2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
evet canım aöf'de edebiyat okuyorum. konuyu da açtım bu arada. isteyenler buyursun :7:
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...anne-olan-arkadaslar-buyrun.html#post26477362
bende katilablirmiyim. dil ogreniyorum haftada 2 gun kursum oluyor Araliktada sinavim var 3. seviye icin.
cok calismam lazim. ama calisacak kelime kalip o kadar cokki ins yetisir.
çok çok saol cnm inan utanıyorum bunu yazarken ama evet kimse hatırlamı eşim ve küçük görümcem dışında :(( bugün annemi aradım kızdım biraz dün biraz rahatsızmış tüm gün uyumuş falan ama aynen öle kimse hatırladı :(( ne çok seviliyomuşumda bilmiyomuşum ki ben kimsenin alimden geldiğince doğum gününü atlamam ama bu bana ders oldu bidaha kimseyi aramıcam doğumgünü için ...
aynen öle bebeişim kutladı benim için yeterlii :)) evet cnm çok pahalı işte bu ama çok şekerrr
Eki Görüntüle 512051

çok çok saol cnmm benimm aminnnnn :))

çok saol cnmm aminnnnn :))

olurmu bitanem yaaa aşk olsun çok çok saoll aminnn inşallahhhh :)) eşim hatırladı ama icraat yok malesef kimse hatırlamadı acaba sorun bendemii???
ayyy öldüm yaaaa ölesine bi girdikk ama ben kendimi kaybettimm :))
Eki Görüntüle 512051 işte buu :)))

çok çok teşellüerlerrr inşallahhh cnmmm

çok çok saol cnmmm am,innn ama alamadıkki babamız çok pahalı dedi ki haklıı :)

canim bayildim takima ya ama hakikaten pahali. benim kizkardesim 1500 tl ye hemde buyuyen besikli perdesi nevresimi dahil
tk aldi cok sirindi oda oyle birsey dusunebilirsin.
ben de oda yapamicam maalesef. cunku herseyimiz belirsiz. kizimin bir odasi var suan ama
oyle isteidigim gibi olmadi bir yatak bir sifonyer var.
ins ne olucagimiz belli olurda yaparim odasini.
oglum icinde besik alicam sadece. Aman saglikla gelsinde bebis ben yatiracak yer bulurum :)))

sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
bende ocak 2013 annesi olacaktım 15ocak 2013tü beklenen tarih..

cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..

götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.

daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim

Arkadaşlar internetten alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız sitelerin adreslerini yazabilir misiniz?
ben bi cok internet sitesinden alışveriş yaptım.utanmasam market alışverişimide netten yapcam :126:

sanırım sen bebek için uygun bi site soruyorsun.butikbebe den alışveriş yaptım sorunsuz geldi.

butikbebe de güzel.. memnunum ben, bugün siparişim gelecek bakalım yazarım yorumlarımı

sen neler aldın cnm.hiçde sölemiyon:4:

Arzu93 ve Tugbaemrah geçmiş dogum gününüzü kutlarım.birdahaki yıl ogullarınızla beraber kutlamanızı nasip etsin Allah.

benim ilk gebeliğimdi..sizlerde bunu yasayan yada bileniniz var mı diye uzun uzun anlattım

Ayşe nin cok bilgili bir hamiş oldugunu biliyorum:nazar::nazar::nazar:
benimki servical yetmezlikmiş..öle dio doktorlar.

kendi doktorumda izmitte kaldı ben memleketim adana dayım..
tanımadığım nöbetci bir doktor baktı ve herseyi bitirdi..o yüsden de üzgünüm..

Allah ım kimseye yaşatmasın bunu..ben hem troid hastası hem pkoluydum..
iki yıl sonunda zorla hamile kalabilmiştim...
daha ne deyim napayım bilemiyorum..

Allah ım bebeklerinizi size bağışlasın hep anne olamayanlara nasip etsin die dua ederdim şimdide herkes bebegine sağlıkla kavussun die ediyorum.. artık kendim için de sadece sabır istiyorum

zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

canim yasadigin olaylardan dolayi allah sabir versin canim yaaaa valla okadar üzüldüm ki su haberlerden dolayi aglamak istiyorum cünki icim katildi yaa aklimdan bir sürü seyyy gecti allahim sabir versin canim ne üzülme ne üzül diye biliyor insan herhalde sözün bittigi yer diyorlar öyle betülede cokkkkkkkkkkkkkkk amaaaaaaaa cokkkkkkkkkkk üzüldüm onu düsünüyordum bir baktim sen yazmissin cok sükür sen iyisin allahim bir daha anne olmayi sana nasip etsin en kisa zamanda insallahh canim benimmm kenine iyi bak...

mmery başın sagolsun cnm.çok üüzlüdüm :((

kendini yormak yada seyehat etmekle bi ilgisi varmı , daha önceden rahim agzındaki sorundan bahsetmedimi doktorun hiç

Son düzenleme:

ne diyecegmi bilemiyorum gercekten Allah yardimcin olsun. Sabir versn cok zor rahim agzi yetmezligimiydi neydiki sorun acilma olmus
daha once hicmi bir belirti yoktu? 24. haftadan sonra bazi bebekler yasiyormus hicmi mudahale edilmedi acaba.
yani hakikaten cok kotu bir durum.

bugunde hep kotu haberler moralman cokmus durumdayim

sizlerri üzmek için yazmadım..özür dilerim sadece içimi dökeyim yardım isteyeym dedm..

carsamba ve persembe aksamları birer saat hafif sancı çektim..
o da sadece geceleri 11 12 arası..sabah olunca gecıyıordu annemde 22 haftan bitiyor artık böle sancılar olur üşüttünmü acaba diyordu..

cuma günü de 1 saat sancıdan snra gelşdi kanama..belirtiler sadece bunlar..

evet arkadasım sanırım rahim agzı yetmezliği..bu hastalığı olup sağlıkla bebeği olan oldu mu bildiğiniz?
Betül e ne oldu?

Son düzenleme:
amin melonee sende düşün artık kızına isim
canimmm yaa keske kesin olsa tam kesin öbür aya dedi ya 1 hafta kaldi iste söyleyecek tam kesin gecen ay öyle demisti ama yinede insan inanamiyor iste 2.ogluma %99 kiz dedi erkek oldu ya belkide inanamiyorum ama esime dedim doktor orasina iyice baksin kesinse söylesin bir daha sokkk olmak istemiyorum diye eger emin degilse hicbirsey demesin süpriz olsun istiyorumm..ama kesin birsey erse düdünücem insallahhh canim msj icin tesekkür edrerimm...hala üzgünüm ya betül icin icim katildi cok tuhafimmmm..

Son düzenleme:
melone sana meloş desem sorun olmaz dimi:29:
inş kızın olur cnm.ogluna kacıncı haftada %99 kız demişlerdi ki.başka doktorlarada teyit ettirmişmiydin

sizlerri üzmek için yazmadım..özür dilerim sadece içimi dökeyim yardım isteyeym dedm..

Betül e ne oldu?

canim tabiki öyle ama yasadigin seye cokk üzüldüm valla allahim sabir versin canim en kisa zamanda tekrar sag saglim insallahh aminnnnnnnnnn.canim fbetül vardi ya kizinin ismini bile düsünüp yazmisti zeynep miray 17 ocakta dogum yapacakti 2.bebisiydi o arkadasimiz hastaydi devamli hastaydi yaaa hastaneden yaziyordu en son cikmisti bayramdada hastanedeydi o arkadasimizi kaybettik malesefff allahim mekenini cennet etsin geride kalanlara sabir versinnn cokkkkk zorrrrr yaaaaaa allahim kimseye yasatmasin insallah.onun adina ablasi yazip haber versi 4 gün olmus iste öyle canimmm..

mmery başın sagolsun cnm.çok üüzlüdüm :((

kendini yormak yada seyehat etmekle bi ilgisi varmı , daha önceden rahim agzındaki sorundan bahsetmedimi doktorun hiç

teşekkür ederim ne olur üzülmeyin..hayır hiç birseyle alakalı değilmiş...
uçakla gelmiştim hemde annem burda bana suyumu bile elime veriyordu yorgunlk hiç yoktu:(

arkadasım sanırım bu sinsi bir hastalıkmış 10 dk önceden bile bilinmezmiş..
kaç doktora göründüm hem özelde hem devlette takip ediliodum..
zor sahip oldugumdan hep kontroldeydim ama kimse bilemedi..bilemezmiş..

Betül e ne oldu?

betül vefat etti canım :5: :5: :5:

canım basın sağolsun aynı acıyı yasadım senı çok iyi anlıyorum Rabbım sabır versın

zamanal gecıcek dıyemıyorum gecmıyo cunku azalmıyo hergun daha çok özlüyo ınsan ama

Rabbım senı baska evlatlar vererek mutlu edicektir canım umudunu yitirme

benim ilk gebeliğimdi..sizlerde bunu yasayan yada bileniniz var mı diye uzun uzun anlattım

Allah ım bebeklerinizi size bağışlasın hep anne olamayanlara nasip etsin die dua ederdim şimdide herkes bebegine sağlıkla kavussun die ediyorum.. artık kendim için de sadece sabır istiyorum

canım estf..

rahım ağzı yetmezliği canım yanlış anlamadıysam bebegı tutan kaslar zayıflıyo ve erken sancı erken doğum

veya durudk yere bebegın kendılıgınden sancı cekmeksızın gelmesi duumu olusuyo...

ovulasyon topiğinde idi sanıyorum birisi vardı onda da rahım ağzı yetmezliği vardı ve ıkız bebekelrı evın ıcınde yuruken

düşüvermiş analtıyordu canım...ama ona ragmen gene bebek sahıbı olmsutu hemde gene ıkız

rahım agzı yetmezliği önlemleri alınırsa çok kolay asılabilecek bi sorun canım fakat bundan sonra çok ciddi bi şekılde

ve ıyı bı hekım tarafından kontrol edilmen gerekır oncleıkle ölçümlerin gerekrıse rahım filmi çekılır

gebelıkoncesı gebelık sornası ıse duruma göre serklaj ve bellı bı haftadan sonra devamlı yatarak gebelıgın devam eder

canım ama kavusursun bebeğine çaresiz bi durum değil...yeter kı iyi takıp edil...bahsettıgım kısının

servıkal yetmezlık hususunda bilgisi var baya bulup sana yazarım ....tekrar gecmıs olsun basın sağolsun

Son düzenleme:
melone sana meloş desem sorun olmaz dimi:29:
inş kızın olur cnm.ogluna kacıncı haftada %99 kız demişlerdi ki.başka doktorlarada teyit ettirmişmiydin
canim almanyada öyle doktor doktor gezemiyoruz sadece bir doktor onun hastasi oldugumuz icin bir doktor sadece bakiyor.canim 4 ayligi gecmisti kiz dedi doguma kadar heppppp kizzzzzzzzzzz dedi bir dogdu sok sok sok .öyle kesin demisti canim.

teşekkür ederim ne olur üzülmeyin..hayır hiç birseyle alakalı değilmiş...
uçakla gelmiştim hemde annem burda bana suyumu bile elime veriyordu yorgunlk hiç yoktu:(

arkadasım sanırım bu sinsi bir hastalıkmış 10 dk önceden bile bilinmezmiş..
kaç doktora göründüm hem özelde hem devlette takip ediliodum..
zor sahip oldugumdan hep kontroldeydim ama kimse bilemedi..bilemezmiş..

anladım cnm Allahım bidaha yaşatmasın.Tez zamanda tekrar bebegin gelsin sana inşallah.

butikbebeden daha önce de alışveriş yaptım ve hiç kötü bir ürün gelmedi canım.. bu sefer de öyle olacağını umuyorum. bakalım :)
unnado da güzeldir ama kaliteli onun da ürünleri... iki siteyi de tercih edebilirsin bence..

Bende şimdi siteleri gezindim.. Gerçekten güzel gözüküyor ürünler.. Sanki mağazalara göre daha uygun fiyatları.

Canım.. böyle durumlarda kelimeler o kadar kifayetsiz ki.. Rabbim cc sabır versin.. Meleğini cennete yolladın ama çok şükür senin sağlığın iyi..
Rabbim cc sağlıkla yeniden hamile kalmanı nasip etsin.. Sağlıkla evladını, evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah..

ben bi cok internet sitesinden alışveriş yaptım.utanmasam market alışverişimide netten yapcam :126:

sanırım sen bebek için uygun bi site soruyorsun.butikbebe den alışveriş yaptım sorunsuz geldi.

bende şimdi baktım butik bebeye.. Çok hoşuma gitti ürünler.. Babamızla da bakalım sonra alalım.. :)

canim inanki allak bulak oldum yani bebek kaybetmek cok aci
helede ileriki haftalarda. kelimeler bitiyor gercekten benimde 2 kaybim oldu ama hicbiri bu kadar buyuk degildi
sana teselli vermek cok yanlis olur acin buyuk bunu anliyorum ama sana bir sey olmamis canim
sabah bir arkadasimizin vefat haberini aldik bebegiyle birlikte ve ben ruh gibiyim aklimdan cikmiyor
sana tek tavsiye edebilecegim bir psikologa gitmen canim bu cok agir bir yuk paylasirsan daha kolay kalkarsin altindan

canimmm yaa keske kesin olsa tam ama tam kesin ömür aya dedi ya 1 hafta kaldi iste söyleyecek tam kesin gecen ay öyle demisti ama yinede insan inanamiyor iste 2.ogluma %99 kiz dedi erkek oldu ya belkide inanamiyorum ama esime dedim doktor orasina iyice baksin kesinse söylesin bir daha sokkk olmak istemiyorum diye eger emin degilse hicbirsey demesin süpriz olsun istiyorumm..ama kesin birsey erse düdünücem insallahhh canim msj icin tesekkür edrerimm...hala üzgünüm ya betül icin icim katildi cok tuhafimmmm..

canım evet bu hafta sonu ocak anneleri için zor geçmiş bende 2 gün girmedim faceden öğrendim bu arada sen facede yoksun galiba oraya gel bul bizi beni daha özel oluyor ben de çok üzgünüm geriye dönük sayfaları okuyorum daha bulamadım bebeğini kaybeden arkadaşıma çok üzüldüm 22 hafta azmı umarım yeni bebeklerinde sorun yaşamaz canı sağ ya olucak işallah yeniden bebeği sanada sonsuz sevgi ve selam gönderiyorum kız da bizim erkekde 3. bebek yemeğin üzerine tatlı gibi farklı cinsiyet olursada kaymaklı tatlı oluyor ben kız olmasaydı üzülürdüm belki 1 gün sonra geçerdi sağlıkla doğsunda bizim olsun erkek kız 1 hafta sonra işallah öğrenicez seninkinide :49::54::nazar:

Back
X