2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hayır hastanede yatmana gerek yok.doktorunun belirledigi aralıklarla igne olacaksın o kadar

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

Çok güzelmiş derugur hepsi de. O arabalı olan çok şirinmiş özellikle. Yastığı mı o araba da?
Ama cidden hepsi çok güzel. Güzel günlerde giysin miniğin.

Arzu! Çok güldüm mesajına!
Alemsin cidden!

kızlar bu gün doktor bana çok kızdı kilo meselesinden moralim sıfır oldu kızımı görmek bile kar etmedi çukulata yemiştim ama kız uyuyordu bir kuku resmi istedim değişir emin olma diyen bir arkadaşa gösterdim güldük bak kuku resmi al dedim diyet yapıcam artık son üç ay 3 kg tamamlamam lazım of kızlarrrr bebek 900 gram mış ana kız şişkoyuz 38 .haftada alırız dedi 24 aralık ben hepinizden önce alıcam heralde bebişi hepinize selamlar

sıkma canını yaa herşeyin hayırlısı.. sağlığınız yerinde olsun yeter ama harbiden bebek ii kilo almış maşallah kızışına

900 gr mı :44:
Benimki 720 gr. Zayıf mı kalmış. ):
Ama baktım normal yazıyor internetten. Dokotrda normal dedi ama şimdi 900 duyunca bi merak ettim yine.

Mrb arkadaşlar ben nisan annesi olcam Allah izin verirse.. Benden önce doğum yapacaklara yani sizlere bakyım dedim neler konuşuyorsunuz diye :) off çok imrendim size. Benm doğuma daha çok var günler geçmiyor bir türlü

Tatlım ben de birşey sorucam sana. Benım de erken doğum riskim var. Doktorum bu yüzden progestan verdi, gunde 3 tane içiyorum. vajınada ve kasıklarda ağrı şikayetınle gittim, sonra bebek çok aşağıda çıktı ultrasonda. sana nasıl erken doğum teşhisi kondu? şikayetlerin neydi canım?

bir de melone var bu forumda, okuyunca mutlaka o da sana cevap yazar bugün, yarın. onun da ilk çocuğu öyleymiş, kortizonla ciğerlerini geliştirmişler. sorunsuz doğmuş erken doğdugunda. o daha iyi anlatır.

Canım benım Allah sana da inşallah evladını kucağına almayı nasip etsin. Forum mükemmel ama, biz burda iyi kötü her anımızda birbirimizin yanındayız ve hep diyorum iyiki burası var. Birbirimize sürekli destek oluyoruz, hep zamanda geçiyor...

Benim 10 cm miyomum var canım. Ta en başından beri riskli.
Ağrım yok çok şükür bebekte aşağıda değil ama doktor önlem almak istedi. Miyom erken doğumu tetiklermi ki benimkisi baya büyüdü.
Kortizon mu. O baya kilo yapar d'imi?

He canım bayagı tedbirliymiş doktorun ne güzel. Sen dediğim gibi meleno nun cevabını bekle, çok tatlıdır sana uzun uzun anlatır, bana da anlatmıştı erken doğum riskin olunca.. Canını sıkma ama tatlım, Allah yarabbım bızı de bebeklerımızı de korusun ınsaşşalh

Amin canım. İşte tecrübesiz olunca insan bilemiyor ne düşüneceğini. Allah sağlık versin bebişlerimize de bizlere de.

fistik msj okudum simdi cokkk hosuma gitti yaaacanim benimmnasilsin bizde yeni geldik eve yeni bakiyordum arkadasa gitmistik pogca yapip onada götürdüm hem arabasi bozuktu esim ona bakti ist öyle canim benim kendine iyi bak ....fistik..

saglikla sihatle sag saglim alirsin insallahhh kucagina bebisini canim benim..gecer valla ben az kadi diye üzülüyom hamile kalmak hamile anlarini yasamak cokkk güzel anlarr..tabiki insan bebegide görmek istiyor ama hamilelikte cokkk güzel canim benim bence bol bolllllllllllll tadini cikar gez dolas giyin süslen ohhh mis gibi valla canim benim hamileykende insana güzellik geliyor pek nazli oluyor insan güzellesiyor..kendine bebise cok iyi bak..

Amin canım. İşte tecrübesiz olunca insan bilemiyor ne düşüneceğini. Allah sağlık versin bebişlerimize de bizlere de.
gecmis olsun canim benim aminnn insallahh sagsaglim alirsin kucagina bebisini aminn insallahh hepimiz..canim benimde ilk oglum erken oldu 28 haftaliktim doktor alt tarafimin acildigini burdan cikip hemen hastaneye yatmami yoksa sakincali olur dedi ilk önce dedim evde yatar dinlenirim ama olmaz dedi doktor bir sey olursa mesuliyet kabul etmem dedi..herneyse gittim hastaneye hemen yatirdilar kesinlikle ama kesinlikle ayakta dolasmak gezmek kalmak banyo tuvalet hersey yazakti hemen ilaclar verilmeye baslandi iste tuvalet konusunda agladim yapmam ben o sekilde yapamam deyince aglayinca valan bir tuvalete kalkacaksin sonra hemen yataga dediler banyoda cok sik yasakti 3 haftaya bir yada 2 haftaya bir oda yanimda hemsire olmak sartiyla oyikardi beni saclarimi kuruturdu tarardi allah razi olsun bebk gibi bakmislardi yabancilar ama oy önden almanyadaki hemsire ebe doktor hepsinden memnunum hastanede öyle..doktorler hemsire hemsireler hasta bakici gibiler burda hic kibirlenmezler öylelikle canimmm benim tam 8 9 hafta hafta yattim hastanede zordu ama bebegimi aldim hersey biti cookkk sükür bebegim 36 hafatada dogdu yinede herseyi saglikliydi cokk sükür kortizon verdiler cigerleri gelissin her ihtimale karsi dogarsa falan diye cok sancilarim geldi gitti ama akupunturla benim sancilarimi kestiler bunlara hic para vermedim o yönden türkiye biraz kötü bu konularda bazen arkadaslar yaziyorda cok üzülüyom o paralara..akupunturun bukadar etkili oldugunuda bilmiyordum gercekten kortizon kilo yapiyor ben toplam 10 kilo aldim canim benim bünye biraz yakiyor ondandir belkide 2 hamileligimdede 6 kilo aldim 3 hamileligimdede daha 2 kilo almisim yani senin bünyene bagli canim benim cok asiri yeme eger kilo cok aliyorsan sonucta kortizon sisiriyor gercektenn..yani canim senin doktorun neden 4 hafta sonra dedi onuda anlamadim canim benim cünki bir insanin alt tarafi acildimi hareket ettikce acilirmis dogum baslarmis gercektende öyle ben basta doktor anlatti inanmadim ama hastaneden ciktim eve geldim ogunde sadece resim cektirdim hic yok diye cünki hastaneye yatmadan önce kilom karnim yoktu hastaneye yatinca kilom karnim cikti o yüzden hamile resmim olmiycak diye resim cektirmeye cikmistim manzarali yerlere disariya ertesi gün dogurdum hemen acildi dogum kanamayla birlikte kaldi cok kanamam oldu sonra kan ilaci aldim sitma girmisti cokk kötüydü canim öyle aman dikkat et canim benim cok hareket eme dinlen sicak banyo falan yapma dusda banyoda cokk kalma kendine cokk iiiyii bakk uzattim kusura bakma kafani sisirdim öpt seni...tekrardan gecmis olsun..

ayy canim yaa evet insana diyorlar yaa belli olmaz degisir tabii allahh bilir canim benim ama tam nettt orasi görülünce insan rahat oluyor demek al dedim kukuya bak dedin canimmm yaa senin prensesde masallahh acmis göstermissbiraz dikkat et ozaman canim benim doktorun öyle dedigse ögünlerini sik sik ama az yee sebze falan meyve tabiki meyveninde fazlasi zarar ama az yersin masallahhh kizina kilosuda iyi canim artik verirsin dogumdan sonra bebegin saglikli olsunda ama yinede biraz dikkat kendin icinnn öpt seni canim benimm..cokk takma kafana..

Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım.
Doktor 4 hafta sonra dedi çünkü bende açılma ya da bebeğin aşağı gelme durumu yok. Sadece miyomum olduğu için her ihtimale karşı yapacağı bir tedavi sanırım. Şu an bebek rahim ağzına uzak. Umarım da zamanlı gelir. Sağlıkla. Ama işte risk var diyince ben panik yapıyorum. Hastane de sadece iğne mi yaptılar yoksa serum falanda bağladılar mı?

Son düzenleme:
Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

hepsi cokk güzellerr güle güle saglikla sihatle giysin insallahh bebisin sagsaglim eline almayi giymeyi nasip etsin kurban oldugum allahim insallahhhh hepimize aminn..

slm canim gecmis olsun allah sifa versin evet hamilelikte hastalik cokk zor insallahh en kisa zamanda iyiolusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…