2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
gögüslerin süt üretmeye baslamis canim ondan agri yapiyor islaklikta büyük ihtimalle süt sivisidir bazen erken olabiliyor aman sakin siktirma iyi degil siktirmak ayrica erken dogumu tetikliyor öpt seni..

canım sıkmıyor hiç zaten acıdan dokunamıyorum bile. Bu arada gögüs ucu kremlerine başladınız mı? Bazı doktorlar şimdiden öneriyor benim doktorum henüz erken 32. hafta gibi başlamak daha iyi olur dedi.

Ben de öğretmenim.Ekimde kanun ile doğum izni 6aya çıkarsa inşallahhh 2 ay önceden alıp dinleneceğim bebişimle.Şu an bile 29 saat derse giriyorum,ayakta ders anlatıyorum.Allahtan bugünden itibaren nöbetten muaf tutuldum.ama yoruluyorum yine de.İnşallah kanun bir an önce kabul edilir de rahatlarız.

canim oyle deme ya hakikaten avantajda sagliyor bak ben 2 isimliyim ikiside kimlikte yazili
ayseyi kullanmiyorum yesimi kullaniyorum. iyiki yesim var yani.
herkes ayse cevremde ogretmen ayse dese 3 kisi birden kalkiyorduk:)
kesinlikle cift isim iyi tabi soyadi cok uzun degilse
bende kizima asli defne koydum burda kesinlikle Asli dedirtemiyorsun asilli asil gibi bircok sey soyluyorlar ama
defnede sorun yok onu kullaniyoruz kizimda iyiki sade asli koymamisim diyorum
tabi bu istisnai bir durum belki ama kimin ne olucagi belli olmaz

bu arada aysecim bizim oglanin adi Mete Kagan olucak eklersen sevinirim cnsiyet degisirise yine haber ederim:))

ben normal krem hamilelikte catlak kremi sürüyorum benim 2 oglumdada catlamadi vucudum gügüsüm bol bol krem sürüyom gögüs catlam oldugumda sürmüstüm canim bak onuda yeni duydum genelde emzirirken catliyor doktor ozaman veriyor canim benim..

Kim çıkartıyo böle şeyleri ya :S :S :S

ben zannetmiyorum canım böyle bişey olduğunu call center çalışanalrı napcak

akşama kadar kulakalrında kulaklık
işteeee o ben çağrı merkezindeyim sabah 8:15 5:45 kulağımda kulaklık karşımda bilg ve tabiki etrafımdaa kuzum şimdiden radyosyona maruz kalıyo (
benimde ayni gun:)

.

ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallahhh :))

Hamileligimin basindan beri forumu takip etsem de, ilk defa yaziyorum.
Listeye ekleyebilirseniz sevinirim. Yer :İstanbul, Yaş:31, İlk bebek ve erkek. İsimoğa olacak insallah.
kendi tecrübelerimi paylaşabilirim, belki faydalanan çıkar.
ben hamileliğimin başından beri tek bir doktora gittim, ayda bir görünüyorum. başka doktora da hic gitmedim. arkadaslarimin israrlarina ragmen, kafam karismasin diye, neticede her sey Allan'tan. Iyi dusuneyim iyi olsun modundayim. Doktorum rahat epey, o da beni rahatlatiyor. Hatta izin verdigi pek cok seyi ben kendiligimden yapmiyorum. Mesela sac boyamak :) Hamileligim suresince hic mide bulantisi yasamadim, 4. ay civari biraz basagrisi cektim, onun disinda pek sikayetim olmadi. Toplam 5.5 kilo aldim, hic vermemistim, biraz yavaslamam gerekiyormus dunku kontrole gore, aylik 1,5 kiloyu gecme dedi
uyurken her tarafa yatiyorum, sag sol, sirt ustu, saga yatmamak hurafeymis doktoruma gore. benim de isime geldi, surekli donerim uyurken.
sadece demir kullaniyorum, tum israrlarima ragmen elevit vermedi bana, hamile kalmadan once 6 ay kadar folik asit kullanmistim cunku, gerek yokmus.
Et, balik, baklagil vs yiyorum bolca. Sut ve et arasina mutlaka en az 2 saat koyuyorum, yoksa etin icindeki demir emilimini engelliyor kalsiyum. demir ilacini aksam aldiysam sutu sabah iciyorum veya tam tersi. mumkun oldugunda organik besinler aliyorum. organik pazarlara gidiyorum, bildigim ve guvendigim bir ciftlik var, oradan haftalik malzeme siparis ediyorum. Ekmegi bile marketten almiyorum. Icınde katki maddesi oldugunu dusundugum hicbr seyi yememye dikkat ediyorum. DOlayisiyla paketli gida da tuketmiyorum. eti bildigim yerden aliyorum. tavuk hic yemiyorum, beslenme kosullariyla ilgili cok okumustum, faydadan cok zarari varmis. organik yumurta aliyorum. migroslarda flotty var, cok lezzetli, tavsiye ederim. yumurtayi gun asiri yiyorum,her gun yumurta yememizi onermedi doktor. meyvayi vs olculu yiyorum, neticede yuklu miktarda seker iceriyorlar, dogal da olsa bu kadar seker alimini onermiyor doktorlar. Onun disinda seker kullanmiyorum. Biraz zor oluyor bu duzeni surdurmek ama bir yerden sonra hayat bicimi oluyor ve insani rahatlatiyor :) tavsiye ederim : )
bebegime henuz pek kiyafet almadim. buradan takip edip oglenmeye calisiyorum neye ihtiyaci olcak olmicak, cunku etrafimda pek bebekli kimse yok. bebek hem benim tarafimin hem de esimin tarafinin ilk bebegi olcak insallah.
Herkese kolay sorunsuz bir hamilelik dilerim. siftahi yaptim, arada yazarim artik..

ben basladim cunku yara oldu ilginc bir sekilde
uclar buyudu karardi . cok erken oldu bende anlamadim

antalyadayım hava sıcak hemde çok. midem yanıyor terliyorum kocam herzamankinden daha ilgisiz ve bencil ruh hallerinde birazdan medicale gidicem şeker yüklemesi için acım ve ben ACAYİP HALLERDEYİMMMM İMDAAAAAT

ohhh bende istiyom sicak yaa burasi soguk söyle kemiklerim isinsin istiyorum ama nede vbitit artik günes sicak zaten sicak görmüyoz bu sene izinde olmayinca hic sicak anlamadan kisa girdikk...mide yanmasini bende yasiyom canim.simdi hamilsin yaa canim ondan simdi böyle ilgi göstersede sana göstermez gibi gelir stres yapma canim benimm..seker yüklemen iyi gecer insalalhhh ..

cnm valla bi o demir hapı kusur kalsın,elevit kullanıyoruuuum,kan hapı ferro sanol kullanıyoruuum,balık yiyemediğim için marincap adında bi hap kullanıyoruuum kullanıyorumda kullanıyorum,midem haşat oldu valla,inş. yerindedir herşeyim demirimde kullanmam cnm

yav öle deme yanına pakmayalı poğaçada yaptım kız valla şuan hamile halimle poğaçanın yanına en kolayı kek eşime dün akşam dedim ki '' hişşt yakışıklı yarın yine sana kek yapcam'' dedim.ya yinemi kek diyo,zıkkımın pekini ye dedim çocuk tarçınlı doğcak valla diyo manyak kocam benim ooh dedim mis gibi kokar ozamansaaaa

Son düzenleme:
işteeee o ben çağrı merkezindeyim sabah 8:15 5:45 kulağımda kulaklık karşımda bilg ve tabiki etrafımdaa kuzum şimdiden radyosyona maruz kalıyo (

ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallahhh :))

Canım kulaklık ıcın diosan radyasyon fln die kulaklıkla alaksı yok bılıosn pc için diosan

çalışan hatunalr olrk maalesef hepımız o kadarcık maruz kalıorz ben de pc basındaım akşama kadar

ama bak madame curie yok mu kimyacı fizikçi hatun kadın bildiğin uranyumla çalışmış yıllarcaa hatta vücudu o kadar

radyasyon almıs kı ölmediğine şaşırmışlar :) bagısıklık yapmıs demekkı vücudu kan kanserinden ölünce fazla radyasyona baglamıslar

çocuğuda olmus kendısı öle çalışmış nobel almış kadın yetmemıs çocugu da nobel almıs sonradan demekkı

çok etkılemıo eheueheu baksana çocuunun zekasını neym etkılememıs ırene joliet curie bu arada kızının adı

hayatını okudugumda çok etkılenmıstım örnek aldıgım bı kadın :)

down sendromlu bebeklerde uyluk kemigi kisa olurmus,allah korusun cok korkuyorum.
baska neden uyluk geriden gelir ki?

canım ıns öle bişey olmaz bunalrı düşünüp canını sıkma ayrıca öle bi durum mu var kı ? uyluk (fl) kısa mı

ben basladim cunku yara oldu ilginc bir sekilde
uclar buyudu karardi . cok erken oldu bende anlamadim

yeşimcim benimde senin gibi olmuştu sert kapkara garipti hani 2hafta önce denize gittik ya bian da tuzlu su yaktı kaşındırdı orda yolucam sanki sonra geçti piknik miknik akşam geldik tekrar duş oan dan sonra yumuşadı normalde de büyük ve sert tir ama ozaman kapkara semsert çok farklı bişeydi tuzlu suyun zararı olmazsabidene istersen deniz olmasa da evde yapsan o iyi geldi diyorumn ama bilemem ki:26:

ay bende kocişe tatlı yapıcam biz istemeyince dedim ama dün komşuda çikolatalı pasta yiyince oğluşum istiyomuş eşiminde karşı dükkanın da ki bayan beni hamile duyup erkek duyunca erkekler tatlı ister diye oda yollamış eh o hafif olunca onuda yiyip duruyoruz oğluş ta tepikleyip duruyor annesi sevmeyince oda sevmiyor diyip yememiş çikolatalı şeyleri ama tontişim seviyomuş benim

buarada kız demirin kusur kalmamış içiyosun canım kan hapı demir hapı geçiyo elevittede var canım :)

Son düzenleme:

canım hoşgeldın sağlıkla kavusurus ınsallhh yavrularımızaa :)

elevit için benım doktorumda cok ısrar etmıo ama kan hapı ıcın ısrarlı :)

ayrıca ben de et yedıgım veya demır hapı ıctıgım zaman kalsiyum içeren gıdalar yememeye dıkkat edıyorum

yoksa bi işe yaramıyo cunku :)

ayyy ayşee bayılıyom kız sanaaa maşşallahhh her konuda bilgin var :)) bidenesin sennnnn ....

Ben doktorum da izin verirse ve kendimi de iyi hissedersem yasal sürenin sonuna kadar yani 37 hafta sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum.Yalnız nasip tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…