bugünden itibaren rahat rahat aynalara küsebilir kendimi çirkin hissedebilirim sanırımyaa dün kocamla bugün annemle gezmediğimiz dükkan kalmadı ,alt kısım 38 beden orta kısım 40 beden olunca kıyafet bulamıyorum.göğüsten aşağısı bol bi elbise aradım onuda bulamadım 42 beden giydim yuh artık diye diye ama oda emanet gibi durdu kolları aşağı doğru sarkık durdu.hamile mağazalarını dolaştım beğenmedim sümük gibiydi elbiseler.olmadı anlıycanız.okadar yoruldum kii gözümden uyku akıyor sanki bütün gün hamallık yapmışım okadar yorgunum mağazalarda spotlardan okdar sıcakki giy çıkar haşat oldum biyandan..yarın düğün var ve ben elbise bulamadım.
ama oğluşum mutlu anneannesi ciciler aldı bugün oğluşuma. nenesi polar battaniyeyle pijama takımı aldı .battaniyemiz krem inekli bişey çok güzel.içinde minnoş kafasıyla nası güzel durucak benim oğlum kimbilir. kolum ağrıyor tetanozdan kaldıramıyorum.kıyamam ben yaa bebişlerimize ne aşılar olucaklar kollarını kaldıramıycaklar böyle kıyamamben onlara
canim bana iyi geldi doktorunda iyi dediyse takma kafana canim...hamilelikte insan biraz pimpirikli oluyor iste annelik
Ah canim hic sorma bende ayni derttrn muzdaribim 42 benden pant aliyorum biraz bol oluyo aldigimda sonra bi kac giymese birakiyo kendini bos bol oluyo 40 benden dar oluyo bulamadİm bi turlu bide Aynaya bakiyorim Allahim arka arkadan gobek gobekten cikmis gogusler desen costu zaten esime diyorum bana yandan bakma sakin cok cirkin duruyorum diye olurmu askim aksine fazla guzeldin diyo ama ben inanmiyorum
Ben de 2001 OGÜ mezunuyum... Biraz yaşlıyım anlıycan..
Afiyet olsun canım... Bişicikler olmazzz
ne yaşlısı,tecrübeli dessek daha iyi..
demin ne oldu anlatıyım
ben 7haftalık hamıleyken ankaraya tarkan geldı tabı ben konserde baya tepindim çok eğlendim neyse 3gun sonra öğrendim ki hamileymişim:)
bebişim sağlammış o kadar tepinmeye bişi olmamış Allahtan
neyse deminde tv de tarkan çıktı şu son şarkısı var ya' aşk gitti bizden'
benimki harekete geçti,nakarat geldikçe basıyo tekmeyi:)
eşime diyorum oda pc başında şarkı tv de bitti, eşim de bide pc den açıyım bakalım dedi ve yine başladı benımkı harekete, ay gülmekten bir hal oldum bunlar kesınlıkle bizi çok iyi hissediyor
bu arada kilosunu sormayı unutmuştum doktordan aldığım kağıtlardan birinde yazıyo,447gram olmuş:)
loğusalıgımı bende hayal edemıyorum.şimdiden sinirli ve gergınım gecen eşim diyor tokatla benı de rahatla:)bol bol papatya cayı ıcerım artık :)benım ev kalabalık olunca bıde üstüne dagılınca bana gelıyorlar.neden başak burcu dogdum ben yarabbım:)annem gelınce 1 hafta falan kalıyor onun temızlıgıde begenmeyıp kendım yapıyorum sen sırf yemek yap dıyorum.biraz rahat bı tip olmayı cok ısterdım keske pasaklı olsaydım öle olanlara cok özenıyorum nasıl rahatlar ve huzurlu.ben sürekli altı ıslak bebek gıbı evde neresı dagılmıs huzursuzlugu yaşıyorummutfagımı dolaplarımı bi kere bıle dagınık göremezsınız herkes ayy evın hep temız nasıl böle dıyor ama ben bu konuda mutlu degılım
selam
kıyafetlerden bahsedilmiş.ben bi kac elbise aldım robadan.sezon sonu oldugu için fiyatlarda uygundu
kısa kollu oluyor hamile elbiseleri genelde.içlerine bady almam gerekiyor.
kilo konusuna gelince kıyafet alırken hiç zorlanmadım.cünkü genelde bol şeyler alınıyor.
normal bedenimde alırken daha zorluk cekiyordum.kimi bol kimi dar oluyordu
ama şuan 1-2 beden büyük alınıyor.ben genelde son 3 ayı hesap ederek aldım kıyafetleri
size fikir olsun isterseniz yükleyebilirim resimleri.şimdi direktte yüklemek istemedim görgüsüzlük olmasın diye
valla bende öyleyim evim daginik olursa acayip sinirli olurum bende diyorum neden böyleyim herkez gibi rahat olsam keske diyorum bazen bakiyomda arkadaslar büyük temizligi bile benim günlük temizligim gibi yaparlar kahretsin illa dört dörtlük olcak iste icm rahat etmiyor ozaman bende basak burcuyum yaa....loğusalıgımı bende hayal edemıyorum.şimdiden sinirli ve gergınım gecen eşim diyor tokatla benı de rahatla:)bol bol papatya cayı ıcerım artık :)benım ev kalabalık olunca bıde üstüne dagılınca bana gelıyorlar.neden başak burcu dogdum ben yarabbım:)annem gelınce 1 hafta falan kalıyor onun temızlıgıde begenmeyıp kendım yapıyorum sen sırf yemek yap dıyorum.biraz rahat bı tip olmayı cok ısterdım keske pasaklı olsaydım öle olanlara cok özenıyorum nasıl rahatlar ve huzurlu.ben sürekli altı ıslak bebek gıbı evde neresı dagılmıs huzursuzlugu yaşıyorummutfagımı dolaplarımı bi kere bıle dagınık göremezsınız herkes ayy evın hep temız nasıl böle dıyor ama ben bu konuda mutlu degılım
aynı benim gibisin.bendede düzen hastalıgı var maalesef.
kıyafet dolaplarım jilet gibi olcak.fazlalık bişi gördügüm an hemen birine veririm
çekmecelerim boştur mesala.fiş ,fatura ,banka gönderileri v.s gibi kalabalık eden şeyleri geldigi gibi atarım.
haftada bir halı cırptırırım eşime.çamaşır suyunu cok kullanıyorum(
cidden zarar veriyor bana bu kadarı.ama elimde degil.yapmazsam ev emanet gibi geliyor bana.
Şu "ayına göre karnın çok çıkmış" cümlesine benzer bi dolu saçmalığı söyleyenleri alıp bi kazana atıp yakasım var o derece!
Ya sanırsın tıp falan okumuşlar, ne bilim her kadının her ay standart bi gelişimi falan var sanıyolar ne bilim işte çok sinirleniyorum!
Birincisi karşında konuştuğun bi hamile, ekstra dikkat edersin yani. Çıldırıyorum ben cahil insanlara!
Canım karnın gayet normal! Çok da güzel maşallah! Hiiiiiç dert etme. Benimkini görsen hele! Çekcem foto da ne zamandır makineye elim gitmedi. Bu hafta tatile çıkcaz ya orda çekerim buraya koyarım artık. Yahu bi de çıkmış olsa sana ne, çıkmamış olsa sana ne allam deli etcekler beni!
Benim iş yerinde de iki üç zevzek var, bikaç kere hamileliklerini anlattılar, sanki ben sormuşum gibi.
Neymiş biri 8 ay hiç kilo almamış, hep kusmuş, hastanedeymiş. Diğerinin de karnı 7. aya kadar çıkmamış, 7. ayda ilk kez hamilelik kıyafeti almış. Arkadaşım 7-8 ay kustuysan, kilo verdiysen, senin bünye manyaksa, beni niye kendine uydurmaya çalışıyosun?!
Bikaç kez bana, senin hemen karnın çıktı, çok çıktı, çok kilo aldın başta, ben hiç kilo almamıştım imaları gelince, ahanda tutmayın beni dedim!
En sonuda yapıştırdım lafı. Senin hamilelik normal geçmemiş zaten, hep kusmuşsun. Ben allaha şükür hiç kusmadım, kilo alımım da normal oldu. Zaten 8 ay hastanede yatmaktansa kilo almayı tercih ederim dedim. Sen kendi örneğini heryerde anlatırken dikkat et, çünkü standart olan seninki değil haberin olsun dedim. Şimdi gelip de bi yorum yapamıyo. Hayır hamile kaldım diye işyerindeki her kadının hamilelik hikayesini dinlemek zorunda mıyım kardeşim?????????:2::2::2:
ahhhhh ben de öğretmenim şekerim geçen hafta okula bi gittim 30 küsür bayan üzerime üşüştü karnına bak diyekarnım çok büyükmüş , çk tatlıymışım bilmem ne kendileri 9 aylıkken benim kadarlarmış,bebeğim de çok büyükmüş onlara göre bana zaten hava çok sıcak bi hallerdeyim kafamdan aşağı sular boşaldı falan aman allahım oradan nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum..
ah canııım haklısın insan kendi annesiyle bile anlaşamıyor heleki loğusalık döneminde hepten batar kayınvalde insana.iyide söyleseler o dönemde herşeyi sorun eden okadar çoka rkadasım olduki.doğum sonrası farklı bi dönem.Rabbimm gönlüne göre versin inşallah.hayırlısı neyse o olsun..kızlar 2 saat uyumuşum bi uyadım deli gıbı açım allahtan yemek vardı koja bı tabak yedım kalçamın büyümesıne destek oldum geldım:)bi de bi mevzumuz var ben çalışstıgım ıcın kayınvalıdem ilçeden bızım buralara tasınacak yürüme mesafesınde olsun ıstemıstık mecburen.ana bugun baktım bızım alt kat boşalmıs allah dedım yandık ki kayınvalıdem demıstı orası boşalcakmıs bı sorun kaca falan dıye.ya sımdı oraya tutarsa ben napcam.eşime dedım ben ıstemıyorum aynı apt .eşimde dıyo keyfınden mı taşınıyor annem bebege bakcak.allahım hep dua edıyorum nolur düzenimiz bozulmasın.bebek olunca hersey ona göre planlanıyor ama aynı apt da bizde düzen huzur kalmazhep hayırlısı olsun dıye dua edıyorum en ıyısını rabbim bılır
cnm bendede oluyor ara ara vajina girişine kramp tarzında aralıklı,devamlı bi ağrı değil.doktoruma sordum rahim genişliyor ondan oluyor dedi..Kızlar ağrımı size anlatmak için bir resim bulup işaretledim kırmızıyla.
Sanki oramda bir ağrı hissediyorum 1-2 sn süren. 4-5 kez tekrarlanan.
Sizde de var mı bu durum?
Ya da rahim boyu kısalığından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim...
Eki Görüntüle 510346
sorma cnm yaa.hamilelikte anne güzel duruyor biliyorum eşimde kilo almadın okadar diyip duruyor ama biliyorum moalim bozulmasın diye yapıyor.evet 4 kilo aldım ama karın şişince bide kollarım genişledi sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.normal bi kıyafet arasam bulurum ama kır düğününe gidicem taytla pantolonla olmaz.deli oldum valla yaabende dün aynı şeyi hissettım öğretmenler odasında arkadaslarla kahvaltı yapıyoruz buyuk bı ayna var bı baktım genişlemısım ya bu benmıyım oldum biantoplamda 3 kılo aldım ama hıc kılo almamıskende normaldekı pantolonlarıma gıremıyordu kalcam bariz genişledı daha nerelerımız genışlıcek bakalım.ben hep elbıse gıyıyorum göğüs altından bol robanlımı dıyolar ne ondan işte.bıde pantolon görünumunde tayt gıyıyorum.gecen mor bı elbıse gıymıstım altına toz pembe çorap teyzeler pek bı begendı benı ne tatlı bı hamılesın sen dedıler eşimde hep iltıfat edıyor ama ben kendımı hıc bu kadar kılolu görmedım ömrümde yadırgıyorum.1.72boyum kılom 60.ama en son 1 ay once buydu yanı:)bakalım kac olduk
Ah canim hic sorma bende ayni derttrn muzdaribim 42 benden pant aliyorum biraz bol oluyo aldigimda sonra bi kac giymese birakiyo kendini bos bol oluyo 40 benden dar oluyo bulamadİm bi turlu bide Aynaya bakiyorim Allahim arka arkadan gobek gobekten cikmis gogusler desen costu zaten esime diyorum bana yandan bakma sakin cok cirkin duruyorum diye olurmu askim aksine fazla guzeldin diyo ama ben inanmiyorum
Göbüşüm çok gergin sanki ufaktan rahatsızlıklar başlıyor sanırım:)
ayşeee sne haftada bir mi gidiyon doktora:)bana cok gıbı geldı yada öle mı hatırlıyorum?benımkı ayda bır bana o da az gelıyor ama doktorumuz öyle cagırıyor bıde şeker yuklemesı ıcın ac gıdıcez ya ben cok ac olunca bayılıyorum napcam yaşerklı suyu ıcıp 2 saat beklıcezmı yoksa bıseyler yıyebılırmıyız?allahım bayılırım dıye şimdiden korku saldı neyse hastanede bayılsam da bişi olmaz dımı:)
aysecim kızımızın adını eklermisin MASAL DENİZ
ayşeee sne haftada bir mi gidiyon doktora:)bana cok gıbı geldı yada öle mı hatırlıyorum?benımkı ayda bır bana o da az gelıyor ama doktorumuz öyle cagırıyor bıde şeker yuklemesı ıcın ac gıdıcez ya ben cok ac olunca bayılıyorum napcam yaşerklı suyu ıcıp 2 saat beklıcezmı yoksa bıseyler yıyebılırmıyız?allahım bayılırım dıye şimdiden korku saldı neyse hastanede bayılsam da bişi olmaz dımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?