- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ayy kuzum yaaaa ... bende geceleri kalça ağrısına uyanıyorumm napcaz biz böleee :)) sende merak etme yakında sıkı bi tekme yicenn :))Ben ne tepik hissediyorum ne de zorlaniyorum gece dönerken.hamile miyim degil miyim bilmiyorum valla
tek problemim yuz ustu ve sirt ustu yatamamak
kalçam agriyo yan yatmaktan.
cnm çok geçmiş olsun umarım bu doğumunuda kolaylıkla geçirirsin ... benim hamileliğin en başından beri mide yanmam var ilaç içmak istemiyorum soğuk süt iyi geliyo gece kalkıp içiyorum hemen geçiyo bi dene istersen :))günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün gece çok kötüydüm.boğazım saatlerce yandı.hani şu bebeğin mideyi yukarı kaldırmasından dolayı olan yanma oluyoya.evde gaviskonda yoktu.sonra yanmayla beraber boğazımın ortasına sanki koca bir ayva oturdu.yatamadım, nefes alamdım rahat rahat.bi taraftanda göbek fıtığı ameliyatımın iç dikişleri çok ağrıdı.zaten doktorum demişti o dikişlerin bundan sonra karnın büyüdüğü için dahada çok ağrıyacak,hatta açılabilir bile demişti .açılırsa ne olur bilmiyorum tabii.meğerse daha önceden göbek fıtığı gibi ameliyat olanların hamile kalması riskli olduğu için yasakmış ama sağolsun o zaman ameliyatı yapan genel cerrah bana öyle bişey dememişti.yoksa önlemini alır bağlatırdım.zaten 3.sezeryanımla aynı anda olmuştu fıtık ameliyatı.olmam gerekiyodu,bende bi kere narkoz almışken onuda olayım dedim.zaten yatıcam,sonrada 3 çocukla yatamam diye.ama meğerse fıtığım içerden büyükmüş kocaman bi yama koymuşlar,birsürü iç dikiş,dış dikiş falan.bide sezeryanın dikişleri.çok zorlanmıştım uzun süre.hayırlısıyla şu 3 ayı da bir atlatsam başka bişey istemiyorum.çok zorlanıyorum artık.
yaa benimde kasımın ortasında doluyo 32 haftam ama ay sonuna kadar çalışıcam ayı tamamlim diyorum :))Güle güle kullanın annesi. Sağlıkla huzurla
Ay siz beni öldüreceksiniz gülmekten. Memesi bitlenmiş öyle mi
Bende günde 3 tane progestan içiyorum Milsacım. Bende de rahim ağzı uzunluğu kısaymış, erken doğum riski varmış...
Tekrar sormuştum ama kimse cevap vermedi
Rahim ağzı uzunluğu, doğum yaklaştıkça kısalan bir şey mi?
Bende Kasımın ortasında sahalara veda ediyorum canım.
O sorun bende de var. Gece sağa dön sola dön çok huzursuz yatıyorum...
Herkese günaydın kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı güzel haberle dolu bir gün olsun inşallah...
Dudağım burnum hep uçuklamış. Çirkin görünüyorN'oldu bilemedim...
günaydın herkese
aynen cnm bende cok zorlanıyorum dönerken.
birde burda biri yazmıştı bi tarafa dönerken oturma pozisyonuna gelip öle dönmek lazım diye.kordon dolanırmış yatarak dönersek.
o nednele gece döncegim zaman bide oturmaya calışıom dönüyom filan valla işkence
ben kızımda hiç böle şeyler yaşamamıştım cok rahattım.bunda dökülüyorum resmen yaa.
Bende günde 3 tane progestan içiyorum Milsacım. Bende de rahim ağzı uzunluğu kısaymış, erken doğum riski varmış...
Tekrar sormuştum ama kimse cevap vermedi
Rahim ağzı uzunluğu, doğum yaklaştıkça kısalan bir şey mi?
Kimse bilmiyor her halde sorumun cevabını
ayşe listede kayazelha ,candost17 aralık annelerine gittiler diye hatırlıyorum
nasi nin bebeginin cinsiyeti kız
mathematician kız
nilhans erkek
rose01 kız
sinoplu57 erkek
ilk_ay_ilk kız
derugur erkek
yalnış hatırlamıyorsam böyle olcaktı .istersen listeye ekle cnm
ayşe listede kayazelha ,candost17 aralık annelerine gittiler diye hatırlıyorum
nasi nin bebeginin cinsiyeti kız
mathematician kız
nilhans erkek
rose01 kız
sinoplu57 erkek
ilk_ay_ilk kız
derugur erkek
yalnış hatırlamıyorsam böyle olcaktı .istersen listeye ekle cnm
Sağol canım düzelteyım bilgilerini :) :13:
bugün kardeşimin eş adayı gelcek istanbuldan.ilk kez tanışcam merak ediyorum.anneme gidip gelin adayına mamalar hazırlıcaz
şimdiki kızlar cok akıllıı.evlenmeden gidip görüyorlar evlenmeyi düşündügü insanın evini ve ailesini
biz sokakta görünmeye cekinirdik insanlardan
bişi degil cnm
listede hiç gelmeyen insanlar var onlarıda sil bari kalabalık yapmasınlar:))
aaa ne güzel hadı hayırlısı olur ınsallahh :) Allah ım iyilerle karşılaştırsın :)
görümce olcan hee
Günaydın kızlar.....Nasılsınız...
Sabah bi programda Özlem yıldız vardı.Çocugu oldugunu biliyordum ama erken doğum yaptıgını bilmiyordum o zamanlarını anlattı.Çok zor acı günlerdi neler çektim dedi.28 haftalık doğurmuş bebeğini ve 1100 kğ mış.Etkilendiğim cümlesi ise "normalde bebeklerinin tenini sıkmadan hafif hafif elinizi kaydırarak seversiniz dio ama ben sadece dokunup geri çekerdim ikinci defa elimi kaydırmazdım üzerinde o kadar hassastı cildi o kadar küçüktü dio...Ama çok şükür Allah izin vermiş yaşamasına ve şimdi oğlu 4 yaşında...
Allah inş. bizlere de gününde saatinde sağlıklı sıhatli ve rahat bi şekilde doğurmayı, kucağımıza almayı nasip eder....
amin cnm ,tüm bekarların Allah gönlündekini ve hayırlısını nasip etsin inş
Ben görümceyim zaten cnm 2.kez olcak inş :)
ben cok cektigim için görümcelerden, gelinimize hiç görümcelik yapmadım.
aksine hep korur kollarım laf söletmem hiç.annem tabi kaynanalıgı yapmaya calışır, bazen laf filan sokar ama ben hemen kızarım anneme yapma böle diye.
evet canım normalde bebek büyüdükçe kasların gevseyip bebegın , rahmın aşağı ınıp
çatı kemıkelrını zorlayarak servıksı kısaltır...bu genelde 8. aydan ıtıbren yavas yavas olmaya baslar
fakat annenın rahım agzı zaten normalde kısaysa bebegın buyumesı hamılelıgın ıelrlemesıyle daha da ksıalınca
erken doğum yapılmaısnı gerektırıyo
birde bunu hamılelık kıtabında okumustum doğumdan doğuma da sabit bi kısalma
ve acıklık oluyormuş rahım agzında
bugün kardeşimin eş adayı gelcek istanbuldan.ilk kez tanışcam merak ediyorum.anneme gidip gelin adayına mamalar hazırlıcaz
şimdiki kızlar cok akıllıı.evlenmeden gidip görüyorlar evlenmeyi düşündügü insanın evini ve ailesini
biz sokakta görünmeye cekinirdik insanlardan
O zaman son aylarımda daha da dikkatli olmam gerekiyor...:26:
Teşekkürler Ayşecim
Annemin beni doğurma hikayesinden size bahsedeyim
Sancısı başlamış fakat adet sancısı kadar, hastaneye gidecekler... Banyosunu yapmış, iç çamaşırını giyerken... Pat ben yerde.
Göbek bağım tam yerinden kopmuş düşmenin etkisiyle... 4.400 gr
Zarımla doğmuşum, teyzem yırtmış zarımı o yüzden tertemizmişim
Tabi annem 2-3 sn anlayamamış zarla doğduğum için o şokla kadıncağız ne yapsın...
Kurdeşen olmuş korkudan...
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı
rica ederım canım...bunlar zamanla okuyarak aklımda kalanlar ama şöle bilgilendırıcı bi makale bulursam
paylaşırım senınle :)....bir de doktorun muhtemelen takıp edicektir ama aklında bulunsun senınde 28 veya 32. haftadan sonra
sık sık rahım ağzını ölçüp bakıyorlamrış canım cunku bazılarının 28 den ıtıbaren bazıalrınında 32 den ıtıbaren daha hızlı kısalmaya
başlıyormuş rahım agzı senın de aklında bulunsun ınsallah serklaja fln gerek kalamdan doğurursun canım
ayy annende de mı aynı durum varmış inanmıyorum pat die doğmusun kzı fırlama derler ya öledoğmuşun
annenı ugrastırmamısın hıc eheueheu :) ay cok enteresan benım basıam gelse heralde pat die bayılıp düşerdim
şok olurdum 4,400 maşallah etli butluda doğmuşun hee :)
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?