2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
gecmis olsun canim..krem sürsen fayda edermi acaba belki yumusak tutar...tekrardan gecmis olsun canim benimmm..

Kızlarr benim göğüslerim çok sızlıyor, ve sonra atletimde veya sütyenimde ıslaklık hissediyorum böyle baya baya sarı bir sıvı gelior süt olabir mi?

gecmis olsun ucuk zor oluyor canim ..

antalyadayım hava sıcak hemde çok. midem yanıyor terliyorum kocam herzamankinden daha ilgisiz ve bencil ruh hallerinde birazdan medicale gidicem şeker yüklemesi için acım ve ben ACAYİP HALLERDEYİMMMM İMDAAAAAT

ay bende evde doğmuşum baba mesaide anne evde abim 4yaşındaymış annem ön bloğa büyükanne babamın babannesi çağırmaya yollamış gelmişler bebek hazır kucakta kardeşimde hastanede oyüzden ben evde doğdum ev benim derim hep

fesleğencim kimsenin dikkatini zarın çekmemiş bende zarlı doğmuşum zarlı bebekler şanslı olurmuş bende bi şanslı bi şanslıyım ya derim annemde kızar buna şükür diye ama bide zarlı doğmasam neler yaşıyacaktım acaba

kırmızıcım patikim bende bi ara yükselen burçlar modaydı ya ozaman saati sormuştum anneme bide niye bilmiyosun diyodum sen doğururken o acının için de bakıver ben bakamadım demişti ama şimdi hastaneler doğum kağıtlarına yazıyorlar bakman bile gerekmiyor
bide göbek adı mevzusu var ben evde doğunca büyükanne koymuş abimde doktor isim koymuş oda belli ama kardeşimde hastanede beşiklere yazılıyorken onda yazılmamış onunkini bilmiyoruz kimisi ilerde cennet hepimize nasip olsunda nasip olursa göbek ismimizle kimileride kulağa ezanla okunan isimle çağırılacağımızı söylüyor

Ben ikinciyim canım. Abim de öyle zor doğmuş ki vakumla almışlar O yüzden kafası uzunmuş sonradan düzelmiş
slm canim vakumla öyle oluyor benim 2.oglumda vakumla geldi bebegin kafasi yukarda dediler onla cikardilar yoksa sezaryan olcaktim bebekte bende riske girmeyim diye bebegin kalp atislari yavasliyo dediler cokkk sükürr normal olsummmm..esim dedi banada kafasi uzundu diye gecti sonra ama vakum izi kafasinin tam ortasinda var..allahim insallahhh dogumlarimiz kolay olur bir avazda insallahhh..

Amanda Ayşe'nin Ömer'i
Analı babalı, bahtı açık, ömrü uzun olsun ana baba kıymeti bilsin. Çok efendi olacak senin oğlun. Bana öyle geliyor... :))

ayy canımsın ya fesleğenim.. inşallah dediğin gibi olur. dedesinin adını koyucaz oğluma; inşalah onun gibi efendi, sevilen, sayılan biri olur oğlum da..

gecmiş olsun canım umarım iyi cıkar demirin, yoksa demir ilacına başlarsın ben gibi
cok beğendim ben o kuşluyu amaaa :)) güle güle kullan canım, sağlıkla yatsın bebişin içinde inşallah ..

KIZLARI OLMAYAN arkadaşlar sizinkiler ikinciler inşallah kız olur bizimkilerde erkek olur :) herkez istediğine doymuş olur kırmızı patik çok güzeller ama hiç becerekli değilim bunları yapamam
amin songulkes.. inşallah allah kız evlat da nasip eder. hayırlısı ile :)))

abim de ben de evde doğmuşuz canım.. düşününce ben de dehşete kapılıyorum, yani bebek ters gelebilir, herşey olabilir di mi bir sürü komplikasyon ihtimali var..
büyük cesaret gerçekten..

kızlar bişey sorucam kulaklıkla müzik dinlemek radyasyon yayıyor dedi bi arkadaşım hamileliğinde müzik dinlemedi hiç. bebeğe zararı var mıdır? ben gün içersinde iş yerimde dinliyorum da.
ben de dinliyorum valla bi zararı olduğunu da düşünmüyorum. hatta işten eve evden işe otobüste de dinlediğim oluyor cep telefonundan ama toplasan yarım saat yani..

kızlar ben kaçar akşama yine misafirim var kek yaptım burda laklak yaapyım derken yakıyormuşum nerdeyse,bir çıkardım kalıptan yarısı kalıpta kaldı muhahahah,Allahtan 2 kişi gelicek yoksa kek iptaldi

buyrun benimm :)))))) siz de mi ömer koyucaksınız :)) ömer ismini cok severdim ben eşimin babasının adı.. ben teklif ettim hatta koyalım diye, pişman da değilim.. bizimki tek olucak canım bence daha güzel. ben iki isim sevmiyorum zaten.. tek başına ömer daha güzel :))

heheh ben de öyle yaparım diyodum ama görünce dayanamıyorum Ucuz ve de kaliteli ürün görünce. Bugün ayrıntılının raporunu beklerken Gaziosmanpaşa da bir dükkan keşfettim. Pıtırcık diye gayet uygun geldi fiyatları mevlüt takımını falan bile aldık k. validemle :)))
Ben de bir iki bir iki alıyorum normalde. Toptan alışveriş için havuzlu han a gideyim diyodum ama bakalım gene eksikler var illaki onları çıkarıp müsait zamanda alırım.

Aldıkça alası geliyo insanın ama yaaaaaa. Hele bahsettiğim dükkanda bir hastane çıkışı vardı 10 lu hem fiyatı da çok uygundu, süper bişeydi ama KIZ İÇİNDİİİİİİ (( Alamadım tabiiii. Oyyy içim gittiiiiiiiiii[/QUOTE]
annem geçen dedi mevlüt kıyafeti giydiriliyor.:26: ay ben ne cahilmişim gelin gibi süslüyolar kız çocuklarını erkeklerinde var çok güzel oluyolar dedi bende hemen baktım netten bayılm bayıldım aldığın mevlüt takımını koysana resmini bizde görelim aman allahım güle güle giysin

canım bende bazen unutup hamileliğihızlı dönüyorum uyku sersemi sol tarafıma bi ağrı giriyo ... off bu yatış şekkli sanırım artık benide zorluyo yahu hep sola yatılmıyoki çok zor ya
ben dokotra sormuştum sırtüstü yatınca bebk kordona dolanıyomuş die yooo dedi nasıl yatıyım dişe sorduğumda biz genelde sol tarafı uygun göryruz dedi ama sırt üstüde bişi olmaz dedi
ben sağa zaten 5 dk yatabiliyrum hala kaburgam yani sağ göğüs altım batyo geçmedi
bende yaptrmadım halen... vazgeçmiştim yaptrmaktan şimdi burda konu açılınca yine taktım ya ne biliyim salak mıyım neyim olumsuz bişeyini duymadım ama içime nedenese iiiç sinmiyo bu aşıya sanki yaptrmamam gerekiyo olumsuz bişe duymadığım halde içim bi soğuk
kızlar ben kaçar akşama yine misafirim var kek yaptım burda laklak yaapyım derken yakıyormuşum nerdeyse,bir çıkardım kalıptan yarısı kalıpta kaldı muhahahah,Allahtan 2 kişi gelicek yoksa kek iptaldi
aslıcım sende hep kek yapıyon yav

nabersiniz hanımlar
eşimin sürekli ertelenen antalya işi sonunda gerçekleşti ve bu sabah 5 te gitti biz kızımla kaldık yalnız o gidince korktuk biraz ışığı açıp yattık akşama teyzemiz gelcek bize eşlik edicek babamızıda özlicez malum 3 gün 4 te olabilir umarım olmaz
hayrlısıyla gidip gelsin de artık geç olsun napalım canım kocacım yaaa bak özledim şimdiden

Kızlar merhaba! Umarım keyifler yerindedir. Ne güzel kasımın ortasında ayrılacaklar var.
Ben mümkünse 5 haftamı aktarıp son 3 hafta kalana kadar gitmek istiyorum işe bi sıkıntı olmazsa.
Sonrasında gerçekten çok daha fazla ihtiyacım olacak çünkü. Yani ben anca aralık ortası falan gibi ayrılabilcem sanırım. Zaten yüksek lisans da devam ediyo. İş bitse de haftanın 3 günü ona gitmem lazım. Umarım bebişim bi süpriz yapmaz ya, şöyle 40. haftasını beklese ne güzel olur!Gerçi ocağın ilk iki haftasında da finaller var. Finalde doğurmasam iyi olur ama bakalım artık şans.
Derslere iki kişi katılıyoruz yani minnoşumla. Onun gelişimiyle ilgili bilgiler öğreniyorum, o da dinliyo içerden.
Gerçi bu izin aktarma konusunda tereddüt yaşamıyor değilim. Birkaç iş arkadaşım aktarmış, sonra da son zamanları işe gelip gidince erken doğum olmuş. Yani kendileri ona bağlıyolar erken doğumu, ne kadar doğru bilemem ama.
Kızlar sizlerin çalışma durumu nedir? Kaçıncı haftaya kadar çalışıp ne zaman ayrılmalı sizce.
Benim kocam dalga geçiyo da. Devlet sana 2 ay gelme, otur evinde diyo, sen yok ben illa derse gitcem diyon, çok ilginçsin diyo da

antalyadayım hava sıcak hemde çok. midem yanıyor terliyorum kocam herzamankinden daha ilgisiz ve bencil ruh hallerinde birazdan medicale gidicem şeker yüklemesi için acım ve ben ACAYİP HALLERDEYİMMMM İMDAAAAAT

gaviscon al canım hemen bi eczaneden mide yanmana iyi gelir cok etkili .. gecmiş olsun

biz başta eren düşünüyoduk alışmıştıkta sonra sorunlar yaşayınca ömer dedim tanıdık da yok hz ömer gibi adaletli güçlü olsun inşallah şimdi herkez iki isim deyince kocişte koymak istiyo bende düşün güzel se koyalım diyorum ama soyadı da maşallah sınavlarda sayaroğluşum bize

evet büyüdüler cokk sükür canim benim evet gece yatarken beni öperken karnimida öpüyorlar pek hevesliler masallahhh..evet eger yapamazsam getircem.canim benim babmda hic gelemedi isten gücten orda isleri olunca zor oluyor herzaman gelemiyorlar malesff ama olsun kizkardesinde en azindan yaninda arkadas olur canimm..evettt canim aldikk cokk sükür binsükür kurban oldugum allahim herkeze nasip etsin..evet cok zor almanyada ev almak..sagolasin canim aminnn insallhh .evet onu burdada veriyorlar canim annelik parasi adinda 1 sene aliyorsun artik önceden 2 3 sene aliyordun kaldirdilar ama cocuk parasini 18 yasina kadar aliyorsun oda krej parasi masrafina gidiyor okul masraflari falan..biz iki cocuguma kres parasi 4 sene ilk oglum ikinci 0oglumda 4 sene bu sene son seneye okula gitcek toplam ededigimiz para 10 bin euro bunun iicnde yemek icecek oyuncak parasi falan yani cocuk parasida öyle gidiyor iste..kendine iyi bak canim bebisede..

Valla canım bende son 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum, dediğin gibi sonrasında bebekle daha çok zaman geçirmek gerekecek, çünkü iki aylıkken onu bırakıp işe gitmek daha zor gelicek eminim Ekim ayında meclis açıldığında şu 6 ay doğum izni netleşir sanırım umarım izin 6 aya çıkar... Öyle olursa 32.haftamda kimse tutamaz beni iş yerinde:))

Kızlarr benim göğüslerim çok sızlıyor, ve sonra atletimde veya sütyenimde ıslaklık hissediyorum böyle baya baya sarı bir sıvı gelior süt olabir mi?
gögüslerin süt üretmeye baslamis canim ondan agri yapiyor islaklikta büyük ihtimalle süt sivisidir bazen erken olabiliyor aman sakin siktirma iyi degil siktirmak ayrica erken dogumu tetikliyor öpt seni..

gögüslerin süt üretmeye baslamis canim ondan agri yapiyor islaklikta büyük ihtimalle süt sivisidir bazen erken olabiliyor aman sakin siktirma iyi degil siktirmak ayrica erken dogumu tetikliyor öpt seni..

iki isim zor canım yaa... okulda da zorluk yaşıyo cocuk.. resmi işlemlerde vs..
yani iki isim aynı anda söylenebiliyosa sorun yok da iki isim koyup da birini kullanmak bana sacma geliyor..
tabi herkesin kendi secimi.. isimleriyle yaşasınlar inşallah yavrularımız..

Canım kazasız belasız gitsin gelsın ınsallah Allah ım daha uzun ayrılıklar vermesın :)

ayy ömer cok güzel şahsen oğlum olsa tereddüt etmeden koyacagım bir isim :)

canım benımde kasımın ortası gıbi doğum ıznım ama ben de ege rmumkun olursa 36. haftaya kadar calısmayı dusunuyorum

emin de olamıyorum sımdı rısklı gebelık doktorum ne der bılemıorm yanı :S duruma gore bakıcam bende :)

Son düzenleme:
bilmiyordum ben bunu yani tahmin ediyordum da emin degildim.
bende bu muayenede sorucam dr a kac cm mis diye?
kuzum yaa inan hiç bilmiyorum ama aklımda haftaya 6 ekimde randevum var doktora sorucam bende merak ediyorum :)
benimde ayni gun:)

en guzelini yapiyorlar valla simdiki aklim olsa bende tanisirdim tanirdim ama gerci cokta kolay olmazdi ailesi baska sehirdeydi
aile cok onemli armut dibine dusunyor bu cok dogru bir laf. ben kaynatamin kafa yapisina sinir oluyorum
hakikaten mantigin bittigi yerde o basliyor ve bazen esimde goruyorum bunu Allahtan uzun surmuyor:))
vay be boylede dogum yapan mi varmis:) zarla dusmussun birde o nasil olmuski ya:)
masallah sana tosuncukmussun:)
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı
masallah bebisine benimde diger adim ayse ama kullanmiyorum cunku bu isim o kadar fazlaki
sinifta mutlaka baskalarida oluyor cevrede muhakkak oluyor cok can sikici bir durum
isim guzel olsada cok fazla kullanildigi icin ben memnun degilim. iyiki diger adim var onu kullaniyorum
kizin ilere keske cift isim koysaydin diyebilir canim Aysede kararliysan yanina baska bir isim dusun derim.

belli seylere dikkat et haftada 2 kere balik ne biliyim et sut yumurta
bulgur pilaci tombik yapiyormus diye duydum cevizde ayni sekilde.
birde drlar tam kiloyu bilemez canim ya benim kizima iri bebek iri bebek yok gelisimi 2 hafta onden gidiyor dediler
bir dogdu 3kg normal bebek yani tutturamazlar. o yaklasik bri degerdir. 22. haftan bittimi icindemiydin sayki 400 gr az da degil
saglikli olsunda o nasil olsa kilo alicak zaten biz asil kilo alacagimiz zamana gelmedik daha var son zamanlarda aliyor bebisler kiloyu

kizlar ben bu hamileligi kaldiramiyorum galiba ya . benim kadar cok yorulan varmi?
bugun kursa gittim geldm bir bulgur pilavi birde basit bir yemek yapip temizlik yaptim oda yani bir cektirip silmek
zaten toz alicak cok esyamda yok ama gozum yan bakiyor
aksam da esimlebirlikte markete gittik burda bayram geliyor kizimin ogretmenlerine ufak bir iki hediye aldim
cokta dolasmadim bile bile ama suan gozlerim yaniyor yorgunluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…