Kızlar ağrımı size anlatmak için bir resim bulup işaretledim kırmızıyla.
Sanki oramda bir ağrı hissediyorum 1-2 sn süren. 4-5 kez tekrarlanan.
Sizde de var mı bu durum?
Ya da rahim boyu kısalığından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim...
Eki Görüntüle 510346
orası neresıkı ben kendımde bulamadım orayı:)zaten kadın vajınasına bı anlam veremıyorum tuaf bişi.bana da arada oralardan bı yerden sancı gırıyor pek sallamıyorum.her yerımı yoklasam yandım hergun bı yerım araz verıyo:)
Slm kizlar nasilsiniz biz iiz cok sukur dun doktora gittik kizim cok iimis mas 668 gr olmus minigim4 boyutlu ya girdik ama kizcem yuzunu gostermedi banada balik yagi ve kalsiyim magnezyum verdi gece kramplarim oldugu icin bu arada 2 kilo almisim doktorum biraz dikkat et dedi bundan sonra yememe bi duzen getircem artik bizden bu kadar canlar kizimla optuk sizi kendinize ii bakin
Slm kizlar nasilsiniz biz iiz cok sukur dun doktora gittik kizim cok iimis mas 668 gr olmus minigim4 boyutlu ya girdik ama kizcem yuzunu gostermedi banada balik yagi ve kalsiyim magnezyum verdi gece kramplarim oldugu icin bu arada 2 kilo almisim doktorum biraz dikkat et dedi bundan sonra yememe bi duzen getircem artik bizden bu kadar canlar kizimla optuk sizi kendinize ii bakin
bugünden itibaren rahat rahat aynalara küsebilir kendimi çirkin hissedebilirim sanırımyaa dün kocamla bugün annemle gezmediğimiz dükkan kalmadı ,alt kısım 38 beden orta kısım 40 beden olunca kıyafet bulamıyorum.göğüsten aşağısı bol bi elbise aradım onuda bulamadım 42 beden giydim yuh artık diye diye ama oda emanet gibi durdu kolları aşağı doğru sarkık durdu.hamile mağazalarını dolaştım beğenmedim sümük gibiydi elbiseler.olmadı anlıycanız.okadar yoruldum kii gözümden uyku akıyor sanki bütün gün hamallık yapmışım okadar yorgunum mağazalarda spotlardan okdar sıcakki giy çıkar haşat oldum biyandan..yarın düğün var ve ben elbise bulamadım.
ama oğluşum mutlu anneannesi ciciler aldı bugün oğluşuma. nenesi polar battaniyeyle pijama takımı aldı .battaniyemiz krem inekli bişey çok güzel.içinde minnoş kafasıyla nası güzel durucak benim oğlum kimbilir. kolum ağrıyor tetanozdan kaldıramıyorum.kıyamam ben yaa bebişlerimize ne aşılar olucaklar kollarını kaldıramıycaklar böyle kıyamamben onlara
kv alt kata gelirse çocuk için çok güzel olur hiç düzeni bozulmaz..ama senin için nasıl olur bilemem canım..sen kafayı yersin altlı üstlü..herşeyine zaten karışıyor, öyle olursa hiç düşünemiyorum..kızlar 2 saat uyumuşum bi uyadım deli gıbı açım allahtan yemek vardı koja bı tabak yedım kalçamın büyümesıne destek oldum geldım:)bi de bi mevzumuz var ben çalışstıgım ıcın kayınvalıdem ilçeden bızım buralara tasınacak yürüme mesafesınde olsun ıstemıstık mecburen.ana bugun baktım bızım alt kat boşalmıs allah dedım yandık ki kayınvalıdem demıstı orası boşalcakmıs bı sorun kaca falan dıye.ya sımdı oraya tutarsa ben napcam.eşime dedım ben ıstemıyorum aynı apt .eşimde dıyo keyfınden mı taşınıyor annem bebege bakcak.allahım hep dua edıyorum nolur düzenimiz bozulmasın.bebek olunca hersey ona göre planlanıyor ama aynı apt da bizde düzen huzur kalmazhep hayırlısı olsun dıye dua edıyorum en ıyısını rabbim bılır
herkeze göre çok kilo almışım ,o yüzden tartıkmıyorum ,çünkü yememe dikkat ediyorum ,iştahım kaçıyorrr(7 kg -1 hafta önce )
bugun annemde diyor ki ,olsun olsunnnn belki 4 kg doğurursun diyor ,rabbim tek dileğim tombiş bi bebek istiyorum ,çok küçük olunca ben tutamam onu
maşallah kızınaSlm kizlar nasilsiniz biz iiz cok sukur dun doktora gittik kizim cok iimis mas 668 gr olmus minigim4 boyutlu ya girdik ama kizcem yuzunu gostermedi banada balik yagi ve kalsiyim magnezyum verdi gece kramplarim oldugu icin bu arada 2 kilo almisim doktorum biraz dikkat et dedi bundan sonra yememe bi duzen getircem artik bizden bu kadar canlar kizimla optuk sizi kendinize ii bakin
ah canım ah..bende gönlüme göre kıyafet bulamıyorum..hepsi çok çirkin..en iyisi gönlüne göre diktirmek..sen şimdiden aynalara küsersen ne olacak senin halin daha dur..bebişin kıyafetlerini güle güle kullansın..
kv alt kata gelirse çocuk için çok güzel olur hiç düzeni bozulmaz..ama senin için nasıl olur bilemem canım..sen kafayı yersin altlı üstlü..herşeyine zaten karışıyor, öyle olursa hiç düşünemiyorum..
ya sen millete ne bakıyorsun..önemli olan bebeğin sağlığı..bende tombiş bir bebek istiyorum ama normal doğuracak kadarını..sezeryan istemiyorum çünkü..
maşallah kızınaannesine nazda yapamış, yüzünü göstermezmiş amanda aman..
kızlar 2 saat uyumuşum bi uyadım deli gıbı açım allahtan yemek vardı koja bı tabak yedım kalçamın büyümesıne destek oldum geldım:)bi de bi mevzumuz var ben çalışstıgım ıcın kayınvalıdem ilçeden bızım buralara tasınacak yürüme mesafesınde olsun ıstemıstık mecburen.ana bugun baktım bızım alt kat boşalmıs allah dedım yandık ki kayınvalıdem demıstı orası boşalcakmıs bı sorun kaca falan dıye.ya sımdı oraya tutarsa ben napcam.eşime dedım ben ıstemıyorum aynı apt .eşimde dıyo keyfınden mı taşınıyor annem bebege bakcak.allahım hep dua edıyorum nolur düzenimiz bozulmasın.bebek olunca hersey ona göre planlanıyor ama aynı apt da bizde düzen huzur kalmazhep hayırlısı olsun dıye dua edıyorum en ıyısını rabbim bılır
aynen canım bebek için süper olur kendı evınde rahat eder hem kış günü her sabah hazırla götür derdı olmaz.ama karışma ve ısrar konusunda evliliğim tehlıkeye gırer valla.en çok arada eşim kalır.ayy dua edınde şu daire hemen tutulsun:)gıdıp sokakdan adam çevıreyım tut abı bu evı yarısını ben öderim:)
canım dua et melek gibi olsalar zor evet bebişe bakacaklar ama gece ağlasa bile duyacaklar bi taraftan senin için geliyorlar evet ama bi yandan da çok zor bende herşeyi geçtim lohusalıkta napıcam diyorum benim ki, azcık hazırcı ve bilmiş annemde ondan 4yaş küçük oturur ayağına bekler kadıncağızı kendine de hizmet ettirir bide şöyle yapsaydın diye akıl verir kocişede diyorum lohusalık yaşamadım ama anlatıldığı gibiyse annen ay sakin gelinimi görecek ozaman diyorumbuarada 5yıllık evliydim daha evinde yemedim ama bana gelince şöyle yap böyle yap ki benimkinin halası gerçekten güzel yapar onda tarif eder eh huy işte çıkmamış 70te mi çıkacak
Valla canim anca dikkat et diyolar ben hamile kaldigimdan beri sirf goguslerimi tartsalar zatn birer kilo onlar aldi mas kicaman oldulardoktorlarda cok bılıyor.bı dıyolar ye bebek gelısmez bı dıyorlar az ye cok almıssın aman be.asıl kıloyu 6. aydan sonra alcaksın dıyorlaryemeden kaynaklanmıyor hepsı.bebek 3.5 kılo falan olsa kan mıktarı 2 kılo memeler yogunlasıyor vucud su topluyor rahım 1 .5 kılo agırlasıyor eşiydı suyuydu derken şişiyoruz tuz cok az yıyın eliniz ayagınız şişmesin.bıde meyve yıyıp üstune su ıcın kiiçtıgınız su vucutta dolasabılsın.
masallahhh canim iyi olduguna cokk sevindim..utanmistir annesi minigin....
Tesekkurederiz teyzesiah canım ah..bende gönlüme göre kıyafet bulamıyorum..hepsi çok çirkin..en iyisi gönlüne göre diktirmek..sen şimdiden aynalara küsersen ne olacak senin halin daha dur..bebişin kıyafetlerini güle güle kullansın..
kv alt kata gelirse çocuk için çok güzel olur hiç düzeni bozulmaz..ama senin için nasıl olur bilemem canım..sen kafayı yersin altlı üstlü..herşeyine zaten karışıyor, öyle olursa hiç düşünemiyorum..
ya sen millete ne bakıyorsun..önemli olan bebeğin sağlığı..bende tombiş bir bebek istiyorum ama normal doğuracak kadarını..sezeryan istemiyorum çünkü..
maşallah kızınaannesine nazda yapamış, yüzünü göstermezmiş amanda aman..
Kizlar dun doktora gittigimde bebisim 24+0 di kilosuda 668 gr az diil dimi gerci doktor cok guzel dedi ama benim kafama takildi
canım aynı apartman nerdeyse aynı ev gıbı oluyor.ben kendı annemle bıle aynı apt ıstemem fazla muhabbet tez ayrılık gerek yok.misafırı de cok gelır benimm kv nın .artık hepsınde ının aşşagı yada sana cıkcaklar dıyıp durcak zaten asırı derecede ısrarcı yoktan anlamıyor resmen.kesınlıkle ıyı nıyetlı bı kadın art nıyet yok her işime koşar vs ama ben hayatıma karısılmasından hıc haz etmıyorum.bide tek gelınım tek torun artık her seye karıscak öle olmaz böle olmaz ıllakı bu olcak dıye.eşime acık acık bunları söyledıgımde yanılıyorsun annem cok anlayıslıdır karısmaz dıyor yuh dedım okadar ısrar muhabbetı oldu hepsınde yanımızdaydı.bıde gecen kv dıyokı bebek olunca gencler annelerıını de tatıle götürüyorlar onlar yüzüyor kv bebege bakıyor dıyor allahım dedım bı tatılde eksıktın:)o gencler de kımse artık uzayda yasıyanlar falanmı
aynen canım bebek için süper olur kendı evınde rahat eder hem kış günü her sabah hazırla götür derdı olmaz.ama karışma ve ısrar konusunda evliliğim tehlıkeye gırer valla.en çok arada eşim kalır.ayy dua edınde şu daire hemen tutulsun:)gıdıp sokakdan adam çevıreyım tut abı bu evı yarısını ben öderim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?