yaa canım sıleyım dıyorumda sonra da gelicekler eklettiricekler :S
doğum listesı yaparken inş zaten temzılenır die düşünüorm :26:
slmlar kızlar herkese şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar nasıl yapılıyor acaba merak ediyorum eşim fakülte hastanesine sormuş 50 gr. şeker getir demişler bana çok saçma geldi bunun bir standardı yok mu anlamadım..... bide şeker yüklemesi 28. hafta haftalara yakın yapılırsa öyle dahami iyi sonuç veriyormuş yoksa ben mi yanlış okudum bir yerde tam hatırlamıyorum size de sorayım dedim.... bu arada kızıma bende patikler ceketler örmeyi çok isterdim ama hiç anlamıyorum ve gurbette öğretecek kimse de yok ve son olarak ben yazılarıma simge ekliyemiyorumneden acaba?
mehlika ismi nasıl sizce kızlar?????
Geç mi kaldım peki ilki için?
slmlar kızlar herkese şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar nasıl yapılıyor acaba merak ediyorum eşim fakülte hastanesine sormuş 50 gr. şeker getir demişler bana çok saçma geldi bunun bir standardı yok mu anlamadım..... bide şeker yüklemesi 28. hafta haftalara yakın yapılırsa öyle dahami iyi sonuç veriyormuş yoksa ben mi yanlış okudum bir yerde tam hatırlamıyorum size de sorayım dedim.... bu arada kızıma bende patikler ceketler örmeyi çok isterdim ama hiç anlamıyorum ve gurbette öğretecek kimse de yok ve son olarak ben yazılarıma simge ekliyemiyorumneden acaba?
O zaman son aylarımda daha da dikkatli olmam gerekiyor...:26:
Teşekkürler Ayşecim
Annemin beni doğurma hikayesinden size bahsedeyim
Sancısı başlamış fakat adet sancısı kadar, hastaneye gidecekler... Banyosunu yapmış, iç çamaşırını giyerken... Pat ben yerde.
Göbek bağım tam yerinden kopmuş düşmenin etkisiyle... 4.400 gr
Zarımla doğmuşum, teyzem yırtmış zarımı o yüzden tertemizmişim
Tabi annem 2-3 sn anlayamamış zarla doğduğum için o şokla kadıncağız ne yapsın...
Kurdeşen olmuş korkudan...
Öyle işte
amaniin idyom da başka bişi diyemiyom yaw. Ay benim başıma gelse öyle bişe ben düşer bayılırım herhalde :))) HEle ki yanımda k.validem varsa onun halini hiiiiç mi hiiiiç düşünemiyorum yıkar ortalığı bebk öldü diye
benim dr um da 28.haftada yaptırmamı istedi daha sağlıklı olur dedi ve 50 gr glikoz alıyosun eczaneden.. yani bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyormuş..
aynen,akşam bizde lcw ye gitik hamile kotu aldım kendime,bi bakınayım dedim tüm raflar kızlarakuzu çok tatlı bunlar yaaa ama ben hiç becerikli diilim yapamam yanee(( ayrıca bende çok kıskanıyorum hatta bazen sinir oluyorum hele lcw yw gittiğmde birdürü ve okadar güzel kız bebek kıyafetleri varki ama erkege hiç bişi yok herkez kız doğuruyo galiba (
beni hala aramadı pek sevgideğer sağlık ocağımız ,ben arıcam haftaya artık..hepinizinkiler pek ilgili valla..diğer grubumuzda da yazmıştım ilgil ideğiller diye,siz pek bişiler yazmıştınız şöle baktı şöle etti diye..şeker yüklemesi yaptıran bile vardı sanki onu da dicemde yakın yer olmuş olsun bari..yapsınlar bi zahmet..ayy alerjı olrusun kızz
evet canım mecburen yapılmalı hos bazı drlar yaptırmasanda olr dio ama
hamıleyken kapacagın ehrhangı bi tetanoz mırobuna akrsı bagısıklık kazan sen ve bebegın zarar
görmesın die yapılıo bu ası
benim doktorumda 28. haftada şeker yüklemesi için çağırdı..normal heralde..slmlar kızlar herkese şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar nasıl yapılıyor acaba merak ediyorum eşim fakülte hastanesine sormuş 50 gr. şeker getir demişler bana çok saçma geldi bunun bir standardı yok mu anlamadım..... bide şeker yüklemesi 28. hafta haftalara yakın yapılırsa öyle dahami iyi sonuç veriyormuş yoksa ben mi yanlış okudum bir yerde tam hatırlamıyorum size de sorayım dedim.... bu arada kızıma bende patikler ceketler örmeyi çok isterdim ama hiç anlamıyorum ve gurbette öğretecek kimse de yok ve son olarak ben yazılarıma simge ekliyemiyorumneden acaba?
mehlika ismi nasıl sizce kızlar?????
ezcaneden glukoz alıyorsun şeker dediği o aç karnına gidiyorsun orrada karışımı hazırlayıp içiriyorlar sana sonrasında ve öncesinde kan alıyorlar saat başı toplamda 3 kez sonra gönderiyorlar seni bugün oldum bende
yiğenimin adı biz çok beğeniyoruz
İnşallah serklaj falan olmak istemiyorum
Ya şimdi aklıma geldi. Öyle bir durum olmasa adet sancısıyla nasıl doğayım değil mi? Kesin öyle bir şey annemde de vardı...
Ayrıca hala etli butluyum
olsun kilolu bebek iyidir hazır ele gelmiş oluyorlar. benim yeğenim de 4.150 doğmuştu ohh etli etli rahat rahat alıyordum kucağıma, 4 ay sonra teyzemin oldu minnacık bişi birde ben kaldım yanında o zaman ay altını falan açamıyodum çocuğun bacaklar parmağım kadar, yeğenimden alışınca etli etli baya zor gelmişti o. Benim de şimdiki gibi giderse 3,5 - 3,800 giib doğar diyor dr. um bakalım inşallah ne olur
benim dr um da 28.haftada yaptırmamı istedi daha sağlıklı olur dedi ve 50 gr glikoz alıyosun eczaneden.. yani bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyormuş..
arkadaşlar 50 gr lık şeker yüklemem normailden fazla çıkmış az önce doktorum aradı cuma günü 100 gr lık olandan yapacakmış panik yapma dedi ama
ben korktum
kötü birşey çıkarmı acaba bilgisi olan varmı oğluşuma birşey olmaz demi ????
O zaman son aylarımda daha da dikkatli olmam gerekiyor...:26:
Teşekkürler Ayşecim
Annemin beni doğurma hikayesinden size bahsedeyim
Sancısı başlamış fakat adet sancısı kadar, hastaneye gidecekler... Banyosunu yapmış, iç çamaşırını giyerken... Pat ben yerde.
Göbek bağım tam yerinden kopmuş düşmenin etkisiyle... 4.400 gr
Zarımla doğmuşum, teyzem yırtmış zarımı o yüzden tertemizmişim
Tabi annem 2-3 sn anlayamamış zarla doğduğum için o şokla kadıncağız ne yapsın...
Kurdeşen olmuş korkudan...
Öyle işte
amaniin idyom da başka bişi diyemiyom yaw. Ay benim başıma gelse öyle bişe ben düşer bayılırım herhalde :))) HEle ki yanımda k.validem varsa onun halini hiiiiç mi hiiiiç düşünemiyorum yıkar ortalığı bebk öldü diye
aman Allahım ne güzel olmuş,annene hiç zahmet vermeden..
haberlerde de okuyoruz yolda yürüken doğurmuş biri devam etmiş yürümeye ,inanamamıştım :)) nasıl olabiliyor,biz kaç eyvahlar ediyoruz nasıl olacak diye,eskiden daha mı kolaymış acep yaa...evde doğuranların sayısı çok fazlaymış...
ay sen benim oğlumun adını bilmiyo musun fesleğen teyzesi cok ayıp coooooookkk
seni denemek icin yapmıştım zatentongaya düştün işte
m ile r yer değiştirecek ama saf anası yanlış yapmış iştee
Ohh ne güzel anneyi hiç zorlamadan gelivermişsin canım.. Rabbim cc bizleride çok uğraştırmasın sancılarla inşAllah.. Kolay doğumlar nasip etsin inşAllah.. Doğumu düşündükçe tırsıyorum.. Kolay doğum haberleri ilaç gibi geliyor. :)
İnşallah serklaj falan olmak istemiyorum
Ya şimdi aklıma geldi. Öyle bir durum olmasa adet sancısıyla nasıl doğayım değil mi? Kesin öyle bir şey annemde de vardı...
Ayrıca hala etli butluyum
olsun kilolu bebek iyidir hazır ele gelmiş oluyorlar. benim yeğenim de 4.150 doğmuştu ohh etli etli rahat rahat alıyordum kucağıma, 4 ay sonra teyzemin oldu minnacık bişi birde ben kaldım yanında o zaman ay altını falan açamıyodum çocuğun bacaklar parmağım kadar, yeğenimden alışınca etli etli baya zor gelmişti o. Benim de şimdiki gibi giderse 3,5 - 3,800 giib doğar diyor dr. um bakalım inşallah ne olur
Anasına çekerse 4.400 babasına çekerse 5 kilo doğar
İkimizde iriyizde biraz
evet canım eczaneden 50 gr glikoz alıp götürüyosun.aç karnına gidiyon.önce kan alıyolar.sonra o şekeri 1 bardak suda eritip içiyon.yanında limon götür yoksa tadı çok kötü.şekerli su yani ama limon sıkınca limonata gibi oluyo.bu arada yine bişey yemiyosun. içtikten 1 saat sonra yine kan alıyolar.sonuç 1-2 saatte çıkıyo.ama baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyo.yanlız gitme.
aile hekimliğine gitmedin mi hiç hamile iken.. onlar takip ediyolar sana haber verip cağırıyolar. genelde 20.haftadan sonra yapılıyor, bir ay sonra ikinci doz, doğumdan sonra da ücüncü doz canım. sen bi aile hekimliğini ara gec olmadan yaptır..
beni hala aramadı pek sevgideğer sağlık ocağımız ,ben arıcam haftaya artık..hepinizinkiler pek ilgili valla..diğer grubumuzda da yazmıştım ilgil ideğiller diye,siz pek bişiler yazmıştınız şöle baktı şöle etti diye..şeker yüklemesi yaptıran bile vardı sanki onu da dicemde yakın yer olmuş olsun bari..yapsınlar bi zahmet..
(
haha bence hiç silme canım bizlerin bile ocak annesi olup olmayacağımız kesin değil gibi yaw. Dün ayrıntılıya girdik Allahıma bin şükür herşeyimiz gayet iyi. Dr. yaklaşık doğum tarihini söyledi normsal sat a göre 28 ocak ama bir hafta öndeyim. Normal doğum olursa 14 ocak, sezeryan olursa 7 ocak gibi olur diyor. :))) E bunun bide erken doğum riski falan var eeeeeeeeee ben ocak ta doğurcaktım hani leynnnn.
K.validem hep diyodu yılbaşı çocugu olcak bu diye ben diyodum ne diye erken doğsun çocuk diye dün dr. da diyince kafama dank etti. Gerçi erkek çocuk gününü tamaqmlarmış genelde ama bana çeksin bebişim bende rahat bulmuşum çıkmamışım valla içerden, suni sancıyla çağırmışlar da teşrif etmişim. Hihihi ablamın iki oğlu da salon salomanje pek rahattılar galiba suni sancıyla geldiler.
haberlerde de okuyoruz yolda yürüken doğurmuş biri devam etmiş yürümeye ,inanamamıştım :)) nasıl olabiliyor,biz kaç eyvahlar ediyoruz nasıl olacak diye,eskiden daha mı kolaymış acep yaa...evde doğuranların sayısı çok fazlaymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?