Canm bu 3.olcum,ucunde de 2 hafta geri cikti ama doktor bisey soylemedi?
dogurana kadar ben 9 dogurucam
ayyy ayşee bayılıyom kız sanaaa maşşallahhh her konuda bilgin var :)) bidenesin sennnnn ....
Cumartesi ayrintiliya giriyorum,ondan sonra rahat olurum umarim cnmhadı ben kaçıom kzılar bu arada kızım içerde değişik bişiler yapio ama henuz çözemedım
çekirdekçüğümm rica ediyorumm relaxx ol çocugu bayma yau ah şu annem ahh dio şimdi içerde
ben tee burdan duyyyorum şöle aslan gibi delikanlı olsun da gör sen ınsallahhh :)
ben de sana bayılıyomm
Canım yazdım sana birkaç kez ama hiç cevap vermedin görmüyorsun artık beniiii küstüm sanaaaaşaka bir yana nasılsın canım görüşemiyoruz oğluşun nasıl çok yaramazlık yapıp üzüyor mu anneciğini :26:
olur mu yaaa yazdım bebeğim ama sen bi girip bi cıkıyosun heralde görmüyosun..küsme sakın banaaaaaaaa
iyyiz oğluşla valla napalım.. hareketleri daha net artık ve de sert haşin mi olcak ne
sen napıyosun, oğluş nasıl iyi mi ??
cok az giriyosun ya calışıyo muydun sen onu hatırlamıyorum
Canım kazasız belasız gitsin gelsın ınsallah Allah ım daha uzun ayrılıklar vermesın :)
yav öle deme yanına pakmayalı poğaçada yaptım kızvalla şuan hamile halimle poğaçanın yanına en kolayı kek eşime dün akşam dedim ki '' hişşt yakışıklı yarın yine sana kek yapcam'' dedim.ya yinemi kek diyo,zıkkımın pekini ye dedim çocuk tarçınlı doğcak valla diyo manyak kocam benim ooh dedim mis gibi kokar ozamansaaaa
Canım kulaklık ıcın diosan radyasyon fln die kulaklıkla alaksı yok bılıosn pc için diosan
çalışan hatunalr olrk maalesef hepımız o kadarcık maruz kalıorz ben de pc basındaım akşama kadar
ama bak madame curie yok mu kimyacı fizikçi hatun kadın bildiğin uranyumla çalışmış yıllarcaa hatta vücudu o kadar
radyasyon almıs kı ölmediğine şaşırmışlar :) bagısıklık yapmıs demekkı vücudu kan kanserinden ölünce fazla radyasyona baglamıslar
çocuğuda olmus kendısı öle çalışmış nobel almış kadın yetmemıs çocugu da nobel almıs sonradan demekkı
çok etkılemıo eheueheubaksana çocuunun zekasını neym etkılememıs ırene joliet curie bu arada kızının adı
hayatını okudugumda çok etkılenmıstım örnek aldıgım bı kadın :)
canım ıns öle bişey olmaz bunalrı düşünüp canını sıkma ayrıca öle bi durum mu var kı ? uyluk (fl) kısa mı
Güle güle kullanın annesi. Sağlıkla huzurla
Ay siz beni öldüreceksiniz gülmekten. Memesi bitlenmiş öyle mi
Bende günde 3 tane progestan içiyorum Milsacım. Bende de rahim ağzı uzunluğu kısaymış, erken doğum riski varmış...
Tekrar sormuştum ama kimse cevap vermedi
Rahim ağzı uzunluğu, doğum yaklaştıkça kısalan bir şey mi?
Bende Kasımın ortasında sahalara veda ediyorum canım.
O sorun bende de var. Gece sağa dön sola dön çok huzursuz yatıyorum...
Herkese günaydın kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı güzel haberle dolu bir gün olsun inşallah...
Dudağım burnum hep uçuklamış. Çirkin görünüyorN'oldu bilemedim...
aherdocum sevmedinmi kuzum sen siyah üzümü,kurusunumu yiyiosun acaba benim gibi..ay bi benimmi midem çöp torbası gibisiyah üzümle ceviz yedim şimdi zor yuttum
allah razı olsun canım benm amiiiinn
ooo poğaça he pek bi değişik geldişaka beeee
kek dedinde bende yarın akşam yapıyım bu akşam kızkardeşim mercimek köftesi istedi onu yapyrum yarın akşamda kek yapıyım bariiii
garibim eşin bile yine mi kek diyo
bende radyasyon olayından korkuyrum pc den özellikle fazla başında durmamaya çalışsamda etkisine maruz kalıyruz kablosuz modem allaha emanet yavrularımız
Slm kızalr nasılsınız biz iiz çok şükür kızımın maşallahı var sürekli kımıldıyoama arada çok enteresan hareketler yapıyo ni anda sertleşiyo kafasını dayıyo sanırım hele dün göbeğimin sol tarafı uyuşuyo gibi oldu bî anda ve sertleşti baya korktum ama artık büyüdüğü için Zor sığıyo sanırım yaramaz
gecmis olsun canim benim aminnn insallahh sagsaglim alirsin kucagina bebisini aminn insallahh hepimiz..canim benimde ilk oglum erken oldu 28 haftaliktim doktor alt tarafimin acildigini burdan cikip hemen hastaneye yatmami yoksa sakincali olur dedi ilk önce dedim evde yatar dinlenirim ama olmaz dedi doktor bir sey olursa mesuliyet kabul etmem dedi..herneyse gittim hastaneye hemen yatirdilar kesinlikle ama kesinlikle ayakta dolasmak gezmek kalmak banyo tuvalet hersey yazakti hemen ilaclar verilmeye baslandi iste tuvalet konusunda agladim yapmam ben o sekilde yapamam deyince aglayinca valan bir tuvalete kalkacaksin sonra hemen yataga dediler banyoda cok sik yasakti 3 haftaya bir yada 2 haftaya bir oda yanimda hemsire olmak sartiyla oyikardi beni saclarimi kuruturdu tarardi allah razi olsun bebk gibi bakmislardi yabancilar ama oy önden almanyadaki hemsire ebe doktor hepsinden memnunum hastanede öyle..doktorler hemsire hemsireler hasta bakici gibiler burda hic kibirlenmezler öylelikle canimmm benim tam 8 9 hafta hafta yattim hastanede zordu ama bebegimi aldim hersey biti cookkk sükür bebegim 36 hafatada dogdu yinede herseyi saglikliydi cokk sükür kortizon verdiler cigerleri gelissin her ihtimale karsi dogarsa falan diye cok sancilarim geldi gitti ama akupunturla benim sancilarimi kestiler bunlara hic para vermedim o yönden türkiye biraz kötü bu konularda bazen arkadaslar yaziyorda cok üzülüyom o paralara..akupunturun bukadar etkili oldugunuda bilmiyordum gercekten kortizon kilo yapiyor ben toplam 10 kilo aldim canim benim bünye biraz yakiyor ondandir belkide 2 hamileligimdede 6 kilo aldim 3 hamileligimdede daha 2 kilo almisim yani senin bünyene bagli canim benim cok asiri yeme eger kilo cok aliyorsan sonucta kortizon sisiriyor gercektenn..yani canim senin doktorun neden 4 hafta sonra dedi onuda anlamadim canim benim cünki bir insanin alt tarafi acildimi hareket ettikce acilirmis dogum baslarmis gercektende öyle ben basta doktor anlatti inanmadim ama hastaneden ciktim eve geldim ogunde sadece resim cektirdim hic yok diye cünki hastaneye yatmadan önce kilom karnim yoktu hastaneye yatinca kilom karnim cikti o yüzden hamile resmim olmiycak diye resim cektirmeye cikmistim manzarali yerlere disariya ertesi gün dogurdum hemen acildi dogum kanamayla birlikte kaldi cok kanamam oldu sonra kan ilaci aldim sitma girmisti cokk kötüydü canim öyle aman dikkat et canim benim cok hareket eme dinlen sicak banyo falan yapma dusda banyoda cokk kalma kendine cokk iiiyii bakk uzattim kusura bakma kafani sisirdim öpt seni...tekrardan gecmis olsun..
12 kg desem dodehimini ne dersin gerçi benim iki haileliğimde 1.oğlumda 22 2. oğlumda16 kg alamıştım diyemedim tabii benimki dr çok cool diyetteyim artık napalım
ayy vaal helal olsun,4400ü ole nasıl doğurmuş pırt diye:) sen kaçıncısın kiO zaman son aylarımda daha da dikkatli olmam gerekiyor...:26:
Teşekkürler Ayşecim
Annemin beni doğurma hikayesinden size bahsedeyim
Sancısı başlamış fakat adet sancısı kadar, hastaneye gidecekler... Banyosunu yapmış, iç çamaşırını giyerken... Pat ben yerde.
Göbek bağım tam yerinden kopmuş düşmenin etkisiyle... 4.400 gr
Zarımla doğmuşum, teyzem yırtmış zarımı o yüzden tertemizmişim
Tabi annem 2-3 sn anlayamamış zarla doğduğum için o şokla kadıncağız ne yapsın...
Kurdeşen olmuş korkudan...
Öyle işte
amaniin idyom da başka bişi diyemiyom yaw. Ay benim başıma gelse öyle bişe ben düşer bayılırım herhalde :))) HEle ki yanımda k.validem varsa onun halini hiiiiç mi hiiiiç düşünemiyorum yıkar ortalığı bebk öldü diye
ilerki doğumlarda kolay oluyo derlerde bu yaa bi kolay olmuuşş:)
annemde beni ssk da doğurmuş,bı odada 4kişiyiz 4te bebk bebkler çift yatıyor diyoCanım bi de annemın analttıgına göre özeller çok pahalıymıs o zaman
ssklar da ise çok hor davranıyolarmış ve şartlar iyi değilmiş annem bı yatakta ıkı doğum yapmış kadın
yatıyodu ayak ucunda dio yanı öyle oldugu ıcın bi doğumu ssk da yapan diğerini evde yaparım daha
iyi diyomuş annem benı ssk da doğurmus bakırköyde :) demıs bı daha hatsanede doğurrusam ne olaym
demıs kardesımı evde doğurmus yanı öle :)
sezeryan olmuş,eskiden bide çok kalınıomuş hastanede oyle 11gunde çıkılmıomuş
ılk gece sen ağlıyosun beşikte diyo,ben amelıyatlıyım kendı sancım var yataktan kalıp senı alıp emzıremıyorum diyo
sabaha kadar duvardakı hamamboceklerini gözlemiş benım üstüme gelecekelr diye..
sabah olmuş yengem yasakmış ama kaçak girmiş,benim bezımı değiştirmiş annemi kaldırmış... o geceyi hep anlatır
ben normal krem hamilelikte catlak kremi sürüyorum benim 2 oglumdada catlamadi vucudum gügüsüm bol bol krem sürüyom gögüs catlam oldugumda sürmüstüm canim bak onuda yeni duydum genelde emzirirken catliyor doktor ozaman veriyor canim benim..
çatlak kremını gogus ucuna sürmeyin diyorlar aklınızda olsun
niye bilemiyorum
iyiyiz şekerim sen nasılsın ... maşallah kızına nazarlara gelmesin emiSlm kızalr nasılsınız biz iiz çok şükür kızımın maşallahı var sürekli kımıldıyoama arada çok enteresan hareketler yapıyo ni anda sertleşiyo kafasını dayıyo sanırım hele dün göbeğimin sol tarafı uyuşuyo gibi oldu bî anda ve sertleşti baya korktum ama artık büyüdüğü için Zor sığıyo sanırım yaramaz
napiim yavrum yaa eşimin afedersn büzükteşleri bitmez,genelde haftada 1 misafirim vardır benim.artık ne yapıcağımı şaşırdım valla.. valla kocam dua etsin elimden her iş geliyo da,dayamıyorum önünepastaneden kuru pastaları herhafta yemek hem midesini bozardı sonra hem cebini hahaha
kızkardeşine selamlarımı ilet ablasınada o yapsın acık mercimek köfteleriniradyasyon olayına gelince bende hep başındayım en ufak bi boşlukta şu bilgisayar meretinin yaaa,ama eskisine nazaran daha korumalı bu bilgisayarlar korkmayın,benide korkutmayın ayolll:126:
canım ya, neler çekmişsin öyle.. vala iyi cesaret etmişsin sonraki bebişlere... Allah bir daha yaşatmasın,çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?