış biri göbeğime şöööyle bir baktı, "ya sen doktora görün bence senin bebeğin çok küçük kalmış" demesin mi
ayy nasıl sinir oldum kendi bir tane doğurdu diye prof sanki bir bakışta bebeğime küçük dedi
ben de "ben gayet iyi takip ediyorum kilosu da boyu da gayet normal" dedim sustu[/B]
canım geçmiş olsun ah bu doktorlar onlar için günde kaç tane ama işte bizi hiç düşünen yok gözünde düzelir inşallah dahada canını sıkma hiçbirimizin ki garanti değil Allaha emanet hepsi dün anlattılar son ayda kordonu boğazına dolamış düğüm yapmış bebek bende bugün eşin işi nedeniyle mutsuzum hem artık hiç bişeyi takmıcam bebişim baştan beri neçok şeye üzüldü diyorum hem çıkıyo illa bişeyler aman sağlık olsun herşey düzelir hayatta
bu arada hepinize selamlar annişler ve kuzucukları
Geç hissediliyormuş diye duymuştum.... Hatta bazen plasenta rahim ön duvarına yerleşiyormuş, bu durumda olanlar da geç hissedermiş..
İnşallah tez zamanda olur...
Karnında bebeğin sağa sola toparlandığını farkadiyormusun...
Ben de 2001 OGÜ mezunuyum... Biraz yaşlıyım anlıycan..Gözün aydın canım... Dodehimini sen nere mezunuydun ve kaç yılı
eskişehir ogü
2007
bu sene 2.sınıfları okutcam
Afiyet olsun canım... Bişicikler olmazzzmerhaba 2013 ocak anneleri 21 haftalık hamileyim sabah bir kupa süt içtim akşamda balık yedim şimdi de aklıma takıldı bir sakıncası olur mu kiii ?????
millet işyerinde alaturka tuvalet var eğilip kalkarken zorlanıyorum
evde alafranga rahat oluyor
sizde de var mı aynı durum
ay bi de benim ayaklarım bazen şişiyor bazen ayakkabılarımın içine girmiyor
düz ayakkabı giyiyorum
bugün hediye çekimle şu ayakkabıları aldım
Eki Görüntüle 510325
Eki Görüntüle 510326
herkes bebişe alır ben kendime aldım bu sefer
ama ben ne kadar rahat edersem bebişler de o kadar içerde rahat edecekler dimi ama
maşallah canım gözün naydın bir sorun yokmuş..kist önemsizmiş sevindim senin adına..slm kızlar
okul başladı artık pek giremıyorum
bugun ayrıntılım vardı
doktor herşeyine baktı sadece başında 1tane kist buldu o da onemsizmiş, zamanla geçiyo 1den fazla olunca riskli dedi
ağzı burdu parmakalrı böbreği kalbi... şükür hepsine çok güzel dedi:)
ama ben akıllı kılo ve boy sormayı unuttum
ordanda doktorumun odasına çıktım o da herşey iyi dedi 10ekime randevu verdi.şeker yüklemesi yapıcakmışız... gitmişken doğum katına çıktım örnek bir odaya baktım :) o günler gelse de bi çıkıverseler:)
su ile ilgili yazmışsınız ben de baya ıltıhap vardı su sayesınde sıfırladım:) ihmal etmeyin,su içemeyen meyvesuyu ayran içsin mumkunse evde yapılmış tabı,yoksa hazır meyve suyunu 5aydır içmiyorum gazlı içecekelrde öyle...!!
Canlanın dedim,herkes geldi :)
Slm kizlaar bu hafta nerdeyse hiç takip edemedim.bu hafta ailecek okulluyduk yoruldum yaw.kizimi anaokuluna yazdırdık p.tesinden beri beraber gidiyoruz şimdilik sabah babamiz götürüyor bizi bende orda bekliyorum onu.aman cok şükür sevdi okulu alıştı bakalım p.tesi belkide kendi gider.sizde ne var ne yok?
bende 71le hamile kaldım ilk 5 ay mide bulantsından yiyemedim kilo verdim.şimdi 72ye çıktım.gören karnın küçük oğlana benziyor diyor.diyorum ama kız onlarda erkek gibi diyorlar.olsun 2.si erkek olur diyorlar.sanki erkek olması şart gibi.ayrıntılı renkli de çektirdim kız diyorum .hı diyoalr tam 4 doktor gördü hepside kız dedi.sağlıkla gelsinde başka bişe istemiyorum.hem şuan 705grdı haftasına göre uygu giidyor.
teşekkür ederim canım .evet onlar alışmış kaçtae hasta geliyor.işallah doğumdan sonra müdahale gerekmeden düzelir.allahım bebeklerimizi korusun .hakkımızd ahyırlısını nasip etsin.allahım kimseye evlat acısı göstermesin çok zor.ben 2aylıkken kürtaj oldum bide 6haftalık düşük yaptım ço zordu..kandaki pıhtılşamdan .ne olduğu belli olmadığı için.allahım yardımcın olsun canım allhım bizi hiç darda sıkıntıda bırakmasın.bebeklerimiiz hiçbişe için üzmemeliyiz ama elde değil işte
ÇEKİRDEKcim canlanın diyodun ya bak melonee geldi.. Bi de Ayşe gelse tam canlanır...
Dimi Meloneeecim
bugünden itibaren rahat rahat aynalara küsebilir kendimi çirkin hissedebilirim sanırımyaa dün kocamla bugün annemle gezmediğimiz dükkan kalmadı ,alt kısım 38 beden orta kısım 40 beden olunca kıyafet bulamıyorum.göğüsten aşağısı bol bi elbise aradım onuda bulamadım 42 beden giydim yuh artık diye diye ama oda emanet gibi durdu kolları aşağı doğru sarkık durdu.hamile mağazalarını dolaştım beğenmedim sümük gibiydi elbiseler.olmadı anlıycanız.okadar yoruldum kii gözümden uyku akıyor sanki bütün gün hamallık yapmışım okadar yorgunum mağazalarda spotlardan okdar sıcakki giy çıkar haşat oldum biyandan..yarın düğün var ve ben elbise bulamadım.
ama oğluşum mutlu anneannesi ciciler aldı bugün oğluşuma. nenesi polar battaniyeyle pijama takımı aldı .battaniyemiz krem inekli bişey çok güzel.içinde minnoş kafasıyla nası güzel durucak benim oğlum kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?