kızlaaaaarrrrr..
perine masajını duyan, yapan yada yapanı bilen var mı acaba ?? yani işe yarıyo mu acaba ?
tatlım bayan anestezi doktorları da var hastahanelerde
vazgeçmene gerek yok yani sırf bu sebeple
hem erkek bile olsa epidural daha doğum başlamadan önce yapılıyor, sadece sırtını açarsın yani
ben diğer branşlarda bile erkek doktorları tercih etmiyorum muayene olacaksam
ama bu doğum sonuçta, bence bir kez daha düşün
canım izmirde tıp fakultesinde tanıtan bi kız vardı ama okumuştum yapamam gibi geldi şuan normal doğum yapanlara faydalı diye öneriyorlar ama ben yapamam gibi daha normal doğuma alıştırmaya çalışıyorum kendimi ögretiliyor ve sen yada eşin yapıyor sanırım :44:
bebişim tıpta ayıp olmaz,ama tabi bu sizin tercihiniz.benim eşimde çok kıskançtır böyle birşey yapar diye inanki çok korkmuştum Ama şükür böyle bi sorun çıkarmadı..ben bu doktorluk işlerini erkeklerin daha iyi yaptığını düşünenlerdenim..ama eşin istemiyosa yapıcak bişey yok,bayan doktor da bulamadınız anladığım kadarıyla
ben anlamadım epiduralden vazgecmenle erkek doktorun doguma girmesinin ne alakası var ki???:44:
tercih yapma şansı varsa bayan doktor taraftarıyım bende.
özellikle normal dogumda insan rahat olmak istiyor.ben doktorda olsa bi erkegin benim mahrem yerimi görmesinden rahatsızlık duyarım
bu nedenlede zaten özelde yapacam dogumumu inşallah.
milsacım annem bize küçükken :) bulgur pilavına süt döküp yedırıyodu hem çok lezzetlı oluyo hem de
ıkısı bı arada tadı çok güzel ve kuru olmadıgı ıcın tabak tabak yıyodukhiç hastalanmadan ve vıtamın kullanmadan
bi çocukluk gecırdık ben ve kardeslerım yalnız semız otu ile dere otunu öldürsen yıyemem :26:
kafam çok karışık kızlar, eşim kesinlikle doğuma erkek girmesini istemiyor (ben de istemiyorum gerçi) ama bunun tek yolu epiduralden vazgeçmem, ki yine de bi aksilik olursa erkek girmeyeceği garanti değil. ama epiduralsiz de korkuyorum. ne yapıcam ben ya
arkadaşımın doktoru gündüz ses çok olduğu için bebek etrafı dinliyor bir nevi gözlem yapıyor sesslık başlayınca akşamları harekete başlıyorr demişBenim bebegimde erkek cnm gün icinde ben hareketlerini hissediyorum...
Ama evet geceleri daha cok oynuyor :) geceyi gündüzü ayirt edemediklerindenmis...
arkadaşımın bebği safra kesesinin olduğu bölgeye yerleşmişti 4ay kaşındı.safra kesesınden bir sıvı kanına karışmış ve damarlarında gezdikçe kaşındı aylarca..Çare bulamadılar çunku kaşıntıya kan sebep olmuştuslm kızlar bi sorum olucak 3 aylık hamileyim ve 5 saattir vücudum kaşınıo yanıo küçük ve büyük kabarcıklar olmaya başladı duş aldım yaanması arttı başına gelen varmı acil cvp lütfen
çok beğendim kii:)Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX
Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
maaşallah çok tatlılar:)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
ay nutella zaten çok ağır,bide kaymakkkevet aslı nutella ile cok güzel oluyor yaa :)))
eşim de yedirir bana elleriyle oh ama fazla yiyemiyorum işte..
nutella deyince aklıma geldi ya sen bir de nutellayı kaymakla ye.. ekmeğin üzerine sürüp offffffff
dua edersin banaya da beddua
Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))
Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.
şimdi ingilterede yaşıyorum, normalde doğuma doktor girmiyor, sadece ebeler giriyor. epiduralsiz doğum 2. katta doğum merkezinde sadece ebelerle, epiduralli olan ise 3. katta doğum servisinde yine ebelerle ama doktor kontrolü altında oluyor ve o gün hastanede erkek mi bayan mı doktor olacağı garanti edilmiyor. ebelerin hepsi bayan olduğundan 2.kat doğumunda erkek girme riski yok. ama yine de ters giden birşey olsa beni 3. kata geçirecekler. yani risk hep var. ama eşim riski azaltmak için epiduralsiz yap diyor.
epiduralsiz olanda suda doğum yapma, entonox, pethidine gibi seçenekler var. bilmiyorum bazen yaparım diyorum bazen de içimi korku kaplıyor.
biz buara gezmekten ev işlerini bi bıraktık bi günde bana baskın yapılcak haldır haldır ev şekle gircek
tontirik o liste ne güzel uyuyorsunda ya ay ben yesem keşke öyle düzenli Allahtan annenin depoları varda bebiş gelişiyorsana
yess:82:senin sayendemi diyelim
kızlar göğüsleriniz ne durumda ?benimkiler inanılmaz kaşınıyor dersin ortasında sütyeni çıkarıp hart hart kaşıyasım gelıyor.gecen sutyen gıymeden 2 atlet üst üste gıyıp gıttım.cok da kaşımak ıstemıyorum süt bezlerını tetıklememek ıcın.ama kafayı yıcem valla.eşimde memelerıne bit mi bulaştı dıye geyık yapıyıor hayat erkeklere güzel yemin ederım.ancak geyik yapsın normaaal hamılesın desın.yarın kontrolüm var aman nasıl heyecanlıyım 50 tane sorum var yandı bizim doktor:)şeker yüklencek bakalım ne cıkacak bend enormalde pko var şeker cıkar dıye düşünuyorm ama inşallah yanılırım.oglum kac gram olmuş ben kac ton olmuşum merak edıyorum:)dün gece rüyamda delı gıbı cocostar yıyordum uyandım gecenın bı yarısı eşime dedım gıt bana cocostra al.ne cocosu eroin krizin mi tuttu dıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?