2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

kuzum eger çok az görseydi kilosunu zaten sölerdi oyuzden çok takma bence... ben normal tüketiyorum günde 1 kez yiyorum diyebilirm bende çalışıyorum ama yemeğimizi kendi istediğmiz yerde yiyoruz ordada genelde ev yemeği yiuorum yoğurt kesin yiyorum balıgı en son 2 hafta önce yedim ( o biraz bünyeylede alakalı cnm sen zayıfmısın peki ?? kaç kilo aldın

Ayşecim saol tatlım bilgin için ortaya sormuştum bi ara kaynadı :)
Tuğba ile doktorumuz aynı diye ona sorayım birde dedim acaba doktor hesaplamalarından mı kaynaklı diye...

zaman dilimi iyice karıştı çıktıya bakmadım ,moralim bozulmuştu plesenta previa için ,hem doktor başında sat a göre 23. hafta dedi ama ben sat a göre hesaplamıştım 22. hafta idi..bende sat ı baz almaya karar vermiştim.. usg ye göre bakmam gerek ise akşam hemen gidince bakayım ben..
ben zayıf bir yapıya sahibim canım ,eşimde uzun boyludur kilolu değil zayıfda değil ama çocukluğu hep zayıfmış..
boyunu uzun dedi 34 cm bacaklarıda kattı heralde hesapladı baya bişiler doktor..doktor haftasına göre normal dedi,haftasında ilerliyor dedi, buradaki yorumları okuyunca içim ezildi

Son düzenleme:

sanırım çıkmıycak ikinci kandan sonra açlıkdan fena oldum hemen baktı kana 130 çıktı sınırı geçmemişsin o yüzden bekletmeyecem git yemeğini ye dediler

kaçmak yok ayşe herşey bebişlerimiz için onlar sağlıklı olsunlarda 26 ekimde niye çağırdı seni beni genel kontrol işte kilo tansiyon filan onun için 19 unda çağırdı

saol canım benim
körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu

çaktırma kenksss eheueheueeu koptummm ama yaa

ayşecim bu arada benim oğluşumum ismi Efe olucak 2 .sini hala düşünüyoruz ama Efe kesin eklermisin bizi listeye :))

ekledım canım :) karar verınce yazarsın ekelrım onu da

Sagol canim :)

Yasim 25

Kilom 82 :))

Bebegimin dogum tarihi 01.01.2013

Ilk bebek :)

Erkek

Ismi Mehmet Ensar

Yasadigim yer Isvicre

Yarismya katilir gibi oldu :))

ayy ne güzel isimm :) sağlıkla gelsın ıns canım :)

eheuehu başarıalr dilememısın olmadı

inşallah sonuçlar iyi olur
ilk aşımda kolum hiç ağrımamıştı inşallah bu seferde ağırmaz ama sanki ağırcak gibi ağırlaştı biraz

kızlar günaydın herkese :)))
dün unnadodan tahtadan sevimli harfler aldım oğlumun adını oluşturan :)) cok sevimliydiler dayanamadım..

bugün de bu eşofman takımını beğendim yine dayanamadım aldım 1 yaşına geldiğinde giyecek inşallah oğlum, allah ömür verirse ..

bu ay anca 2 kilo almışım canım,çok zayıf başlangıcım oldu ,hastayduım çünkü ilk başlarında..günde 1 porsiyon eti bende yiyorum ,bazen hem öğlen hem akşam yiyorum anlamadım ki...yoğurdu bulunca kaşıklıyorum yarım litre sütü tüketiyorum mutlaka..
yumurta yemeği ihmal ediyorum işden dolayı malum genelde kahvaltıda tüketiliyor ondan mı acaba...bulunca 2-3 yiyorum ama düzensiz faydası olurmu bilmem...

güle güle sağlıklı mutlu günlerde giysin inşallah

Sagol canim babasi istedi bu isimleri :)

Bütün annelere basarilaaaar :)))

AYŞECİM ben de bebeğimin isimine göre yaşamasını çok istiyorum o yüzden isim konusunda takıntılarım var yani allahım inşallah bana imanlı bir evlat arkamızdan dua edicek bir evlat nasip eder şimdii ayşede kararlıyım

he ıyı o zaman canım çok sukur :)

yaa ben daha oncede vurunduydum ya o hala koruyodu ona guvendım accukta ama dedıms ağlama alaım koruması

gecer felan dımı :) 26 eylul yanı dun ılk dozu vurundum 26 ekımde de ıkıncı doz var canım onun ıcın cagırdı hemsıre öle işte

anladım canım.... :)

sata göre takıp et tabıı kı bence de en doğrusu bu ama boyunu kılosunu az buldugunda
gelişimsle olrk haftasını baz al üzülüceksen ona göre üzül :) yanı sunu demek istiyorum mesela bebegın fl ac hc bpd
ölçümleri oluyo ya her haftada her ölçüm primer alınmıo mesela örnek verıorm 35. hafatda bebegının kılosu 1500 gr
diğer bebekelre göre az ama fl uzunlugu bilmem kaç santım diğer bebekelrle aynı hatta belkı fazla ise dr normal der
cunku 35. hafta cıvarında gelısım olrk fl uzunlugu ölçümünü primer alırlar anlatabılıyo muyum :)

veya bakarsın kilosuna ve usg gelısıme göre haftasına 21 hafta ama sata göre kaç hafta olması gerekıo 22 hafta ok sorun değil
ama arada cok fazla hafta farkı varsa o zaman sorun....demem o ki dr x gram y grama bakmıo o haftada o şekılde
olması normal mı değil mi sınrıın ne kadar asagısında ne kadar yukarısında ona göre nromal veya değil dio...ayrıca ıkınızde
zayıf yapılıysanız bebegınız de tabıı kı öle olucak armut dibine düşer sonuc oalark :) bu genetık aktarım işi taa yumurta döllenrıken
yüklenıo bu bilgiler canım gelsıımsel bı sıkıntısı olsa her sekılde belli eder zaten Allah korusunn

Son düzenleme:

Bizde böyle kızım
Amin canım benim inşallah...

Güle güle kullansın canım çok güzeller

ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır

Mandalinacım geçmiş olsun canım :26:

çok güzeller cnm allah sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :)

Sagol canim babasi istedi bu isimleri :)

Bütün annelere basarilaaaar :)))

:13:

çok güzeller canım güle güle kullannın ınsallahh :)

ınsallah canım aminn :) ben de ismi köklü bi isim olsun sıtıyorum o sebeple zeyneb düşünüyoruz eşimle

bakalım Allah ım hayırlı imanlı vefalı evlatalr eylesın hepsini :)

ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır

Ay ben de diyorum örem ne kız

ay sen benim oğlumun adını bilmiyo musun fesleğen teyzesi cok ayıp coooooookkk
seni denemek icin yapmıştım zaten tongaya düştün işte
m ile r yer değiştirecek ama saf anası yanlış yapmış iştee

merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi

Ne aşısı. :44::44:

saol canım bilgileriini aktarmışsın,sorun olsa doktor derdi heralde diye teselli ediyorum artık ...şuan evde olsam 5 yumurta yiyesim var
çok güzeller canım sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…