2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bu sabah komik bişe oldu.uyuyoruz şimdi.bizim burda yolları yapıyolar.kamyon iş arabaları vs.birden takkkkk diye bi ses.zıpladım resmen uykumun arasından .uyanıncada karnımı tutmuşum .eşim farketti "zeynebimi korkuttularrrr"dedi sinirlenmişti çok bende gırgırına evet dedim.ayaklandı gidiyodu dışarıya adamların yanına:)))yok beee dedim o duymadııı.çok komiğime gitti yaaa o sinirlenişi.kıyamazmış kızına dedim:1:normalde pek belli etmez duygularını.

zaten bi doğsunmuş hep o bakıcakmış .görücez dedim.zaten geçende isyan ediyodu.yaa betül hamile kaldığından beri ev işlerini hep ben yapıyorum diyee:)eee kolay değil baba olmak.şuan işin zor kısmı bende.sende yapıver dedim.sağolsun yemek ve çamaşır dışında diğer işlerde çok yardımcı olur.bende iyice rahatlığa alıştım.

kızım 4 aylıktı babası askere gitmişti hemde 15 ay.kızını kocaman olduğunda görmüştü bidaha.en güzel zamanlarında yanında olamamıştı.içinde hala yaradır.bunu hevesle hasretle bekliyo işte.baba kız ilişkileri farklı olur genelde .bakalım bizimkiler nasıl olcak:)

:14::14::14::14::14:

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

İnanamıyorum bi türlü ben bu rahatsızlığa rağmen bebegıne kavusacagına o kadar ınanıyordum kı :5:

hiç böyle bişey beklemıyrodum :( çok samimi cana yakın pozitif bi insandı banada çok teselli vermişti

yakından tanımıyorum ama ağlamadan duramıyorum Allah sabır versin kızının da eşinin de yardımcısı olsun :5:

karnındaki yavrusuyla gitti :5: Rabbim duraklarını cennet eylesin başınız sağolsun :5: :5: :5:

dün geceden beri toplam 1 saat anca uyumuşumdur.gece duyduğumdan beri betülün ölümünü içimdeki sıkıntıyı atamıyorum..Allah taksiratını affetsin inşallah.çok üzüldüm çşok etkilendim...:43:
az sonra bursaya gidicez yola çıkıcaz eşimle ayrıntılı ultrasona giricem.inşallah doktorumunda dediği gibi sağlıklıdır bebişim.dua edin canlarım..:16:

betule cok uzuldum. isime konsantre olamıyorum bi turlu

Ya bu kızın bütün değerleri yükseldi, eve çıkardılar, sonra alışverişlere başladı, yürüyodu dolaşıyodu, bebekte hele hiçbir sorun yoktu, önden gidiyodu gelişimi hatta.

Birden bire ne oldu anlamıyorum,kafayı yicemmmmmmmmm

dün geceden beri toplam 1 saat anca uyumuşumdur.gece duyduğumdan beri betülün ölümünü içimdeki sıkıntıyı atamıyorum..Allah taksiratını affetsin inşallah.çok üzüldüm çşok etkilendim...:43:
az sonra bursaya gidicez yola çıkıcaz eşimle ayrıntılı ultrasona giricem.inşallah doktorumunda dediği gibi sağlıklıdır bebişim.dua edin canlarım..:16:

ne kadar benziyoruz:) bende gece bundan dolayı uyuyamadım. ve bende ultrasona gidicem:)))))

Ya bu kızın bütün değerleri yükseldi, eve çıkardılar, sonra alışverişlere başladı, yürüyodu dolaşıyodu, bebekte hele hiçbir sorun yoktu, önden gidiyodu gelişimi hatta.

Birden bire ne oldu anlamıyorum,kafayı yicemmmmmmmmm

canım lupus böyle bi hastalık işte :( bağışıklık sistemi ile alakalı çok zor bi rahatsızlık

Allah ım tüm hastalara şifa versin...hastanedne cıkmıstı ama tekrar tahlıl yapılıp degerlerıne bakılıcaktı

canım lupus böyle bi hastalık işte :( bağışıklık sistemi ile alakalı çok zor bi rahatsızlık

Allah ım tüm hastalara şifa versin...hastanedne cıkmıstı ama tekrar tahlıl yapılıp degerlerıne bakılıcaktı

Betül öldüyse, ablası nasıl internete girip de onun adına yazı yazabiliyor bu kadar acısı ve yası varken, onu da anlamadım.
Allah vermesin,evlerden uzak tutsun, benim kardeşim vefat etse, üstünden 4 gün değil 4 sene de geçse kadınlar kulübüne girip de kardeşimin profilinden birilerine haber vermek aklıma gelmez onca acının içinde.

birileri haksız olduğumu söylesin ?!?
kan beynimde !!!

uff bende işime konsantre olamıyorum aklım hep betülde :((( ne saçma şeylere takıp kendimi üzüyomuşum insanlar nelerle uğraşıyo daha geçen gün bi arkadai sormuştu kaybımız varmı hiç diye demekki içine doğmuş büyük bi kayıp :((

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

Ay okadar üzüldumki sabah sabah sok gecirdim resmn ersey yolunda evimizdeyiz diyodu Allahim mekanini cennet etsin esine kizna ve ailesine sabir versin yuzyuze tanismadimiZ halde insanin ici kayni burdaki insanlara ve su an goz yaslarimi durduramiyorum :43:

uff bende işime konsantre olamıyorum aklım hep betülde :((( ne saçma şeylere takıp kendimi üzüyomuşum insanlar nelerle uğraşıyo daha geçen gün bi arkadai sormuştu kaybımız varmı hiç diye demekki içine doğmuş büyük bi kayıp :((

ben sordum canım geçen gün kaybımız var mı diye, dün akşam da kabus gördüm, bebek ölüyodu bi tane elimde. sıçrayarak kalktım.
sinirlerim bozuk..

inan şuan şok içindeyim :14::14:allah mekanını cennet eylesin toprakları bol olsun ailesine sabır versin işte hayat bu kadar 1 gün nesef alırken bırgün bır bakıyorsn yok olmusuz
:14::14:kızlar allahım hepinizi bebeklerinizi korusun ne olur kendınıze dıkkat edin tahlıllarınızı ıhmal etmeyin rabbım sizinle olsun

lafın sözün bittiği an bu galiba.allahım mekanlarını cennet etsin.geride kalan ailesine eşine sabır versin.

Betül öldüyse, ablası nasıl internete girip de onun adına yazı yazabiliyor bu kadar acısı ve yası varken, onu da anlamadım.
Allah vermesin,evlerden uzak tutsun, benim kardeşim vefat etse, üstünden 4 gün değil 4 sene de geçse kadınlar kulübüne girip de kardeşimin profilinden birilerine haber vermek aklıma gelmez onca acının içinde.

kan beynimde !!!

cnm belki ablasıda kk yı aktif kullanan birisidir burdaki dostlukların ne kadar sıkı oldugunu biliyodur ve belki haber vermek istemiştir bilemeyiz ki

cnm belki ablasıda kk yı aktif kullanan birisidir burdaki dostlukların ne kadar sıkı oldugunu biliyodur ve belki haber vermek istemiştir bilemeyiz ki

Bilmiyorum canım, beynim bana bir oyun oynuyor ve bunun doğru olmadığını söylüyor.
Biri sahte bir profil açmış ve günlerce bizimle yazışmış gibi...
Gerçekten çok tuhaf.

Bilmiyorum canım, beynim bana bir oyun oynuyor ve bunun doğru olmadığını söylüyor.
Biri sahte bir profil açmış ve günlerce bizimle yazışmış gibi...
Gerçekten çok tuhaf.

öyle oldugunu sanmıyorum çünkü geçmişine baktım kk da bu hastalıkla ilgili bi topik var orayada yazıyomuş cnm degerlerini falan

öyle oldugunu sanmıyorum çünkü geçmişine baktım kk da bu hastalıkla ilgili bi topik var orayada yazıyomuş cnm degerlerini falan

canım katılıyorum sana artı burda eşi bu hastalıkta olan birine bile ihmal etmeyin diye akıl veriyordu hem bukadar niye yazsın burda girilcek ve dalga geçilicek daha heyecanlı bölümler var çekirdekçim rüyan hayırlara çıksın oyüzden de etkilenmişsindir bizde deniz piknik çok yorulmuşuz deli gibi uyumuşum bebişten de hiç ses çıkmadı sabah ta bi yeğenim 3gün kala bebeğini kaybetmişti şimdi oğlu var maşallah onu düşündüm dedim insanlar neler çekiyo biz anca a öyle mi olmuş deyip sade lafla destek oluyoruz derdi çeken biliyor derken girdim bi okudum şok oldum rabbim mekanını cennet eylesin başka bişey diyemiyoruz

kan beynimde !!!

ablasının derdi sadece buraya bizlere haber vermek oldugunu sanmıyorum ben
kardeşinin burda neler paylaştıgını ,son zamanlarında neler hissettigini okumak için buraya girdigini düşünüyorum
burdaki paylaşımlarından yola cıkarak onu merak edenlere haberde verdi.yani ilk amacı bizlere haber vermek degildi bence.

ilk okudugumda ben de senin gibi düşündüm ama sonrasında cümlesinin sonunda yazdıgı yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum bu cümle herşeyi anlatıyor.

Son düzenleme:
Back
X