2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayşeciğim kızımın adını ekleyebilirsin kızımın adı YAĞMUR olucak.öyle karar verdik.tabi doğuma kadar deşimezse.şimdilik böyle yazarmısın canım

Canım benim,ne denirki inan bilemedim ama çok geçmiş olsun öncelikle.Allah ım acil şifalar versin.Bebeğin sana umud olsun,yaşama sevinci olsun inşallah.Onun için kendin için mücadele etmelisin.Karamsarlığa kapılma sakın.Henüz en başındasın bu hastalığın ve tedavi için doğum yapar yapmaz gidersin dr una.İnşallah Allah ın izniyle atlatacaksın bu hastalığı.Kendi kendine yeneceksin.Yeter ki yaşama sıkı sıkı tutun ve bebeğini düşün.Üzülme sakın,bak bebişin seni bu gününde yalnız bırakmıyor sana geliyor annesi...

Kızlar ya sabah kalktığımda sol göğsümün o kararan kısmının alta doğru olan tarafında şişlik vardı.
Hani bizim memişler karardı ya, o aerola denen kısımda. Alt tarafı üste göre şiş. Sanki orda bişey toplanmış gibi.
Çok tırstım sabah. Daha önce de bi kere olmuştu, hamilelikte olur böyle şeyler deyip geçiştirmiştim.
ama bugün de görünce tekrar şiştiğini bi huzursuz oldum.
Ne dersiniz? Fikri olan varsa acil yazsın ya. Doktora gitmemize 5 gün var daha

Zeynepfaz! burada her türlü haberi paylaşmak için varız zaten. İyiler bizim, kötüleri istemeyiz gibi bi durum yok. Şimdiye kadar da bence forumun en güzel yanı bu oldu. zorlukları birlikte yaşadık, destek olduk, her ne kadar birbirimizi tanımasak da.
Ama artık baya bi tanışıyoruz bence.
Arkadaşların dediği gibi bu hastalık artık eskisi gibi değil. Hele ki memede olan.
O yüzden tedavini olduğunda bence herşey iyi olacaktır canım. İçini ferah tut. Dualarımız seninle.

Yesim83, ne güzel canım. Amin inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız sağ salim. Zaman çalışınca falan hızla akıp geçiyor.
6 aylık olmuşuz valla. Bundan sonrası da su gibi akar gider inşallah sağlıkla, ferahla!

evet katılıyorum artık herşey daha şeffaf :)

ayşeciğim kızımın adını ekleyebilirsin kızımın adı YAĞMUR olucak.öyle karar verdik.tabi doğuma kadar deşimezse.şimdilik böyle yazarmısın canım

yazıyorum canım :)

kızlar eylül ayını da -nerdeyse- bitirdik çok şükür

ekime geldik pek çoğumuz kasım ayında doğum iznine çıkıcak aralığın nası gectiğini bile hıssetmıycez

ınsallah koşturmacadan o var mı bu tamam mı diye :)

veya en gecmeyen ay aralık olucak heyecanlı olucaz çünkü

şu anda çarpıntım var cunku bayaa heyecanlandım

inşallah böyle yazdığımız gibi kolayca gecer aylar ve sağlıkla gelir bebişlerimiz son düzlüğe

çok yaklaştık Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin sağlıkla kavuştursun ınsallah :)

bundan önce kasım annelerındeydım onlarla beraber basladıgımızda da sankı

sonu gelmıycek gibi gelıyodu bana da ama onlar sona geldi bile :)

sadece bir ayları kaldı darısı basımıza ınsallahh :)

canım ağrı sızı var mı ? eger bı rahatsızlık vermıyosa 5 guncuk bekle bakalım doktoruna gıdınce sorarsın :26:

Son düzenleme:

ayşe mesajını okuyunca içim sevinçle doldu evet çoğumuz kasımda izinlere çıkıcak ay o günler bir gelse.kasım aralık çabuk geçer zaten inşallah.bebişleri kucağımıza bi alsak bana bu ay yavaş geçiyor çünkü çalışıyorum.ama dediklerin sabah sabah yüzümü gülümsetti :)

canım ıyıyızz hamdolsun sen nasılsın ? :)

İyidir canım bi bakim hamişler ne alemde dedim.

İyiyim kuzum grip dışındaaa seni merak ettim bir bakimm bizim yeğen ne alemde dedim.

takvimimi düzenlerken farkettim baktım diğer sütuna geçmişim randevuları yazarken

öyle bi heyecan bastı benı :) ekimide geçirdik mi kasımda ha ızne cıktım ha cıkıcam derken bıter ıns sonrada

bi aralık kalıyo onda da zaten agır olucaz ufak ufak kasılmalar başlıycak bebek şekerlerımızı hazırlıycaz

sıcacık evımızde ohh ocak gelıncede kaç aylık diye sorcakalr bugun yarın beklıyoruz diicez çok duygulandım

Canım aynı şey 3 gün önce bana da oldu, kahverengi kısmın bir tarafı şişti acayip,sonra biraz indi.
bugün baktım yine şiş ve tuhaf.

bugün doktor randevum var,sorucam cnm, bilgi veririm sana da.

İyidir canım bi bakim hamişler ne alemde dedim.

İyiyim kuzum grip dışındaaa seni merak ettim bir bakimm bizim yeğen ne alemde dedim.

iyi demişsin canım sen neler yapiyosun gripmisin gecmıs olsun canım...

ah ah bebiş doğsun diyet topiklerine geri döncem zatii

ama bak 6 aylık oldum ama daha 3-4 kg aldım öhö öhö

şeytan kulağına kurşun ödem de yapmadım süper dikkat edıyorum

çok yer işgal etmıyım kilo topiklerinde die eheue

o günleri görebilecek miyiz sağlıkla ? Benim içimde büyük korkular var son 2 gündür,aşamıyorum... :2:

o günleri görebilecek miyiz sağlıkla ? Benim içimde büyük korkular var son 2 gündür,aşamıyorum... :2:

canım benim inan bana benımde çok falza tereddütüm kaygım acı tecrübem var ama sakin olmaya

çalışıyorum sen de sakinleşmeye çalış...inşirah ve duha surelerini oku bak nasıl rahatlıycaksın

inşallah ayrıntılında tertemiz çıkıcak....

Son düzenleme:
randevunu erkene alamaz misin? gerci hsonuda geliyor.
ptesiye kalir herhalde en erken. ins basit birseydir canim

kizlar su yeme icme konusunda hic buyuk konusmamak lazim :)
bunlarin yoresel bir tatlilari var adi dog ben ondan hic hazetmiyordum simdi gozlerim marketlerde onu ariyor:))
kendime sasiriyorim dun alip yedim bugunde defnenin hocasi yollamis 2 tanede bugun yedim kendime sasiyorum:)
tatli pirincunuyla yapiliyor suyla yogurulup icine kestane yada baska ic malzemesi konup yuvarlak yapiliyor ve buharda pisiriliyor
birde yosun corbalari var ilk gordum ay aman dedim nasil yiyorlar simdi bende yiyorum ya.
burda bir inanisa gore dogumdan sonra hergun yemeliymissin sut yapiyrmus .

bugun turk arkadaslarla gorustuk gitmeden once evi temizlemistim oh temiz eve geldim bulmus gibi olduum :)
simdi dinleneyim yemek yapacagim hic sevmiyorum ya yemek olayini

Canım aynı şey 3 gün önce bana da oldu, kahverengi kısmın bir tarafı şişti acayip,sonra biraz indi.
bugün baktım yine şiş ve tuhaf.

bugün doktor randevum var,sorucam cnm, bilgi veririm sana da.

Ver valla chekirdekk! İkinci kez olunca bi huylandım ya.
İnşallah kötü bişey değildir. Böyle şişmiş zaten pıtırcıklı gibi ya o kısım hakkaten tuhaf gözüküyodu.

Ayşecim, ağrı sızı yok. Ama dediğim gibi iki göğsün ucu aynı değil. Birisinin alt tarafı şiş hafiften. Umarım normal bişiydir.
İnternette araştırmak çok istemiyorum çünkü malum, felaket tellalı gibi. Ölebilirsiniz bile der eminim.
Neyse doktorum vercek yine en iyi bilgiyi.

Bu arada Heyecan artıyor di mi sonlara yaklaştıkça. Ekim-kasım-aralık diye sayıyorum hep ben nedense.
Ocak 17 halbuki bweklenen doğum tarihim ama sanki o 3 ay geçerse, gerisi de rahat geçermiş gibi mi geliyo ne bilim. ama son günler kendimi düşünemiyorum. Valla benim bu sürecim hızlı geçcek gibi gözüküyo. İş var, haftanın 3 yarım günü okulum var, ödevler&sınavlar var yani dolayısıyla. e bu iki ay içerisinde 4 kez yatılı misafirim olcak. Aralıkta biraz ferahlıcam gibi. O da bebek heyecanıyla ferahlamak mümkün gözükmüyor. Neyse sağ salim alalım da bebeklerimizi kucağımıza. Valla şu aralar tek düşüncem o.
Chekirdekk içini ferah tutmaya çalış canım. Benim de 2 saat tekme gelmese içim fenalaşıyo. FFazlaca duygusallaştık mı nedir?!

ayyyy evet bir ayımız kaldı tam olarak işe gidip geleceğimiz.çogumuz kasım ortasında ayrılıcak izne.sıcacık evimizde tv karşısında uzun uzun kahvaltılar edicez.camdan karı seytedeceğiz.kar yağacak biz çaylarımızı yudumlayacağız.bebişimizin babasını işe gönderip kendimiz uzun uzun dinlenicek birbirimizle dertleşeceğiz.hazırlıklar yapacağız.akşama ne yapsak uzun uzun düşünme ve ağır ağır yapma vaktimiz olucak soğuk havalarda giyinip kuşanıp yürüyüşlere çıkacak hali bulacağız kendimizde.aralık hatta kasım gibi malesef erken doğum yapan ama bebeğini sağlıkla kucağına alacak arkadaşlarımız olacak.son ay çok ağarlaşıp bir an önce doğursak diye bakacağız belkide.oturup kolay doğum için evimizde dualar okuyabileceğiz.ayyyyy hayali bile bi harika.......

canim guzel dusun guzel olsun yasam sinirini gecicez artik yavas yavas ondan sonra rahat nefes alicaz insallah
1 ayimiz kaldi kasim i gordukmu daha tamam rahat rahat bekleyebiliriz.
dogumunu dusun bebisini moral olsun.
bende cici bakicam bu ay oglusuma. cok guzel mavis takim gordum disarda girmey icin nisan mayista giydiririm artik alicam ondan:)
ben kizima hamileyken ay diyordum zaman geicekte dogurucam ooohooo bu zaman gecmez
ocak olmaz hep hamile kalicakmisim gibi geliyordu
ama simdi kizim 3,5 yasini gecti kardesini bekliyorum oda masallah icerde kazi calismasi yapiyor bitiremedi 2 aydir. :)

once kim dogum yapicak ben cok merak ediyrum. ayin ilk gunlerindekilerden supheliyim kendimde dahil:)
Aysecim insallah 2 ay sonra dogum listeside yaparsin :)))

analdım canım bence bekel doktoruan sor 5 gunden bısı olmaz...nette arastırmamak ıyı

ben bı bakındım ne var ne yazmıslar die genelde süt bezlerıyle alakalı oldugu yazıo ama dediğin gibi

çok fazla yazılmış şey var boşver sen doktoruna sor en ıyısı :)

ayy cidden de bu aylar en çok sana çabuk gecer ne güzel bisürü koşturmacan var :)

ya benımde 18 ocak ama ben de saymıyorum hem kzıalr erken gelır derler hem de son 15 gun yanı

ha geldı ha gelıo dıe bekelncek :)

günaydın annişler ve tepikleyen kuzular bitanede günaydın tembel kuzumuza anasına takma üzme kuzuyu diyoz ama yok çabuk git doktora gör şu kuzuyu

başta zeynepcim bırakamazsın bizi daha rabbim nasip ederse miniklerimizi de koycaz buralara dünür olcaz belki bazımız nasip olursa ne güzel günler ne sorunlar paylaşcaz daha
canım ben daha önce eşimin orda 2hamiş daha var demiştim bide doğuran bi bayan benim sorunum olunca eşim gelmiş şükret neler yaşayan var demişti o bayan kan kanseriydi ve bebeği belli aralar sezaryanla çıkartılıp kanı değiştirilip yerine konuluyordu nasıl bi mucize düşünebiliyormusun şimdi oğlu yaşıyor kendi tedavideymiş yada atlatmış tam bilmiyorum senin oğlun sana umut ve güzel günlerin vaadi olarak gelişiyor gelsin kucağına onun içinde güçlü olup yeneceksin bu hastalığı çoğu kişide ne garip hastalıklar var ama bizi bırakma hayatada küsme daha kötü durumlar olabilirsi bu aşılacak bir durum

ayşecim ben evde doğduğum halde bi abi vardı bende seni çingenelerden aldık derdi ağlatırdı annem de büyükannene sor derdi sorardım çocuk aklımla amaaaaaa bende aynı şeyi kardeşime yaptım genetik miras :) oda sarışındı sarıya dönük saçlı küçükken hele hiç benzemez bize oda ağlar yavrum annemin saçları uzun benimde uzun derdi onları benzetebilmiş tek
ama senin ki gerçekten iki kuruşa yok olacakmışsın nerdeyse buarada hala oluyodur bi ara tvye çıkmıştı oğlan çocukları teki tr de teki irandamıydı ay nezordur okadar bak büyüt bi gün senin değil insan benzemesede benim diye sahiplenir ki herkezde anne babaya benzemiyor biz 3kardeş birbirimizede benzemeyiz tip olarak

kızlar uc gundur uzerımde kırıklık,bas agrısı,bogaz agrısı,burun akıntsıyla ugrasıyorum.ılac kullanamadgımız ıcın bol bol c vıtamını alıyorum ama yıne de gecmıo.doktorum onceden agrı kesıcı nıyetıne tylol tablet vermıstı.ıcıp ıcmemek arasında kararsızım.ıcsem bebegıme bısey olur dıe korkuom.ıcmesem daha da ılerleyecek.ayrıca calısıyorum ogretmenım.okula gtmedım bugun dınlenıyorum.pztsye gecmezse cocukların arasında daha da ılerler dıye korkuom.napsam ıcsem mı ılacı? grıp olup da ılac kullanan var mı ne kullandınz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…