aysecim kızımızın adını eklermisin MASAL DENİZ
selammmm kızlar ben geldmm
hosgeldin canim benimm...
kızlar merhaba :) hepinize güzel dileklerınız için teşekür ederım :)
kızçemde tekmelio sizi su an sevgi göstergesı oluo buu
doktordan öğlen geldim ama yazamaıdm size ev de çook iş vardı annem ve kızkardeşimle
beraber evi bebege göre düzenleme işine girişicektık bugun ıste eve geldıgımde onlar evdeydı
ben halı değiştirmeyı duusnuyodum ama malum daha ayarlayamamıstım sağolsun kardeşim halıyı
almış annem de perde yaptırmış camlarıma çok güzelller :) camalrımı sildiler evımı düzeneldirler,
salonu düzelttik değiştirdik perdeleri astık vs vs sağolsunlar allah razı olsun :) öle değiştirdik evi accık
ben de işşte ortalarda dolaştım elimden gelenı yaptım :)
bugun hastaneye gıttım ıste dr baktı bi sorun yok cok sukur tabıı ayrıca muayenehanesıne gittiğim doç da
hastanede yanına cagırmsıtı gittim işte 15 gun oncekı kan tahlılelrımı evde unutmsutum onu gosterdım
hiç begenmedı :18: tekrar yapalım dedi şeker yüklemesi yaptı 50 mg lık falan işte
sonucları cıksın gel bi daha bakalım burda dedı ok dedim ama sonuclar gec cıkıcakmıs baska gun gelım
çok yorgunum dedımama yoruldum şeker yüklemesi kan derken saat 11 e kadar ac durunca tabıı mahvoldum
öle eve geldım işte sonuclarım cıkmıs baktım şekerım normal çıkmışş ama kan degerlerım çok düşükk
kan ilacımı ıcıyorum pekmez üzüm yüklenıyorum yokk artmamış demekki
napcaz bilmiyorum daha dr göstermedım işte yenı cıkmıs pazartesı fln giderim olmadı böle kızlar :)
sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla sayfaları anca bıtırdım naapmısnız öle bi gunde cıx cıx cıx
kızıma bbnnn hala isim bulamadımm kızlar dün gee rüyamda kızımı gördümmm okadar güzeldiki melek gibiydiii...emziriyodumm göğsümden süt geliyoduuuu çokk gzek ruyaydı
hayir olsun canim rüyan ne güzel yaa tez zamnda kavusuruz insallahh hepimiz meleklerimize aminnn insalllahh..ben sana yazayim bir kactane isim daha önced yazmistim elisliya elifliya mislina eslem esila ecrin liyanur azra afra buglem...insallah begenirsin yardimci olur belki sana ...
soall cnm bnm kzıımma hiç bi isim yakıştıramıyorumm:))))
H.BULDUKKK cnm nasılsınız bkalımmmmn bnmde karnımda gerilmeler oluyo hatta içerde bişeyler kopuyo gibi hissediyoum
İŞTE AYNI DURUM BENDEDE VAR BENİ EN İYİ SEN ANLARSIN DEMİ AMA HERKES AYNI OLCAK DİYE BİŞEY YOK BU ARADA SENLE DOĞAM TARİHLERİMİZDE AYNI
mileette ne oluyor anlamadım.benimkide hiç belli olmuyormuşşş.dertleri o sizene ya sizene bizim bir öğretmen arkadaş var....7 aylık onunki çıkmış benimki çıkmamışşş...töbe yarabbi töbe 7 aylıkla kıyasladılar beni yaaa...çıksa dert çıkmasa dert..
aman boşverin yapılan yorumları ya
ben gebeliğimin ilk 17 haftasını bulantıyla geçirip 9 kilo vermiştim
gören demediğini bırakmıyordu sanki ben saidstim çocuguma da kendime de işkence ediyorum ondan zayıfladım
sonra o verdiklerimi aldım, üzerine de aldım bir kaç kilo
göbeğim biraz küçük geliyor insanların gözüne, ama dr herşeyin normal oldugunu boyunun ve kilosunun günü gününe tuttuğunu söylüyor
hatta gecen gün yeni doğum yapmış biri göbeğime şöööyle bir baktı, "ya sen doktora görün bence senin bebeğin çok küçük kalmış" demesin mi
ayy nasıl sinir oldum kendi bir tane doğurdu diye prof sanki bir bakışta bebeğime küçük dedi
ben de "ben gayet iyi takip ediyorum kilosu da boyu da gayet normal" dedim sustu
herkeze göre çok kilo almışım ,o yüzden tartıkmıyorum ,çünkü yememe dikkat ediyorum ,iştahım kaçıyorrr(7 kg -1 hafta önce )
bugun annemde diyor ki ,olsun olsunnnn belki 4 kg doğurursun diyor ,rabbim tek dileğim tombiş bi bebek istiyorum ,çok küçük olunca ben tutamam onu
Allah bebeğine kavuştursun canım..
slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? bugün giremedim 20 sayfa yazılmış maşallahbugün şeker yüklemesi yapıldı bana da arkadaşların hakkı var gerçekten iğrenç oluo aç karnına içince o bal gibi suyu... ama yaptırmamış olanlara bir tüyo vereyim doktorum içine limon sık dedi allahtan kafeteryada varmış sıktım yarım limonu da su içilebilir hale geldi... nese sonuç olarak şeker yüklemesi testimin sonuçları geyet iyi allaha şükür hatta düşük bile dedi doktor
minik kuşum da 662 gr olmuş teyzeleri boyu da 32 cm mişminik yaramazım gece oynuo gündüz uyuyo kızlar, çok yaramaz olcak bu herhalde gece üçe kadar uyutmadı beni, ama bugün kendi esniodu ekranda minik cadı
nese ben bi geçmişe bakim neler olmuş bugün :)
Eylül,Duru,Cemre,Asya,Esila,Çisem,Dolunay,Zeynep.. Buda Aslı teyzesinden öneriler olsun cnmsoall cnm bnm kzıımma hiç bi isim yakıştıramıyorumm:))))
Eylül,Duru,Cemre,Asya,Esila,Çisem,Dolunay,Zeynep.. Buda Aslı teyzesinden öneriler olsun cnm
sagol cnaim aciklaman icin izim 2 yasindan beri gidiyor krese. bir tr tatilimiz oldu unutmus iste koreceyi
uzun sure burda kalip kalmama konusunda cok tereddudlerimiz var yani kizin okula baslama yasi gelicek 2014 eylulde
gerci trdede artik cok erken oluyor belki bu yuzden 1 sene daha gec yollariz cocugu hazir olunca.
erken gitmesine iyi demiyorlar burda aslinda en buyuk avantaj ozel devlet okulu diye bir ayrim yok
hepsinin kalitesi ayni. siniflar 32 kisiyi gecmiyor. spora muzige sanat daha fazla zaman ayiriyorlar cocuklar
okumanin yaninda baska bir dalda da egitim aliyor. hatta birkac:) tr ye gidersek buyuk ihtimalle devlet okuluna gdecek
ozele yollayamam yillik 25milyardan bahsediliyor. cok fazla.bu konu cok karisik gercekten insan cocugu icin en iyisini
yapmak istiyor ama nedir iyisi bilemiyorum. tr de heryil egitim sistemi degisiyor. el yazisiyla baslamislar okuma yazmayi ogretmeye
bana bu daha zor geliyor ben heceyle ogrendim hiic zorlanmadan. ne bileyim. insanda sasirip kaliyor.
aynen dedigin gibi koku koreden koyuyor eki turkceden corba yapiyor. bilmedigi birseyi diger dille tamamliyor.
nezamn şeker yüklemesi yapılıyo..ya bn cadımı oynarken göremedim bi kere elini oynattı nezamn ultrasonda dr.baksa uyuyo
kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)
her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)
gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı
usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi
bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği içinölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem
böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar
beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?