2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun acil şifa nasip etsin inş. bir de sen vakıf gurebaya gitmiştin di mi öyle hatırlıyorum . bırak gitmeyi bence. orda annemin göğsüne telle girip bişey yapıcaklardı birkaç yıl önce. başka bir dr a gittik ve hiçbisey yok çıktı. başka bir yere muayene olmadan orada tedavi olma derim ben

canım öncelikle çok geçmiş olsun. Yarabbim sifalar versinn. senı senden iyi kımse anlayamaz. neler hissettiğini bilemeyiz, ama en azından paylaşabiliriz acını...

lütfen rahatsızlığın ve tedavın suresınce bızlere yaz. bizler birbirimizin herşeyini paylaşıyuoruz burda. dualarım senınle. ama kendını bırakma, yavrunu dusun, güçlü ol. Allah, Yarabbım yardımcım olsun.....

Boyle birsey karsisinda ne yorum yapilir ki, tutuldum kaldm. Allah yardimcn olsn canm. Erken teshismiydi acaba, cok yayilmis mi? Ne durumda? Anneannemde erken teshisle tani koyulmustu, biraz zorlu ama mutlu sonuc veren bi surec gecirmisti. Seninkide en az anneannem kadar iyi olur insallah canm. Dua etmek en buyuk cözüm. Allah sevdigi kulunu boyle denermis iste. Sakin isyan etme. Allahm hakkinda hayirlisini versin insallah.

Çook geçmiş olsun..Söyleyecek bir şey bulmak zor. Anlamak zor.. Birkaç hastane ve doktora görünmeni tavsiye ederim. Yanlış bir teşhis olabilir.

geçmiş olsun Allahım sana ve bebeğine güç versin inşallah atlatacağına inanıyorum güçlü ol ne olur..

canım ne tesadüfdür dün aynı şey benim başımada geldi ilk başlarda çok korktum:))ama dediğin gibi büyüdüğünden alanı daraldı iice.

Aa canım dogum tarihlerimiz aynıymış yeni farkettim valla canım artık iice hissediyorum döndüğünü fln tekmeler bi yukarda bi aşagıda geçen eşim seviyodu kızımızı burdaki sertlik ne dedi ayağı babası dedim bi tekme attı bîzimki hah bilemedin sinirlndi kızım sana dedim gülüştük son aylarda hareketleri nası olcsk çok merak ediyorym Allah bebişlerimîzi nazarlardan saklasın canımmm

Canım çok geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin, bir çok kişi var bu hastalığı yenmiş olan, sana ve sevgine muhtaç olan bebeğin için mücadele etmelisin...

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş dualarımız seninle sende oğluşunda hayırlısıyla atlakcaksınız bu durumu ümidini yitirme sakin bol bol dua et canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Allah acil şifanı versin canım.Bu hastalıpın adı bile çok ürkütücü biliyorum ama lütfen isyan etme moralini bozma bu çok yaygın bir hastalık.Annem ve babamında başındaydı atlattılar çok şükür.pes etme sakın üstesinden geiceksin eminim.Hepimizin başında bu illet.Rabbim sana bu bebeği verdiyse vardır bir bir bildiği Allah seni onun başından eksik etmesin.Yakında kabullenip bu durumu önlemini alıcaksın.Allaha emanet ol

canım yüce rabbim sana en kısa zamanda şifa versin, güç kuvvet versin inşallah.. çok dua edicem inşallah en kısa zamanda kurtulursun.

canım öyleymıs valla sezeryan daha da zordur off kalkamazsın edemezsınn şimdi eskıye nazaran sskler muhtesemm
gayet rahatt hemsirelerde doktorlarda cok ıyı

annem benı doğurdugunda normal doğurmus doğumhane ıste oğlun oldu demısler usg gırmedıgı ıcın cınsıetı bılmıomus
tamam demıs annem benı vermısler emzırmıs ama hıc bakamadım sancıdan kurtulunca bı agırlık çöktü dio annem neyse
odaya gecıo benı bı getırıolar ben kız :) annem dıo bu benım değil benım oğlum oldu oğlumu getırın yok diolar
hanımefendı kızınız oldu hayır oğlun oldu dedıler emzırdım dıo annem fln oluolar mı hastaneyle papaz
annem o hallerde bashekıem cıkıo kavga cıkartıo dna tetsı fln yapılıyo annem ınnamıo baska bı hastanede de tekrarlatıo testi
kı ben onalrın cocukalrıyım yanı :)
orda hemsırmeı hastabakıcımı neyse bahşiş alabılmek için oğlun oldu demıs yaa ne olayalr ne olaylar

Cumartesi ayrintiliya giriyorum,ondan sonra rahat olurum umarim cnm
FL de sorun varsa ve down sendromunun belirtileri belli oluyor dimi ayrintilida?:26:

canım tabıı kı ayrıntılıda hepsi gozukuyo kafana takılan herseyı not et gıdınce sorarsın hıcbısorun cıkmıcak ıns....

Hamişşş hatunlarrr tugbaemrah ve ay_sheee nabıyosunuzz bakalımmm.
Bıdıklar iyi mii?
Sizi merak ettim daldım kk ya

canım ıyıyızz hamdolsun sen nasılsın ? :)

Son düzenleme:

canım benım her şeyde bı hayır vardır lütfen kendını koyverme çok üzüldüm cidden meme kanseri çıkmasına ama daha gencsın

ve belkı de erken teshıs edıldı yanı senın bunu yenecegıne emınım hem de adım gibi lütfen burdan gitme belkı sana faydamız olucak

belkı bızımle paylasıp rahatlıycaksın ve lütfen canını sıkma ınan kı bunu da atlatıcaksın...gecıcek ne tür kanserler atlatılıyor

inş. çok yayılmamıstır ve kısa sürede bıtıcek canım bu da Allah a emanet ol ve lütfen kötü haber verıyorsun dıe kendını suclama

hepimiz aynı şeylerle ımtıhan edılmıyoruz dualrımızdasın kendıen çok iyi bak ve pozitif olmaya çalış....

kendın söyluyorsun bak basıan neler geldı sen koskoca ınsan dayanmaya calsııyorsun karnındakı yavrunun ne kadar dayanıklı

oldugunu goruyormusun maşallah herseye ragmen guclu ve hayatta ondan ilham al onun ıcın yap bunu....

seni güzel günler bekliyor en kısa zamanda tedavine başlayıp iyileşeceksin bu hastalık artık grip gibi birşey özellikle kitle memedeyse en çabuk iyileşen türü....bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum inan buna...seni üzmek istemiyorum ama bişey merak ediyorum tedaviye bebeğin doğunca mı baslayacaksın yoksa gebelik sonlandırılacak mı canım

canım çok geçmiş olsun ben inanıyorumki bebişinle sağlıklı günler sizi bekliyor inşallah. meme kanseri çok yaygın artık ve tedavisi çoğunlukla çok olumlu sonuçlar veriyor biliyorsun,sakın moralini bozma yüksek olmalı moralin, dualarımız seninle..

ya akşam akşam hiç halim yoktu ama güldüm valla hastabakıcıya bak sen yaaa

cnm ne denirki böyle bi durumda.ama üzülme geçen bi magazin programında sanatçı suavi'nin eşide göğüs kanseriymiş bebekleri olmuş o göğsüyle emziriyomuş düzelmiş sanırım.hayatta herşey insanalr için ve herşey Allahtan.Allah sevdiği kulu sınarmış cnm.neolur üzülme arkadasım..herşey düzelir inşallah tıp artık çok ilerledi korkma ne olur

Gecmis olsun Canim, suan olayin tazeliginden dolayi emin söylediklerimiz pek verimli olmuyor. Ama bir iki gun icinde ins toparlanirsin. Meme kanseri cevremde cok yaygin akrabalarda fln ama hamdolsun ki tanidiklarimin hepsi de tedavilerle atlatti. Önemli olan erken teshis ve motivasyon. Kitleyi alir almaz rahatlarsin ins. Sen icini ferah tut Rabbime yönel derdini veren sifasini da verir ins. Dualarim seninle

bu topiğe girdiğime bazen çok seviniyorum bazende çok üzülüyorum.burda bebeklerle alakalı annelerle alakalı iyi şeyler duyduğumda çok mutlu oluyorum yeri geliyo komik yazılara kendi kendime kahkahalarla gülüyorum deşarz oluyorum.ama kötü haberler alınca okadar çok etkileniyorum ki anlatamam,en yakınımmış gibi üzülüyorum resmen:105: güzel rabbim derdiyle beraber dermanınıda versin sorunları hastalıkalrı olan herkese inş bebişlerimiz sağ salim evlerimize güneş gibi doğsunlar.

Son düzenleme:
zeynepcim bende senden haber bakmıştım midem bulandı ağrılar girdi canım ben 2hafta patolojı sonucu beklerken yaşadıklarımı biliyorum azçok seni düşünüyorum konduramadım canım biraz ağla açıl neler yaşıyoruz evet senin şuara üst üste geldi ama dermansız dert değil bu başta inşallah sadece memededir eğer kola ve diğer organlara sıçramamışsa tedavin dahada kolay olur sakın meme kaybı küçülmesi bunları düşünme çogu kadında bunlar oluyor vilmanın dediği gibi hemen bi araştırma hastanesi yada maddi durmun iyiyse özelde bi yerlerede gözük inşallah ilerleme yavaştır ve bebişi sonlandıralım demezler bu kötü günlerinde o sana destek olur anne sütünüde sorun etme çoğu anne 3ay bile emziremiyor annende bakımınıza yardımcı olursa inşallah meleğin kucağına gelir hiç bişeye eşine bile üzülme stres butip şeyleri büyütür sen önemlisin artık inşallah sade memede kitledir ve temizlenip ilaç ve tedaviler uygulanıyor düzelir canım çok geçmiş olsun

fıstıklar sizde kontrol edin tanıdıklarınızıda uyarın benim gögüsler büyüktü ve tam ortadaydı sıvı kütleydi doktor hemen ultrasona yolladı ordaki radyoloğmu neydi hatırlamıyorum başta dalga geçmişti nasıl anladın nerde diye sonra bakınca mandalin kadar ve ortada nasıl anladın normalde acı verir ama senin tam ortada ve ben sırt üstü yatarım yan yatınca agrı yapardı diyor ama Allaha şükür benim sıvıydı ve yanındaki dokulara zarar vermemişti ama bende ihmal ettim tekrar büyüyor gibi zeynep yazınca ogünleri hatırladım rabbim başta onu ve bebişini sonra hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…