2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm bence iyi almışsın kilo yemende gayet iyi ama dediğim gibi bazı bebekler zayıf olur belki seninkide öledir ayrıca eger haftası ile orantılı olmasa kesin derdi cnm şunu yada bunu yap diye sen güzel düşün bebişin göbüşünde ve sağlıklı :)) ama akşamları bi kase yoğurt kesin yee sütten daha faydalı cnm :))
ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır

bende bakıyorum bu ne diyee sonra çözdüm tabisiii :)))

merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi

İnşAllah sonuçlar iyidir canım..

Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))

Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.

Amanın ne güzel ciciler almış annesi kuzusuna.. Sağlıkla iyi günlerde giymeği, kullanmayı nasip etsin Rabbim cc.

MaşAllah kuzucuğuna.. Allah cc sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..

Zaman o kadar çabuk geçiyorki nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile canım.. O yüzden bu günlerin tadını çıkar.. İnşAllah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin..

Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim cc şifa versin. Evde olmanın tadını çıkar. Bol bol dinlen..

Çok şükür iyileşmişsin canım.. Rabbim cc birdaha göstermesin.. Gece zorlanmalar bende de başladı.. İlerde ne olur bilmiyorum.. :S

evet canım cıkardılar dun bugun sonucu alcam ıs cıkısı :) ay nası yapıstırmıslar onalrı banyoda 1 saat çitiledım resmen
vücudumu anca cıktı 6 tane kablonun yapışkanlı şeysı :)

Hadi hayırlısı sonuçlar güzel çıksın, hiçbir sorun olmasın inşAllah..

Aman inşAllah dikişler falan açılmaz.. Dikkat et kendine.. Bedenini zorlayacak işler yapma sakın..

Ay ne güzel ya. Araştırıp bizlerde yapsak ne güzel olur..

Ohh ne güzel anneyi hiç zorlamadan gelivermişsin canım.. Rabbim cc bizleride çok uğraştırmasın sancılarla inşAllah.. Kolay doğumlar nasip etsin inşAllah.. Doğumu düşündükçe tırsıyorum.. Kolay doğum haberleri ilaç gibi geliyor. :)

BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı

MaşAllah barekAllah kızına.. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ayşe ismi de çok güzell.. İsmiyle yaşasın inşAllah canım.

Rabbim cc iyi günlerde kullanmasını nasip etsin inşAllah canım..

Herkeslere merhabalar arkadaşlar..
Herkesler iyi olsun inşAllah..
Ben bugün biraz daha iyim sanki.. Rabbim cc tüm hastalara acil şifalar versin inşAllah..
Kendinize çok dikkat edin emi..

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.htmlbebeklerine patik örmek isteyen hanımlar için güzel patik m odelleri var kolay gelsin

hep kız bebişlerine güzeller var ama yaa ,kıskanıyorum kız bebiş kıyafetlerini :))

ben de bunları bulmuştum netten oğluşuma, kısmetse örücem,bazılarıda keçe ile yapılıyor,keçeli modeller ayaktan çıkar gibi geldi ama denemeye değer hiç olmadı fotosunu çekeriz değişik değişik kalpliyi pek sevdim,kırmızı ya da mavisini yaparım onun da..

Son düzenleme:

amaaaaaaan cok şeker bunlar yaaaa.. ben en cok ortadaki gri uzun konçlu olanını sevdim :)))

kuzu çok tatlı bunlar yaaa ama ben hiç becerikli diilim yapamam yanee (( ayrıca bende çok kıskanıyorum hatta bazen sinir oluyorum hele lcw yw gittiğmde birdürü ve okadar güzel kız bebek kıyafetleri varki ama erkege hiç bişi yok herkez kız doğuruyo galiba (

Ben olmadım o aşıdan. :44:

aile hekimliğine gitmedin mi hiç hamile iken.. onlar takip ediyolar sana haber verip cağırıyolar. genelde 20.haftadan sonra yapılıyor, bir ay sonra ikinci doz, doğumdan sonra da ücüncü doz canım. sen bi aile hekimliğini ara gec olmadan yaptır..

ay meyvemi yedim, üzerine de yoğurdumu yedim..
aklıma hemen tontirik geldi.. gitti sanırım gelin görmeye di mi

Hiç gitmedim. :S
Mecburen yapılması gereken bir şey mi? :44:

saol canım bilgileriini aktarmışsın,sorun olsa doktor derdi heralde diye teselli ediyorum artık ...şuan evde olsam 5 yumurta yiyesim var

çok güzeller canım sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah..

ayy alerjı olrusun kızz

Ben olmadım o aşıdan. :44:

Hiç gitmedim. :S
Mecburen yapılması gereken bir şey mi? :44:

evet canım mecburen yapılmalı hos bazı drlar yaptırmasanda olr dio ama

hamıleyken kapacagın ehrhangı bi tetanoz mırobuna akrsı bagısıklık kazan sen ve bebegın zarar

görmesın die yapılıo bu ası

slmlar kızlar herkese şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar nasıl yapılıyor acaba merak ediyorum eşim fakülte hastanesine sormuş 50 gr. şeker getir demişler bana çok saçma geldi bunun bir standardı yok mu anlamadım..... bide şeker yüklemesi 28. hafta haftalara yakın yapılırsa öyle dahami iyi sonuç veriyormuş yoksa ben mi yanlış okudum bir yerde tam hatırlamıyorum size de sorayım dedim.... bu arada kızıma bende patikler ceketler örmeyi çok isterdim ama hiç anlamıyorum ve gurbette öğretecek kimse de yok ve son olarak ben yazılarıma simge ekliyemiyorum neden acaba?

Öncelikle merhaba ;
tontiriğe teşekkür ediyorum ve umarım gelin aday adayı hem ailesi hemde kardeşi içn hayırlı olur (tam bunları yazarken sodaa döktüm ,şişe arkamdaydı ,serin serin iyi geldi hem mineralli :))belki selülitlere i gelir hih:)))))
günde 10 ceviz yiyorum evet ;ama sebze yemediğim için ;işime gelen besinlei çokça tüketiyorum ,bilirsiniz insan vicdan azabı duyyuyor ya iyi beslenemezsem diyeee,o yüzden abartıyor olabilirim ama ;artık 5 e indireceğim ,üzümüde azalttım ;

ve ben ayrıntılımı yaptırırken ;dr a şeker yüklememi yaptırdığımı oda tekrar yaptırmam gerektiğini söylemişti (
şimdi 2. kez şeker yüklemei yaptırıcammmm...
dr umu zaten değiştirdirdim ,6 aydan sonra dr değiştirmekte fena oluyorrr((her ay ;ya bu ay gidim ,bakalım ne dicem ,ha bu ay giddim bakalım ne dicek diye diye 6 ayı bitirmişim :))

pazartesi günü yeni dr uma gideceğim :)))

Geç mi kaldım peki ilki için?

arkadaşlar 50 gr lık şeker yüklemem normailden fazla çıkmış az önce doktorum aradı cuma günü 100 gr lık olandan yapacakmış panik yapma dedi ama
ben korktum
kötü birşey çıkarmı acaba bilgisi olan varmı oğluşuma birşey olmaz demi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…