2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hem beyaz hem siyah hem de pembemsi olan üzümlerden var üc ceşit olur mu hepsi bir arada her ikisi icin de soruyorum :26:
cevaplarınız icin teşekkürler :))

hepsi bi arada olur bence canım hem renk verır :)

kızlaaaaarrrrr..
perine masajını duyan, yapan yada yapanı bilen var mı acaba ?? yani işe yarıyo mu acaba ?

aa ilk kez duydum du arastıraım hemen :)

ayşecim kız çipini çıkardınmı kız dinlemeye almışlardı seni naptın gittinmi doktora aman kötü bişey çıkmasında

evet canım cıkardılar dun bugun sonucu alcam ıs cıkısı :) ay nası yapıstırmıslar onalrı banyoda 1 saat çitiledım resmen
vücudumu anca cıktı 6 tane kablonun yapışkanlı şeysı :)

canım haftada 2 kutudan fazlası yasak doktorlar önerıo hıc sordunmu doktoruna ??? yasaklayan dr gormedım ben henuz
ama fazlası yasak.....ıste balık yıyom ordan yırtıyotuz otları severım aslında ama bazıalrını sevemedım napalım :)

canım bana da ılk zamanalr öle gelıodu şöle bi 20-25 olsak dıodm e sımdı olduk hala şöle bi 30-35 olsak

diyorum yanı napcann hamılelık zor sabır gerekıo gene ılk haftaalr kolay ınankı büyüdükçe ağırlasıosn :)

Tribe girdim şimdi. Bebişlerinizin kilolarını paylaşabilir misiniz kzılar?

canım sen arkadasın bebısı 900 gr die mı taktın yoksa ??? lütfen canım bebekelrın kıloları anne aklrnında yanılma payı

ile ölçülür o yuzden +- si olur yanında bır de genetık aktarım olayı flnda var ayrıca arkadasın bebegı 1 hafta onde

senınkınden bir de bunalr olmasa bile herkes aynı kıloda olck die bişi mi var canım :)

Canim benim cok sagol. Hepimize insallah saglikli gunlerde neseyele giydirmek nasip etsin Rabbim.

hepsi cokk güzellerr güle güle saglikla sihatle giysin insallahh bebisin sagsaglim eline almayi giymeyi nasip etsin kurban oldugum allahim insallahhhh hepimize aminn..

Oi

günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün gece çok kötüydüm.boğazım saatlerce yandı.hani şu bebeğin mideyi yukarı kaldırmasından dolayı olan yanma oluyoya.evde gaviskonda yoktu.sonra yanmayla beraber boğazımın ortasına sanki koca bir ayva oturdu.yatamadım, nefes alamdım rahat rahat.bi taraftanda göbek fıtığı ameliyatımın iç dikişleri çok ağrıdı.zaten doktorum demişti o dikişlerin bundan sonra karnın büyüdüğü için dahada çok ağrıyacak,hatta açılabilir bile demişti .açılırsa ne olur bilmiyorum tabii.meğerse daha önceden göbek fıtığı gibi ameliyat olanların hamile kalması riskli olduğu için yasakmış ama sağolsun o zaman ameliyatı yapan genel cerrah bana öyle bişey dememişti.yoksa önlemini alır bağlatırdım.zaten 3.sezeryanımla aynı anda olmuştu fıtık ameliyatı.olmam gerekiyodu,bende bi kere narkoz almışken onuda olayım dedim.zaten yatıcam,sonrada 3 çocukla yatamam diye.ama meğerse fıtığım içerden büyükmüş kocaman bi yama koymuşlar,birsürü iç dikiş,dış dikiş falan.bide sezeryanın dikişleri.çok zorlanmıştım uzun süre.hayırlısıyla şu 3 ayı da bir atlatsam başka bişey istemiyorum.çok zorlanıyorum artık.

anaam her yerin agridi . kurstan geldim eve saldirdim yine bir yandan yemek bir yandan temizlik. keske bugun kursada gitmeseydim
burda bayramlari yakin diye yoresel bir tatlilari var onlardan yaptirdilar bilmesemde olurdu yani
zaman kaybi oldu benim icin neyse bugun bende bulgur pilavi yaptim kizlar o kadar cok bahsettiniz ki:) bir kaseyi mideye indirdim
yogurtla.
bebiste basladi oynamaya . oglenleri genelde kayniyor ya aslinda dikkat etmem lazim ama.
Sen sezeryansin sanirim Allah yardimcin olsun canim... Normal düsünüyoruz olursa en fazla 3 gün kalabilicem..

Isvicre`deyim sende mi yurtdisi ?
evet canim guney koredeyim ben isvicre cok guzel olmali oyle biliyorum. sanslisin.
burda gida konusu sikintili oldukca ama alistik. benim ilki sezaryan bu ne olucak bilmiyorum
normal istiyorum ama dr la daha konusmadim konuscam haftaya ctesi randevum var oglumla:))

ben sigarayi biraktigim icin cok memnunum ama bazen aklima gelmiyor degil bende tiksinme filan olmadi
sirf hamileyim diye biraktim. kiyamam cunku bebise zaten daha once bebeklerimi kaybettim diye baslamistim.
o anda birseylere sariyor iste insan.

yap tabi ama ben komposto yada hosaflara seker katmiyorum. yani kiloyla alakasi yok bana cok tatli geliyor
mesela gecen kurabiye yaptim esim iyi dedi, zor begenir normalde ama bana tatli geldi yiyemedim ben az sekerli seviyorum cogu seyi
belki bu yuzden kilo sorunum hic olmadi hamile kalmadan ciktigim en ust kilo 55 oldu.
o donemdede biraz depresyondaydim tatliya gomulmustum sanirim ondan artti.
yoksa 51-53 arasiyimdir. hicte dikkat etmiyordum ama tabi simdi dusunmem geeken bir can daha var
dikkat etmeye calisiyorum seker yuzunden.

Cnm cok gecmis olsun,gobegini surekli yumusak tutacak biseyler sursen biraz fayda eder mi acaba?

agriya bir sekilde katlanacaksin ama yeter ki dikislerin acilmasin

ya kızlar bide ben kendimi tutamıyorum çok yiyorum.sonrada rahatsız oluyorum ve kendime kızıyorum niye tutmadım kendimi diye.2 gün öncesine kadar 6 kilo almıştım.bu sabah itibariyle 7 olmuş.güya 1 hafta daha bu kiloyla gitmeyi düşünüyodum.51 le başlamıştım 58 olmuşum.ben çok zor kilo alan bir insanım ama nasıl oluyorda hamileliklerimde böyle hızlı ve çabuk alıyorum kendime şaşıyorum.kilo sorun değil şimdilik en azından ama gerçektende çok yeyince işte akşamki gibi sorunlar yaşıyorum.özellikle akşamları karnım çatlıcak gibi geriliyo.bide bu boğaz yanması başladı. artık yağlı ,hamurişi ve ağır şeyleri azaltmam gerek galiba...ama çok zoor kendini tutmak.diyet yapmak zorunda kalanları ilk dfa bu kadar iyi anladım ve acıdım...

Cnm cok gecmis olsun,gobegini surekli yumusak tutacak biseyler sursen biraz fayda eder mi acaba?

agriya bir sekilde katlanacaksin ama yeter ki dikislerin acilmasin

sağol canım.evet bende bebeyağı sürdüm biraz rahatlatmak için.ama içeriden geriliyo.mecbur katlanıcaz yapıcak bişey yok.doktorumun dediği gibi,sen zaten göze almışsın herşeyiki hamile kalmışsın diyo durmadan.bende gıcık oluyorum kazayla oldu demiyorum.evet göze aldım diyorum:))

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

Güle güle kullanın annesi. Sağlıkla huzurla

Ay siz beni öldüreceksiniz gülmekten. Memesi bitlenmiş öyle mi

Bende günde 3 tane progestan içiyorum Milsacım. Bende de rahim ağzı uzunluğu kısaymış, erken doğum riski varmış...
Tekrar sormuştum ama kimse cevap vermedi
Rahim ağzı uzunluğu, doğum yaklaştıkça kısalan bir şey mi?

geçmiş olsun cnm iyice dinlen bebişle vakit geçir bakalım :)) valla ben 4 gözle bekliyorum doğum iznini artık bebeğimle evimde dinlenmek istiyorum :))

Bende Kasımın ortasında sahalara veda ediyorum canım.

O sorun bende de var. Gece sağa dön sola dön çok huzursuz yatıyorum...

Herkese günaydın kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı güzel haberle dolu bir gün olsun inşallah...
Dudağım burnum hep uçuklamış. Çirkin görünüyor N'oldu bilemedim...

günaydın herkese

aynen cnm bende cok zorlanıyorum dönerken.
birde burda biri yazmıştı bi tarafa dönerken oturma pozisyonuna gelip öle dönmek lazım diye.kordon dolanırmış yatarak dönersek.
o nednele gece döncegim zaman bide oturmaya calışıom dönüyom filan valla işkence
ben kızımda hiç böle şeyler yaşamamıştım cok rahattım.bunda dökülüyorum resmen yaa.

göbek acısı ceken varmı.
göbegim gerilirken içten acıyor .cok rahatsız edici bişi.duş alıp krem sürüyom biraz ii geliyor sonra yine başlıyor ofss

günaydın kızlar geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı normal doğum çok rahat oldu diyor ama 7 ayından ihtibaren hep has zeytin yağı sürmüş oraya bi sakıncası varmıdır sizce bende yapsam mı diom

Gunaydın canım gecmıs olsun ya sanırrım bu seferkı kontrolde ben de sıtıcem gavıskon

ufak uak benıdme basladı sanırırm çok fazla diil ama artmadan önlemını alaım dımı

aslında dıkkat edıormdm yedıkelrıem cıtıklerıem olmasın dıe fln ama bebek bastırıo :S

bu arada iç dıkıs cidden cok acı ve agrı yapio ben de safra kesesı amelıyatı oldum ılk zamanalr cok acıdı

tabıı senınkı gibi ciddi bişi değil çok dıkısmde yoktu ama acısını anlayabılırom ıns sorun yaamazsın canım

Normal o zaman sanırım.

Ya işte miyomdan dolayı acaba bebğin gelişimine engel oluyor mu diye taktım ya, biraz fazla pinpirikleniyorum galiba.
göbek acısı ceken varmı.
göbegim gerilirken içten acıyor .cok rahatsız edici bişi.duş alıp krem sürüyom biraz ii geliyor sonra yine başlıyor ofss
Benim de çok acımıştı bir kaç hafta önce. Sağdan sola dönemiyordum ama şimdi geçti.

sakıncası olacagını sanmam.eskiden ninelerimiz köylerde bunu yaparlarmış banada babaannem sölemişti.
kıızmda yapmadım ama bunda yapabilriim üşenmezsem

Canim gecen gun anneannem de soyledi gece donerken oturup donmeye calis kordon dolanabilir diye.ben de oturucam donucem diye 40 kere uyaniyorum:)

ilk sayfadaki tabloda senin icin ilk bebis yaziyodu yoksa ben mi yanlis hatirliyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…