2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aslıcım katılıyorum sana bende bebişi görüp iyi gelenlere seviniyorum ama kötü bişey duyunca yada tartışma olunca midem hemen tutuyo eşimde aslında istemiyor takık olduğum için

ama şuda var hamilelilerin duası kabul olur derler bukadar hamişi bi arada nasıl bulurduk baştan beri bende dahil kimlere üzüldük dualar ettik ve düzeldi rabbim yanına aldıklarını cennetine kabul etsin kalan üzüntülü olanların üzüntülerine derman versin bizlerede sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin amin

Son düzenleme:
ah benim annecim tek memesiyle hem abimi hem beni büyütmüş,hem sütüde nekadar çokmuş.öncelikle zeynep önemli burda tabiki.ama artık tıp çok ilerledi,ameliyat şansı varsa eğer meme ve meme ucu olduğu gibi kalıyor sadece kitleyi alıyorlar ama annemin zamanında bundan 30 yıl önce böyle bişey yokmuş anacığımın tek memesini almışlar,ve tek memeyle bizi büyütmüş..zeynepcim sana sesleniyorum sakın üzülme geçicek arkadasım,bizler dua edicez sana,bi arkadas gebeliğe son verirlermi falan yazmış hiç gerek yok ,gebeliktede tedaviye başlayabilir isterse,gebeliğinde tedavi görenlerş biliyorum çünkü..3 ay kaldı doğumlarımıza zaten isterse 3 ay sonra başlar..onu doktorları karar vericek artık,ama moral çok önemli zeynepcim eşin ve bebişin için moralini yüksek tut cnm...

Son düzenleme:

inanki cok uzuldum. Ins bir an once sagligina kavusur ve bebegini saglikla kucagina alirsin.
ayriliyorum ne demek burda hem guzel seyleri hemde guzel olmayanlari paylasacagiz.
hersey insanlar icin canim yarin bizlerin ne olacagi belli degil birbirimize destek olmaliyiz.
baska yerlerde git bir gorun fikir al. unlu bir kadin vardi denizdi galiba adi oda meme kanseriymis ve atlatmis
lutfen guclu ol. biliyorum ustuste geldi gibi oldu senin icin biraz. Ama maalesef basa gelen cekilir.
2011 de 6 ay arayla 2 bebek kaybettim 2 kere kurtaj oldum. resmen hayata kustum ama kizim icin guclu olmak zorundaydim
belki o olmasa bu kadar kolay cikamazdim depresyondan. sende bebgin icin guclu olmak zorundasin.
Annesin cunku dagilamazsin. Alla sifa versin tez zamanda canim.

Gunaydin hanimlar
guzel haberle baslamadik gune maalesef ins bundan sonra hep iyi haberler duyariz

bugun 2 haneli sayilara gectim. Cumlesiyle tek hanelilerede gecmeyi nasip etsin Allahim saglikla , huzurla insallah .

zeynepcim inan cok uzuldum. dualarim seninle..burada ayrilmayi da dusunme. yasin cok genc, bu senin icin cok buyuk bir arti. ailesinde kanser oykusu cok fazla biri olarak soyluyorum ki cok az zararla atlatacagini dusunuyorum..en azindan erken evredesindir. Allah yardimcin olsun, moral cok onemli. moralini iyi tut

Hayirli sabahlar arkadaslar. Bu mübarek cuma günü cümlemiZe hayir getirsin ins. Zeynepcigim Rabbim senin de icini ferahlatsin...
Yesimcigim hayirli olsun bak nadil da geciyor zaman degil mi. İns tek rakamli sayilari da görecegiz hepimiz de

zeynepcimm nedemek kötü haber biz burda hem güzel mutlu haberleri hemde acılamızı paylaşmıyomuyuz ha sen ha biz inan farketmiyo... ayrıce lütfen kendine talihsiz deme bu hastalık hepimizn başına gelebilir son dönemde okadar çok kişi bu hastalığı yaşıyo ve yeniyoki sende onlardan biri olucaksın önce bebeğini doğuracak sonra da tedavini olup atlatıcaksın bu hastalıgı kendine inan... ayrıca gitmekde ne demek burda ol lütfen konuşalım dertleşelim yanında olalım Allahım sana şifa versin bitanemmm

Hamişşş hatunlarrr tugbaemrah ve ay_sheee nabıyosunuzz bakalımmm.
Bıdıklar iyi mii?
Sizi merak ettim daldım kk ya
cnmmm hoşgeldinnnnn çok iyiyiz Allaha şükürr sen nasılsınnnn ???

anammmm ayşeee kız o hastabakıcıyı varya alsam elime evire çevire döverim hee... kuzum yaaa olan sana olmuş neyseki herşey yolunda sen annenin tatlı kızısın :))

ne vedası neden zeynep dediğin hastalık tedavisi olmayan dünyanın sonunu getiren bir hastalık değilki tadeavini olursun olurken de en büyük desteğin umudun bebişin olur en çok senin paylaşımda bulunman gerek en çok SENİ MUTLU OLMAN GEREK ÇÜNKÜ SENİN bebişin senin hastalığını atlatmanda mucizen olacak belki zor süreç ama sonu güzel karartma kendini Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavursun inşalalh

ayse doğar doğmaz neler gelmiş başına ama bak ispatını yapılmış karışma olasılığına karşı bizde hala olasılığı var belkide annemin çocuğu ben değilim ihtimali var yani :)

Zeynepçim çok geçmiş olsun.İnanıyorum ki bunun üstesinden geleceksin.Bebeğin sana güç versin canım.
Kendini bırakma sakın.Artık tıp ilerledi ne durumda olan insanlar atlatıyorlar bu hastalığı.Buradan da ayrılmayı düşünme canım, biz burada senin güzel haberlerini de duyacağız inşallah. Dualarımız seninle

ayse doğar doğmaz neler gelmiş başına ama bak ispatını yapılmış karışma olasılığına karşı bizde hala olasılığı var belkide annemin çocuğu ben değilim ihtimali var yani :)

heheh bu konuda en sanşlı bebeklerden biri benim galiba ben doğdugumda hastanede başka bebek yokmuş tektim yanee :))

Öyle tabii ama küçükken aklıma gelirdi bazen dna ne bılmıyorum ya....ya sımdı farkederlerse ya benı

isteemzlerse bırakırlarsa die gelıodu aklıma :) Sizde de mi öle bi durum var canım ?

evet canım cok sukur zaten büyüdükçe tescillenmiş babama çok benzıorm :) vücudumuzdakı benler bile

aynı yerlerde yani :) ama büyük travma yaa Allah korusun

ya akşam akşam hiç halim yoktu ama güldüm valla hastabakıcıya bak sen yaaa

erkek çocuk makbul ya hasbam bi iş çevireyım demiş :) ya hiç emın olamayıp bıraksalardı benı orda

annem sinirlenmiş demıs ıstemıyorum bunu da ıstemıyorum alın fln die ayy yuvalarda büyürdüm Allah korumuş :S :S :S

heheh bu konuda en sanşlı bebeklerden biri benim galiba ben doğdugumda hastanede başka bebek yokmuş tektim yanee :))

dur seni az korkutayım ya hemşirelerden biri yakının bebeğiyle seni değiştiyse erkek istiyorsa ama kızı olduğunu öğrenince anne sandığın hanımın bebeğiyle değiştiyse :))

olmazmı bir dönem evlatlık olduğumu çok düşündüm ilkokul çağlarımdı sanırım onuda hatırlamıyorum ama gizlice fotoğraflara bakardım annemin hastane fotolarına ben yanındamıyım ben o bebekmiyim başkasımıyım :))

ne zor dimi ya çocuk için de çok zor Allah korusun ama o dönemlerde yanı ben 87 doğumluyum o zamanlar

bu hastaneden bebek kaçırma anneye öldü deyip bebegını baskasına satma gibi şeyler çok oluyomuş ya

şimdi herşey sistemli ve öyle bi şey yok sanıyorum yani inş. yoktur :)

Canım, öncelikle çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun, bizim dualarımız seninle ve bebeğinle. Unutma bu hastalıkta en önemli şey moral, moralini yüksek tutmaya çalış ve bebeğinle geçireceğin güzel bir ömür olduğunu düşünerek motive olmaya çalış. Elbette bizim burdan sana yazdığımız tavsiyeler uzaktan konuşmalar çok kolay gibi gelebilir sana ama unutma, meme kanseri tedavisinde çok yol alınmış bir hastalık. Emin ol çok çabuk defolup gidecek bu illet hayatınızdan..beraberinde biriken tüm hüzünleri ve üzüntüleri de götürecek, tazelenecek yaşamın ve anlamı değişecek bebeğinle birlikte...

o zamanlar zormuş bir çok şey ayşe bu kadar tedavi yöntemi yok bebeği olamayan hemen toplumdan damga yermiş filan şartlar zormuş hileye hurdaya başvurmak daha çokmuş şimdi sanmıyorum baksana bir çok tedavi yöntemi var tedavi olmadığında evlatlık edinmek kolay çevrede istenmeyen kürtaj olunun bir çok bebek var artık sistemler gelişti bir çok unsur ne bileyim artık yok öyle bakışlar o kafalar diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun arkadaşım annelik bir çok hormonu yeniliyor.emin ol atlatıcaksın.oğluşun da sana güç katıcak canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…