2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hadı ben kaçıom kzılar bu arada kızım içerde değişik bişiler yapio ama henuz çözemedım

Canm bu 3.olcum,ucunde de 2 hafta geri cikti ama doktor bisey soylemedi?
dogurana kadar ben 9 dogurucam

çekirdekçüğümm rica ediyorumm relaxx ol çocugu bayma yau ah şu annem ahh dio şimdi içerde

ben tee burdan duyyyorum şöle aslan gibi delikanlı olsun da gör sen ınsallahhh :)

ayyy ayşee bayılıyom kız sanaaa maşşallahhh her konuda bilgin var :)) bidenesin sennnnn ....

ben de sana bayılıyomm

Cumartesi ayrintiliya giriyorum,ondan sonra rahat olurum umarim cnm
FL de sorun varsa ve down sendromunun belirtileri belli oluyor dimi ayrintilida?:26:

Canım yazdım sana birkaç kez ama hiç cevap vermedin görmüyorsun artık beniiii küstüm sanaaaa şaka bir yana nasılsın canım görüşemiyoruz oğluşun nasıl çok yaramazlık yapıp üzüyor mu anneciğini :26:

olur mu yaaa yazdım bebeğim ama sen bi girip bi cıkıyosun heralde görmüyosun.. küsme sakın banaaaaaaaa
iyyiz oğluşla valla napalım.. hareketleri daha net artık ve de sert haşin mi olcak ne

sen napıyosun, oğluş nasıl iyi mi ??
cok az giriyosun ya calışıyo muydun sen onu hatırlamıyorum

Ben de napim salı günü tetanoz aşısı vuruldum kabus dolu 1 gün geçirdim çok fena yan etki yaptı sabaha kadar uyuyamadım. Oğlum çok kuduruk benim tepikleyip duruyor sıpa. Aslında az girmiyorum hep buradayım ya bakıyorum hiç yazmıyorum ya da diğer topicte oluyorum. Bir de F.Book da grup varya genelde oradayım. Çalışmıyorum canım ben emekliye ayrıldım uzun zaman önce

Canım kazasız belasız gitsin gelsın ınsallah Allah ım daha uzun ayrılıklar vermesın :)

allah razı olsun canım benm amiiiinn

ooo poğaça he pek bi değişik geldi şaka beeee
kek dedinde bende yarın akşam yapıyım bu akşam kızkardeşim mercimek köftesi istedi onu yapyrum yarın akşamda kek yapıyım bariiii
garibim eşin bile yine mi kek diyo

bende radyasyon olayından korkuyrum pc den özellikle fazla başında durmamaya çalışsamda etkisine maruz kalıyruz kablosuz modem allaha emanet yavrularımız

Slm kızalr nasılsınız biz iiz çok şükür kızımın maşallahı var sürekli kımıldıyo ama arada çok enteresan hareketler yapıyo ni anda sertleşiyo kafasını dayıyo sanırım hele dün göbeğimin sol tarafı uyuşuyo gibi oldu bî anda ve sertleşti baya korktum ama artık büyüdüğü için Zor sığıyo sanırım yaramaz

Fesleğen ben hiç görmedim senın yazdıklarını. Bazen geçmiş çok olunca atlaya atlaya okuyorum.
Canım hiç duymadım, benim bebiş rahme çok yakın olduğu için doktor tedbr alıp rahım ağzı kaslarını güçlendirmek için proregtan verdi. günde 3*100 alıyorum. ama bu kısalık olayını çarşamba günü doktora gidicem kontrleim var. sorarm canım. ben evde yatıyorum, sen ne durumdasın? ağrıların var mı?

siyah üzümle ceviz yedim şimdi zor yuttum
aherdocum sevmedinmi kuzum sen siyah üzümü,kurusunumu yiyiosun acaba benim gibi..ay bi benimmi midem çöp torbası gibi ben kuruüzümü cevizi fındığı severek yiyiyorum avuç avuç

napiim yavrum yaa eşimin afedersn büzükteşleri bitmez,genelde haftada 1 misafirim vardır benim.artık ne yapıcağımı şaşırdım valla.. valla kocam dua etsin elimden her iş geliyo da,dayamıyorum önünepastaneden kuru pastaları herhafta yemek hem midesini bozardı sonra hem cebini hahaha
kızkardeşine selamlarımı ilet ablasınada o yapsın acık mercimek köftelerini radyasyon olayına gelince bende hep başındayım en ufak bi boşlukta şu bilgisayar meretinin yaaa,ama eskisine nazaran daha korumalı bu bilgisayarlar korkmayın,benide korkutmayın ayolll:126:

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar nasılsınız paşalar prensesler nasıl
ne çabuk geçiyo sayfalar :26:
sabah geldim gittim 10 sayfa olmuş geçmiş bakayım

canım ne tesadüfdür dün aynı şey benim başımada geldi ilk başlarda çok korktum:))ama dediğin gibi büyüdüğünden alanı daraldı iice.

canım ya, neler çekmişsin öyle.. vala iyi cesaret etmişsin sonraki bebişlere... Allah bir daha yaşatmasın,çok çok geçmiş olsun

12 kg desem dodehimini ne dersin gerçi benim iki haileliğimde 1.oğlumda 22 2. oğlumda16 kg alamıştım diyemedim tabii benimki dr çok cool diyetteyim artık napalım

hımm evet biraz çok
senin sağlığın için dmiş doktor, hareketlerin kısıtlanır rahat edemezsin diye..

iyiyiz şekerim sen nasılsın ... maşallah kızına nazarlara gelmesin emi.....benim cadı annesi üzgün olsun yada kafasına bişeyi taksın o gün çok az hareket ediyo yavrum benim etkileniyomuki acep yesin annesi onu ....

oo nerden buluyon hafta da< bir misafiri gerçi düşündümde benimde oluyo ya
tabi canım bulmuşta bunuyo senin kocada
aleyküm vesselam canım..çalışıyo kız o daha gelmedi işten acıktık valla onu bekliyoz
valla bakındım nette baya bi korkmuştum ilk zamanlar bu pc olayınada olumsuz bişi okumadım kk de bu konuya çok değinmişler mesela napalım tatlım ya önceden tv yokmuş sonra tv herkesde var olmayanı ayıplıcaklar nerdeyse şimdid e pc olmayınca olmuyo gibi bişey oldu

kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...

bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...

söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum

hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım

çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...

hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…