2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim bend ebugün pogca yapmistim cok yedim pisman oldum onun yerine daha saglikli besleyici seyler yiyebilirdim diye düsündüm bende üzüldüm..yüklemen iyi gecer insallahhh..

evet insan ilk cocuklta hep düsünüyor öyle seyler canim benim bizde öyleydik düzene girdimi hersey normale dönüyor biz iki oglusumdada cok cekmedik cok düzenliydiler allah yüzüme güldü diyorum hep bende yurtdisi almanya kimsem yoktu yaa cokk zordu cokk insan garip oluyor gelen giden oluyor falan nebileyim zor aile gibisi yokk bir yakinin olsa bile yetiyor cahillikte oluyor tabi daha ilk bebek ogünler zordu..ama cokk sükür alistik artik birde iki oglumda düzenliydiler öyle alistirdim kucakta cokk tutmadim uyku saatlerini iyi yirdim geceyi gündüzü karistirtmadim bizim oglanlara mamasini veriyodum altini aliyodum koyuyodum yataga müzik kutusunu aciyodum o dinliyodu ben isimi gücümü yapiyodum sonra uykuzu geldimi atiyoduk yataga kendi uyuyoordu hani derler yaa cokk agliyor hic durmuyor doktorum dedi bana bende ilk basta pimpiriktim her agladiginda kucagima alirdim doktorum dei alti temiz karni toksa altini havalandirdiysan altini havalandirirken ayaklara mutlaka masaj yapiyorsun cok rahatlardi sonra koy yatagina aglarsa memesini ver derdi aglarsa git yanina kucaga almadan yanagini oksa falan derdi 5 dk aglamasi normal hatta 10 dk bile birsey olmaz derdi gercekten oymus öyle bir alistirdim iki oglumuda öyle büyüttüm canim ben türkiyeye izine gittigimde herkez cokk sasirirdi mamayi verirdim altini degistirirdim disi varsa didini fircalardim sonra atardim yataga uyurdu aglarsa yanina gider bakardim yanagi oksar cikarim sonra biraz aglar yada misildanirdi sonra uyurdu bebek telzisinide yanimdan ayirmazdim öyle iste canim benim sende insallahhh herseyin üstesinden gelirsin allahin izniyle herseyini düzene sokarsin sakin sikinti yapma ama simdi bol bol uyu canim dinlen tabi insan o günleride özlüyor bizde özlerdik gezerdik yok sinama yok bowling yok yemek tabi bunlar bebk olunca fazla oluyor hele bowling sinama hic olmuyor birine birakirsan ancak öyle gidersin sinamaya bowling falan.insallahhh rahat sakin bir bebegin olur .canavar deme bak annesi kizar bebis sana kendine cokk iyi bak öpt canim..

slm canim sekerin iyi cikmis sevindim kansizliginda karaciger sorununda düzelir insallahhh...seni tatlici seni ay canimmm yaaa üzülme ne kaldi sunun surasinda doktorun dediklerini yap canim benim senin ve bebek icin insallahh diger seylerde düzelir kendine bebise iyi bak canim benim..

ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?

slm canim bebek gelistigi icin oluyor bendede var doktorum öyle demisti normal büyüyor gelisyor yerlesiyor falan dedi ama canim sen farkli olabilirsin cokk agriyorsa doktoruna sor canim benim gecmis olsun...

slm canim yaa kusura bakma ancak gördüm eskileri okuyup cevap yazinca ..nedemek canim benim önemli degil anladim senin acilman yokk ama tetbir icin iyidüsünmüs doktorun insallahh canim benim zamaninda gelir saglikla insallhhh..panik yapma canim benim allahin izniyle birsey olmaz insallahh...serum verdiler canim bana hepsini onlarin icine koyuyorlardi..serum 8 hafta boyunca hic cikmadi kolumdan devamli takili durdu.2 tane serum vardi digeri kortizondu..

Güzel moral oldun valla tesekkür ederim :) kardesimi getirmeyi düsünüyorum dogumda kiz kardesimi insallah o gelirse biraz moral bulurum...

Tabi sonrasi dedigin gibi Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin...

Masallah iyi alistirmissin benimde kucaga yada sallanmaya alisan bebekler hosuma gitmiyo...

Bizde birakacak kimse yok maalesef :) artik türkiyeye gittgimizde ancak birakip anneannesine halalarina teyzesine söyle basbasa biseyler yapabiliriz :)

Onada annenin icine sinmezmis öyle diyolar hayirlisi artik..

Canavar ne kelime vampir bile diyorum ben ona :)) annesinin böcügü...

du bakalım deneyeyim bi o kaldı valla yemediğim kilo alırsam beddua ederim ama hehehehe...edermiyim hiiiç aşk olsun

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.
cnm hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin.kız mevlüt takımını erken almışın yaa,niye özendiriyon insanı sen şimdi zaten her almıycam dediğim şeyi alıyorum sıpama..bende bebettonun mevlüt takımını beendim onu alıcam kısmetse ama doğumdan sonraya kalsın oda..çok güzel hepsi cnm iyi günlerde kullanın inşallah

kız arzu dünkü mesajınada katıalrak güldüm şimdide valla...eşin maşallah espiri makinası o Göğüs olayı bendede var,hatır hatır kaşıyorum,
maymun memesi gibi oldular zaten yavaş yavaş kahverengiler etrafına doğru yayılıyor,şuan 90 beden oldualr doğuma kadar 100 falan olurda sütyen bulamam diye tahmin ediyorum

amaan takılma daha çook kızacak:130: benimkide kızdı geçen 10 günde 2 kilo almışım diye..açmı kalayım kardeşim demek istedim ama adam haklı bizim sağlığımızı düşünüyo.ama bende deli gibi yiyiyorum valla,tüm tatlılar tüm nutellalar çikolataalr hepiciği benim:125: hohoytt

ayy kuzum yaa vampirr böcük anne herseyi yapmissag saglim kucagina alirsin insallahh böcügünü..ben anneme birakinca icime siniyor canim gözüm arkada kalmiyordu gercekten ama tabi en iyisini sen bilirsin..evet iyi alistirdim canim cocuk doktorum sagolsun..evet böyle alisinca gercekten cokk rahat oluyorsun hemmmdee cok rahat insallah sende alistirirsin baslarda zor oluyor dayanamiyon ama bir alistimi oda rahat ediyor atiyosun yataga aglamadan uyuyor..evet canim rabbim yardimcimiz olsun aminn insallahh bende belki annemi getiririm cok zor olursa canim benim evet senin icinde kiz kardesin iiy olur hemde moral olur.bende duruma göre bakicam artik.evet malesef yurdisinca olmuyor herkez calisiyor falan ancak kindergarten olunca rahatliyor anne.benim oglum 3.sinif 2.oglum vorscholkind oldu okul oncesi hazirliyorlar iste oda gittigi kindergarten oglum 1 bucukta geliyor okuldan 2 oglumuda 8 de baba birakir aksam 4 de ben alirim 2 oglumuda öyle yaptik ki cocuk hem anne hem baba ilgilendigini görüyor mutlu oluyor o yüzden yani esim konusunda cokkkk sansliyim gercekten allahhh razi olsun biz burda nelerini görüyoruz cokkkk sükür rabbime.simdi rahattim aslinda rahata alismistim ama 3 cüyede aliscaz artik süpriz oldu ev aldik burdan aslinda biraz calisayim diyordum ama hamile kaldim uste herseyde vardir bir hayir dedik evin kismeti herkez kismetiyle gelir dedik biz sonra diyorduk ama erken oldu yine calisamadim..allahim herseyin hayirlisini versin hakkimizda insallahhh ,,

Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:

Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:

geçmiş olsun cnm iyice dinlen bebişle vakit geçir bakalım :)) valla ben 4 gözle bekliyorum doğum iznini artık bebeğimle evimde dinlenmek istiyorum :))

kızlarrr günaydınnnn :))
Allaha şükür tamamen geçti isalim kuzumda kafasına göre bi sıkı tepikliyo bi az ama 1 tepik bile yatiyo benim mutlu olmama :))
yaa kızlarr ben geceleri çok zorlanmaya başladım bacağımın arasına yastık alıyorum ama dönmek eziyet hep bitarafada yatılmıyo bacağım ağrıyo son haftalar nasıl geçicek bilmiyorum (

Ben ne tepik hissediyorum ne de zorlaniyorum gece dönerken.hamile miyim degil miyim bilmiyorum valla
tek problemim yuz ustu ve sirt ustu yatamamak
kalçam agriyo yan yatmaktan.

Anladım canım. Pek istemesem de hastane de yatmayı, öyle gerekecekse mecbur katlanıcaz. :)
Teşekkür ederim tekrar.

Son düzenleme:
900 gr mı :44:
Benimki 720 gr. Zayıf mı kalmış. ):
Ama baktım normal yazıyor internetten. Dokotrda normal dedi ama şimdi 900 duyunca bi merak ettim yine.
canım benimkide 24+2 de 774 gr.dı.seninkide normal yani merak etme.hepsi bir olmuyor.
Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

ay hepside çok güzel .ama bence daha fazla alma.yani bu boy ve beden başka alma.bunlar yeter.çünkü birden büyüyolar ve bunların hepsi aynı anda küçülüyor sonra.daha doğru dürüst giydirmeden.ben sadece 1 tulum ve 2 tane içli dışlı zıbın aldım.bayramdan sonra doğum iznine ayrılcam. o zaman rahat rahat yaparım alışverişi diye düşündüm.şimdi koştura koştura yapmayayım.o zaman çocuklar okula ben alışverişe:))

Anacım iki gündür gecmişi okumaktan bir türlü yazamıyordum pes ettim bıraktım okumayı.zeynepfazcım cooook gecmiş olsuncanım umarım en iyi şekilde atlatırsın.chekirdekk gecmiş olsun buarada evin tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…