2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar bu arada herkese Mrb.
Olumsuz haberlerden sonra kendimi kaybettim resmen.Bende bugün geç girdim sabahtan Dr a gitmiştim yeni gelmiştim.Böle kötü haberlerden sonra inanın yazmak dahi içimden gelmedi onlara haksızlık ediyormuşum gibi:( Ama bizlerinde psikolojisi önemli son 20 dakikadır beynim uyuşmuş durumda resmen olumlu hiçbişey düşünemiyorum...

Bugün bize de şeker yüklemesi yapıldı.Öok şükür çok yüksek çıkmadı ama sınırdaymışım.Çok önemli değil ama dikkat et dedi biraz daha.Kızımda Allaha şükür 802 gr geldi ve 8 gün önde gidiyormuş.Doğum tarihi Allah kısmet ederse inş.29 Aralık hatta daha önceside olabilir dedi.Allahım o günleri hepimize tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inş...Detaylı olarak inceledi Dr.umuz.Çok şükür herşey yolunda...

mrb canım
sorma ne olumsuz haber ama herşey üst üste ben zaten dün geceden beri ağlyrum kızkardeşimin sorunları var kayınvalidesiyle
bugünde bu ahberleri alınca daha kötü oldum keyifsizim huzursuzum içimde bi sıkıntı allahım yardım etsin

bebeğini kaybeden arkadaşada çok üzüldüm ya :50:
betül ede allah tahs,latını affetsin

senin gibi bebeğim hergün coşarken bugün ufak ufak arada tek tük çok hafif hareketler ediyo kesin çok etkilendi ve kendimi suçlu hisettim.
ama elimde de değildi kafamı bi şekilde takıyrum işte

kızlar 2 gündür kasıklarımda gezınen bı sancı var özellıkle sagda.ama dayanılmaz yada cok fazla degıl .önemsenmelı mı acaba?gaz sancısıylamı karıstırıyorum acaba:44:

gaz sancısı da olabilir, idrar yolunda enfeksiyon varsa ondan da kaynaklanabilir, hiçbir şey de olmayabilir canım.
sonuçta içerde bir sürü değişim oluyor, kaslar zorlanıyor, karın genişliyor, bebiş büyüyor hareket ediyor. normal bunlar çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece...

ne yani yokmu şimdi istanbulda renkli usgye girenler ya aşkolsun:36:

Florence Nightingale Kızıltoprak , Alin hanım , yaklaşık 1,5 saat baktı , bilgilendirdi.
Normalde 620 TL. Benim doktorum yönlendirdiği için 310 TL. Özel sigortan varsa ordan karşılanır.
Normal gidenler için 500 TL.

unutmuşum cnm pardon :)

geldi bebişimin cicileri :)) cok güzel hepsi de yumuşacık ohh :)) ama cok kücük geldi gözüme 0-3 ay almıştım ondan heralde..
bu kadarcık mı olcak diye diye baktım hepsine sevdim :)

hediyeleşme için liste ne zaman belli oluyoorrr ?
chekirdekkcim listemiz hazır, önümüzdeki aya kadar bekliycez, katılım devam ediyor yani..
hatırlatmak istiyorum sık sık ama 'görmeyenin listesi olmuş, tutmuş cılkını cıkarmış' dedirtmek de istemiyorum yani :))
o yüzden ara ara hatırlatmaya calışıyorum..
kurban bayramından önce çekilişi yapıcam ben. ve bildircem herkese, bayramdan sonra da göndericez hediyeleri .
30 tl de limit koyalım diyoruz yorum yapanlar genelde uygun dediler ama yine de sorayım ben senin aracıılğınla da.nasıl uygun mu hem tarih hem de limit???

geldi bebişimin cicileri :)) cok güzel hepsi de yumuşacık ohh :)) ama cok kücük geldi gözüme 0-3 ay almıştım ondan heralde..
bu kadarcık mı olcak diye diye baktım hepsine sevdim :)

chekirdekkcim listemiz hazır, önümüzdeki aya kadar bekliycez, katılım devam ediyor yani..
hatırlatmak istiyorum sık sık ama 'görmeyenin listesi olmuş, tutmuş cılkını cıkarmış' dedirtmek de istemiyorum yani :))
o yüzden ara ara hatırlatmaya calışıyorum..
kurban bayramından önce çekilişi yapıcam ben. ve bildircem herkese, bayramdan sonra da göndericez hediyeleri .
30 tl de limit koyalım diyoruz yorum yapanlar genelde uygun dediler ama yine de sorayım ben senin aracıılğınla da.nasıl uygun mu hem tarih hem de limit???

Canım ben de aldım baya birşey ve minicikler inanamadım. Nasıl tutucam ben onu diyorum bu kadar minikse :)

Hediyeleşme için 30 TL uygun, daha fazlasını harcamak isteyen olursa onun gönlünden gelmiş demektir.
Tarih biraz geç gibi geldi ama, o zamana kadar herkes çoğu şeyini almış olur gibi, bir ihtiyacı kalmayabilir insanların diye düşündüm. ama ne derseniz bana uyar :)

daraldım kızlar bugün.Rabbim korusun bizi de yavrularımızı da. bir ateş basıyo bi üşüme geliyor. kolum falan buz gibi ama sıcaklıyorum.sabahtan beri de karnıma sancı gelip gidiyor. hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri.yavrularımızı sağlılkla kucağımıza alsak inş.

kızlar şeker yüklemesinde sonucum yüksek çıkmıştı ,Ogtt istedi bugün 100 lük glikozla 4 kez kan verdim.sonuç malesef yine yüksek 146 çıktı.yarın doktora gösterices sonuçları.bu arada gebelikte şeker çıkanların bebekleri iri olurmuş.geçen hafta detaylı ultrasonda bebeğin kilosuna 750 gr demişlerdi.haftasına göre fazla geldi bana.detaylıyı üniverstede yaptırdım ordaki bakan asistan normal demişti.ama değilmiş demekki.yarın doktora göstericem sonuçları.ilçede memur oldugum için oldugum ilçede iyi bir doktor yok.il merkezine gitmem gerekiyor.yolda 1,5 saat ve çok bozuk.o yüzden devamlı gidilmiyor.yarın sabah gidicem.umarım bu dğer zamanla düşer

kızlar şeker yüklemesinde sonucum yüksek çıkmıştı ,Ogtt istedi bugün 100 lük glikozla 4 kez kan verdim.sonuç malesef yine yüksek 146 çıktı.yarın doktora gösterices sonuçları.bu arada gebelikte şeker çıkanların bebekleri iri olurmuş.geçen hafta detaylı ultrasonda bebeğin kilosuna 750 gr demişlerdi.haftasına göre fazla geldi bana.detaylıyı üniverstede yaptırdım ordaki bakan asistan normal demişti.ama değilmiş demekki.yarın doktora göstericem sonuçları.ilçede memur oldugum için oldugum ilçede iyi bir doktor yok.il merkezine gitmem gerekiyor.yolda 1,5 saat ve çok bozuk.o yüzden devamlı gidilmiyor.yarın sabah gidicem.umarım bu dğer zamanla düşer

canım doktor dıyet verıcek ona uydugun sürece bı sıkıntı yok hem dengelı beslenceksın hemde cok kılo almıcaksın fenamı.bıcok gebede cıkıyor gördugum kadarıyla..

sizlerri üzmek için yazmadım..özür dilerim sadece içimi dökeyim yardım isteyeym dedm..

carsamba ve persembe aksamları birer saat hafif sancı çektim..
o da sadece geceleri 11 12 arası..sabah olunca gecıyıordu annemde 22 haftan bitiyor artık böle sancılar olur üşüttünmü acaba diyordu..

cuma günü de 1 saat sancıdan snra gelşdi kanama..belirtiler sadece bunlar..

evet arkadasım sanırım rahim agzı yetmezliği..bu hastalığı olup sağlıkla bebeği olan oldu mu bildiğiniz?
Betül e ne oldu?

geçmiş olsun yazılarını okudum allahım tekrar sağlıcakla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin.

bende de rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu..şöyle anlatayım..

çok güzel ilerleyen sıkıntısız ağrısız bi hamileliğim vardı 23.haftamda ayrıntılı ultrasona girdim ve radyolog rahim ağzına baktı normalde bu haftalarda bakmıyor kendi doktorlarımız ve tesadüfen servikal yetmezlik olduğu belirlendi ve çok ciddi şekilde rahim ağzımda kısalma vardı..sabah doktoruma gittim ve doktorumun yüzü değişti oda korkmuştu acilen yatışım yapıldı ve dikiş atıldı rahim ağzıma bebeği kaybetmemeyim diye..ozamandan beridir yatıyorum yeni yeni ayaklandım..bende kanama sancı ağrı olmadığından bu işlem yapıldı..yoksa suyum falan yada sancım olsaydı bende kaybedecektim bebeğimi:50:

eğerki gerçekten rahim ağzı yetmezliğin var ise yeniden hamile kaldığında 12. haftalarda benim gibi operasyon geçirip istirahat halinde olacaksın..tüm hamileliklerimiz bu şekilde olacak..alllahım sana dayanma gücü versin...

canım doktor dıyet verıcek ona uydugun sürece bı sıkıntı yok hem dengelı beslenceksın hemde cok kılo almıcaksın fenamı.bıcok gebede cıkıyor gördugum kadarıyla..bol bol tarcın ye sekerı cok güzel düzene koyuyormuş.çubuk tarcını sıcak suya koy cay gıbı ıc.

çok çok saol cnm inan utanıyorum bunu yazarken ama evet kimse hatırlamı eşim ve küçük görümcem dışında :(( bugün annemi aradım kızdım biraz dün biraz rahatsızmış tüm gün uyumuş falan ama aynen öle kimse hatırladı :(( ne çok seviliyomuşumda bilmiyomuşum ki ben kimsenin alimden geldiğince doğum gününü atlamam ama bu bana ders oldu bidaha kimseyi aramıcam doğumgünü için ...
aynen öle bebeişim kutladı benim için yeterlii :)) evet cnm çok pahalı işte bu ama çok şekerrr
Eki Görüntüle 512051

çok çok saol cnmm benimm aminnnnn :))

çok saol cnmm aminnnnn :))

olurmu bitanem yaaa aşk olsun çok çok saoll aminnn inşallahhhh :)) eşim hatırladı ama icraat yok malesef kimse hatırlamadı acaba sorun bendemii???
ayyy öldüm yaaaa ölesine bi girdikk ama ben kendimi kaybettimm :))
Eki Görüntüle 512051 işte buu :)))

çok çok teşellüerlerrr inşallahhh cnmmm

çok çok saol cnmmm am,innn ama alamadıkki babamız çok pahalı dedi ki haklıı :)

nice mutlu yaşların olsun canım .. bebek odanı çok beğendim o kadar da pahalı değil bayağı bi baktım fiyatlar ortalama bu civarda yalnız nereden aldın merak ettim:))

olurmu bitanem yaaa aşk olsun çok çok saoll aminnn inşallahhhh :)) eşim hatırladı ama icraat yok malesef kimse hatırlamadı acaba sorun bendemii???
ayyy öldüm yaaaa ölesine bi girdikk ama ben kendimi kaybettimm :))
Eki Görüntüle 512051 işte buu :)))

yok canım sorun sende olur mu o ne demek öle :) bazen insanlar kendi sıkıntılarına dalıp unutabiliolar ailen bile olsa.. bu yıl benim eşimde öle çok büyük bişe yapmadı canım, geçen yıl hediyesiyle çiçeğiyle gelmişti bu yıl çiçekle geldi yemeğe çıktık güzel geçti ama hediye almamıştı dedi aşkım sen beğen istedim, gel ne istiosan alalım bende minik kuzuma zıbın almıştım :) halbuki hikaye hediye seçmeyi beceremez geçen yıl ki hediyeyi bile annesi aracılığıyla bana seçtirmişti.. kayınvalidemle kuyumcuya gittik kızım kolye almak istiorum gel birlikte beğenelim dedi, benim doğum günüme war bir hafta anladım tabi benimkinin oyunu hiç sesimi çıkarmadım anlamamış gibi gittim seçtim :) bu yıl da çiçekle keyifli geçirdiğimiz bi akşam yetti bana... her zaman bir olmuo insan...

ayyy biliorum o markayı takımı görünce hemen anladım o takımın pembesi de var bayılmıştım, başka bi modelde de vardı bi pembe onda da aklım kalmıştı sonra dedim o odadaki dolapla uygun bişi yapim büyüyünce alırım oda takımını... o markada iyiymiş diye duymuştum pahalı biraz ama kaliteliymiş... çok da sevimli yaaa.. napıcan peki, sınırları zorlayıp alcan mı yoksa aman beklim büyüyünce mi oda yaparım dicen?

arkadaşlar ben detaylıya üniverste hastenesinde girdim malum oldugum yerde detaylı yapan başka yer yok.ordada renkli değildi asistan öğrencilere ders anlatdı bende modeldim.sorularıma dogru düzgün cevap bile alamadım.sonuçlarda bi sıkıntı yok ama bebeğimide göremedim.tek bir özel hastane var orayı aradım renkli ultrasyon için ne için istiyorsunuz diye sordular randevu alırken ne demem gerekiyor.amaç sadece bebeğimi renklide görmek:((

tlyss canım ınsallah şekerın duser zamanal dıkkat et aman

canım doktor dıyet verıcek ona uydugun sürece bı sıkıntı yok hem dengelı beslenceksın hemde cok kılo almıcaksın fenamı.bıcok gebede cıkıyor gördugum kadarıyla..bol bol tarcın ye sekerı cok güzel düzene koyuyormuş.çubuk tarcını sıcak suya koy cay gıbı ıc.

doğru tarcın ıyı gelıo ama hamıleyken tarcını cok tuketmek zararlı !!!1

Back
X