kızlar bugün sabah sağlıkocağına gittim kan aldılar demirime falan bakıcakalr nasıl diye bakalım yarın alıcam sonuçlarımı...
Markafonide baby room kampanyasında çok güzel nevresim takımları var,29,90 dan başlıyo 100 tlye kadar..haberiniz olsun..ben oğluşuma aldım bitane 29,90'a.bu kuşluyu aldım
Eki Görüntüle 519101
tabiki hem sağlığın hem bebişin sağlığı için ayrıca bakanlık kararıda var aşıyı red etsen bile kayıt şart
Tamam eşimle konuşucam hemen. Teşekkür ederim.hayır canım gec değil ama bı an once vurun cunku ıkıncı dozda var ıkıncı dozun doğumdan önce vurulması lazım
yarın ılk dozu olursan 28 ekımde de ıkıncı dozu olursun ılk dozla ıkıncı doz arasında bı ay ara verılıo
ucuncu dozu ıse ıkıncı dozdan 6 ay sonra vurunucaksın
bu lınten ayrıtnılı bılgı alabılırsın canım GEBELİKTE (HAMİLELİKTE ) TETANOS AŞISI
cevap için sağol canım o zaman 3 saat hastanede mi kalmak gerekiyor ben daha dr gitmedim 1 aydır bu ctesi gidicem inş..
sağol canım limon düşük çıkmasına sebep olabilir mi acaba merak ettim bide ya yüksek çıksa da sadece dikkat et filan mı diyolar boş yere şekerli su mu içiyoruz ordan aldığımız şeker yerine tatlı çikolata filan yerdik :))))))
Ayşecim valla anlamadım ki kuzum ..şuan eskileri düşünüyorum da biz böyle korkuyoruz imkanlar varken ,ne cesaret evde doğum yapıyolarmış..benim abimde evde doğmuş,ben hastanede doğmuşum..anneme diyorum ne cesaret ne bileyim cahillik vardı heralde diyoAllahım yaa,inanılır gibi değil :)
Çok güzelmiş bende mi alsam.yine sağlık ocağı haberi ile yıkıldım :) sen mi gittin canım yaptırmak istiyorum diye, doktorun mu dedi yaptır,yoksa çağırdılar mı ?
güle güle kullansın miniğin inş. çok cici..
Ayşecim valla anlamadım ki kuzum ..şuan eskileri düşünüyorum da biz böyle korkuyoruz imkanlar varken ,ne cesaret evde doğum yapıyolarmış..benim abimde evde doğmuş,ben hastanede doğmuşum..anneme diyorum ne cesaret ne bileyim cahillik vardı heralde diyoAllahım yaa,inanılır gibi değil :)
kızlar bişey sorucam kulaklıkla müzik dinlemek radyasyon yayıyor dedi bi arkadaşım hamileliğinde müzik dinlemedi hiç. bebeğe zararı var mıdır? ben gün içersinde iş yerimde dinliyorum da.
kız şaşırdım ne 50gramı? bide 100 gr diyenler varslmlar kızlar herkese şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar nasıl yapılıyor acaba merak ediyorum eşim fakülte hastanesine sormuş 50 gr. şeker getir demişler bana çok saçma geldi bunun bir standardı yok mu anlamadım..... bide şeker yüklemesi 28. hafta haftalara yakın yapılırsa öyle dahami iyi sonuç veriyormuş yoksa ben mi yanlış okudum bir yerde tam hatırlamıyorum size de sorayım dedim.... bu arada kızıma bende patikler ceketler örmeyi çok isterdim ama hiç anlamıyorum ve gurbette öğretecek kimse de yok ve son olarak ben yazılarıma simge ekliyemiyorumneden acaba?
tatlım 20.haftamda tetanoz olurken hemşire dedi 24.haftanda şeker yüklemesi yapılırken hemoglabinine demirinede bi bakılması lazım dedi.benim doktorum muayenehanede yani devlette yada özelde çalışmıyo tatlım sadece özel bi hastane ile anlaşma yapmış doğumları orda yaptırıyo.buyüzdende biz testlerimizi özel hastane de yaptırıyoruz.bende ekstradan para vermemek için sağlıkocağındaki hemşireye peki burda yaptırsam olurmu kan testini dedim oda olur dedi.oyüzden gittim yaptırdım bugün.ama yinede bu kan olayını hemşirem uyardı yani,yaptır diyeyine sağlık ocağı haberi ile yıkıldım :) sen mi gittin canım yaptırmak istiyorum diye, doktorun mu dedi yaptır,yoksa çağırdılar mı ?
güle güle kullansın miniğin inş. çok cici..
kız şaşırdım ne 50gramı? bide 100 gr diyenler varnası oluyo bu şeker yüklemesi, anlatın bakeyim bu anne adayına bi..bende 2 hafta sonra gitcem,bilgisiz kalmıyım.aydınaltın beni
Herkese gunaydinnnn
grip oldum,bugun ise gitmedim,evde dinleniyorum,cok guzel bisey yaa evde olmak:) ama dogum iznine falan cikinca sıkılırım sanirim yaa :18:
kızlar bişey sorucam kulaklıkla müzik dinlemek radyasyon yayıyor dedi bi arkadaşım hamileliğinde müzik dinlemedi hiç. bebeğe zararı var mıdır? ben gün içersinde iş yerimde dinliyorum da.
ay kızlar oğlumun adını yazamamışım
otur sıfır
hadi yaa demek öyleydi ondan,annem hatırlamıyordur kesin :) zati ne sorsam hatırlamıyo ,ben unutmam sanki bugünleri ne bileyim :) çok mu titiz davranıyoruz acaba...Canım bi de annemın analttıgına göre özeller çok pahalıymıs o zaman
ssklar da ise çok hor davranıyolarmış ve şartlar iyi değilmiş annem bı yatakta ıkı doğum yapmış kadın
yatıyodu ayak ucunda dio yanı öyle oldugu ıcın bi doğumu ssk da yapan diğerini evde yaparım daha
iyi diyomuş annem benı ssk da doğurmus bakırköyde :) demıs bı daha hatsanede doğurrusam ne olaym
demıs kardesımı evde doğurmus yanı öle :)
ne alakası var ki alıcısımı varki kulaklığınkızlar bişey sorucam kulaklıkla müzik dinlemek radyasyon yayıyor dedi bi arkadaşım hamileliğinde müzik dinlemedi hiç. bebeğe zararı var mıdır? ben gün içersinde iş yerimde dinliyorum da.
hemşirene tebrik koydum...kız şaşırdım ne 50gramı? bide 100 gr diyenler varnası oluyo bu şeker yüklemesi, anlatın bakeyim bu anne adayına bi..bende 2 hafta sonra gitcem,bilgisiz kalmıyım.aydınaltın beni
tatlım 20.haftamda tetanoz olurken hemşire dedi 24.haftanda şeker yüklemesi yapılırken hemoglabinine demirinede bi bakılması lazım dedi.benim doktorum muayenehanede yani devlette yada özelde çalışmıyo tatlım sadece özel bi hastane ile anlaşma yapmış doğumları orda yaptırıyo.buyüzdende biz testlerimizi özel hastane de yaptırıyoruz.bende ekstradan para vermemek için sağlıkocağındaki hemşireye peki burda yaptırsam olurmu kan testini dedim oda olur dedi.oyüzden gittim yaptırdım bugün.ama yinede bu kan olayını hemşirem uyardı yani,yaptır diye
he cnm o konularda kulaklığı karına koymanı nfaydası yok die okumuştum be nama sen de bişiler okumuşsundur..neyse ben kendi kulağıma takmaya devam ediyim..cnm ben kulaklığı karnıma dayayıp bebeğime klasik müzikler dinletiyorum.ayrıca nettede bunal alakalı çok konu var.için rahat olsun cnm yok öle bişey.arkadasın cahillik etmiş
kızlar günaydın herkese :)))
dün unnadodan tahtadan sevimli harfler aldım oğlumun adını oluşturan :)) cok sevimliydiler dayanamadım..
Eki Görüntüle 519058 Eki Görüntüle 519061 Eki Görüntüle 519060 Eki Görüntüle 519059
bugün de bu eşofman takımını beğendim yine dayanamadım aldım 1 yaşına geldiğinde giyecek inşallah oğlum, allah ömür verirse ..
Eki Görüntüle 519065 Eki Görüntüle 519064
slm canim insallahhh herseyin iiyii cikar canim benimmm..merhaba hanımlar şeker yüklemesi yapıldı ve aşımı oldum geldim şimdi
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı
canim rica ederim insallahhh herseyin gönlüne göre olur bir sorun cikmaz insallahhhh..evet katlancaz artikkkk bebisler icin..Anladım canım. Pek istemesem de hastane de yatmayı, öyle gerekecekse mecbur katlanıcaz. :)
Teşekkür ederim tekrar.
seni görpmce senii bende görümceyim benimde hic zararim olmaz severim yengemi izine gittimmi ne alcagimi sasiririm onlaraa...allahim iyilerel karsilastirsin insallahhh herkezi..bugün kardeşimin eş adayı gelcek istanbuldan.ilk kez tanışcam merak ediyorum.anneme gidip gelin adayına mamalar hazırlıcaz
şimdiki kızlar cok akıllıı.evlenmeden gidip görüyorlar evlenmeyi düşündügü insanın evini ve ailesini
biz sokakta görünmeye cekinirdik insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?