2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam kızlar naber?:3:

yaklaşık 3 haftadır falan vajinal kısımda ayağa kalkınca bir ağırlık hissediyorum aşağı doğru. ağrı yok ama.. şişlik war..aynı durumda olan war mı? vajinal warisi okudum, normal doğuma falan engel olabiliyormuş..korktum yahu öyle bişey mi acaba :18:

alt bölgede varis mi var:((
oğluma hamileyken ağrıyla gitmiştim dr.uma ve ilk kez o gün orda varis olduğunuda öğrenmiş oldum
bu hamileliğimde de var malesef ki
şiş,damar damar,yürürken sızlama yapıyor en kötüsüde doğumdan birkaç ay sonra normale dönüyor

normal doğuma engel olduğunu arkadaşımdan öğrenmiştim bende
sebebi ise varis fazlaysa o bölgede, normal doğumda kanı durduramama sorunu yaşıyorlarmış

butik bebeden aldıgım gs tulum ve önlükler geldi az önce
önlüklerin arkası naylon cok kaliteli duruyorr.cok şirinler :)
tuluma bayıldım penyesi harikaa
kızım içinde boyama kitabı göndermişler

Nasilsiniz guzel anneler kizim ii cok sukur icerden tekmeleyip duruyo ama ben ii degilim grip oldum bogazima indi yatiyorum evde:2: aksam esime dicem doktora gotursun hic halim yok inanin bide ev temizlencek nasi olcak bilmiyorum valla evimde kucuk degil annislerin konusmasini okudum evin buyuklugunden bahsetmisler benim evim 220 metrekare 4+1 3 de balkon var temizligi acaip zor haftada bir temizlige kadin cagiricam artik dip kose yapsin yoksa ben yoruluyorum artik:53: buarada aysecim kizcenin ii olmasina cok sevindim sekerinde ii cikmis sukur aman kanina dikkat et benimde dusuk diye kan hapi iciyodum ama es son gittigimde cok yukselmis kanim biraktirdi doktorum bide benim minigimin ayaklari midemde surekli ordan vuruyo dediginiz gibi midem bulaniyo arada ama tekmelerini hissetmek cok guzel bebisim kilosu hakkinda sormustum cvp veren arkadaslarima cok tes ederim icimi rahatlattinuz saolun kizlar iiki varsiniz:16:

tşkler amin cnm.
sen nasılsın ,şeker yüklemeni nezaman nerde yaptırcaksın.
cok kış gelmeden aslında ankaralı arkadaşlarla görüşsek ne güzel olurdu dimi :)

Fatihte yaptırırım tontirikcim, daha ayrıntılıyı göstermeye de gitmedim doktora önümüzdeki haftalarda gitmem gerkiyor....
Görüşsek güzel olur tabii... Sen etlik de mi oturuyorsun?

Kızlar sabah yeleğin kalan ipiğiyle patik yapıcam demiştim yeni bitti oda.Ama ip az kalmıştı baya ugraştırdı beni söküp söküp tekrar işlemekten sinir oldum:) Neyse araya başka renk katıp bitirmeye çalıştım.Azcık minyatür gibi oldu ama enazından doğdugu ilk ayda giydiririm:)

Eki Görüntüle 510764 Eki Görüntüle 510763

Canim cok guzel olmus ellerine saglik ya bende yakadan baslama yelek ceket orebiliyorum ama patik oremiyorum keske bilebilseydim seninkinden orerdim bitane cok seker duruyo:6:

BENIMKI GİBİ Mİ
benim göbek deliğimin üst sağ solunda oluyor sankı ordakı organlarını brir son gücüyle çekiyor, yada nasıl deyim sankı biraz kımraşsam diğer tarafa bıçak batıcak gibi..
ağrı girdiğinde olduğum pozisyonda kalıyorum ,eğilip doğrulamıyorum
ama buna doktor normal dedi,büyüdükleri için yer beğeniyolarmış bebişler..
tek çaresi biraz yatıp dinlenmek..bu ara 20dakkaya geçiyor bide maden suyu iç o arada,ilk içerken daha agrı yapıyo gibi ama sonra bi rahatlama oluyo heralde mide şiştikçe bebk pozisyon değiştiriyor.

aynen canım ya bebek bir tarafa toplanıyor resmen, sağol canım tavsiyelerin için arada oluyor bu aralar.

butik bebeden aldıgım gs tulum ve önlükler geldi az önce
önlüklerin arkası naylon cok kaliteli duruyorr.cok şirinler :)
tuluma bayıldım penyesi harikaa
kızım içinde boyama kitabı göndermişler

aaa bende bakmıştım butik bebeye çok tatlılar gs tulumları güle güle giysin inşallah
bende alacaktım ama eşimin kızkardeşi koyu gsli o ne alırsa gsli alıyor:)) ben hiç almayayım dedim:)

haftaya pzt 4d ultrasonum var gitmişken sorayım dr.ada sanmıyorum önemli bir şey
olduğunu ama insan endişeleniyor işte canım:/

bende dün ayrıntılıya gittim sabahım 6sında uyandım aslında 6,50de kalksam yetişiyorum okula ama yok ...dolandım öyle evi,otobüse bindim,elimde olsa ayakta dolancam çok zor geçti saatler

Nasilsiniz guzel anneler kizim ii cok sukur icerden tekmeleyip duruyo ama ben ii degilim grip oldum bogazima indi yatiyorum evde:2: aksam esime dicem doktora gotursun hic halim yok inanin bide ev temizlencek nasi olcak bilmiyorum valla evimde kucuk degil annislerin konusmasini okudum evin buyuklugunden bahsetmisler benim evim 220 metrekare 4+1 3 de balkon var temizligi acaip zor haftada bir temizlige kadin cagiricam artik dip kose yapsin yoksa ben yoruluyorum artik:53: buarada aysecim kizcenin ii olmasina cok sevindim sekerinde ii cikmis sukur aman kanina dikkat et benimde dusuk diye kan hapi iciyodum ama es son gittigimde cok yukselmis kanim biraktirdi doktorum bide benim minigimin ayaklari midemde surekli ordan vuruyo dediginiz gibi midem bulaniyo arada ama tekmelerini hissetmek cok guzel bebisim kilosu hakkinda sormustum cvp veren arkadaslarima cok tes ederim icimi rahatlattinuz saolun kizlar iiki varsiniz:16:
slm canim gecmis olsun takma kafana bol bol dinlen canim benim..

ben geldimm ama iyileşemedim ben ya. boğaz ağrım geçti antibiyotikle bu kez alerji başladı. burnum tıkalı hapşırık öksürk nefes alamıyorum. antihistaminikler de hamilelikte tehlikeliymiş. napcam bilemiyorum. hamilelerin çoğu hormonlardan alerji olurmuş, benim zaten vardı. Rabbim korusun astıma dönmez inş. kendinze çok dikkat edin canlarım. tozdan, deterjan, sigara , kötü kokudan uzak durun. hamileliğim zor geçiyor, inş sağlıklı , hayırlı bir yavrum olur da bunlar unutulur gider.

insallahh canimm hersey yoluna girir rahat edersin gecmis olsun dikkat et kendine bebise..

selam kızlar naber?:3:

yaklaşık 3 haftadır falan vajinal kısımda ayağa kalkınca bir ağırlık hissediyorum aşağı doğru. ağrı yok ama.. şişlik war..aynı durumda olan war mı? vajinal warisi okudum, normal doğuma falan engel olabiliyormuş..korktum yahu öyle bişey mi acaba :18:
slm canim gecmis olsun dikkat et kendine bende sislik falan yok ama ara sira agri giriyor sislik duymadim hic doktoruna sor bence ihmal etme canim..

Back
X