2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım annenın ılk bebısı mısın sen ? senden önce veya sonra aynı durum olmus mu ?

annen böle bişi yasadıysa tabıı kı büyük ıhtımalle böle bişi varmış baksana kolay mı cocuk doğurmak

saatlerce sancı cekıosn ıkına ıkına doğuruyosun annen normal nefes alıp verırıken doğurmuş senı hatta şöle sölim

sen kendın doğmuşun kadın şimdi ıkınmaya ugrasmasın die düşünmussun sanırım

ahh ahh etli butlu olmayan bizden değildir fesleğencım etimize dolgunuz maşalaaaahh

merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi

merhaba canım hoşgeldın

ıns şeker yüklemen yukske cıkmaz :) kolunda agrımaz ınss ben dun vurundum

kaçtım kaçtım yakalandım mecbur ve agrıo napalım hemşirede sıkı tembıhledı

26 ekımde gel , gelcen bak ertleemk yok hee die söledi defalarca

Ben ikinciyim canım. Abim de öyle zor doğmuş ki vakumla almışlar O yüzden kafası uzunmuş sonradan düzelmiş

evet cnm duymuştum çok üzülmüştüm ama çok şükür herşey oylunda Allahım bizede sağlıklı sıhatli bebişlerimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
anammmm maşşallahh heee baya kiloluymuşsun pat diye çıkmışsın kadıncağıcız korkması normal :)) sen inşallah zamanında ve hastanede doğurursun minikini :))
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı

maşşallah kuzunaaa :)) ayşe ismi bence güzel ismiyle yaşasın kuzunn

InsAllah cnm cok sagol cümlemiz bebeisleimizi sagsalim kucagimiza alalim...

MasAllah Allah bagislasin büyümüsler :) yeni bebek gelcek eve onlarada oyuncak :)) getir tabi gelebilirse benim annem gelemem dedi okul zamani

ama kiz kardesini yollarim dedi 2 kücük kardesim var okuyorlar birakamazdi aslinda tecrübeli biri olsa cok daha ii olurdu hayirlisi böyleymis...

Hayirli olsun canim ya ev almissiniz bizde düsünüyoruz ilerde ama tabi burdan ev almak türkiyedeki gibi pek kolay degil güle güle oturun...

Calismayan annelere devlet para veriyor burada dogar dogmaz basvuruyorsun bin franka yakin para aliyorsun...

Anneleri cocuklarina bakmalari evde durmalari icin özendirmekmis maksatlari yani daha cok isvicreliler icin gecerli bu :)

Bizde basvurucaz varsa ordada öyle birsey basvurabilirsin canim tek caliyo esim diye ben evdeyim yeni bebegim var vs...

Ben ikinciyim canım. Abim de öyle zor doğmuş ki vakumla almışlar O yüzden kafası uzunmuş sonradan düzelmiş

hee canım o zaman annenınkı doğuştan gelen bısey değil...

cunku bazı operasyonalr zor doğumalr yırtıkalr vs vs rahım yolunun kısalmasına sebep oluyo

muhtemelen annen abını zor sekıdle doğurdugu ıcın o bölgede böyle bi anomali olustu ve sen

de bu sekılde doğdun....buradakı yazıda da öle yazıo zaten SanalKlinik.net "Salkl Kadnn Portal"

ay she benide ocak anneleri listesine eklermisin...

Yorumlarim yetersizmis özel msj atamiyorum sana :)

evet evet ayşe bana çok sempatik geliyor ,bide burdaki ayşe gibi olursa ımmm tadından yenmez ayşe bebeğim

oyy o doğsun zatiii yenmeyecek dadından yaa yumuk yumuk oh miss

isimden mi tevafuk mu bilmiyorum ama adaşlarım var çok ortak özelliğimiz var

bir de bana ısım koyarken dedemın annesının adını koymuslar köyde herkes ona molla ayşe dermiş

çok bilgili bi insanmış demişler ki onun kadar olamam tabii

Allah rahmet eylesin çok bilgili becerikli bir kadınmış hafızmış ben yasin i ezberleyene kadar akla karayı seçtim

selam güzel anneler nasılsınız ?

Tuğbacım senin bebişi kaç gr ölçtü doktor ? 22. haftada 370 gr dedi doktor bana ben sizlerden geriyim biraz ama yinede zayıf geldi bana,burada maşallahı var hep bebeklerin ben besleyemiyorum muki,doktor da bişi demedi hiç...

evet yaa .. süper fikir.. ben de öyle yapayım. yoksa yemiyorum diye vicdan azabı cekiyorum ya.. teşekkür ederim canım.

e suda doğum şansın varsa bence onu kullanmalısın, her acıdan daha rahat.. keşke izmirde de olsa böyle bir imkan aah ahh

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

ciciler süpermiş derugur.. :) güle güle kullan canım, sağlıkla giysin bebişin :))

ay nutella zaten çok ağır,bide kaymakkk
vala eşim tek değilmiş bu dünyada,o da saralle ile balı ekmeğe sürüp yiyor hemde yemek kaşığıyla(((
ya inanamazsın canım nasıl güzel olduğuna.. nutella ağır olabilir evet ama kaymak onu bir yumuşatıyor, bir hafifletiyor ki anlatamam.. kim denediyse vazgecemiyor.. tecrübe ile sabittir

Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:
gecmiş olsun canım, dinlenmek en güzel ilactır. evde olmanın da tadını cıkar oh ne güzel :))

Ben ne tepik hissediyorum ne de zorlaniyorum gece dönerken.hamile miyim degil miyim bilmiyorum valla
tek problemim yuz ustu ve sirt ustu yatamamak
kalçam agriyo yan yatmaktan.
ben sırtüstü cok rahat yatıyorum. dr um yat hiç bir zararı yok dedi.. 30 lu haftalarda yatmamanı istiycem o zamana kadar nasıl rahat ediyosan yat dedi.. her dr başka söylüyor ama ben dr uma cok güveniyorum ve içim rahat yatıyorum.. bebeğimin gelişimi de maşallah 10-12 gün önden gidiyor. hiç bir problemimiz yok allahıma cok şükür.. annelerimiz zamanında var mıymış böyle şeyler. yüzükoyun haric her türlü yatıyolarmış hiç birimize de bişey olmamış allaha şükür.. allaha emanetiz ..

gecmiş olsun canım ya.. yanma bende de vardı ama dikkat ediyorum yediklerime. bir arkadaşım uyarmıştı beni ciğ sebze yanmayı tetikler diye..gercekten doğru ben artık domates salatalık yemiyorum kahvaltıda ve cok rahatım onun dışında cok nadir yanıyor. gaviscon yanımda zaten dayanamassam hop bi yudum alıyorum ve geciyor.. sen de bir dene bakalım belki ondan oluyordur.. salata falan da yakıyor beni yeşillik offf ((

aa cok enteresanmış.. yaparım ben valla.. tüm vucuduma ve karnıma özellikle z.yağı sürüyorum her banyodan sonra ıslakken ama... sonra bornozumu giyip biraz bekliyorum.. on onbeş dk kadar. hoooop vucud cekiyor sünger gibi. ve nasıl bir yumuşaklık ipek gibii oluyor tenim.. cok memnunum. bunu da deniycem.. saol canım..

ben de o kızlardan biriyim.. ehehehe gitmiştim tanışmaya eşimin ailesi ile. kahvaltıya cağırmışlardı. nasıl da tatlılardı. hala öyleler allaha şükür.
ama ben heyecandan ölüyodum. sonra alıştım rahatladım. görümcemle mutfağa girdim falan sen otur diyo yok diyorum beraber yapalım :)) hala da öyledir.
ikimiz girer halleder cıkarız oh temiz temiz otururuz sonra :))) hala daha söyler. ilk günden girmiştin sen bu mutfağa annemin cok hoşuna gitmişti diye
kadını ordan vurmuşum meğer

o nasıl doğummuş öyle yaa. darısı hepimizin başına inşallah :)) yani kolaylığı anlamında diyorum:) yoksa duştan cıkıp bebiş yere düşse ben korkudan ölürüm aynen :) allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)) aminnnnnn

Ayşe mübarek bir isim canım. İyi olur Ayşeler, bura da da var bir Ayşemiz
ben de ayşeyim ben deee :)) eh fena insan sayılmam yani ehhehehe

merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi

gecmiş olsun canım. inşallah iyi sonuc gelir şeker yüklemesinden.. kolun ağrıyabilir bi kac gün. ben iki üc gün üstüne yatamadım, dokunsam ağrıyodu..
ama gecti fazla uzun sürmedi umarım senin de öyle olur canım ..

cnm ben 21 haftamda gittiğimde 1 eylülde 507 gramdı ... cnm bazı bebekler zayıf olur bu senle ilgili diil ama bu dönem itibariyle bol bol et balık ye cnm hatta doktorla konuşup balıkyağı falan al istersen

Canım tugbaya sormussun ama bişi sölemek istiyorum usg ye göre haftası neydı yanı burdakı tıckerıne göre sölemıosn dımı ???

yaanı burdakı tıcker ıcınde oldugu haftayı sölüo ama usg de tam gunu gunune ölçüm alıolar burada 22 gozukuosa alsında 21+

lardadır ve o zaman 370 gr normal ama yok 22+ gunelrde ıse bence de 370 gr biraz az ama anne babanın kılo alma durumuna

da bakmak lazım siz karı koca zayıf bi yapıya mı sahıpsınız yoksa kılolu bı yapıya mı ? usg ölçümü yanındaysa yazar mısın bi

cnm ben 21 haftamda gittiğimde 1 eylülde 507 gramdı ... cnm bazı bebekler zayıf olur bu senle ilgili diil ama bu dönem itibariyle bol bol et balık ye cnm hatta doktorla konuşup balıkyağı falan al istersen

niye bişi demedi çok enteresan halbuki ilgili doktor,et tüketiyorum canım yaa,siz nasıl tüketiyorsunuz hem öğlen hem akşam mı ?
çalışarak hamile olmanın zararları işte,bugün yemekte hem yayla çorbası(malum yoğurtlu) hem balık vardı,çorbadan başladım ,aklıma geldi ki balık bayat olabilir..yoğurtlu ile karıştırmak istemedim yemedim ve şu an pek beslenemedim diye içim içimi yemekte..neyseki 32. haftada hemen çıkıcam izne.. hem böyle antin kuntin yemekler çıkıyor,bol salçalı ve yağlı yemekler falan keşke hep evde olsam bu dönemlerde

canım ılk sayfada tablomuz gereklı bılgılerı yaz ekleyeyım tabıı kı :)

eğer bellı olduysa bebısının adını da yazarsan ıı olur :)

Sagol canim :)

Yasim 25

Kilom 82 :))

Bebegimin dogum tarihi 01.01.2013

Ilk bebek :)

Erkek

Ismi Mehmet Ensar

Yasadigim yer Isvicre

Yarismya katilir gibi oldu :))

ayşecim bu arada benim oğluşumum ismi Efe olucak 2 .sini hala düşünüyoruz ama Efe kesin eklermisin bizi listeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…