2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

heralde valla anasına çekmiş:)))) hımmm dört boyutlu hiç çekilmedim bnde bu ayın sonuna doğru çağırdı
gidicem inş.4 boyutluyla bakar ultarasona girmeden okadar meyve suyu çikolata yiyiyorum gene uyuyo gene uyuyo

allah allah cadıya bak sen o kdr çikolataya da tık yok demek :):):) ayyy benimkide anasına çekmiş işte, dört boyutludan çıktım anneme diom ki anne ayağını kafasına değdiriodu doktor dedi jimnastik saatine denk gelmişiz annem gayet sakin bir şekilde bana dio ki 'eee kızım senin kızından da başka bişi beklenmez sana çekmiş gayet normal' ayy o dört boyutluda çok tatlı oluolar kevser ama mutlaka yarım saat önceden çikolata ye ben bir kalıbın yarısını yemiştim ama senin kız ehlikeyf sen bi kalıbı ye bakalım minnoş uyuyabilcek mi o kdr çikolataya :):):)

Son düzenleme:
GUnaydiiiin

ecimen kizinin ismi cok guzel

bayildm ayakkabilara ya ikiside super tam benim tarzim bende trden gelirken duz taban bir sandalet almistim iyiki almisim
surekli onlar ayagimda o kadar rahatki.
alerjiden kuru öksürük başladı bende kızlar. hamileler öksürük için napabilir, neler zararsız bize?yardım edin boğulucam...
balli limonlu sicak su iyi gelebilir caim gecmis olsun bendede oluyor ara ara.
hangi okula kacinci sinifa gidiyor canim oglun? cok heyecanli olmali ben kizi krese yollarken heyecanlanmistim:))
bende de ayni yerde bicak saplanmasi gibi oluyor geciyor sebebini bilmiyorum.

ya boyun ne guzel 172 ben 164 um keske biraz daha uzun olabilseydim umarim kizimin boyu uzun olur.
normal kilomda 52-55 arasi degisiyordu simdi 59 oldum o ayri tabi
Kizlar dun doktora gittigimde bebisim 24+0 di kilosuda 668 gr az diil dimi gerci doktor cok guzel dedi ama benim kafama takildi
yok canim ya zaten net kilo diye birsey yok tahmini o olculer. bana 23+0 da 600gr dedi zaten bir haftada 60-100 gr normal
herhalde. dedigim gibi dogumdada 3800 dediler bir arkadasa 3400 dogdu bazisina 3000 diyorlar 3500 doguyor

kizimin asisi var bugun kizlar ins huysuzluk etmez zaten birazda geciktik ay basi olucakti firsat bulamadik.

bu arada ben gece yatarken kolumu yukari kaldiriyorum ve uyusuklukla uyaniyorum varmi boyle olan normalmi? korkutuyor bu durum beni
kan dolasimimi olmuyor acaba acisiyla uyaniyorum sonra duzeltince geciyor pihtilasmaylami alakali ve suan kan sulandirici birseyde
kullandirmiyor dr.

hayırlı olsun bebişinin cicileri canım.lcvde hamile reyonunda değildi ama düğünde giyebileceğim bir giysi aldım ben.saks mavisi dizde şifon yaka kısmında 3 çiçek var...çokta ucuzdu olduda üstüme bedenin benimkine benziyor sanırırım

korkuyorum bende her işimi kendim yapmayı severim...başkası yapınca doğru dürüstte olmazsa yaptığı iş sinir olurum...

kızıma bbnnn hala isim bulamadımm kızlar dün gee rüyamda kızımı gördümmm okadar güzeldiki melek gibiydiii...emziriyodumm göğsümden süt geliyoduuuu çokk gzek ruyaydı

ne kadar güzel bir rüya kızının da ismi rüya olsun nasıl????

çok sevindim ayşecim gözün aydın minik kuşun sağlıklıymış allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

Evet canım çook şükür :) amın ecmaın ınsallah

güle güle kullanın canım inşallah hepsini :)

bana verırlerken ıcıne lımon sıktılar lımonsuz tadı nası bılmıorm ama

lımonluda bısıye benzemedı bea neyse sonuclar ıyı olsun da :) benım 136 cıkmıs dr daha degerlendırmedı

ama tets kagıdının akrsısında normal yazıodu :) maşallah subhnallah canım bebısınee

ayyy benımkıde öylee sabah da oynuyo ama geclerı resmen aşka gelıo ve vurusları sertleştiği için

gece uyanıyorum ben de :)

sağol evet ya Allah razı olsun bı temızlendı ev :)

bana da ac gel demedıelr ama ben tahmın edıp aç gıtmıstım :) oh oh ıı aç olman lazımdı dediler :)

canım benım zordur tabıı yalnızlık sağolsunalr her ısıme koşarlar...

Allah yardımcın olsun... :)

Dun ayrintiliya girdim cok şükür hersey yolunda Allah'ıma binlerce şükürler olsun.ayse duyurulur sonunda bebeğimin cinsiyeti kesinleşti tahmin ettigim gibi 2.kizim geliyor kayitlara gecsin lutfen:)

Günaydınn güzel anneler..
Herkes keyifli mi keyifli bir haftasınu geçirir inşAllah..

Unicavita oglun güle güle kullansın cicilerini.hastane cıkışı cok güzelmiş

endlesse şeker yükleme sonucun güzel cıkmış gözün aydın ,kızınada maşallahh

zynpt kızın hayırlı olsun.

Son düzenleme:

bayıldım bayıldım bayıldım çok tatlılar :) güle güle kullansın bebişin cicilerini :) ayyy ne güzel oyuncaklarda almışsın sen hevese geldim walla ben hiç almadım çocuğun neyi sevceği belii olmaz die ama şimdi fikrim deişti :) olmadı ben oynarım dimi ama :):):)

Yahu isim bulmak cok zor yaaaaabakalım hangi isim nasipolacak.azra diye düşünüyordum dün bı arkadas bana U isim Azrail'i cagiristiriyor dedi o danda soğudum duşun duşun yok aklıma gelmiyor Şeyma cok hoşuma gider ama kuzenin ismi!

günaydın tatlım :) ayy ayşe iyiki direk limonlu sıkıp vermişler limonsuz bir yudum aldım ağzına şeker kütlesi atmışsın gibi çıkarcaktım nerdeyse baktım olmicak kafeteryadan limon istedim saolsun verdiler.. limonlu da bişeye benzemio ama en azından mide kaldırmadan içilebilir hale gelio... canım içtikten sonra iki kez almadılar mı senden kan? bi saat sonra ve iki saat sonra iki değer olması lazım? hatta bi de içmeden aç karnına aldı üç değer vardı onları referans değerlerle karşılaştırdı... 136 iyi tatlım benim de iki saat sonra olan 118 çıktı dedim doktora hocam fazla mı bu yok dedi üst sınır 153 ondan sonrası fazla seninki düşük bile.. iyi dedim yüksek olmasında düşük önemli deil..

maşallah kızlarımıza ayşecim gece çoşuo bizim cadılar desene tatlım.. ayy geçen gece üçe kadar uyuyamadım.. oturdum sevdim onu konuştum sakinleştirici müzik açtım yok cadı daha da vurdu :):):) ve gerçekten sert de vuruo artık dün gece canımı yaktı :) bi de dün hastaneden geldikten sonra beşten yediye kadar yattım az uyudum, dizlerimi karnıma doğru çekmişim uyurken cenin pozisyonu diolar ya öle, tam kasıklarıma yakın tekmeciklerle uyandım :):) dizlerimi uzattım tekme kesildi :) sıkıştı mı naptı yavrum orda uyarı gönderdi

Son düzenleme:
Herkese Günaydınlarrrrrr...

Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize.....

Akşam kızıma bi yelek daha bitirdim:) Basit kolay bişiydi 3 günde bitirdim..Şimdide artan iplikle patik yapıorum takım olsn die....Nasıl olmuş bi bakın..
.

saol tatlım herkesinkide güzel çıkar inşallah.. nasılsın bugün? kızçenle oğluşun nasıl? seni görünce diorum ankaranın hırçın hamişi yazmış bakim neler demiş :) ( yanlış anlama geçenlerde herkesin yok artık dediği ve görmezden gelmeye başladığı muhabbete dayanamayıp cevap verdin ya ondan diorum hırçın hamiş die :) sen de haftaya mı yaptırcaksın testi? bu arada dün paylaştığın gecelik ve pijama takımlarına bayıldım :) bi dolaşim bakim mağazalarda neler var ona göre artık netten alırız.. bebişlere almaktan kendimizi unuttuk walla..

çok güzel olmuş canım güle güle giysin.. ördükçe aşka geliyo insan , eskıden boyle ısrarla ömezdim şimdi sanı yarına bbek doğacak gibi örüyorum ama artık bırakma kararı aldım hem okul başladı hemde baya bir örgümüz var bir de ben 10senedir örerim bebk şeyleri,kendi çocuğuma diye değil hoşuma gidiyo minik minik..annemde saklar onları.. bi battanıye eksıktı onuda annem örecek bıraz ayrıntılı bişşi olsun istedim..

çok tatlı olmuş pembiş pembiş allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin bebişine canım

maşşallah kuzucunaa cnm çok sevindim şeker yüklemeninde iyi geçmesine şuanda korkulu rüyam diyebilirim çünkü tatlı hiç sevmem ( inşallah benimde ii çıkar :)) limon aklımda onua götürcem yanımda :))
çok tatlılar cnmm güle güle giysin inşallahhh :))

ayyy çok güzel yaaa becerikli hatunlar yapıyo ben yapamam valla bu konuda annanem saolsun :))

kızlarr günaydınnnn :)) çok seviyorum ben bu cumartesiyi yaaa ohhh harika bi kalvaltı sonra d dinleniyommm yanii bebeişin tekmelerini dinliyorumm :)) evi temizlicektim kociş sen yapma bügün yarın beraber yaparız dedi oyuzden bugün sadece yatak odamı ve küçük odayı toparlıcam kalanları yarın kocişle yapıcaz :)) kızlarr bende pantolan bulamıyorum lcw dekiler çok ince ama benim biranönce almam lazım bugün bi çıkıp bakıcam inşallah bulurumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…