selam kızlar herkes ıyıdır umarım.dün aksam cok sinir oldum karşı komsuma size de anlatayım .kendısı hıc görusemıyoruz ya dıyıp duruyorudu ıyı dedım 3 gun önce konustuk dun onlara aksam eşimle gıdıcektık.tam gıdıcez bı baktım kapıda 4 cıft ayakkabı.şaşırdım aradım ya dedı kayınvalıdem aradı bızde gelsek sıkıntı olurmu demıs buda gelın demıs.bı tanıdıklarıyla beraber gelmısler.bende cok bozuldum sonucta karsı komusum ama en son gecen sene evıne gıtmıstık bı oturmaya gıdıcez hazır hazırlık yapmısken mılletı de aradan cıkarmak ıstedı dıye düşündüm bozuldum neyse rahatsız etmıyelım bız sonra gelırız dedım bana farketmez dedı bıde .ayy allah aşkına haksızmıyım yada abartmısmıym.ama hıc pişman degılm.bayram zıyaretınde bı tek üst üste mısafır alınır ben öle bılıyorum.
selam canım
bence de doğru değil hanı akraba olsanız neyse hem görüşülmüşde olunur da sen komşunun kayınvalıdesi ile
ne paylaşıcaksın bence de sizi davet edip sonrada başkasıyla beraber sormadan misafir etmek doğru değil
biz kız kıza toplancamız zaman bile eğer daha önce tanısmamıslarsa şu şu kızlarıda çağırsam orun olur mu diye soruyorum yani...
gene de boşver canım boşa sinirlenme ya var öyleleride napıcaksın
sağol canım Amin inşallah . evet farklı aldık ama yine renkler tutuyo uyumlu gibi. ben aynı giydirme taraftarı pek değilim . uzmanlarda kişilik gelişimi açısından farklı kıyafetler giydirin ikisinin de farklı dolapları ve kendilerine ait giysileri olsun diyor . tabi aynı giydirince de ayrı tatlı oluyolar ama belki arada özel günlerde aynı giydiririz :)
ayşecim geçmiş olsun bu arada
sağol canım :)
kızlarr merhabalar hepinize 2 gündür felaket hastaydım sizleride uyarmak istiyorum çok dikkat edin kendinize
salgın varmış bir anda salı akşamı kötü oldum ama yorgunluk vs.dirdedim çrş. uyandığımda heryerim ağrıyordu
ve aşırı mide bulantım vardı, Ve aşırı halsizlikçok şükür bugün daha iyiyim ama ishal salgınıymış bu ve herkes
hasta yatıyor aman dikkat edin berbat bir hastalık grip falan masum kalır yani yanında, kendinize dikkat edin
ve mümkünse devlet hastanesine gitmeyinbir müddet çünkü ben bir idrar tahlili için gittim ve 10 dk kaldım
akşam salgını kapmıştm bile hastaneden!
Kendinize iyi bakkın anneler emi:)
canım çok gecmıs olsun yaa ishal çok fena oluyoo