2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yine sağlık ocağı haberi ile yıkıldım :) sen mi gittin canım yaptırmak istiyorum diye, doktorun mu dedi yaptır,yoksa çağırdılar mı ?

güle güle kullansın miniğin inş. çok cici..

Ayşecim valla anlamadım ki kuzum ..şuan eskileri düşünüyorum da biz böyle korkuyoruz imkanlar varken ,ne cesaret evde doğum yapıyolarmış..benim abimde evde doğmuş,ben hastanede doğmuşum..anneme diyorum ne cesaret ne bileyim cahillik vardı heralde diyo Allahım yaa,inanılır gibi değil :)

tabiki hem sağlığın hem bebişin sağlığı için ayrıca bakanlık kararıda var aşıyı red etsen bile kayıt şart

Tamam eşimle konuşucam hemen. Teşekkür ederim.

hayır canım limon etkilemiyomuş.labaratuvarda sordum sıkabilirsin dediler.etkilese izin vermezlerdi.bide ben oğluma hamileyken 50 lik yüksek çıkmıştı doktor 100 lük istemişti.onda 4 defa kan alıyolar.doktoruma demiştimki ama tadı çok iğrenç diye.neden limon sıkmadın demişti ve kendisi doçentti.50 lik yüksek çıkınca 100 lük istiyolar,eğer oda yüksek çıkarsa dikkat ediyosun şekere.inşallah yüksek çıkmaz.benim oğlumdaki 50 lik biraz yüksekti 100 lük yapmıştık.o normal çıkınca dikkat etmeme gerek kalmamıştı.

Canım bi de annemın analttıgına göre özeller çok pahalıymıs o zaman

ssklar da ise çok hor davranıyolarmış ve şartlar iyi değilmiş annem bı yatakta ıkı doğum yapmış kadın

yatıyodu ayak ucunda dio yanı öyle oldugu ıcın bi doğumu ssk da yapan diğerini evde yaparım daha

iyi diyomuş annem benı ssk da doğurmus bakırköyde :) demıs bı daha hatsanede doğurrusam ne olaym

demıs kardesımı evde doğurmus yanı öle :)

kızlar bişey sorucam kulaklıkla müzik dinlemek radyasyon yayıyor dedi bi arkadaşım hamileliğinde müzik dinlemedi hiç. bebeğe zararı var mıdır? ben gün içersinde iş yerimde dinliyorum da.

Çok güzelmiş bende mi alsam.

kızlar bişey sorucam kulaklıkla müzik dinlemek radyasyon yayıyor dedi bi arkadaşım hamileliğinde müzik dinlemedi hiç. bebeğe zararı var mıdır? ben gün içersinde iş yerimde dinliyorum da.

Kim çıkartıyo böle şeyleri ya :S :S :S

ben zannetmiyorum canım böyle bişey olduğunu call center çalışanalrı napcak

akşama kadar kulakalrında kulaklık

kız şaşırdım ne 50gramı? bide 100 gr diyenler var nası oluyo bu şeker yüklemesi, anlatın bakeyim bu anne adayına bi..bende 2 hafta sonra gitcem,bilgisiz kalmıyım.aydınaltın beni

tatlım 20.haftamda tetanoz olurken hemşire dedi 24.haftanda şeker yüklemesi yapılırken hemoglabinine demirinede bi bakılması lazım dedi.benim doktorum muayenehanede yani devlette yada özelde çalışmıyo tatlım sadece özel bi hastane ile anlaşma yapmış doğumları orda yaptırıyo.buyüzdende biz testlerimizi özel hastane de yaptırıyoruz.bende ekstradan para vermemek için sağlıkocağındaki hemşireye peki burda yaptırsam olurmu kan testini dedim oda olur dedi.oyüzden gittim yaptırdım bugün.ama yinede bu kan olayını hemşirem uyardı yani,yaptır diye

Son düzenleme:
kız şaşırdım ne 50gramı? bide 100 gr diyenler var nası oluyo bu şeker yüklemesi, anlatın bakeyim bu anne adayına bi..bende 2 hafta sonra gitcem,bilgisiz kalmıyım.aydınaltın beni

canım 50 gramlık yukluyolar normal ilerleyen bi gebelık ıcın

50 gr lık yuklme yuksek cıkarsa 100 gramlık yükleme daha yapıp kontrol edıoalr

Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:

slm canim gecmis olsun allah sifa versin bol bol dinlen ne güzel.....evet evde güzel olmak iyide zamanlada sikiliyor insan valla cokk dogru gecmis olsun tekrar canim benimm..

cnm ben kulaklığı karnıma dayayıp bebeğime klasik müzikler dinletiyorum.ayrıca nettede bunal alakalı çok konu var.için rahat olsun cnm yok öle bişey.arkadasın cahillik etmiş

kızlar ben kaçar akşama yine misafirim var kek yaptım burda laklak yaapyım derken yakıyormuşum nerdeyse,bir çıkardım kalıptan yarısı kalıpta kaldı muhahahah,Allahtan 2 kişi gelicek yoksa kek iptaldi

ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır

kız izmirli :) oğluşlarımızın adı da aynı olacak ay ben hep arı kafa ömer görmüşüm komşularda esmer olur sinirli olur diyolar ve herkez ikinci isim diyor ömer faruk var ama faruk istemiyoruz babamızda yiğit diyor ay soyadımız da dünya kısmet değişmezse bizde örem iz :) bende bakıyom ismi ne diye :103:

buarada hepinize ve minişlere bizde bugünn kanımızı ve çiş :) imizi verdik geldik babişe uğradık mama da yedik evdeyiz şimdi azcık uyusak olcak

hadi yaa demek öyleydi ondan,annem hatırlamıyordur kesin :) zati ne sorsam hatırlamıyo ,ben unutmam sanki bugünleri ne bileyim :) çok mu titiz davranıyoruz acaba...

ne alakası var ki alıcısımı varki kulaklığın sesi iletiyo o kdr..ben mozart dinletiyom baby albümünü..kulaklık yerine uzaktan dinlemesi daha iyimiş ama benden başka katlanabilen yok
hemşirene tebrik koydum...
cnm ben kulaklığı karnıma dayayıp bebeğime klasik müzikler dinletiyorum.ayrıca nettede bunal alakalı çok konu var.için rahat olsun cnm yok öle bişey.arkadasın cahillik etmiş
he cnm o konularda kulaklığı karına koymanı nfaydası yok die okumuştum be nama sen de bişiler okumuşsundur..neyse ben kendi kulağıma takmaya devam ediyim..

canim ikiside cokkkk güzel iyi günlere kullansin saglikla insallhhh...

BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı

slm canim ayse ismi cokkk güzel mubarek bir isim gercekten agizada yakisiyor adiyla yasasin insallahh koyarsan..masallahhh sübhanallahhh kilosuda cokk iyi

seni görpmce senii bende görümceyim benimde hic zararim olmaz severim yengemi izine gittimmi ne alcagimi sasiririm onlaraa...allahim iyilerel karsilastirsin insallahhh herkezi..
evet simdi tanisiyorlar cok sanslilar valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…