hem beyaz hem siyah hem de pembemsi olan üzümlerden var üc ceşit olur mu hepsi bir arada her ikisi icin de soruyorum :26:
cevaplarınız icin teşekkürler :))
kızlaaaaarrrrr..
perine masajını duyan, yapan yada yapanı bilen var mı acaba ?? yani işe yarıyo mu acaba ?
ayşecim kız çipini çıkardınmı kız dinlemeye almışlardı seni naptın gittinmi doktoraaman kötü bişey çıkmasında
Ben zaten normalde bayılırım bulgur pilavına. Ama sütlü nasıl olur acaba? Merak ettim şimdicanım yanlış hatırlamıyorsam sen haftada 2 gün balık yiyordun zaten. öyle yazmıştın. ben balığa yenı başladım daha. ton balığını da doktorlar onermıyor dıye hıc yıyemedım. sezon açılınca sımdı sımdı basladım yemege. zaten balık yıyorsan, semızotu yemesende olur
Mrb arkadaşlar ben nisan annesi olcam Allah izin verirse.. Benden önce doğum yapacaklara yani sizlere bakyım dedim neler konuşuyorsunuz diye :) off çok imrendim size. Benm doğuma daha çok var günler geçmiyor bir türlü
Tribe girdim şimdi.Bebişlerinizin kilolarını paylaşabilir misiniz kzılar?
hepsi cokk güzellerr güle güle saglikla sihatle giysin insallahh bebisin sagsaglim eline almayi giymeyi nasip etsin kurban oldugum allahim insallahhhh hepimize aminn..
evet canim guney koredeyim ben isvicre cok guzel olmali oyle biliyorum. sanslisin.Sen sezeryansin sanirim Allah yardimcin olsun canim... Normal düsünüyoruz olursa en fazla 3 gün kalabilicem..
Isvicre`deyim sende mi yurtdisi ?
ben sigarayi biraktigim icin cok memnunum ama bazen aklima gelmiyor degil bende tiksinme filan olmaditost dedin canım çekti şimdi gidip tost yapıcam kendime bayadır tost yemiyodum bende yaşasın tost yicem
şu pekmezi bi sevemedim acaip tatlı geliyo bana midemi bulandırıyo annem yapmış sırf benim için gurur yaptımaklıma geince tatlı kaşığıyla iyyiorum zorlaaaaa
pilav da dahil hiç bir yemeği ekmeksiz yiymemem
malesef bende kullanıyodum hamile kalamdan önce sigara hele yemek yedikten sonra offf hata hatta sırf sigara içmek için yemek iyiyodum benama çok şükğr hamile kaldığımdan beri bi tiksinme geldi sigaraya karşı kokusuna bile dayanamıyrum eşim içiyo onada tahammül edemiyrum çok pis kokuyo
evet hormonların da etkisi vvar kesin ama benim yapım kilo almaya cok müsait canım. cok cabuk alır cabuk da veririmm.. inşallah doğumdan sonra da kolay verebiliriz kiloları cünkü ben cok takıntılıyımdır bu konuda((
ekmek, hamurişi neyse de tatlıyı cok seviyomuşsun o kötü olmuş canım.. ama herşey bebeklerimizin sağlığı için napalım..
bak şeker yüklemen normal cıkmış, sevin.. bebeğin de sağlıklı maşallah.. allah başka dert vermesin canım. şurda doğuma ne kaldı, doğumdan sonra yersin yine tatlıları oh süt yapsın bol bol :))
üzüm cok şekerli ya evet..dolap üzüm dolu yiyemiyorum ama akşam kavun yedim ben yaa :18:cok değil ama az
dolaptaki üzümleri komposto yapsam olur mu kızlar ya bi akıl verin çöpe gitcek yoksa üzülüyorum atınca da..
bulamayanlar var bunları diye :26:
günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün gece çok kötüydüm.boğazım saatlerce yandı.hani şu bebeğin mideyi yukarı kaldırmasından dolayı olan yanma oluyoya.evde gaviskonda yoktu.sonra yanmayla beraber boğazımın ortasına sanki koca bir ayva oturdu.yatamadım, nefes alamdım rahat rahat.bi taraftanda göbek fıtığı ameliyatımın iç dikişleri çok ağrıdı.zaten doktorum demişti o dikişlerin bundan sonra karnın büyüdüğü için dahada çok ağrıyacak,hatta açılabilir bile demişti .açılırsa ne olur bilmiyorum tabii.meğerse daha önceden göbek fıtığı gibi ameliyat olanların hamile kalması riskli olduğu için yasakmış ama sağolsun o zaman ameliyatı yapan genel cerrah bana öyle bişey dememişti.yoksa önlemini alır bağlatırdım.zaten 3.sezeryanımla aynı anda olmuştu fıtık ameliyatı.olmam gerekiyodu,bende bi kere narkoz almışken onuda olayım dedim.zaten yatıcam,sonrada 3 çocukla yatamam diye.ama meğerse fıtığım içerden büyükmüş kocaman bi yama koymuşlar,birsürü iç dikiş,dış dikiş falan.bide sezeryanın dikişleri.çok zorlanmıştım uzun süre.hayırlısıyla şu 3 ayı da bir atlatsam başka bişey istemiyorum.çok zorlanıyorum artık.
Cnm cok gecmis olsun,gobegini surekli yumusak tutacak biseyler sursen biraz fayda eder mi acaba?
agriya bir sekilde katlanacaksin ama yeter ki dikislerin acilmasin
Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))
Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.
kızlar göğüsleriniz ne durumda ?benimkiler inanılmaz kaşınıyor dersin ortasında sütyeni çıkarıp hart hart kaşıyasım gelıyor.gecen sutyen gıymeden 2 atlet üst üste gıyıp gıttım.cok da kaşımak ıstemıyorum süt bezlerını tetıklememek ıcın.ama kafayı yıcem valla.eşimde memelerıne bit mi bulaştı dıye geyık yapıyıor hayat erkeklere güzel yemin ederım.ancak geyik yapsın normaaal hamılesın desın.yarın kontrolüm var aman nasıl heyecanlıyım 50 tane sorum var yandı bizim doktor:)şeker yüklencek bakalım ne cıkacak bend enormalde pko var şeker cıkar dıye düşünuyorm ama inşallah yanılırım.oglum kac gram olmuş ben kac ton olmuşum merak edıyorum:)dün gece rüyamda delı gıbı cocostar yıyordum uyandım gecenın bı yarısı eşime dedım gıt bana cocostra al.ne cocosu eroin krizin mi tuttu dıyo:)
Tatlım ben de birşey sorucam sana. Benım de erken doğum riskim var. Doktorum bu yüzden progestan verdi, gunde 3 tane içiyorum. vajınada ve kasıklarda ağrı şikayetınle gittim, sonra bebek çok aşağıda çıktı ultrasonda. sana nasıl erken doğum teşhisi kondu? şikayetlerin neydi canım?
bir de melone var bu forumda, okuyunca mutlaka o da sana cevap yazar bugün, yarın. onun da ilk çocuğu öyleymiş, kortizonla ciğerlerini geliştirmişler. sorunsuz doğmuş erken doğdugunda. o daha iyi anlatır.
geçmiş olsun cnm iyice dinlen bebişle vakit geçir bakalım :)) valla ben 4 gözle bekliyorum doğum iznini artık bebeğimle evimde dinlenmek istiyorum :))
kızlarrr günaydınnnn :))
Allaha şükür tamamen geçti isalim kuzumda kafasına göre bi sıkı tepikliyo bi az ama 1 tepik bile yatiyo benim mutlu olmama :))
yaa kızlarr ben geceleri çok zorlanmaya başladım bacağımın arasına yastık alıyorum ama dönmek eziyet hep bitarafada yatılmıyo bacağım ağrıyo son haftalar nasıl geçicek bilmiyorum(
kızlarrr günaydınnnn :))
Allaha şükür tamamen geçti isalim kuzumda kafasına göre bi sıkı tepikliyo bi az ama 1 tepik bile yatiyo benim mutlu olmama :))
yaa kızlarr ben geceleri çok zorlanmaya başladım bacağımın arasına yastık alıyorum ama dönmek eziyet hep bitarafada yatılmıyo bacağım ağrıyo son haftalar nasıl geçicek bilmiyorum(
günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün gece çok kötüydüm.boğazım saatlerce yandı.hani şu bebeğin mideyi yukarı kaldırmasından dolayı olan yanma oluyoya.evde gaviskonda yoktu.sonra yanmayla beraber boğazımın ortasına sanki koca bir ayva oturdu.yatamadım, nefes alamdım rahat rahat.bi taraftanda göbek fıtığı ameliyatımın iç dikişleri çok ağrıdı.zaten doktorum demişti o dikişlerin bundan sonra karnın büyüdüğü için dahada çok ağrıyacak,hatta açılabilir bile demişti .açılırsa ne olur bilmiyorum tabii.meğerse daha önceden göbek fıtığı gibi ameliyat olanların hamile kalması riskli olduğu için yasakmış ama sağolsun o zaman ameliyatı yapan genel cerrah bana öyle bişey dememişti.yoksa önlemini alır bağlatırdım.zaten 3.sezeryanımla aynı anda olmuştu fıtık ameliyatı.olmam gerekiyodu,bende bi kere narkoz almışken onuda olayım dedim.zaten yatıcam,sonrada 3 çocukla yatamam diye.ama meğerse fıtığım içerden büyükmüş kocaman bi yama koymuşlar,birsürü iç dikiş,dış dikiş falan.bide sezeryanın dikişleri.çok zorlanmıştım uzun süre.hayırlısıyla şu 3 ayı da bir atlatsam başka bişey istemiyorum.çok zorlanıyorum artık.
canım benimkide 24+2 de 774 gr.dı.seninkide normal yani merak etme.hepsi bir olmuyor.
ay hepside çok güzel .ama bence daha fazla alma.yani bu boy ve beden başka alma.bunlar yeter.çünkü birden büyüyolar ve bunların hepsi aynı anda küçülüyor sonra.daha doğru dürüst giydirmeden.ben sadece 1 tulum ve 2 tane içli dışlı zıbın aldım.bayramdan sonra doğum iznine ayrılcam. o zaman rahat rahat yaparım alışverişi diye düşündüm.şimdi koştura koştura yapmayayım.o zaman çocuklar okula ben alışverişe:))
Ya işte miyomdan dolayı acaba bebğin gelişimine engel oluyor mu diye taktım ya, biraz fazla pinpirikleniyorum galiba.hepsi bi arada olur bence canım hem renk verır :)
aa ilk kez duydum du arastıraım hemen :)
evet canım cıkardılar dun bugun sonucu alcam ıs cıkısı :) ay nası yapıstırmıslar onalrı banyoda 1 saat çitiledım resmen
vücudumu anca cıktı 6 tane kablonun yapışkanlı şeysı :)
canım haftada 2 kutudan fazlası yasak doktorlar önerıo hıc sordunmu doktoruna ??? yasaklayan dr gormedım ben henuz
ama fazlası yasak.....ıste balık yıyom ordan yırtıyotuz otları severım aslında ama bazıalrını sevemedım napalım :)
canım bana da ılk zamanalr öle gelıodu şöle bi 20-25 olsak dıodm e sımdı olduk hala şöle bi 30-35 olsak
diyorum yanı napcann hamılelık zor sabır gerekıo gene ılk haftaalr kolay ınankı büyüdükçe ağırlasıosn :)
canım sen arkadasın bebısı 900 gr die mı taktın yoksa ??? lütfen canım bebekelrın kıloları anne aklrnında yanılma payı
ile ölçülür o yuzden +- si olur yanında bır de genetık aktarım olayı flnda var ayrıca arkadasın bebegı 1 hafta onde
senınkınden bir de bunalr olmasa bile herkes aynı kıloda olck die bişi mi var canım :)
Benim de çok acımıştı bir kaç hafta önce. Sağdan sola dönemiyordum ama şimdi geçti.göbek acısı ceken varmı.
göbegim gerilirken içten acıyor .cok rahatsız edici bişi.duş alıp krem sürüyom biraz ii geliyor sonra yine başlıyor ofss
günaydın kızlar geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı normal doğum çok rahat oldu diyor ama 7 ayından ihtibaren hep has zeytin yağı sürmüş oraya bi sakıncası varmıdır sizce bende yapsam mı diom
günaydın herkese
aynen cnm bende cok zorlanıyorum dönerken.
birde burda biri yazmıştı bi tarafa dönerken oturma pozisyonuna gelip öle dönmek lazım diye.kordon dolanırmış yatarak dönersek.
o nednele gece döncegim zaman bide oturmaya calışıom dönüyom filan valla işkence
ben kızımda hiç böle şeyler yaşamamıştım cok rahattım.bunda dökülüyorum resmen yaa.
evet öyle yazıyorCanim gecen gun anneannem de soyledi gece donerken oturup donmeye calis kordon dolanabilir diye.ben de oturucam donucem diye 40 kere uyaniyorum:)
ilk sayfadaki tabloda senin icin ilk bebis yaziyodu yoksa ben mi yanlis hatirliyorum :26:
Canim gecen gun anneannem de soyledi gece donerken oturup donmeye calis kordon dolanabilir diye.ben de oturucam donucem diye 40 kere uyaniyorum:)
ilk sayfadaki tabloda senin icin ilk bebis yaziyodu yoksa ben mi yanlis hatirliyorum :26:
evet öyle yazıyor
tamam tamammHmmm tamam :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?