cnm bence iyi almışsın kilo yemende gayet iyi ama dediğim gibi bazı bebekler zayıf olur belki seninkide öledir ayrıca eger haftası ile orantılı olmasa kesin derdi cnm şunu yada bunu yap diye sen güzel düşün bebişin göbüşünde ve sağlıklı :)) ama akşamları bi kase yoğurt kesin yee sütten daha faydalı cnm :))bu ay anca 2 kilo almışım canım,çok zayıf başlangıcım oldu ,hastayduım çünkü ilk başlarında..günde 1 porsiyon eti bende yiyorum ,bazen hem öğlen hem akşam yiyorum anlamadım ki...yoğurdu bulunca kaşıklıyorum yarım litre sütü tüketiyorum mutlaka..
yumurta yemeği ihmal ediyorum işden dolayı malum genelde kahvaltıda tüketiliyor ondan mı acaba...bulunca 2-3 yiyorum ama düzensiz faydası olurmu bilmem...
ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır
merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi
Kızlar birden fazla oldu ama cicilerimizi paylaşmak istedim :)))
Fiyat oalrak bilgi verecek olursam içlerindeki en pahalı parçalar mevlüt takımı : 35 TL. Arabalı battaniye : 25 TL.
kızlar bu gün doktor bana çok kızdı kilo meselesinden moralim sıfır oldu kızımı görmek bile kar etmedi çukulata yemiştim ama kız uyuyordu bir kuku resmi istedim değişir emin olma diyen bir arkadaşa gösterdim güldük bak kuku resmi al dedim diyet yapıcam artık son üç ay 3 kg tamamlamam lazım of kızlarrrr bebek 900 gram mış ana kız şişkoyuz 38 .haftada alırız dedi 24 aralık ben hepinizden önce alıcam heralde bebişi hepinize selamlar
Mrb arkadaşlar ben nisan annesi olcam Allah izin verirse.. Benden önce doğum yapacaklara yani sizlere bakyım dedim neler konuşuyorsunuz diye :) off çok imrendim size. Benm doğuma daha çok var günler geçmiyor bir türlü
Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:
kızlarrr günaydınnnn :))
Allaha şükür tamamen geçti isalim kuzumda kafasına göre bi sıkı tepikliyo bi az ama 1 tepik bile yatiyo benim mutlu olmama :))
yaa kızlarr ben geceleri çok zorlanmaya başladım bacağımın arasına yastık alıyorum ama dönmek eziyet hep bitarafada yatılmıyo bacağım ağrıyo son haftalar nasıl geçicek bilmiyorum(
evet canım cıkardılar dun bugun sonucu alcam ıs cıkısı :) ay nası yapıstırmıslar onalrı banyoda 1 saat çitiledım resmen
vücudumu anca cıktı 6 tane kablonun yapışkanlı şeysı :)
günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün gece çok kötüydüm.boğazım saatlerce yandı.hani şu bebeğin mideyi yukarı kaldırmasından dolayı olan yanma oluyoya.evde gaviskonda yoktu.sonra yanmayla beraber boğazımın ortasına sanki koca bir ayva oturdu.yatamadım, nefes alamdım rahat rahat.bi taraftanda göbek fıtığı ameliyatımın iç dikişleri çok ağrıdı.zaten doktorum demişti o dikişlerin bundan sonra karnın büyüdüğü için dahada çok ağrıyacak,hatta açılabilir bile demişti .açılırsa ne olur bilmiyorum tabii.meğerse daha önceden göbek fıtığı gibi ameliyat olanların hamile kalması riskli olduğu için yasakmış ama sağolsun o zaman ameliyatı yapan genel cerrah bana öyle bişey dememişti.yoksa önlemini alır bağlatırdım.zaten 3.sezeryanımla aynı anda olmuştu fıtık ameliyatı.olmam gerekiyodu,bende bi kere narkoz almışken onuda olayım dedim.zaten yatıcam,sonrada 3 çocukla yatamam diye.ama meğerse fıtığım içerden büyükmüş kocaman bi yama koymuşlar,birsürü iç dikiş,dış dikiş falan.bide sezeryanın dikişleri.çok zorlanmıştım uzun süre.hayırlısıyla şu 3 ayı da bir atlatsam başka bişey istemiyorum.çok zorlanıyorum artık.
günaydın kızlar geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı normal doğum çok rahat oldu diyor ama 7 ayından ihtibaren hep has zeytin yağı sürmüş oraya bi sakıncası varmıdır sizce bende yapsam mı diom
O zaman son aylarımda daha da dikkatli olmam gerekiyor...:26:
Teşekkürler Ayşecim
Annemin beni doğurma hikayesinden size bahsedeyim
Sancısı başlamış fakat adet sancısı kadar, hastaneye gidecekler... Banyosunu yapmış, iç çamaşırını giyerken... Pat ben yerde.
Göbek bağım tam yerinden kopmuş düşmenin etkisiyle... 4.400 gr
Zarımla doğmuşum, teyzem yırtmış zarımı o yüzden tertemizmişim
Tabi annem 2-3 sn anlayamamış zarla doğduğum için o şokla kadıncağız ne yapsın...
Kurdeşen olmuş korkudan...
Öyle işte
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı
Rabbim cc iyi günlerde kullanmasını nasip etsin inşAllah canım..kızlar günaydın herkese :)))
dün unnadodan tahtadan sevimli harfler aldım oğlumun adını oluşturan :)) cok sevimliydiler dayanamadım..
Eki Görüntüle 519058 Eki Görüntüle 519061 Eki Görüntüle 519060 Eki Görüntüle 519059
bugün de bu eşofman takımını beğendim yine dayanamadım aldım 1 yaşına geldiğinde giyecek inşallah oğlum, allah ömür verirse ..
Eki Görüntüle 519065 Eki Görüntüle 519064
bende bakıyorum bu ne diyee sonra çözdüm tabisiii :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.htmlbebeklerine patik örmek isteyen hanımlar için güzel patik m odelleri var kolay gelsin
hep kız bebişlerine güzeller var ama yaa ,kıskanıyorum kız bebiş kıyafetlerini :))
ben de bunları bulmuştum netten oğluşuma, kısmetse örücem,bazılarıda keçe ile yapılıyor,keçeli modeller ayaktan çıkar gibi geldi ama denemeye değer hiç olmadı fotosunu çekeriz değişik değişikkalpliyi pek sevdim,kırmızı ya da mavisini yaparım onun da..
Eki Görüntüle 519084 Eki Görüntüle 519085 Eki Görüntüle 519086 Eki Görüntüle 519087 Eki Görüntüle 519088 Eki Görüntüle 519089 Eki Görüntüle 519090 Eki Görüntüle 519091
Ben olmadım o aşıdan. :44:tetanoz canım
20. haftadan sonra vurunuyosun
hep kız bebişlerine güzeller var ama yaa ,kıskanıyorum kız bebiş kıyafetlerini :))
ben de bunları bulmuştum netten oğluşuma, kısmetse örücem,bazılarıda keçe ile yapılıyor,keçeli modeller ayaktan çıkar gibi geldi ama denemeye değer hiç olmadı fotosunu çekeriz değişik değişikkalpliyi pek sevdim,kırmızı ya da mavisini yaparım onun da..
Eki Görüntüle 519084 Eki Görüntüle 519085 Eki Görüntüle 519086 Eki Görüntüle 519087 Eki Görüntüle 519088 Eki Görüntüle 519089 Eki Görüntüle 519090 Eki Görüntüle 519091
Ben olmadım o aşıdan. :44:
kaç kilo aldın ki kızdı
Hiç gitmedim. :Saile hekimliğine gitmedin mi hiç hamile iken.. onlar takip ediyolar sana haber verip cağırıyolar. genelde 20.haftadan sonra yapılıyor, bir ay sonra ikinci doz, doğumdan sonra da ücüncü doz canım. sen bi aile hekimliğini ara gec olmadan yaptır..
saol canım bilgileriini aktarmışsın,sorun olsa doktor derdi heralde diye teselli ediyorum artık ...şuan evde olsam 5 yumurta yiyesim var
çok güzeller canım sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah..
Ben olmadım o aşıdan. :44:
Hiç gitmedim. :S
Mecburen yapılması gereken bir şey mi? :44:
Geç mi kaldım peki ilki için?ayy alerjı olrusun kızz
evet canım mecburen yapılmalı hos bazı drlar yaptırmasanda olr dio ama
hamıleyken kapacagın ehrhangı bi tetanoz mırobuna akrsı bagısıklık kazan sen ve bebegın zarar
görmesın die yapılıo bu ası
Hiç gitmedim. :S
Mecburen yapılması gereken bir şey mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?