2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bende bu amniyoya çok soğuk bakıyorum
gecen hafta bir arkadaşım 4 aylık bebeğini kaybetti amniyo yüzünden
bu topikten de birisi bu sebeple kaybetmişti bebeğini hatırlarsanız

Allah korusun yavrularımızı

kızlaaaaarrrrr..
perine masajını duyan, yapan yada yapanı bilen var mı acaba ?? yani işe yarıyo mu acaba ?

canım izmirde tıp fakultesinde tanıtan bi kız vardı ama okumuştum yapamam gibi geldi şuan normal doğum yapanlara faydalı diye öneriyorlar ama ben yapamam gibi daha normal doğuma alıştırmaya çalışıyorum kendimi ögretiliyor ve sen yada eşin yapıyor sanırım :44:

canım yurtdışındayım, ebeye sordum doğumun ne zaman geleceği belli olmadığından o saatte hangi doktorun olacağını garanti edemeyiz ama elimizden geleni yaparız dedi. eşim acıları kendi çekmeyeceği için epiduralsiz yap diye tutturdu hmm epiduralin doğum başlamadan yapılması ve sadece sırt açma fikri biraz içimi rahatlattı sağolasın

internette okumuştum, birisi yazmış kesi atılmadan yırtık bile olmadan doğurdum falan diye. merak ettm inceledm zaten 30lu haftalarda başlanıyomuş. eşime yaptırmam da göbeğimden ulaşabilirsem aşağı rahatlıkla bi denerim belki doktora sormak lazım sanırım, belki çokta işe yaramıyodur. acaba burda uygulayan var mı diye bi sorıyım dedim.

biz buara gezmekten ev işlerini bi bıraktık bi günde bana baskın yapılcak haldır haldır ev şekle gircek

yaprakcım onetatlı bi göbek ay zayıf oluncada göbüş beliriyo biz tontik olunca sıkılaşsada anca bilenler belli diyor dışarda anlaşılmıyor

[B]tontirik [/B]o liste ne güzel uyuyorsunda ya ay ben yesem keşke öyle düzenli Allahtan annenin depoları varda bebiş gelişiyor sana

çekirdekçim nevresimlerin çok şirin 2. si özellikle ama şu yorgan geçircez ya bebişlere yorgan kullanıcazmı battaniye yeter gibi bide çok yakıcaz e battaniye bile ağır gelir onuda geçirirsek bolmu olurki ananemiz nevresim diktirmiş bizde uyku seti alırız diyoruz ama onlarda maşallah bizim kocamanlar la aynı fiyat

ayşecim kız çipini çıkardınmı kız dinlemeye almışlardı seni naptın gittinmi doktora aman kötü bişey çıkmasında

mehmetderyacım mantar olmuşsun yazmışlar zaten bizde antibiyotik kullanımı sonucu olmuştuk travozol krem kullandım ve sirkeli su yıkayıp iyice kurula kremler zararlı ama mantar hepten hele normal doğumda bebişede geçiyor RAbbim korusun onları kocişinde dikkat etsin buara yasak koy ben dışarda vcye gidemezdim şimdi zorda kalırsam anında o akşam hafif kaşıntı başlıyor

zeynep fazcım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım geçmiş olsun tekrar

papatya bende deli gibi üzümcüyüm başta pembe hepsi başka meyveye bakamıyorum kilo bi derece bide ençok şeker olan meyvelerden bizde de anne baba tarafında var ama 40yaş üstü şuan sorun yok ama hamilelik nedeniyle ne çıkacak bilmiyorum

biz bugün oğluşum tepiklemiyo diye şikayet etmiştik ama bende çikolata sevmem arada blac oda nadir yaşpasta normalde alırdık hamilelikte tatlıdan da soğuduk bugün oturmaya gittiğimiz teyzesinde siyah çikolatalı pasta yedik aman oğluşum pasta istermiş hem göbek üstünden hemde nasıl güçlü tepikledi meğerse annesi ona tatlı vermiyomuş y çok tatlıydı teyzelerde bize hep kızdı süt yumurta yoğurt et yemiyoruz diye nasıl gelişcek o diyolar ya ben etçildim istemiyo oğluş ama başladık dediğiniz gibi son aylar özellikle et ürünleri bulgur çok faydalıymış bulgurda sevmem ama nasip olursa doğuma annem gelir yedirir kızarak ay 40 olcam hala kızar bana
geçende kocişle markette kavga ettik diyorum gerçi bizim kavgamız hep biz sana küstük şeklinde oda bilir ama telde torunumun yanında ne kavga ediyosunuz dedi ay ne tatlıydı evet ya bebişlerin yanında kavga etmeyin bakayım başka odaya geçin

yok ben zaten istemiyorum sadece kıskançlık değil, erkeğin doğuma girmesi beni daha çok strese sokar rahat edemem ki.

şimdi ingilterede yaşıyorum, normalde doğuma doktor girmiyor, sadece ebeler giriyor. epiduralsiz doğum 2. katta doğum merkezinde sadece ebelerle, epiduralli olan ise 3. katta doğum servisinde yine ebelerle ama doktor kontrolü altında oluyor ve o gün hastanede erkek mi bayan mı doktor olacağı garanti edilmiyor. ebelerin hepsi bayan olduğundan 2.kat doğumunda erkek girme riski yok. ama yine de ters giden birşey olsa beni 3. kata geçirecekler. yani risk hep var. ama eşim riski azaltmak için epiduralsiz yap diyor.

epiduralsiz olanda suda doğum yapma, entonox, pethidine gibi seçenekler var. bilmiyorum bazen yaparım diyorum bazen de içimi korku kaplıyor.

Ben zaten normalde bayılırım bulgur pilavına. Ama sütlü nasıl olur acaba? Merak ettim şimdi canım yanlış hatırlamıyorsam sen haftada 2 gün balık yiyordun zaten. öyle yazmıştın. ben balığa yenı başladım daha. ton balığını da doktorlar onermıyor dıye hıc yıyemedım. sezon açılınca sımdı sımdı basladım yemege. zaten balık yıyorsan, semızotu yemesende olur

canım en başından beri ben de hep kadın olsun istedim doktoru. bir de benım oğlan çok geç gözüktü. o yüzden uzun süre alttan bakıldı, cidden rahatsız edıcı olurdu benım için. ama eğer sağlığı önemli olsaydı hiç düşünmezdim. sen yurtdışındaymıssın senın olayın bıraz daha farklı. ama kendını sıkma sonuçta doktor bu. önemli olan senın o an sağlıklıbir doğum gerçekleştirebilmenn

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

Eklentiler

• $IMG_0006.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_0007.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0008.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_0009.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0010.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_0011.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_0012.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_0015.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0016.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_0017.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_0018.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0020.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Benim bebegimde erkek cnm gün icinde ben hareketlerini hissediyorum...

Ama evet geceleri daha cok oynuyor :) geceyi gündüzü ayirt edemediklerindenmis...
arkadaşımın doktoru gündüz ses çok olduğu için bebek etrafı dinliyor bir nevi gözlem yapıyor sesslık başlayınca akşamları harekete başlıyorr demiş

slm kızlar bi sorum olucak 3 aylık hamileyim ve 5 saattir vücudum kaşınıo yanıo küçük ve büyük kabarcıklar olmaya başladı duş aldım yaanması arttı başına gelen varmı acil cvp lütfen
arkadaşımın bebği safra kesesinin olduğu bölgeye yerleşmişti 4ay kaşındı.safra kesesınden bir sıvı kanına karışmış ve damarlarında gezdikçe kaşındı aylarca..Çare bulamadılar çunku kaşıntıya kan sebep olmuştu

Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX

Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
çok beğendim kii:)

İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
maaşallah çok tatlılar:)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355

ay nutella zaten çok ağır,bide kaymakkk
vala eşim tek değilmiş bu dünyada,o da saralle ile balı ekmeğe sürüp yiyor hemde yemek kaşığıyla(((

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

ayy süperr vala mağazalarda bişi bırakmamışın kimseye:)
bendde dayanamayıp alıyorum ama artık durdum
patık şapka vb alıp dönmeye çalışıyorum:)

kızlar göğüsleriniz ne durumda ?benimkiler inanılmaz kaşınıyor dersin ortasında sütyeni çıkarıp hart hart kaşıyasım gelıyor.gecen sutyen gıymeden 2 atlet üst üste gıyıp gıttım.cok da kaşımak ıstemıyorum süt bezlerını tetıklememek ıcın.ama kafayı yıcem valla.eşimde memelerıne bit mi bulaştı dıye geyık yapıyıor hayat erkeklere güzel yemin ederım.ancak geyik yapsın normaaal hamılesın desın.yarın kontrolüm var aman nasıl heyecanlıyım 50 tane sorum var yandı bizim doktor:)şeker yüklencek bakalım ne cıkacak bend enormalde pko var şeker cıkar dıye düşünuyorm ama inşallah yanılırım.oglum kac gram olmuş ben kac ton olmuşum merak edıyorum:)dün gece rüyamda delı gıbı cocostar yıyordum uyandım gecenın bı yarısı eşime dedım gıt bana cocostra al.ne cocosu eroin krizin mi tuttu dıyo:)

ayy süperr vala mağazalarda bişi bırakmamışın kimseye:)
bendde dayanamayıp alıyorum ama artık durdum
patık şapka vb alıp dönmeye çalışıyorum:)[/QUOTE]

heheh ben de öyle yaparım diyodum ama görünce dayanamıyorum Ucuz ve de kaliteli ürün görünce. Bugün ayrıntılının raporunu beklerken Gaziosmanpaşa da bir dükkan keşfettim. Pıtırcık diye gayet uygun geldi fiyatları mevlüt takımını falan bile aldık k. validemle :)))
Ben de bir iki bir iki alıyorum normalde. Toptan alışveriş için havuzlu han a gideyim diyodum ama bakalım gene eksikler var illaki onları çıkarıp müsait zamanda alırım.

Aldıkça alası geliyo insanın ama yaaaaaa. Hele bahsettiğim dükkanda bir hastane çıkışı vardı 10 lu hem fiyatı da çok uygundu, süper bişeydi ama KIZ İÇİNDİİİİİİ (( Alamadım tabiiii. Oyyy içim gittiiiiiiiiii

hım ne kadar ilginçmiş doktorsuz dogum yapmak.insan tedirgin olur sadece ebelerle yaw
epidural 3 cm acılma varken belden yapılıyor.bunu doktor degil anestezi uzmanı yaptıgı için sorun olmaz senin için diye düşünüyorum
inş kolay ve sorunsuz bi dogumun olur.

tşkler demet
temizlik konusunda bende sıkıntıdayım bu ara.üst bacak agrım ve kasık agrımdan iş yapmakta zorluk cekiyorum
1 günde evimin temziligini yapardım önceden şimdi 2 günde anca bitiriyorum
bugün wc, banyo ,balkonlar ve çamaşırları yıkadım kaldırdım.birde yemek yaptım
yarın süpürüp silcem toz alcam.kızım bian önce büyüsede azcık yardım etse bana :)

senin sayendemi diyelim
yess:82:

göğüste çatlayabiliyor canım ben bebek yağı sürüyorum göğüs için.ondan kaşınıyor olabilr. bizde yarın kontrole gidicez aynı senin gibi çok heyecanlıyım sınava girecek gibi :)bende de pko var şeker yüklemesinde şeker çıkar mı diyorsun inşallah çıkmaz .herşey yolunda geçer

Selam kızlar. Umarım herkes iyidir. :)
Ben bir şey sormak istiyorum bilen varsa.
Benim erken doğum riskim var ve bu yüzden doktorum 4 hafta sonra falan tedaviye başlayacağız dedi. Bebeğin akciğer gelişimini hızlandırmak için. Erken doğarsa ciğerlerinde problem olmasın diye. Bu tedavi nasıl bir tedavi bilen var mı? Hastanede yatmam gerekecek mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…