- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
bende katilablirmiyim. dil ogreniyorum haftada 2 gun kursum oluyor Araliktada sinavim var 3. seviye icin.evet canım aöf'de edebiyat okuyorum. konuyu da açtım bu arada. isteyenler buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...anne-olan-arkadaslar-buyrun.html#post26477362
cok calismam lazim. ama calisacak kelime kalip o kadar cokki ins yetisir.
çok çok saol cnm inan utanıyorum bunu yazarken ama evet kimse hatırlamı eşim ve küçük görümcem dışında( bugün annemi aradım kızdım biraz dün biraz rahatsızmış tüm gün uyumuş falan ama aynen öle kimse hatırladı
( ne çok seviliyomuşumda bilmiyomuşum ki ben kimsenin alimden geldiğince doğum gününü atlamam ama bu bana ders oldu bidaha kimseyi aramıcam doğumgünü için ...
aynen öle bebeişim kutladı benim için yeterlii :)) evet cnm çok pahalı işte bu ama çok şekerrr
Eki Görüntüle 512051
çok çok saol cnmm benimm aminnnnn :))
çok saol cnmm aminnnnn :))
olurmu bitanem yaaa aşk olsun çok çok saoll aminnn inşallahhhh :)) eşim hatırladı ama icraat yok malesef kimse hatırlamadı acaba sorun bendemii???
ayyy öldüm yaaaa ölesine bi girdikk ama ben kendimi kaybettimm :))
Eki Görüntüle 512051 işte buu :)))
çok çok teşellüerlerrr inşallahhh cnmmm
çok çok saol cnmmm am,innn ama alamadıkki babamız çok pahalı dedi ki haklıı :)
canim bayildim takima ya ama hakikaten pahali. benim kizkardesim 1500 tl ye hemde buyuyen besikli perdesi nevresimi dahil
tk aldi cok sirindi oda oyle birsey dusunebilirsin.
ben de oda yapamicam maalesef. cunku herseyimiz belirsiz. kizimin bir odasi var suan ama
oyle isteidigim gibi olmadi bir yatak bir sifonyer var.
ins ne olucagimiz belli olurda yaparim odasini.
oglum icinde besik alicam sadece. Aman saglikla gelsinde bebis ben yatiracak yer bulurum :)))