kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...
söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
o zamanlar zormuş bir çok şey ayşe bu kadar tedavi yöntemi yok bebeği olamayan hemen toplumdan damga yermiş filan şartlar zormuş hileye hurdaya başvurmak daha çokmuş şimdi sanmıyorum baksana bir çok tedavi yöntemi var tedavi olmadığında evlatlık edinmek kolay çevrede istenmeyen kürtaj olunun bir çok bebek var artık sistemler gelişti bir çok unsur ne bileyim artık yok öyle bakışlar o kafalar diye düşünüyorum
ayşeciğim kızımın adını ekleyebilirsin kızımın adı YAĞMUR olucak.öyle karar verdik.tabi doğuma kadar deşimezse.şimdilik böyle yazarmısın canım
Kızlar ya sabah kalktığımda sol göğsümün o kararan kısmının alta doğru olan tarafında şişlik vardı.
Hani bizim memişler karardı ya, o aerola denen kısımda. Alt tarafı üste göre şiş. Sanki orda bişey toplanmış gibi.
Çok tırstım sabah. Daha önce de bi kere olmuştu, hamilelikte olur böyle şeyler deyip geçiştirmiştim.
ama bugün de görünce tekrar şiştiğini bi huzursuz oldum.
Ne dersiniz? Fikri olan varsa acil yazsın ya. Doktora gitmemize 5 gün var daha
Zeynepfaz! burada her türlü haberi paylaşmak için varız zaten. İyiler bizim, kötüleri istemeyiz gibi bi durum yok. Şimdiye kadar da bence forumun en güzel yanı bu oldu. zorlukları birlikte yaşadık, destek olduk, her ne kadar birbirimizi tanımasak da.
Ama artık baya bi tanışıyoruz bence.
Arkadaşların dediği gibi bu hastalık artık eskisi gibi değil. Hele ki memede olan.
O yüzden tedavini olduğunda bence herşey iyi olacaktır canım. İçini ferah tut. Dualarımız seninle.
Yesim83, ne güzel canım. Amin inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız sağ salim. Zaman çalışınca falan hızla akıp geçiyor.
6 aylık olmuşuz valla. Bundan sonrası da su gibi akar gider inşallah sağlıkla, ferahla!
kızlar eylül ayını da -nerdeyse- bitirdik çok şükür
ekime geldik pek çoğumuz kasım ayında doğum iznine çıkıcak aralığın nası gectiğini bile hıssetmıycez
ınsallah koşturmacadan o var mı bu tamam mı diye :)
veya en gecmeyen ay aralık olucak heyecanlı olucaz çünkü
şu anda çarpıntım var cunku bayaa heyecanlandım
inşallah böyle yazdığımız gibi kolayca gecer aylar ve sağlıkla gelir bebişlerimiz son düzlüğe
çok yaklaştık Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin sağlıkla kavuştursun ınsallah :)
bundan önce kasım annelerındeydım onlarla beraber basladıgımızda da sankı
sonu gelmıycek gibi gelıyodu bana da ama onlar sona geldi bile :)
sadece bir ayları kaldı darısı basımıza ınsallahh :)
canım ağrı sızı var mı ? eger bı rahatsızlık vermıyosa 5 guncuk bekle bakalım doktoruna gıdınce sorarsın :26:
canım ıyıyızz hamdolsun sen nasılsın ? :)
cnmmm hoşgeldinnnnn çok iyiyiz Allaha şükürr sen nasılsınnnn ???
anammmm ayşeee kız o hastabakıcıyı varya alsam elime evire çevire döverim hee... kuzum yaaa olan sana olmuş neyseki herşey yolunda sen annenin tatlı kızısın :))
ayşe mesajını okuyunca içim sevinçle doldu evet çoğumuz kasımda izinlere çıkıcak ay o günler bir gelse.kasım aralık çabuk geçer zaten inşallah.bebişleri kucağımıza bi alsak bana bu ay yavaş geçiyor çünkü çalışıyorum.ama dediklerin sabah sabah yüzümü gülümsetti :)
Kızlar ya sabah kalktığımda sol göğsümün o kararan kısmının alta doğru olan tarafında şişlik vardı.
Hani bizim memişler karardı ya, o aerola denen kısımda. Alt tarafı üste göre şiş. Sanki orda bişey toplanmış gibi.
Çok tırstım sabah. Daha önce de bi kere olmuştu, hamilelikte olur böyle şeyler deyip geçiştirmiştim.
Ne dersiniz? Fikri olan varsa acil yazsın ya. Doktora gitmemize 5 gün var daha!
İyidir canım bi bakim hamişler ne alemde dedim.
İyiyim kuzum grip dışındaaa seni merak ettim bir bakimm bizim yeğen ne alemde dedim.
takvimimi düzenlerken farkettim baktım diğer sütuna geçmişim randevuları yazarken
öyle bi heyecan bastı benı :) ekimide geçirdik mi kasımda ha ızne cıktım ha cıkıcam derken bıter ıns sonrada
bi aralık kalıyo onda da zaten agır olucaz ufak ufak kasılmalar başlıycak bebek şekerlerımızı hazırlıycaz
sıcacık evımızde ohh ocak gelıncede kaç aylık diye sorcakalr bugun yarın beklıyoruz diicez çok duygulandım
o günleri görebilecek miyiz sağlıkla ? Benim içimde büyük korkular var son 2 gündür,aşamıyorum... :2:
randevunu erkene alamaz misin? gerci hsonuda geliyor.Kızlar ya sabah kalktığımda sol göğsümün o kararan kısmının alta doğru olan tarafında şişlik vardı.
Ne dersiniz? Fikri olan varsa acil yazsın ya. Doktora gitmemize 5 gün var daha
Zeynepfaz! burada her türlü haberi paylaşmak için varız zaten. İyiler bizim, kötüleri istemeyiz gibi bi durum yok. Şimdiye kadar da bence forumun en güzel yanı bu oldu. zorlukları birlikte yaşadık, destek olduk, her ne kadar birbirimizi tanımasak da.
Ama artık baya bi tanışıyoruz bence.
Arkadaşların dediği gibi bu hastalık artık eskisi gibi değil. Hele ki memede olan.
O yüzden tedavini olduğunda bence herşey iyi olacaktır canım. İçini ferah tut. Dualarımız seninle.
Yesim83, ne güzel canım. Amin inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız sağ salim. Zaman çalışınca falan hızla akıp geçiyor.
6 aylık olmuşuz valla. Bundan sonrası da su gibi akar gider inşallah sağlıkla, ferahla!
Canım aynı şey 3 gün önce bana da oldu, kahverengi kısmın bir tarafı şişti acayip,sonra biraz indi.
bugün baktım yine şiş ve tuhaf.
bugün doktor randevum var,sorucam cnm, bilgi veririm sana da.
takvimimi düzenlerken farkettim baktım diğer sütuna geçmişim randevuları yazarken
öyle bi heyecan bastı benı :) ekimide geçirdik mi kasımda ha ızne cıktım ha cıkıcam derken bıter ıns sonrada
bi aralık kalıyo onda da zaten agır olucaz ufak ufak kasılmalar başlıycak bebek şekerlerımızı hazırlıycaz
sıcacık evımızde ohh ocak gelıncede kaç aylık diye sorcakalr bugun yarın beklıyoruz diicez çok duygulandım
canim guzel dusun guzel olsun yasam sinirini gecicez artik yavas yavas ondan sonra rahat nefes alicaz insallaho günleri görebilecek miyiz sağlıkla ? Benim içimde büyük korkular var son 2 gündür,aşamıyorum... :2:
ayyyy evet bir ayımız kaldı tam olarak işe gidip geleceğimiz.çogumuz kasım ortasında ayrılıcak izne.sıcacık evimizde tv karşısında uzun uzun kahvaltılar edicez.camdan karı seytedeceğiz.kar yağacak biz çaylarımızı yudumlayacağız.bebişimizin babasını işe gönderip kendimiz uzun uzun dinlenicek birbirimizle dertleşeceğiz.hazırlıklar yapacağız.akşama ne yapsak uzun uzun düşünme ve ağır ağır yapma vaktimiz olucak soğuk havalarda giyinip kuşanıp yürüyüşlere çıkacak hali bulacağız kendimizde.aralık hatta kasım gibi malesef erken doğum yapan ama bebeğini sağlıkla kucağına alacak arkadaşlarımız olacak.son ay çok ağarlaşıp bir an önce doğursak diye bakacağız belkide.oturup kolay doğum için evimizde dualar okuyabileceğiz.ayyyyy hayali bile bi harika.......
Ver valla chekirdekk! İkinci kez olunca bi huylandım ya.
İnşallah kötü bişey değildir. Böyle şişmiş zaten pıtırcıklı gibi ya o kısım hakkaten tuhaf gözüküyodu.
Ayşecim, ağrı sızı yok. Ama dediğim gibi iki göğsün ucu aynı değil. Birisinin alt tarafı şiş hafiften. Umarım normal bişiydir.
İnternette araştırmak çok istemiyorum çünkü malum, felaket tellalı gibi. Ölebilirsiniz bile der eminim.
Neyse doktorum vercek yine en iyi bilgiyi.
Bu arada Heyecan artıyor di mi sonlara yaklaştıkça. Ekim-kasım-aralık diye sayıyorum hep ben nedense.
Ocak 17 halbuki bweklenen doğum tarihim ama sanki o 3 ay geçerse, gerisi de rahat geçermiş gibi mi geliyo ne bilim. ama son günler kendimi düşünemiyorum. Valla benim bu sürecim hızlı geçcek gibi gözüküyo. İş var, haftanın 3 yarım günü okulum var, ödevler&sınavlar var yani dolayısıyla. e bu iki ay içerisinde 4 kez yatılı misafirim olcak. Aralıkta biraz ferahlıcam gibi. O da bebek heyecanıyla ferahlamak mümkün gözükmüyor. Neyse sağ salim alalım da bebeklerimizi kucağımıza. Valla şu aralar tek düşüncem o.
Chekirdekk içini ferah tutmaya çalış canım. Benim de 2 saat tekme gelmese içim fenalaşıyo. FFazlaca duygusallaştık mı nedir?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?