on numarasın canım aynen devam
niye bişi demedi çok enteresan halbuki ilgili doktor,et tüketiyorum canım yaa,siz nasıl tüketiyorsunuz hem öğlen hem akşam mı ?
çalışarak hamile olmanın zararları işte,bugün yemekte hem yayla çorbası(malum yoğurtlu) hem balık vardı,çorbadan başladım ,aklıma geldi ki balık bayat olabilir..yoğurtlu ile karıştırmak istemedim yemedim ve şu an pek beslenemedim diye içim içimi yemekte..neyseki 32. haftada hemen çıkıcam izne.. hem böyle antin kuntin yemekler çıkıyor,bol salçalı ve yağlı yemekler falankeşke hep evde olsam bu dönemlerde
Ayşecim saol tatlım bilgin için ortaya sormuştum bi ara kaynadı :)Canım tugbaya sormussun ama bişi sölemek istiyorum usg ye göre haftası neydı yanı burdakı tıckerıne göre sölemıosn dımı ???
yaanı burdakı tıcker ıcınde oldugu haftayı sölüo ama usg de tam gunu gunune ölçüm alıolar burada 22 gozukuosa alsında 21+
lardadır ve o zaman 370 gr normal ama yok 22+ gunelrde ıse bence de 370 gr biraz az ama anne babanın kılo alma durumuna
da bakmak lazım siz karı koca zayıf bi yapıya mı sahıpsınız yoksa kılolu bı yapıya mı ? usg ölçümü yanındaysa yazar mısın bi
merhaba canım hoşgeldın
ıns şeker yüklemen yukske cıkmaz :) kolunda agrımaz ınss ben dun vurundum
kaçtım kaçtım yakalandım mecbur ve agrıo napalım hemşirede sıkı tembıhledı
26 ekımde gel , gelcen bak ertleemk yok hee die söledi defalarca
saol canım benim
körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu
ayşecim bu arada benim oğluşumum ismi Efe olucak 2 .sini hala düşünüyoruz ama Efe kesin eklermisin bizi listeye :))
Sagol canim :)
Yasim 25
Kilom 82 :))
Bebegimin dogum tarihi 01.01.2013
Ilk bebek :)
Erkek
Ismi Mehmet Ensar
Yasadigim yer Isvicre
Yarismya katilir gibi oldu :))
evet yaa .. süper fikir.. ben de öyle yapayım. yoksa yemiyorum diye vicdan azabı cekiyorum ya.. teşekkür ederim canım.
e suda doğum şansın varsa bence onu kullanmalısın, her acıdan daha rahat.. keşke izmirde de olsa böyle bir imkan aah ahh
ciciler süpermiş derugur.. :) güle güle kullan canım, sağlıkla giysin bebişin :))
ya inanamazsın canım nasıl güzel olduğuna.. nutella ağır olabilir evet ama kaymak onu bir yumuşatıyor, bir hafifletiyor ki anlatamam.. kim denediyse vazgecemiyor.. tecrübe ile sabittir
gecmiş olsun canım, dinlenmek en güzel ilactır. evde olmanın da tadını cıkar oh ne güzel :))
ben sırtüstü cok rahat yatıyorum. dr um yat hiç bir zararı yok dedi.. 30 lu haftalarda yatmamanı istiycem o zamana kadar nasıl rahat ediyosan yat dedi.. her dr başka söylüyor ama ben dr uma cok güveniyorum ve içim rahat yatıyorum.. bebeğimin gelişimi de maşallah 10-12 gün önden gidiyor. hiç bir problemimiz yok allahıma cok şükür.. annelerimiz zamanında var mıymış böyle şeyler. yüzükoyun haric her türlü yatıyolarmış hiç birimize de bişey olmamış allaha şükür.. allaha emanetiz ..
gecmiş olsun canım ya.. yanma bende de vardı ama dikkat ediyorum yediklerime. bir arkadaşım uyarmıştı beni ciğ sebze yanmayı tetikler diye..gercekten doğru ben artık domates salatalık yemiyorum kahvaltıda ve cok rahatım onun dışında cok nadir yanıyor. gaviscon yanımda zaten dayanamassam hop bi yudum alıyorum ve geciyor.. sen de bir dene bakalım belki ondan oluyordur.. salata falan da yakıyor beni yeşillik offf((
aa cok enteresanmış.. yaparım ben valla.. tüm vucuduma ve karnıma özellikle z.yağı sürüyorum her banyodan sonra ıslakken ama... sonra bornozumu giyip biraz bekliyorum.. on onbeş dk kadar. hoooop vucud cekiyor sünger gibi. ve nasıl bir yumuşaklık ipek gibii oluyor tenim.. cok memnunum. bunu da deniycem.. saol canım..
ben de o kızlardan biriyim.. ehehehe gitmiştim tanışmaya eşimin ailesi ile. kahvaltıya cağırmışlardı. nasıl da tatlılardı. hala öyleler allaha şükür.
ama ben heyecandan ölüyodum. sonra alıştım rahatladım. görümcemle mutfağa girdim falan sen otur diyo yok diyorum beraber yapalım :)) hala da öyledir.
ikimiz girer halleder cıkarız oh temiz temiz otururuz sonra :))) hala daha söyler. ilk günden girmiştin sen bu mutfağa annemin cok hoşuna gitmişti diye
kadını ordan vurmuşum meğer
o nasıl doğummuş öyle yaa. darısı hepimizin başına inşallah :)) yani kolaylığı anlamında diyorum:) yoksa duştan cıkıp bebiş yere düşse ben korkudan ölürüm aynen :) allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)) aminnnnnn
ben de ayşeyim ben deee :))eh fena insan sayılmam yani ehhehehe
gecmiş olsun canım. inşallah iyi sonuc gelir şeker yüklemesinden.. kolun ağrıyabilir bi kac gün. ben iki üc gün üstüne yatamadım, dokunsam ağrıyodu..
ama gecti fazla uzun sürmedi umarım senin de öyle olur canım ..
kuzum eger çok az görseydi kilosunu zaten sölerdi oyuzden çok takma bence... ben normal tüketiyorum günde 1 kez yiyorum diyebilirm bende çalışıyorum ama yemeğimizi kendi istediğmiz yerde yiyoruz ordada genelde ev yemeği yiuorum yoğurt kesin yiyorum balıgı en son 2 hafta önce yedim( o biraz bünyeylede alakalı cnm sen zayıfmısın peki ?? kaç kilo aldın
kızlar günaydın herkese :)))
dün unnadodan tahtadan sevimli harfler aldım oğlumun adını oluşturan :)) cok sevimliydiler dayanamadım..
Eki Görüntüle 519058 Eki Görüntüle 519061 Eki Görüntüle 519060 Eki Görüntüle 519059
bugün de bu eşofman takımını beğendim yine dayanamadım aldım 1 yaşına geldiğinde giyecek inşallah oğlum, allah ömür verirse ..
Eki Görüntüle 519065 Eki Görüntüle 519064
çaktırma kenkssseheueheueeu koptummm ama yaa
ekledım canım :) karar verınce yazarsın ekelrım onu da
ayy ne güzel isimm :) sağlıkla gelsın ıns canım :)
eheuehu başarıalr dilememısın olmadı
sanırım çıkmıycak ikinci kandan sonra açlıkdan fena oldum hemen baktı kana 130 çıktı sınırı geçmemişsin o yüzden bekletmeyecem git yemeğini ye dediler
kaçmak yok ayşe herşey bebişlerimiz için onlar sağlıklı olsunlarda 26 ekimde niye çağırdı seni beni genel kontrol işte kilo tansiyon filan onun için 19 unda çağırdı
Ayşecim saol tatlım bilgin için ortaya sormuştum bi ara kaynadı :)
Tuğba ile doktorumuz aynı diye ona sorayım birde dedim acaba doktor hesaplamalarından mı kaynaklı diye...
zaman dilimi iyice karıştı çıktıya bakmadım ,moralim bozulmuştu plesenta previa için ,hem doktor başında sat a göre 23. hafta dedi ama ben sat a göre hesaplamıştım 22. hafta idi..bende sat ı baz almaya karar vermiştim.. usg ye göre bakmam gerek ise akşam hemen gidince bakayım ben..
ben zayıf bir yapıya sahibim canım ,eşimde uzun boyludur kilolu değil zayıfda değil ama çocukluğu hep zayıfmış..
boyunu uzun dedi 34 cm bacaklarıda kattı heralde hesapladı baya bişiler doktor..doktor haftasına göre normal dedi,haftasında ilerliyor dedi, buradaki yorumları okuyunca içim ezildi
o nasıl doğummuş öyle yaa. darısı hepimizin başına inşallah :)) yani kolaylığı anlamında diyorum:) yoksa duştan cıkıp bebiş yere düşse ben korkudan ölürüm aynen :) allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)) aminnnnnn
dün unnadodan tahtadan sevimli harfler aldım oğlumun adını oluşturan :)) cok sevimliydiler dayanamadım..
Eki Görüntüle 519058 Eki Görüntüle 519061 Eki Görüntüle 519060 Eki Görüntüle 519059
Çözemedim ya :26:
bugün de bu eşofman takımını beğendim yine dayanamadım aldım 1 yaşına geldiğinde giyecek inşallah oğlum, allah ömür verirse ..
ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır
Sagol canim babasi istedi bu isimleri :)
Bütün annelere basarilaaaar :)))
AYŞECİM ben de bebeğimin isimine göre yaşamasını çok istiyorum o yüzden isim konusunda takıntılarım var yani allahım inşallah bana imanlı bir evlat arkamızdan dua edicek bir evlat nasip eder şimdii ayşede kararlıyım
ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır
merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi
Ne aşısı. :44::44:merhaba canım hoşgeldın
ıns şeker yüklemen yukske cıkmaz :) kolunda agrımaz ınss ben dun vurundum
kaçtım kaçtım yakalandım mecbur ve agrıo napalım hemşirede sıkı tembıhledı
26 ekımde gel , gelcen bak ertleemk yok hee die söledi defalarca
Ne aşısı. :44::44:
saol canım bilgileriini aktarmışsın,sorun olsa doktor derdi heralde diye teselli ediyorum artık ...şuan evde olsam 5 yumurta yiyesim varhe ıyı o zaman canım çok sukur :)
yaa ben daha oncede vurunduydum ya o hala koruyodu ona guvendım accukta ama dedıms ağlama alaım koruması
gecer felan dımı :) 26 eylul yanı dun ılk dozu vurundum 26 ekımde de ıkıncı doz var canım onun ıcın cagırdı hemsıre öle işte
anladım canım.... :)
sata göre takıp et tabıı kı bence de en doğrusu bu ama boyunu kılosunu az buldugunda
gelişimsle olrk haftasını baz al üzülüceksen ona göre üzül :) yanı sunu demek istiyorum mesela bebegın fl ac hc bpd
ölçümleri oluyo ya her haftada her ölçüm primer alınmıo mesela örnek verıorm 35. hafatda bebegının kılosu 1500 gr
diğer bebekelre göre az ama fl uzunlugu bilmem kaç santım diğer bebekelrle aynı hatta belkı fazla ise dr normal der
cunku 35. hafta cıvarında gelısım olrk fl uzunlugu ölçümünü primer alırlar anlatabılıyo muyum :)
veya bakarsın kilosuna ve usg gelısıme göre haftasına 21 hafta ama sata göre kaç hafta olması gerekıo 22 hafta ok sorun değil
ama arada cok fazla hafta farkı varsa o zaman sorun....demem o ki dr x gram y grama bakmıo o haftada o şekılde
olması normal mı değil mi sınrıın ne kadar asagısında ne kadar yukarısında ona göre nromal veya değil dio...ayrıca ıkınızde
zayıf yapılıysanız bebegınız de tabıı kı öle olucak armut dibine düşer sonuc oalark :) bu genetık aktarım işi taa yumurta döllenrıken
yüklenıo bu bilgiler canım gelsıımsel bı sıkıntısı olsa her sekılde belli eder zaten Allah korusunn
çok güzeller canım sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah..ay sen benim oğlumun adını bilmiyo musun fesleğen teyzesi cok ayıp coooooookkk
seni denemek icin yapmıştım zatentongaya düştün işte
m ile r yer değiştirecek ama saf anası yanlış yapmış iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?