Kızlar bu arada herkese Mrb.
Olumsuz haberlerden sonra kendimi kaybettim resmen.Bende bugün geç girdim sabahtan Dr a gitmiştim yeni gelmiştim.Böle kötü haberlerden sonra inanın yazmak dahi içimden gelmedi onlara haksızlık ediyormuşum gibiAma bizlerinde psikolojisi önemli son 20 dakikadır beynim uyuşmuş durumda resmen olumlu hiçbişey düşünemiyorum...
Bugün bize de şeker yüklemesi yapıldı.Öok şükür çok yüksek çıkmadı ama sınırdaymışım.Çok önemli değil ama dikkat et dedi biraz daha.Kızımda Allaha şükür 802 gr geldi ve 8 gün önde gidiyormuş.Doğum tarihi Allah kısmet ederse inş.29 Aralık hatta daha önceside olabilir dedi.Allahım o günleri hepimize tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inş...Detaylı olarak inceledi Dr.umuz.Çok şükür herşey yolunda...
mrb canım
sorma ne olumsuz haber ama herşey üst üste ben zaten dün geceden beri ağlyrum kızkardeşimin sorunları var kayınvalidesiyle
bugünde bu ahberleri alınca daha kötü oldum keyifsizim huzursuzum içimde bi sıkıntı allahım yardım etsin
bebeğini kaybeden arkadaşada çok üzüldüm ya

betül ede allah tahs,latını affetsin
senin gibi bebeğim hergün coşarken bugün ufak ufak arada tek tük çok hafif hareketler ediyo kesin çok etkilendi ve kendimi suçlu hisettim.
ama elimde de değildi kafamı bi şekilde takıyrum işte