cnm B12 yi de önermişti benim dr. her yerim ağrıyo ama ısrarla magnezyum kalsiyum vermiyor. daha erkenmiş.son aylarda vericekmiş.
b12 kramplara mı iyi geliyormuş.valla ilk kez duydum.tam olarak ne dedi doktorun b12 yi önerirken?
sen kafana takma canım bırak sevinmesinler ama hiç oğullarını düşünmemişler yazık o anne babaya.bazı aileler böyle benim kayınvalidemde kızına çok düşkün.hamileliğimi söylediğimde sevindiler ama önceden düşük yaptığım için hemen herkese söylemeyin dediler zaten 3 aylık olduğunda söylemiştik.kız olduğunu duyuncada biraz hayal kırıklığı yaşadılar.erkek bekliyolarmış.hem kızlarına düşkünler hemde erkek torun isityorlar.bende 2 oğlun var yinede kızın, kızım gitti diyorsun dedim bişey diyemedi sağlıkla gelsinde ben başka bişe istemem dedim .ne çektiğimi ben bilirim dedim.hamileliğim boyunca 1 kere geldiler ynıma aynı şehirde olmamıza rağmen.oyüzden siz o tatlı canınızı üzmeyin .işallah sağlıkla kucağın aalırsın oğlunu
benimkilerde tam tersine oglum olmasını istemiyorlardı :))
kızıma hamileyken inş oglun olmaz demişler eşime neden böle bişi istiyorlar anlamış degilim
benim eşim ve kaynım sülaledeki 2 erkek.başka soylarını yürütecek kimse yok.amcalarının cocukları kız
kaynımın 1 kızı var.benimde kızım vardı oglum olcak şimdi.yani soyadını devam ettircek erkek şuan benim bebek
ben bu tarz şeyelre hiç önem vermem,onların soyları yürüsün diyede erkek bebek derdinde hiçç olmadım.
aksine soyları kurusun diye bi kız daha istiyordum:))
zaten planlı degildi hamileligimde.Alllah böle uygun görmüş oldu
yani demek istedigim soy sop olarak olaya bakıldıgında sevinclerinden havaya ucmaları lazımken onlar surat sallamışlar
anlamak güç.maksatları beni eşimden boşatmak filandı galiba

Son düzenleme: