selam annişler
yenı geldım eve.bugun cok yedim pişmanımakşam salata yıcem mecburen.bişi sorcam yarın seker yüklencek.sabah 7 de azıcık kahvaltı yapsam yükleme 10.30 olcak sıkıntı olurmu ac olurum ozamana kadar.fikrı olan varmı.sabah ac ac okula gıdersem bayılırımm ya:
slm canim gecmis olsun allah sifa versin evet hamilelikte hastalik cokk zor insallahh en kisa zamanda iyiolusun ..
Valla canim bizde esimle aynen bu sekilde düsünüyoruz ama benden fazla o panikte :)
Bebek oldumu rahat uyuyamicaz güzel bi uyku cekelim, bebek oldumu rahat film izliyemicez hadi bol bol film izliyelim,
bebek oldumu söyle bebek oldumu böyle canavar dogurucam saniyorum :)))))
InsAllah uykucu olur bebeislerimiz bebekken :)
merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum miniğim 23+2 ve kilosu 480gr boyu 30cm.bana zayıf gibi geldi doktor normal dedi.iki hafta sonra 750 fln olur kilosu dedi.
şeker yüklememi yaptırdık.o normal ama kansızlık var.kan ilaçların bir türlü bir fayda etmedi.ve karaciğer enzimlerinde de bozukluk var dedi.ekmek hamur işi tatlıyı kesti.tatlıyı çok seviyorum.çıkınca gözlerim doldu
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?
Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım.
Doktor 4 hafta sonra dedi çünkü bende açılma ya da bebeğin aşağı gelme durumu yok. Sadece miyomum olduğu için her ihtimale karşı yapacağı bir tedavi sanırım. Şu an bebek rahim ağzına uzak. Umarım da zamanlı gelir. Sağlıkla. Ama işte risk var diyince ben panik yapıyorum. Hastane de sadece iğne mi yaptılar yoksa serum falanda bağladılar mı?
evet insan ilk cocuklta hep düsünüyor öyle seyler canim benim bizde öyleydik düzene girdimi hersey normale dönüyor biz iki oglusumdada cok cekmedik cok düzenliydiler allah yüzüme güldü diyorum hep bende yurtdisi almanya kimsem yoktu yaa cokk zordu cokk insan garip oluyor gelen giden oluyor falan nebileyim zor aile gibisi yokk bir yakinin olsa bile yetiyor cahillikte oluyor tabi daha ilk bebek ogünler zordu..ama cokk sükür alistik artik birde iki oglumda düzenliydiler öyle alistirdim kucakta cokk tutmadim uyku saatlerini iyi yirdim geceyi gündüzü karistirtmadim bizim oglanlara mamasini veriyodum altini aliyodum koyuyodum yataga müzik kutusunu aciyodum o dinliyodu ben isimi gücümü yapiyodum sonra uykuzu geldimi atiyoduk yataga kendi uyuyoordu hani derler yaa cokk agliyor hic durmuyor doktorum dedi bana bende ilk basta pimpiriktim her agladiginda kucagima alirdim doktorum dei alti temiz karni toksa altini havalandirdiysan altini havalandirirken ayaklara mutlaka masaj yapiyorsun cok rahatlardi sonra koy yatagina aglarsa memesini ver derdi aglarsa git yanina kucaga almadan yanagini oksa falan derdi 5 dk aglamasi normal hatta 10 dk bile birsey olmaz derdi gercekten oymus öyle bir alistirdim iki oglumuda öyle büyüttüm canim ben türkiyeye izine gittigimde herkez cokk sasirirdi mamayi verirdim altini degistirirdim disi varsa didini fircalardim sonra atardim yataga uyurdu aglarsa yanina gider bakardim yanagi oksar cikarim sonra biraz aglar yada misildanirdi sonra uyurdu bebek telzisinide yanimdan ayirmazdim öyle iste canim benim sende insallahhh herseyin üstesinden gelirsin allahin izniyle herseyini düzene sokarsin sakin sikinti yapma ama simdi bol bol uyu canim dinlen tabi insan o günleride özlüyor bizde özlerdik gezerdik yok sinama yok bowling yok yemek tabi bunlar bebk olunca fazla oluyor hele bowling sinama hic olmuyor birine birakirsan ancak öyle gidersin sinamaya bowling falan.insallahhh rahat sakin bir bebegin olur .canavar deme bak annesi kizar bebis sanakendine cokk iyi bak öpt canim..
sağol tatlım..çok tatlısın
du bakalım deneyeyim bi o kaldı valla yemediğimevet aslı nutella ile cok güzel oluyor yaa :)))
eşim de yedirir bana elleriyle oh ama fazla yiyemiyorum işte..
nutella deyince aklıma geldi ya sen bir de nutellayı kaymakla ye.. ekmeğin üzerine sürüp offffffff
dua edersin banaya da beddua
cnm hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin.kız mevlüt takımını erken almışın yaa,niye özendiriyon insanı sen şimdiKızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))
Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.
kız arzu dünkü mesajınada katıalrak güldüm şimdide valla...kızlar göğüsleriniz ne durumda ?benimkiler inanılmaz kaşınıyor dersin ortasında sütyeni çıkarıp hart hart kaşıyasım gelıyor.gecen sutyen gıymeden 2 atlet üst üste gıyıp gıttım.cok da kaşımak ıstemıyorum süt bezlerını tetıklememek ıcın.ama kafayı yıcem valla.eşimde memelerıne bit mi bulaştı dıye geyık yapıyıor hayat erkeklere güzel yemin ederım.ancak geyik yapsın normaaal hamılesın desın.yarın kontrolüm var aman nasıl heyecanlıyım 50 tane sorum var yandı bizim doktor:)şeker yüklencek bakalım ne cıkacak bend enormalde pko var şeker cıkar dıye düşünuyorm ama inşallah yanılırım.oglum kac gram olmuş ben kac ton olmuşum merak edıyorum:)dün gece rüyamda delı gıbı cocostar yıyordum uyandım gecenın bı yarısı eşime dedım gıt bana cocostra al.ne cocosu eroin krizin mi tuttu dıyo:)
amaan takılma daha çook kızacak:130: benimkide kızdı geçen 10 günde 2 kilo almışım diye..açmı kalayım kardeşimkızlar bu gün doktor bana çok kızdı kilo meselesinden moralim sıfır oldu kızımı görmek bile kar etmedi çukulata yemiştim ama kız uyuyordu bir kuku resmi istedim değişir emin olma diyen bir arkadaşa gösterdim güldük bak kuku resmi al dedim diyet yapıcam artık son üç ay 3 kg tamamlamam lazım of kızlarrrr bebek 900 gram mış ana kız şişkoyuz 38 .haftada alırız dedi 24 aralık ben hepinizden önce alıcam heralde bebişi hepinize selamlar
Güzel moral oldun valla tesekkür ederim :) kardesimi getirmeyi düsünüyorum dogumda kiz kardesimi insallah o gelirse biraz moral bulurum...
Tabi sonrasi dedigin gibi Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin...
Masallah iyi alistirmissin benimde kucaga yada sallanmaya alisan bebekler hosuma gitmiyo...
Bizde birakacak kimse yok maalesef :) artik türkiyeye gittgimizde ancak birakip anneannesine halalarina teyzesine söyle basbasa biseyler yapabiliriz :)
Onada annenin icine sinmezmis öyle diyolar hayirlisi artik..
Canavar ne kelime vampir bile diyorum ben ona :)) annesinin böcügü...
Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:
kızlarrr günaydınnnn :))
Allaha şükür tamamen geçti isalim kuzumda kafasına göre bi sıkı tepikliyo bi az ama 1 tepik bile yatiyo benim mutlu olmama :))
yaa kızlarr ben geceleri çok zorlanmaya başladım bacağımın arasına yastık alıyorum ama dönmek eziyet hep bitarafada yatılmıyo bacağım ağrıyo son haftalar nasıl geçicek bilmiyorum(
Anladım canım. Pek istemesem de hastane de yatmayı, öyle gerekecekse mecbur katlanıcaz. :)slm canim yaa kusura bakma ancak gördüm eskileri okuyup cevap yazinca ..nedemek canim benim önemli degil anladim senin acilman yokk ama tetbir icin iyidüsünmüs doktorun insallahh canim benim zamaninda gelir saglikla insallhhh..panik yapma canim benim allahin izniyle birsey olmaz insallahh...serum verdiler canim bana hepsini onlarin icine koyuyorlardi..serum 8 hafta boyunca hic cikmadi kolumdan devamli takili durdu.2 tane serum vardi digeri kortizondu..
canım benimkide 24+2 de 774 gr.dı.seninkide normal yani merak etme.hepsi bir olmuyor.900 gr mı :44:
Benimki 720 gr. Zayıf mı kalmış. ):
Ama baktım normal yazıyor internetten. Dokotrda normal dedi ama şimdi 900 duyunca bi merak ettim yine.
Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))
Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?