betül vefat etti canım![]()
![]()
canım basın sağolsun aynı acıyı yasadım senı çok iyi anlıyorum Rabbım sabır versın
zamanal gecıcek dıyemıyorum gecmıyo cunku azalmıyo hergun daha çok özlüyo ınsan ama
Rabbım senı baska evlatlar vererek mutlu edicektir canım umudunu yitirme
canım estf..
rahım ağzı yetmezliği canım yanlış anlamadıysam bebegı tutan kaslar zayıflıyo ve erken sancı erken doğum
veya durudk yere bebegın kendılıgınden sancı cekmeksızın gelmesi duumu olusuyo...
ovulasyon topiğinde idi sanıyorum birisi vardı onda da rahım ağzı yetmezliği vardı ve ıkız bebekelrı evın ıcınde yuruken
düşüvermiş analtıyordu canım...ama ona ragmen gene bebek sahıbı olmsutu hemde gene ıkız
rahım agzı yetmezliği önlemleri alınırsa çok kolay asılabilecek bi sorun canım fakat bundan sonra çok ciddi bi şekılde
ve ıyı bı hekım tarafından kontrol edilmen gerekır oncleıkle ölçümlerin gerekrıse rahım filmi çekılır
gebelıkoncesı gebelık sornası ıse duruma göre serklaj ve bellı bı haftadan sonra devamlı yatarak gebelıgın devam eder
canım ama kavusursun bebeğine çaresiz bi durum değil...yeter kı iyi takıp edil...bahsettıgım kısının
servıkal yetmezlık hususunda bilgisi var baya bulup sana yazarım ....tekrar gecmıs olsun basın sağolsun
teşekkür ederim Ayşe... doktorunda söledikleri benzer şeylerdi..
bana arkadaşla ilgili bilğiyi özelden atarsan sevinirim..
pek nete giremeyebilirim..
simdiden teşekkür ederim.dualarım sizinle