2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aysecim valla negüzel ablan annen sirtin yere gelmez insanin böyle günlerde yaninda olan biri olmasi cokkk amaa cokkk güzel bisey keske benimde yanimda birileri olsaa...ah yanlizim bir esim var su gurbette...evet insan acliktan mahvolur yaa yapin bitsin iste iskence umarim herseyin yolunda gider canimmm benimmm...

Son düzenleme:
kızıma bbnnn hala isim bulamadımm kızlar dün gee rüyamda kızımı gördümmm okadar güzeldiki melek gibiydiii...emziriyodumm göğsümden süt geliyoduuuu çokk gzek ruyaydı

kızıma bbnnn hala isim bulamadımm kızlar dün gee rüyamda kızımı gördümmm okadar güzeldiki melek gibiydiii...emziriyodumm göğsümden süt geliyoduuuu çokk gzek ruyaydı

hayir olsun canim rüyan ne güzel yaa tez zamnda kavusuruz insallahh hepimiz meleklerimize aminnn insalllahh..ben sana yazayim bir kactane isim daha önced yazmistim elisliya elifliya mislina eslem esila ecrin liyanur azra afra buglem...insallah begenirsin yardimci olur belki sana ...

soall cnm bnm kzıımma hiç bi isim yakıştıramıyorumm:))))

İŞTE AYNI DURUM BENDEDE VAR BENİ EN İYİ SEN ANLARSIN DEMİ AMA HERKES AYNI OLCAK DİYE BİŞEY YOK BU ARADA SENLE DOĞAM TARİHLERİMİZDE AYNI

Evet canım seni çoook iyi anlıyorum!
İnsanlarla uğraşmak çok zor. Ben normalde çok neşeli bi insanım. Hamilelik döneminde bi de onun muhabeti hiç bitmedi.
Kilo bir, neşeli halim iki. Neymiş çok mutluymuşum, çok sakin bi hamilelik geçiriyomuşum. Ne güzelmiş, maşallah hiçbi derdim yokmuş, hayat bana güzelmiş. Bunlar güzel yorumlar tabi, ama söyleme şekli çok önemli yani.
Napcaktım anlamadım ki?! Aman tanrım hamileyim deyip ağlıcakmıydım anlamadım!
Çok tuhaflar ya cidden!Hatta geçende biri, maşallah taş gibisin, on tane doğurursun sen bu gidişe diyo!
Ama bi gözler var, fıldır fıldır!
Neyse canım boşverelim! Biz bebişlerimizin keyfini düşünelim değil mi?!
Aynı gün fırtlatırız kız inşallah!

Manyak canım millet! Boşvercez artık!
Ya 7 aylık bile olsan nolcak! Aynı mı ocak gelişimin. Boyun farklı kilon farklı, kiloyu aldığın yer farklı.
allaaaaaam kurtar bizi yarebbbbiiim

Al bi saçmalık daha! Sen bak dışarıdan kiloyu da ölçmeyi biliyosundur kesin deseydin!
Ben tersliyorum valla bir iki seferdir herkesi. Kimse ağzını açamıyo. Kesin arkamdan hamile olunca çk huysuzlaştı diyolardır. Terör estiriyom valla kötü yorum yapan olunca. Geçen biri naber dedi, iyiyim dedi, şişmanlıyoruz diyosun diyo. Gülüyo. Espri yaptıya şimdi çok komik salak! Hayır şişmanlamıyoruz! Hamilelikte buna bebeğin büyümesi denir, dedim. Esprisini de soktum bi yerine.
Ama salaksın yani! Yapma böyle salak espriler! Çok yavan olma yani mümkünse
O diil de forumun hamilelikte en cadılaşan annesi ben olcam bu gidişe
Valla ben çok şirin bi anneyim

Delikiz! Güle güle kullan ayakkabıların pek de güzelmiş!
Rahat etsin tabi minnoşlar!

Ah canım tombiş değil de aslında 3,5 kilo falan doğum için süper biliyo musun?!
Hem direk sezaryene almazlar.Hem de öyle küçük değil! Arada işte en ideali. Tabi biz ayarlayamıyoz minnoşların kilolarını!
Vücut artık. Yoksa o Ebru Şallı 3-5 kilo alıp o dobik çocukları nasıl doğurcaktı di mi!
Ben de sendenim canım! Missss 7 kilo
Veririz yaaa aman bi de onu mu dert etcez!

Aryacım! 30 kadının üzerine geldiğini düşünmek istemedim valla!
Allah kolaylık versin canım. Bi de forumdaki öğretmenler alınmasın, kendim de 2 sene öğretmenlik yapmış ve ailemde sürüyle öğretmen olan biri olarak sölim, öğretmenler azcık bilmiş oluyor! Çoğu tabi hepsi değil. Ama yani 30 çok bilmiş tiple seni düşünemedim canım! allah kolaylık versin. Şimdi herkes kendi doğrularını evrensel gerçekler olarak sunuyolardır zaten eminim.
Kendi hamileliğinde bişey olur, saftirik, tüm hamileliklerde normal olanın o olduğunu düşünür!
Offf kolay gelsin canım!

slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? bugün giremedim 20 sayfa yazılmış maşallah bugün şeker yüklemesi yapıldı bana da arkadaşların hakkı var gerçekten iğrenç oluo aç karnına içince o bal gibi suyu... ama yaptırmamış olanlara bir tüyo vereyim doktorum içine limon sık dedi allahtan kafeteryada varmış sıktım yarım limonu da su içilebilir hale geldi... nese sonuç olarak şeker yüklemesi testimin sonuçları geyet iyi allaha şükür hatta düşük bile dedi doktor
minik kuşum da 662 gr olmuş teyzeleri boyu da 32 cm miş minik yaramazım gece oynuo gündüz uyuyo kızlar, çok yaramaz olcak bu herhalde gece üçe kadar uyutmadı beni, ama bugün kendi esniodu ekranda minik cadı
nese ben bi geçmişe bakim neler olmuş bugün :)

nezamn şeker yüklemesi yapılıyo..ya bn cadımı oynarken göremedim bi kere elini oynattı nezamn ultrasonda dr.baksa uyuyo

ay_she ciğim bebeğinin iyi olmasına sevindm.ne güzel annen ve kız kardeşin yanında işlerinide yapmışlar.işallah kan değerlerinde yükselir.bende ilaç kullanıyorum test yaptırmamıştım uzun zamandır.yaptırdım ama sonuçları almadım daha.
şeker yüklemesi bende yaptırıcam .benden glukoz limon su istediler ama aç mı geleyim diye sormadım.aç mı tok gidilecekki sabah 9da gidicem.

canım yaşının gerektirdiğini yapıyor dediğim gbi iki dil de oturacak zamanla, ben bunun eğitimini aldım güven bana.. senin tek yapcağın şey evde onla türkçe iletişim kurmak çünkü dışarda sosyal ortamında yeterince korece konuşuo.. bi zaman sonra dengelenicek.. aslında iyi bir fırsat bu onun için kore ekonomisi hızla büyüyor ve teknolojide dev markaları var...diğer asya ülkeleri gibi (japonya ve çin) daha sonra türkiyeye bile dönseniz bu kızın için çalışma alanında bir artı olcak.. çünkü artık ingce ve almancayı herkes bilio ama asya dilleri zor ve o dilleri bilenler sırf çevirilerden bile dünya para kazanıyorlar... canım oranın da eğitim sisteminde eksiklikler var ama bence üniversiteye kadar olan ilk ve orta bölümde bizden iyiler gerçekten.. seninde dediğin gbi çocuklara sadece ders öğretmiyorlar sanatsal ve bedensel anlamda çocukları yetenekleri doğrultusunda daha iyi yönlendiriyorlar... orda bir üni okuyup burda diploma denklik belgesi de alabilir, hatta ben üni de okurken ösym almanyada, hollandada falan da üniversiteye giriş sınavı yapıyordu ordaki türkler de orda daha kolay bir sınava girip burda kolayca üniye yerleşiodu.. bizim sınıfta da vardı anne türk baba alman bir arkadaşımız o şekilde gelen.. orayla öle bi bağlantı var mı bilmiorum ama bazı üniversitelerinde yurt dışı eğitim programlarında türkiyedeki ünilerle anlaşmaları var ve öğrenciler bir yıl da burda okuyup iki okulunda diplomasını alıolar... yani zamanı gelince kızın okumaya istekliyse bunlar hallolur merak etme..

nezamn şeker yüklemesi yapılıyo..ya bn cadımı oynarken göremedim bi kere elini oynattı nezamn ultrasonda dr.baksa uyuyo

24. haftada yapılıo canım.. ay ben dört boyutluya giderken çikolata yedim ne uyuması jimnastik hareketleri yapıodu içerde :) ama on iki haftadır gündüz uyuyo az hareket var gece cadı oluo kızım kıpır kıpır maşallah kızına keyfine düşkün herhalde senin küçük minnoş

çok sevindim ayşecim gözün aydın minik kuşun sağlıklıymış allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…