2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yaa canım sıleyım dıyorumda sonra da gelicekler eklettiricekler :S

doğum listesı yaparken inş zaten temzılenır die düşünüorm :26:

haha bence hiç silme canım bizlerin bile ocak annesi olup olmayacağımız kesin değil gibi yaw. Dün ayrıntılıya girdik Allahıma bin şükür herşeyimiz gayet iyi. Dr. yaklaşık doğum tarihini söyledi normsal sat a göre 28 ocak ama bir hafta öndeyim. Normal doğum olursa 14 ocak, sezeryan olursa 7 ocak gibi olur diyor. :))) E bunun bide erken doğum riski falan var eeeeeeeeee ben ocak ta doğurcaktım hani leynnnn.

K.validem hep diyodu yılbaşı çocugu olcak bu diye ben diyodum ne diye erken doğsun çocuk diye dün dr. da diyince kafama dank etti. Gerçi erkek çocuk gününü tamaqmlarmış genelde ama bana çeksin bebişim bende rahat bulmuşum çıkmamışım valla içerden, suni sancıyla çağırmışlar da teşrif etmişim. Hihihi ablamın iki oğlu da salon salomanje pek rahattılar galiba suni sancıyla geldiler.

ezcaneden glukoz alıyorsun şeker dediği o aç karnına gidiyorsun orrada karışımı hazırlayıp içiriyorlar sana sonrasında ve öncesinde kan alıyorlar saat başı toplamda 3 kez sonra gönderiyorlar seni bugün oldum bende

mehlika ismi nasıl sizce kızlar?????

yiğenimin adı biz çok beğeniyoruz

Geç mi kaldım peki ilki için?

hayır canım gec değil ama bı an once vurun cunku ıkıncı dozda var ıkıncı dozun doğumdan önce vurulması lazım

yarın ılk dozu olursan 28 ekımde de ıkıncı dozu olursun ılk dozla ıkıncı doz arasında bı ay ara verılıo

ucuncu dozu ıse ıkıncı dozdan 6 ay sonra vurunucaksın

bu lınten ayrıtnılı bılgı alabılırsın canım GEBELİKTE (HAMİLELİKTE ) TETANOS AŞISI

benim dr um da 28.haftada yaptırmamı istedi daha sağlıklı olur dedi ve 50 gr glikoz alıyosun eczaneden.. yani bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyormuş..

benim dr um da 28.haftada yaptırmamı istedi daha sağlıklı olur dedi ve 50 gr glikoz alıyosun eczaneden.. yani bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyormuş..

ben kanunı eah da yaptırdım hiçbişey aldırmadılar bana su al yanına dedıelr sadece gırdım ıctım cıktım :S

aynen,akşam bizde lcw ye gitik hamile kotu aldım kendime,bi bakınayım dedim tüm raflar kızlara ben de hıh deyip çevirdim başımı :)) ayrıldım ordan
beni hala aramadı pek sevgideğer sağlık ocağımız ,ben arıcam haftaya artık..hepinizinkiler pek ilgili valla..diğer grubumuzda da yazmıştım ilgil ideğiller diye,siz pek bişiler yazmıştınız şöle baktı şöle etti diye..şeker yüklemesi yaptıran bile vardı sanki onu da dicemde yakın yer olmuş olsun bari..yapsınlar bi zahmet..

benim doktorumda 28. haftada şeker yüklemesi için çağırdı..normal heralde..

mehlika ismi nasıl sizce kızlar?????

ben pek beğenmedim

cevap için sağol canım o zaman 3 saat hastanede mi kalmak gerekiyor ben daha dr gitmedim 1 aydır bu ctesi gidicem inş..

çok acele etmeye gerek yok o zman canım cevap için sağol eşim fakültede oraya sormuş siz getiriceksniz demiş o da toz şeker deyince dalga geçiyorlar filan dedim :))

evet canım eczaneden 50 gr glikoz alıp götürüyosun.aç karnına gidiyon.önce kan alıyolar.sonra o şekeri 1 bardak suda eritip içiyon.yanında limon götür yoksa tadı çok kötü.şekerli su yani ama limon sıkınca limonata gibi oluyo.bu arada yine bişey yemiyosun. içtikten 1 saat sonra yine kan alıyolar.sonuç 1-2 saatte çıkıyo.ama baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyo.yanlız gitme.

Slm benim de 50lik yüksek çıkmıştı ama 100lükte herşey normal ::) inşallah seninki de öyle olur. sanırım 100lük daha güvenilirmiş.

benim doktorumda 28. haftada şeker yüklemesi için çağırdı..normal heralde..

bende ctesi gidicem inş.. dr a o bişeyler demeden ben burdaki kızlardan okuduğum kadarıyla kendimi hazırlıyorum

Amanda Ayşe'nin Ömer'i
Analı babalı, bahtı açık, ömrü uzun olsun ana baba kıymeti bilsin. Çok efendi olacak senin oğlun. Bana öyle geliyor... :))

İnşallah Allah bize de nasip etsin canım kolay doğumlar

öğlen tatilinde eczaneden gaviskon aldım içtim.inşallah iyi gelir.eve gidip yeni yaptığım biber salçasından acıka (bazı yerlerde çemen diyolar)yaptım.çocuklar seviyo.okuldan gelince yemeğe kadar atıştırmak istiyolar bişeyler,çıkıştada mayalı içi boş poğaça yapıcam arasına sürüp yerler.ucundan tadına baktım çok güzel olmuştu ama yemeye korktum.çünkü hem acı biraz,hem baharatlı,sarımsak ,salça falan iyice arttırırdı reflümü.ama boğazım yanmadığı bir zamanda bunu fazlasıyla telafi ederim:))evi topladım.çamaşır katladım,gidince ütülücem yani 1.5 saatlik öğlen tatilinde koşturup yorulup tekrar işe geldim oturdum şimdi.evde hiç oturamıyorum:))

kızlar bugün sabah sağlıkocağına gittim kan aldılar demirime falan bakıcakalr nasıl diye bakalım yarın alıcam sonuçlarımı...
Markafonide baby room kampanyasında çok güzel nevresim takımları var,29,90 dan başlıyo 100 tlye kadar..haberiniz olsun..ben oğluşuma aldım bitane 29,90'a.bu kuşluyu aldım

Son düzenleme:

sağol canım limon düşük çıkmasına sebep olabilir mi acaba merak ettim bide ya yüksek çıksa da sadece dikkat et filan mı diyolar boş yere şekerli su mu içiyoruz ordan aldığımız şeker yerine tatlı çikolata filan yerdik :))))))

KIZLARI OLMAYAN arkadaşlar sizinkiler ikinciler inşallah kız olur bizimkilerde erkek olur :) herkez istediğine doymuş olur kırmızı patik çok güzeller ama hiç becerekli değilim bunları yapamam

Canım bakma bızımkılerde ılgısız o kadar erteledım aramadıalr nerde kaldın dıe gıdınce ılgılenıoalr ona bısı demıorm :)

silmicem canım ya evet değişir benımde sezeryana karar verılırse aralıkta fln olur hayırlısı olsun ınss :)

canım kısıden kısıye değişio ya eskıden evde doğumalr oluyomus ama zoru da var kolayı da

bızım komşumuz evde doğum yaptı maşallah bebıs sımdı buyudu delıkanlı oldu 18 yasında ama :)

evde doğum yapıyordu bebgın boynuna kordon dolanmış düşün ne zorlukalrla doğurtmaya calısırken ne oldu

tahmın et elektırıkler gitmiş komşuda ışıldak varmı şarjlı onu istemsıelr doğum oluo verırımsın die vermemıs

adam karımla oturuos biz die hemde sıkı sıkıya komsuluk vardı he gıcıklık etmıs ıste mum ısıgında doğms cocuk

yanı dusunsene neler oluo neler...annem de kızkardesımı evde doğurmus rahatcana gunduz vaktı doğmuş evde :)

herkes kolay doğurmuyo yanı öle talıhsızlıkler yasayanlarda var ama kayıt fln olmadıgı ıcın bılınmıo tabii

ben 6-7 yaısnda flndım sanırırm o zaman o gheceyı cok ıyı hatırlıyorum ama annem götürmemişti doğumun yapılca

eve cok merak etmıstım ehehehehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…