2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ah canim hic sorma bende ayni derttrn muzdaribim 42 benden pant aliyorum biraz bol oluyo aldigimda sonra bi kac giymese birakiyo kendini bos bol oluyo 40 benden dar oluyo bulamadİm bi turlu bide Aynaya bakiyorim Allahim arka arkadan gobek gobekten cikmis gogusler desen costu zaten esime diyorum bana yandan bakma sakin cok cirkin duruyorum diye olurmu askim aksine fazla guzeldin diyo ama ben inanmiyorum

canim bana iyi geldi doktorunda iyi dediyse takma kafana canim...hamilelikte insan biraz pimpirikli oluyor iste annelik

Saol tatlim evet doktorda ii dedi sende ole siyince rahatladim :) Aynen canim acaip pimpirikli bisey oldum hic sorma ama biraz rahat olmami lazim sanirim

ay bu kocişler böyle tatlı dilli olmasa çekilirlermi bugün de benimki canımı sıktı işle ilgili biz küsüz sana diyorum aramış ne alayım ne istiyo oğlum diyo ceviz almış bize maşallah şu kocişlere nazar değmesin bebiş doğuncada onları ihmal edersekte böyle anlayışlı şirin olsunlar inşallah

ay biz çıkıp acık yemek yapalım 2gündür uyduruktan gidiyoruz hepinize iyi akşamlar

ayşecim negeç gidiyosun doktora yine senden haber bekledik gerçi biri iyiyse diğeride iyidir

bizde haftaya fetal ekoya gidicez anne pimpirikli doktoru ondan pimpiriikli onada bakalım içimiz rahatlasın diyor haftaya tıptan da ayrıntılı randevusu alırız eh bidaha gitmicez diyorum tsh çıkıyo 2ci aşı zamanı şeker yükleme derken kurban bayramı oh ekim bitti bile kasım aralık bebişler artık başlar gelmeye

loğusalıgımı bende hayal edemıyorum.şimdiden sinirli ve gergınım gecen eşim diyor tokatla benı de rahatla:)bol bol papatya cayı ıcerım artık :)benım ev kalabalık olunca bıde üstüne dagılınca bana gelıyorlar.neden başak burcu dogdum ben yarabbım:)annem gelınce 1 hafta falan kalıyor onun temızlıgıde begenmeyıp kendım yapıyorum sen sırf yemek yap dıyorum.biraz rahat bı tip olmayı cok ısterdım keske pasaklı olsaydım öle olanlara cok özenıyorum nasıl rahatlar ve huzurlu.ben sürekli altı ıslak bebek gıbı evde neresı dagılmıs huzursuzlugu yaşıyorummutfagımı dolaplarımı bi kere bıle dagınık göremezsınız herkes ayy evın hep temız nasıl böle dıyor ama ben bu konuda mutlu degılım

selam
kıyafetlerden bahsedilmiş.ben bi kac elbise aldım robadan.sezon sonu oldugu için fiyatlarda uygundu
kısa kollu oluyor hamile elbiseleri genelde.içlerine bady almam gerekiyor.

kilo konusuna gelince kıyafet alırken hiç zorlanmadım.cünkü genelde bol şeyler alınıyor.
normal bedenimde alırken daha zorluk cekiyordum.kimi bol kimi dar oluyordu
ama şuan 1-2 beden büyük alınıyor.ben genelde son 3 ayı hesap ederek aldım kıyafetleri
size fikir olsun isterseniz yükleyebilirim resimleri.şimdi direktte yüklemek istemedim görgüsüzlük olmasın diye

aynı benim gibisin.bendede düzen hastalıgı var maalesef.
kıyafet dolaplarım jilet gibi olcak.fazlalık bişi gördügüm an hemen birine veririm
çekmecelerim boştur mesala.fiş ,fatura ,banka gönderileri v.s gibi kalabalık eden şeyleri geldigi gibi atarım.
haftada bir halı cırptırırım eşime.çamaşır suyunu cok kullanıyorum (
cidden zarar veriyor bana bu kadarı.ama elimde degil.yapmazsam ev emanet gibi geliyor bana.

yükle de bakalım ay meraktan ölürüz biz... bende 2keten 1kot pantalon almıştım 3de gömlek var... 2pantolonla 2hafatyı geçirdim okulda ama yeni bişiler lazım elbise aldım buraya koymuştum ama ne bılıyım çok komık gelıyo bana... giyemıyorum.. aslında en rahatı o da, ben hamıleyım dıye bağırıyo o elbıse de:)
ben bu gomlek pantolonlarla devamm ederım yenı renklerını bulursam...

valla bende öyleyim evim daginik olursa acayip sinirli olurum bende diyorum neden böyleyim herkez gibi rahat olsam keske diyorum bazen bakiyomda arkadaslar büyük temizligi bile benim günlük temizligim gibi yaparlar kahretsin illa dört dörtlük olcak iste icm rahat etmiyor ozaman bende basak burcuyum yaa....

ay ya okudukca kendimi görüyom benim dolaplarda jilet valla.....

anlaşılan yanlız degılmısım temizlik delısı doluymus bızım başlık.:)bebeklerımız ellerinde temizlik beziyle doğarlarsa hiç şaşırmıcam:)tontirik göster bakalım kendi cicilerini ,ben kışın ne gıycem dıye düşünuyorum rahat bı bot alıcam şuankıler hep topuklu.düşmicegım bısey alayım dedım.bıde çalışıyorum hergun farklı bısey gıyme takıntım da var:)sankı moda haftasına gıdıyorum başı sonu 8-15 yaş cocuklara görücüye cıkıyorum.ama demıyorlamı örtmenım coook güzelsınız allah o günüm güzel gecıyor:)

ah canııım haklısın insan kendi annesiyle bile anlaşamıyor heleki loğusalık döneminde hepten batar kayınvalde insana.iyide söyleseler o dönemde herşeyi sorun eden okadar çoka rkadasım olduki.doğum sonrası farklı bi dönem.Rabbimm gönlüne göre versin inşallah.hayırlısı neyse o olsun..

cnm bendede oluyor ara ara vajina girişine kramp tarzında aralıklı,devamlı bi ağrı değil.doktoruma sordum rahim genişliyor ondan oluyor dedi..

sorma cnm yaa.hamilelikte anne güzel duruyor biliyorum eşimde kilo almadın okadar diyip duruyor ama biliyorum moalim bozulmasın diye yapıyor.evet 4 kilo aldım ama karın şişince bide kollarım genişledi sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.normal bi kıyafet arasam bulurum ama kır düğününe gidicem taytla pantolonla olmaz.deli oldum valla yaa

ya cnm moralim bozuldu bugün.eşimede sinir oldum zaten,alsakta bidahaki ay olmayacaktı aşkım dert etme diyor yaa moral veriyo aklı sıra şaşkın kocam benim

kızlar merhaba :) hepinize güzel dileklerınız için teşekür ederım :)
kızçemde tekmelio sizi su an sevgi göstergesı oluo buu

doktordan öğlen geldim ama yazamaıdm size ev de çook iş vardı annem ve kızkardeşimle
beraber evi bebege göre düzenleme işine girişicektık bugun ıste eve geldıgımde onlar evdeydı
ben halı değiştirmeyı duusnuyodum ama malum daha ayarlayamamıstım sağolsun kardeşim halıyı
almış annem de perde yaptırmış camlarıma çok güzelller :) camalrımı sildiler evımı düzeneldirler,
salonu düzelttik değiştirdik perdeleri astık vs vs sağolsunlar allah razı olsun :) öle değiştirdik evi accık
ben de işşte ortalarda dolaştım elimden gelenı yaptım :)

bugun hastaneye gıttım ıste dr baktı bi sorun yok cok sukur tabıı ayrıca muayenehanesıne gittiğim doç da
hastanede yanına cagırmsıtı gittim işte 15 gun oncekı kan tahlılelrımı evde unutmsutum onu gosterdım
hiç begenmedı :18: tekrar yapalım dedi şeker yüklemesi yaptı 50 mg lık falan işte
sonucları cıksın gel bi daha bakalım burda dedı ok dedim ama sonuclar gec cıkıcakmıs baska gun gelım
çok yorgunum dedım ama yoruldum şeker yüklemesi kan derken saat 11 e kadar ac durunca tabıı mahvoldum
öle eve geldım işte sonuclarım cıkmıs baktım şekerım normal çıkmışş ama kan degerlerım çok düşükk
kan ilacımı ıcıyorum pekmez üzüm yüklenıyorum yokk artmamış demekki
napcaz bilmiyorum daha dr göstermedım işte yenı cıkmıs pazartesı fln giderim olmadı böle kızlar :)

sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla sayfaları anca bıtırdım naapmısnız öle bi gunde cıx cıx cıx

ayşeee sne haftada bir mi gidiyon doktora:)bana cok gıbı geldı yada öle mı hatırlıyorum?benımkı ayda bır bana o da az gelıyor ama doktorumuz öyle cagırıyor bıde şeker yuklemesı ıcın ac gıdıcez ya ben cok ac olunca bayılıyorum napcam yaşerklı suyu ıcıp 2 saat beklıcezmı yoksa bıseyler yıyebılırmıyız?allahım bayılırım dıye şimdiden korku saldı neyse hastanede bayılsam da bişi olmaz dımı:)

hayır canım haftada bi gitmıyorum özeldekı doktoruma su an 15 gunde bı gidiyorum

aksi bi durum olmadıkça evıme ısıme yakın sorum sıkıntım oldumu hop kapısındayım

doç a da ayda bı kez gıdıyrouz ayda bi ayrıtnılı skeıdle bakıo canım doppler ile

sonuclarım cıkmadıgı ve yorudlguum ıcın haftaay gelım deıdm :)

kanunıyede perıantolojı polk den bana ulastıkları zaman bakalım edelım die

o zaman gidiyorum bir de doç hastaneye gel su tahlıllerı yapalım dediği zaman

gidiyorum o kadar :)

ayrıca kan degerleım sık sık bakıldıgı ıcın sonuc gostermeye kan vermeye gıdıyorum

tabıı riskli gebelık gurubundayım canım

çağırıyoalr gıdıyorum veya ağrım sızım oluyo gidiyorum :) napimm

sorma şeker yuklemeısnden bende cok tırsıodm ve zar zor içtim

aynen aç gidiosn içiosn ve 1 saat beklııp kan verıosn su ıcmek yemek yasak sadece vc

gitmek serbest dedı kadın aman Allah razı olsun dedım bende

benım cok mıdem kalktı yaa yasak bıttıkten sonra bıle hemen yemek yıyemedım yani

ıns normal cıkar da 100 mg lık yapılmaz die dua ettım içerken

aysecim kızımızın adını eklermisin MASAL DENİZ

ekleyyeım canımm :)

Son düzenleme:

ben de sordum doktora aç mı geliyim yada sabah mı gelmem lazım diye çok aşırı şekerli şeyler yemeden gel farketmez aç tok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…