24. haftada yapılıo canım.. ay ben dört boyutluya giderken çikolata yedim ne uyuması jimnastik hareketleri yapıodu içerde :) ama on iki haftadır gündüz uyuyo az hareket var gece cadıoluo kızım kıpır kıpır maşallah kızına keyfine düşkün herhalde senin küçük minnoş
heralde valla anasına çekmiş:)))) hımmm dört boyutlu hiç çekilmedim bnde bu ayın sonuna doğru çağırdı
gidicem inş.4 boyutluyla bakar ultarasona girmeden okadar meyve suyu çikolata yiyiyorum gene uyuyo gene uyuyo
bayildm ayakkabilara ya ikiside super tam benim tarzim bende trden gelirken duz taban bir sandalet almistim iyiki almisimmillet işyerinde alaturka tuvalet var eğilip kalkarken zorlanıyorum
evde alafranga rahat oluyor
sizde de var mı aynı durum
ay bi de benim ayaklarım bazen şişiyor bazen ayakkabılarımın içine girmiyor
düz ayakkabı giyiyorum
bugün hediye çekimle şu ayakkabıları aldım
Eki Görüntüle 510325
Eki Görüntüle 510326
herkes bebişe alır ben kendime aldım bu sefer
ama ben ne kadar rahat edersem bebişler de o kadar içerde rahat edecekler dimi ama
balli limonlu sicak su iyi gelebilir caim gecmis olsun bendede oluyor ara ara.alerjiden kuru öksürük başladı bende kızlar. hamileler öksürük için napabilir, neler zararsız bize?yardım edin boğulucam...
hangi okula kacinci sinifa gidiyor canim oglun? cok heyecanli olmali ben kizi krese yollarken heyecanlanmistim:))Gözün aydın canım... Dodehimini sen nere mezunuydun ve kaç yılı
Oğluşunun okulu hayırlı olsun, inşallah başarılı bir öğrenci olur... Benim bir oğlanın sadece kitapları 300 tuttu..
Allahtan geçen seneki formaları oluyor...
......................................................................
Fesleğencimmmmm...
bende de ayni yerde bicak saplanmasi gibi oluyor geciyor sebebini bilmiyorum.Kızlar ağrımı size anlatmak için bir resim bulup işaretledim kırmızıyla.
Sanki oramda bir ağrı hissediyorum 1-2 sn süren. 4-5 kez tekrarlanan.
Sizde de var mı bu durum?
Ya da rahim boyu kısalığından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim...
ya boyun ne guzel 172 ben 164 umbende dün aynı şeyi hissettım öğretmenler odasında arkadaslarla kahvaltı yapıyoruz buyuk bı ayna var bı baktım genişlemısım ya bu benmıyım oldum biantoplamda 3 kılo aldım ama hıc kılo almamıskende normaldekı pantolonlarıma gıremıyordu kalcam bariz genişledı daha nerelerımız genışlıcek bakalım.ben hep elbıse gıyıyorum göğüs altından bol robanlımı dıyolar ne ondan işte.bıde pantolon görünumunde tayt gıyıyorum.gecen mor bı elbıse gıymıstım altına toz pembe çorap teyzeler pek bı begendı benı ne tatlı bı hamılesın sen dedıler eşimde hep iltıfat edıyor ama ben kendımı hıc bu kadar kılolu görmedım ömrümde yadırgıyorum.1.72boyum kılom 60.ama en son 1 ay once buydu yanı:)bakalım kac olduk
yok canim ya zaten net kilo diye birsey yok tahmini o olculer. bana 23+0 da 600gr dedi zaten bir haftada 60-100 gr normalKizlar dun doktora gittigimde bebisim 24+0 di kilosuda 668 gr az diil dimi gerci doktor cok guzel dedi ama benim kafama takildi
bugünden itibaren rahat rahat aynalara küsebilir kendimi çirkin hissedebilirim sanırımyaa dün kocamla bugün annemle gezmediğimiz dükkan kalmadı ,alt kısım 38 beden orta kısım 40 beden olunca kıyafet bulamıyorum.göğüsten aşağısı bol bi elbise aradım onuda bulamadım 42 beden giydim yuh artık diye diye ama oda emanet gibi durdu kolları aşağı doğru sarkık durdu.hamile mağazalarını dolaştım beğenmedim sümük gibiydi elbiseler.olmadı anlıycanız.okadar yoruldum kii gözümden uyku akıyor sanki bütün gün hamallık yapmışım okadar yorgunum mağazalarda spotlardan okdar sıcakki giy çıkar haşat oldum biyandan..yarın düğün var ve ben elbise bulamadım.
ama oğluşum mutlu anneannesi ciciler aldı bugün oğluşuma. nenesi polar battaniyeyle pijama takımı aldı .battaniyemiz krem inekli bişey çok güzel.içinde minnoş kafasıyla nası güzel durucak benim oğlum kimbilir. kolum ağrıyor tetanozdan kaldıramıyorum.kıyamam ben yaa bebişlerimize ne aşılar olucaklar kollarını kaldıramıycaklar böyle kıyamamben onlara
Kızlar ağrımı size anlatmak için bir resim bulup işaretledim kırmızıyla.
Sanki oramda bir ağrı hissediyorum 1-2 sn süren. 4-5 kez tekrarlanan.
Sizde de var mı bu durum?
Ya da rahim boyu kısalığından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim...
bende orada batma şeklinde bir ağrı hissediyordum geçti..
Eki Görüntüle 510346
ben kendi lohusaligimdan bahsedeyim biraz kizlar. benimkiler hep zor geciyor 2.hamileligimden sonra daha cok zor gecti depresyona girdim ben ama doktor gecer dedi gecmezse yönlendiririm demisti.ama uzun sürdü biraz benim ailem türkiyede burdada bana esimden baska kimse yardim etmez oda dogumdan sonra dogum izni var ese yardim etmek icin oda bittimi isin zor oluyor bakalim bu nasil gececek insanin yaninda yardimci olan birirsi oldumu iyi oluyor gercekten gelen giden ev temizlik yemek cocuklar allah yardimcim olsun birde su büyük temizligi yapsak okadar rahatliycam ki simdi üstümde yük insan yapincaya kadar kafaya takiyor iste heryer düzenli temiz olsun diyor ee birde bebek gelecek temiz eve gelsin benim kuzummm..llohusallikta var dogumdan sonra oyüzden insan hersey bitsin söyle doguma iyi bir hazirlik olsun ve lohusallik iyi gecsin istiyorum..
kızıma bbnnn hala isim bulamadımm kızlar dün gee rüyamda kızımı gördümmm okadar güzeldiki melek gibiydiii...emziriyodumm göğsümden süt geliyoduuuu çokk gzek ruyaydı
çok sevindim ayşecim gözün aydın minik kuşun sağlıklıymışallahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Eki Görüntüle 510501 Eki Görüntüle 510502 Eki Görüntüle 510504 Eki Görüntüle 510505 Eki Görüntüle 510506 Eki Görüntüle 510507 Eki Görüntüle 510508 Eki Görüntüle 510509 Eki Görüntüle 510510 Eki Görüntüle 510511 Eki Görüntüle 510513 Eki Görüntüle 510514 Eki Görüntüle 510515 Eki Görüntüle 510516 Eki Görüntüle 510517
Kızlar sondaki fare, (daha önce de bahsetmiştim) müzik kutusu aslında!
Kuyruğunu çekiyosun, içeri girdikçe müzik çalıyo! Çok tatlı bi melodisi var.
slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? bugün giremedim 20 sayfa yazılmış maşallahbugün şeker yüklemesi yapıldı bana da arkadaşların hakkı var gerçekten iğrenç oluo aç karnına içince o bal gibi suyu... ama yaptırmamış olanlara bir tüyo vereyim doktorum içine limon sık dedi allahtan kafeteryada varmış sıktım yarım limonu da su içilebilir hale geldi... nese sonuç olarak şeker yüklemesi testimin sonuçları geyet iyi allaha şükür hatta düşük bile dedi doktor
minik kuşum da 662 gr olmuş teyzeleri boyu da 32 cm mişminik yaramazım gece oynuo gündüz uyuyo kızlar, çok yaramaz olcak bu herhalde gece üçe kadar uyutmadı beni, ama bugün kendi esniodu ekranda minik cadı
nese ben bi geçmişe bakim neler olmuş bugün :)
ay_she ciğim bebeğinin iyi olmasına sevindm.ne güzel annen ve kız kardeşin yanında işlerinide yapmışlar.işallah kan değerlerinde yükselir.bende ilaç kullanıyorum test yaptırmamıştım uzun zamandır.yaptırdım ama sonuçları almadım daha.
şeker yüklemesi bende yaptırıcam .benden glukoz limon su istediler ama aç mı geleyim diye sormadım.aç mı tok gidilecekki sabah 9da gidicem.
aysecim valla negüzel ablan annen sirtin yere gelmez insanin böyle günlerde yaninda olan biri olmasi cokkk amaa cokkk güzel bisey keske benimde yanimda birileri olsaa...ah yanlizim bir esim var su gurbette...evet insan acliktan mahvolur yaa yapin bitsin iste iskence umarim herseyin yolunda gider canimmm benimmm...
Eki Görüntüle 510501 Eki Görüntüle 510502 Eki Görüntüle 510504 Eki Görüntüle 510505 Eki Görüntüle 510506 Eki Görüntüle 510507 Eki Görüntüle 510508 Eki Görüntüle 510509 Eki Görüntüle 510510 Eki Görüntüle 510511 Eki Görüntüle 510513 Eki Görüntüle 510514 Eki Görüntüle 510515 Eki Görüntüle 510516 Eki Görüntüle 510517
Evet canım çook şükür :) amın ecmaın ınsallah
bana verırlerken ıcıne lımon sıktılar lımonsuz tadı nası bılmıorm ama
lımonluda bısıye benzemedı beaneyse sonuclar ıyı olsun da :) benım 136 cıkmıs dr daha degerlendırmedı
ama tets kagıdının akrsısında normal yazıodu :) maşallah subhnallah canım bebısınee
ayyy benımkıde öylee sabah da oynuyo ama geclerı resmen aşka gelıo ve vurusları sertleştiği için
gece uyanıyorum ben de :)
Unicavita oglun güle güle kullansın cicilerini.hastane cıkışı cok güzelmiş
endlesse şeker yükleme sonucun güzel cıkmış gözün aydın ,kızınada maşallahh
zynpt kızın hayırlı olsun.
Herkese Günaydınlarrrrrr...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize.....
Akşam kızıma bi yelek daha bitirdim:) Basit kolay bişiydi 3 günde bitirdim..Şimdide artan iplikle patik yapıorum takım olsn die....Nasıl olmuş bi bakın..
.Eki Görüntüle 510617
günaydın herkese
habertürk kuponla güzel bi oyuncak veriyor bilginiz olsun
Masalcı Tavşan ve Masalcı Dinazor Kampanyası - HT Promosyon
ben iki tane biriktircem .tavşanı kıızıma ,dinazoru oglum için
daha önce masal anlatan koyun almıştım kızım ve yigenim için cok kaliteli oluyor bu ürünler.
Akşam kızıma bi yelek daha bitirdim:) Basit kolay bişiydi 3 günde bitirdim..Şimdide artan iplikle patik yapıorum takım olsn die....Nasıl olmuş bi bakın..
.Eki Görüntüle 510617
maşşallah kuzucunaa cnm çok sevindim şeker yüklemeninde iyi geçmesine şuanda korkulu rüyam diyebilirim çünkü tatlı hiç sevmemslm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? bugün giremedim 20 sayfa yazılmış maşallahbugün şeker yüklemesi yapıldı bana da arkadaşların hakkı var gerçekten iğrenç oluo aç karnına içince o bal gibi suyu... ama yaptırmamış olanlara bir tüyo vereyim doktorum içine limon sık dedi allahtan kafeteryada varmış sıktım yarım limonu da su içilebilir hale geldi... nese sonuç olarak şeker yüklemesi testimin sonuçları geyet iyi allaha şükür hatta düşük bile dedi doktor
minik kuşum da 662 gr olmuş teyzeleri boyu da 32 cm mişminik yaramazım gece oynuo gündüz uyuyo kızlar, çok yaramaz olcak bu herhalde gece üçe kadar uyutmadı beni, ama bugün kendi esniodu ekranda minik cadı
nese ben bi geçmişe bakim neler olmuş bugün :)
çok tatlılar cnmm güle güle giysin inşallahhh :))Eki Görüntüle 510501 Eki Görüntüle 510502 Eki Görüntüle 510504 Eki Görüntüle 510505 Eki Görüntüle 510506 Eki Görüntüle 510507 Eki Görüntüle 510508 Eki Görüntüle 510509 Eki Görüntüle 510510 Eki Görüntüle 510511 Eki Görüntüle 510513 Eki Görüntüle 510514 Eki Görüntüle 510515 Eki Görüntüle 510516 Eki Görüntüle 510517
.Eki Görüntüle 510617
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?