ah benim annecim tek memesiyle hem abimi hem beni büyütmüş,hem sütüde nekadar çokmuş.öncelikle zeynep önemli burda tabiki.ama artık tıp çok ilerledi,ameliyat şansı varsa eğer meme ve meme ucu olduğu gibi kalıyor sadece kitleyi alıyorlar ama annemin zamanında bundan 30 yıl önce böyle bişey yokmuş anacığımın tek memesini almışlar,ve tek memeyle bizi büyütmüş..zeynepcim sana sesleniyorum sakın üzülme geçicek arkadasım,bizler dua edicez sana,bi arkadas gebeliğe son verirlermi falan yazmış hiç gerek yok ,gebeliktede tedaviye başlayabilir isterse,gebeliğinde tedavi görenlerş biliyorum çünkü..3 ay kaldı doğumlarımıza zaten isterse 3 ay sonra başlar..onu doktorları karar vericek artık,ama moral çok önemli zeynepcim eşin ve bebişin için moralini yüksek tut cnm...zeynepcim bende senden haber bakmıştım midem bulandı ağrılar girdi canım ben 2hafta patolojı sonucu beklerken yaşadıklarımı biliyorum azçok seni düşünüyorum konduramadım canım biraz ağla açıl neler yaşıyoruz evet senin şuara üst üste geldi ama dermansız dert değil bu başta inşallah sadece memededir eğer kola ve diğer organlara sıçramamışsa tedavin dahada kolay olur sakın meme kaybı küçülmesi bunları düşünme çogu kadında bunlar oluyor vilmanın dediği gibi hemen bi araştırma hastanesi yada maddi durmun iyiyse özelde bi yerlerede gözük inşallah ilerleme yavaştır ve bebişi sonlandıralım demezler bu kötü günlerinde o sana destek olur anne sütünüde sorun etme çoğu anne 3ay bile emziremiyor annende bakımınıza yardımcı olursa inşallah meleğin kucağına gelir hiç bişeye eşine bile üzülme stres butip şeyleri büyütür sen önemlisin artık inşallah sade memede kitledir ve temizlenip ilaç ve tedaviler uygulanıyor düzelir canım çok geçmiş olsun
fıstıklar sizde kontrol edin tanıdıklarınızıda uyarın benim gögüsler büyüktü ve tam ortadaydı sıvı kütleydi doktor hemen ultrasona yolladı ordaki radyoloğmu neydi hatırlamıyorum başta dalga geçmişti nasıl anladın nerde diye sonra bakınca mandalin kadar ve ortada nasıl anladın normalde acı verir ama senin tam ortada ve ben sırt üstü yatarım yan yatınca agrı yapardı diyor ama Allaha şükür benim sıvıydı ve yanındaki dokulara zarar vermemişti ama bende ihmal ettim tekrar büyüyor gibi zeynep yazınca ogünleri hatırladım rabbim başta onu ve bebişini sonra hepimizi korusun
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...
söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
cnmmm hoşgeldinnnnn çok iyiyiz Allaha şükürr sen nasılsınnnn ???Hamişşş hatunlarrr tugbaemrah ve ay_sheee nabıyosunuzz bakalımmm.
Bıdıklar iyi mii?
Sizi merak ettim daldım kk ya
canım öyleymıs valla sezeryan daha da zordur off kalkamazsın edemezsınn şimdi eskıye nazaran sskler muhtesemm
gayet rahatt hemsirelerde doktorlarda cok ıyı
annem benı doğurdugunda normal doğurmus doğumhane ıste oğlun oldu demısler usg gırmedıgı ıcın cınsıetı bılmıomus
tamam demıs annem benı vermısler emzırmıs ama hıc bakamadım sancıdan kurtulunca bı agırlık çöktü dio annem neyse
odaya gecıo benı bı getırıolar ben kız :) annem dıo bu benım değil benım oğlum oldu oğlumu getırın yok diolar
hanımefendı kızınız oldu hayır oğlun oldu dedıler emzırdım dıo annem fln oluolar mı hastaneyle papaz
annem o hallerde bashekıem cıkıo kavga cıkartıo dna tetsı fln yapılıyo annem ınnamıo baska bı hastanede de tekrarlatıo testi
kı ben onalrın cocukalrıyım yanı :)
orda hemsırmeı hastabakıcımı neyse bahşiş alabılmek için oğlun oldu demıs yaa ne olayalr ne olaylar
canım tabıı kı ayrıntılıda hepsi gozukuyo kafana takılan herseyı not et gıdınce sorarsın hıcbısorun cıkmıcak ıns....
canım ıyıyızz hamdolsun sen nasılsın ? :)
ayse doğar doğmaz neler gelmiş başına ama bak ispatını yapılmış karışma olasılığına karşı bizde hala olasılığı var belkide annemin çocuğu ben değilim ihtimali var yani :)
ayse doğar doğmaz neler gelmiş başına ama bak ispatını yapılmış karışma olasılığına karşı bizde hala olasılığı var belkide annemin çocuğu ben değilim ihtimali var yani :)
cnmmm hoşgeldinnnnn çok iyiyiz Allaha şükürr sen nasılsınnnn ???
anammmm ayşeee kız o hastabakıcıyı varya alsam elime evire çevire döverim hee... kuzum yaaa olan sana olmuş neyseki herşey yolunda sen annenin tatlı kızısın :))
ya akşam akşam hiç halim yoktu ama güldüm vallahastabakıcıya bak sen yaaa
heheh bu konuda en sanşlı bebeklerden biri benim galiba ben doğdugumda hastanede başka bebek yokmuş tektim yanee :))
heheh bu konuda en sanşlı bebeklerden biri benim galiba ben doğdugumda hastanede başka bebek yokmuş tektim yanee :))
Öyle tabii ama küçükken aklıma gelirdi bazen dna ne bılmıyorum ya....ya sımdı farkederlerse ya benı
isteemzlerse bırakırlarsa die gelıodu aklıma :) Sizde de mi öle bi durum var canım ?
evet canım cok sukur zaten büyüdükçe tescillenmiş babama çok benzıorm :) vücudumuzdakı benler bile
aynı yerlerde yani :) ama büyük travma yaa Allah korusun
erkek çocuk makbul ya hasbam bi iş çevireyım demiş :) ya hiç emın olamayıp bıraksalardı benı orda
annem sinirlenmiş demıs ıstemıyorum bunu da ıstemıyorum alın fln die ayy yuvalarda büyürdüm Allah korumuş :S :S :S
dur seni az korkutayım ya hemşirelerden biri yakının bebeğiyle seni değiştiyse erkek istiyorsa ama kızı olduğunu öğrenince anne sandığın hanımın bebeğiyle değiştiyse :))
olmazmı bir dönem evlatlık olduğumu çok düşündüm ilkokul çağlarımdı sanırım onuda hatırlamıyorum ama gizlice fotoğraflara bakardım annemin hastane fotolarına ben yanındamıyım ben o bebekmiyim başkasımıyım :))
ne zor dimi ya çocuk için de çok zor Allah korusun ama o dönemlerde yanı ben 87 doğumluyum o zamanlar
bu hastaneden bebek kaçırma anneye öldü deyip bebegını baskasına satma gibi şeyler çok oluyomuş ya
şimdi herşey sistemli ve öyle bi şey yok sanıyorum yani inş. yoktur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?