takvimimi düzenlerken farkettim baktım diğer sütuna geçmişim randevuları yazarken
öyle bi heyecan bastı benı :) ekimide geçirdik mi kasımda ha ızne cıktım ha cıkıcam derken bıter ıns sonrada
bi aralık kalıyo onda da zaten agır olucaz ufak ufak kasılmalar başlıycak bebek şekerlerımızı hazırlıycaz
sıcacık evımızde ohh ocak gelıncede kaç aylık diye sorcakalr bugun yarın beklıyoruz diicez çok duygulandım
once kim dogum yapicak ben cok merak ediyrum. ayin ilk gunlerindekilerden supheliyim kendimde dahil:)
Aysecim insallah 2 ay sonra dogum listeside yaparsin :)))
allah kavuştursun canım.benim eşimde çarşamba günü fransaya gidiyor.arkadaşlarıyla gezmeye 1 hafta.ordan geldiği günde seminere gidecek 3 gün.yani 10 gün yok.bizde özlicez..nabersiniz hanımlar
eşimin sürekli ertelenen antalya işi sonunda gerçekleşti ve bu sabah 5 te gitti biz kızımla kaldık yalnız o gidince korktuk biraz ışığı açıp yattık akşama teyzemiz gelcek bize eşlik edicek babamızıda özlicez malum 3 gün 4 te olabilir umarım olmaz
hayrlısıyla gidip gelsin de artık geç olsun napalım canım kocacım yaaabak özledim şimdiden
valla ben 2 ay öncesini alıcam.yani kurban bayramından sonra gitmiyorum.25 inde bayram.bayram dönüşü raporumu vercem okula.doğumdan sonrada 2 ay yasal iznim.sonrada 1 yıl ücretsiz izin alcam.bebek 14 aylık olur başladığımda.tabii şu 6 ay yasası çıkar inş.bu durmda 1 aydan az kaldı izne ayrılmama.yihhhuuu.Kızlar merhaba! Umarım keyifler yerindedir. Ne güzel kasımın ortasında ayrılacaklar var.
Ben mümkünse 5 haftamı aktarıp son 3 hafta kalana kadar gitmek istiyorum işe bi sıkıntı olmazsa.
Sonrasında gerçekten çok daha fazla ihtiyacım olacak çünkü. Yani ben anca aralık ortası falan gibi ayrılabilcem sanırım. Zaten yüksek lisans da devam ediyo. İş bitse de haftanın 3 günü ona gitmem lazım. Umarım bebişim bi süpriz yapmaz ya, şöyle 40. haftasını beklese ne güzel olur!Gerçi ocağın ilk iki haftasında da finaller var. Finalde doğurmasam iyi olur ama bakalım artık şans.
Derslere iki kişi katılıyoruz yani minnoşumla. Onun gelişimiyle ilgili bilgiler öğreniyorum, o da dinliyo içerden.
Gerçi bu izin aktarma konusunda tereddüt yaşamıyor değilim. Birkaç iş arkadaşım aktarmış, sonra da son zamanları işe gelip gidince erken doğum olmuş. Yani kendileri ona bağlıyolar erken doğumu, ne kadar doğru bilemem ama.
Kızlar sizlerin çalışma durumu nedir? Kaçıncı haftaya kadar çalışıp ne zaman ayrılmalı sizce.
Benim kocam dalga geçiyo da. Devlet sana 2 ay gelme, otur evinde diyo, sen yok ben illa derse gitcem diyon, çok ilginçsin diyo da
oğlumun adı ömer ve çooookkk tatlı,akıllı uslu bir oğlan.sizinkide öyle olur inş.biz başta eren düşünüyoduk alışmıştıkta sonra sorunlar yaşayınca ömer dedim tanıdık da yok hz ömer gibi adaletli güçlü olsun inşallah şimdi herkez iki isim deyince kocişte koymak istiyo bende düşün güzel se koyalım diyorum ama soyadı da maşallah sınavlarda sayaroğluşum bize
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...
söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
once kim dogum yapicak ben cok merak ediyrum. ayin ilk gunlerindekilerden supheliyim kendimde dahil:)
Aysecim insallah 2 ay sonra dogum listeside yaparsin :)))
ayyyy evet bir ayımız kaldı tam olarak işe gidip geleceğimiz.çogumuz kasım ortasında ayrılıcak izne.sıcacık evimizde tv karşısında uzun uzun kahvaltılar edicez.camdan karı seytedeceğiz.kar yağacak biz çaylarımızı yudumlayacağız.bebişimizin babasını işe gönderip kendimiz uzun uzun dinlenicek birbirimizle dertleşeceğiz.hazırlıklar yapacağız.akşama ne yapsak uzun uzun düşünme ve ağır ağır yapma vaktimiz olucak soğuk havalarda giyinip kuşanıp yürüyüşlere çıkacak hali bulacağız kendimizde.aralık hatta kasım gibi malesef erken doğum yapan ama bebeğini sağlıkla kucağına alacak arkadaşlarımız olacak.son ay çok ağarlaşıp bir an önce doğursak diye bakacağız belkide.oturup kolay doğum için evimizde dualar okuyabileceğiz.ayyyyy hayali bile bi harika.......
Ver valla chekirdekk! İkinci kez olunca bi huylandım ya.
İnşallah kötü bişey değildir. Böyle şişmiş zaten pıtırcıklı gibi ya o kısım hakkaten tuhaf gözüküyodu.
Chekirdekk içini ferah tutmaya çalış canım. Benim de 2 saat tekme gelmese içim fenalaşıyo. FFazlaca duygusallaştık mı nedir?!
canım benim inan bana benımde çok falza tereddütüm kaygım acı tecrübem var ama sakin olmaya
çalışıyorum sen de sakinleşmeye çalış...inşirah ve duha surelerini oku bak nasıl rahatlıycaksın
inşallah ayrıntılında tertemiz çıkıcak....
günaydın annişler ve tepikleyen kuzular bitanede günaydın tembel kuzumuza anasına takma üzme kuzuyu diyoz ama yok çabuk git doktora gör şu kuzuyu
başta zeynepcim bırakamazsın bizi daha rabbim nasip ederse miniklerimizi de koycaz buralara dünür olcaz belki bazımıznasip olursa ne güzel günler ne sorunlar paylaşcaz daha
canım ben daha önce eşimin orda 2hamiş daha var demiştim bide doğuran bi bayan benim sorunum olunca eşim gelmiş şükret neler yaşayan var demişti o bayan kan kanseriydi ve bebeği belli aralar sezaryanla çıkartılıp kanı değiştirilip yerine konuluyordu nasıl bi mucize düşünebiliyormusun şimdi oğlu yaşıyor kendi tedavideymiş yada atlatmış tam bilmiyorum senin oğlun sana umut ve güzel günlerin vaadi olarak gelişiyor gelsin kucağına onun içinde güçlü olup yeneceksin bu hastalığı çoğu kişide ne garip hastalıklar var ama bizi bırakma hayatada küsme daha kötü durumlar olabilirsi bu aşılacak bir durum
ayşecim ben evde doğduğum halde bi abi vardı bende seni çingenelerden aldık derdi ağlatırdı annem de büyükannene sor derdi sorardım çocuk aklımla amaaaaaa bende aynı şeyi kardeşime yaptım genetik miras :) oda sarışındı sarıya dönük saçlı küçükken hele hiç benzemez bize oda ağlar yavrum annemin saçları uzun benimde uzun derdi onları benzetebilmiş tek
ama senin ki gerçekten iki kuruşa yok olacakmışsın nerdeyse buarada hala oluyodur bi ara tvye çıkmıştı oğlan çocukları teki tr de teki irandamıydı ay nezordur okadar bak büyüt bi gün senin değil insan benzemesede benim diye sahiplenir ki herkezde anne babaya benzemiyor biz 3kardeş birbirimizede benzemeyiz tip olarak
Aysecim benim oglanin ismini yazmamissin
eklermisin canim Mete Kagan olucak insallah:)
selammm bn geldmmmm kızlar
Benimle birlikte hamile kalan bir arkadaşım bir kuzenim, ikisi de bebeğini kaybetti. birinin ikizleri erken doğum oldu öldü 19.haftada, diğeri down sendromlu çıktı gebeliği sonlandırıldı 20.haftada.ikisinin de o anlarda yanındaydım.
O kadar fazla korkuyorum ki ve endişeleniyorum ki, artık deliricem.
ikili testimde sorun vardı, üçlü normal geldi. ama yine de korkuyorum işte korkuyorum. korktukça da başıma gelir diye bi daha korkuyorum.
cumartesi ayrıntılı ultrason var, onu bekliyorum.
Meme ucu konusunda doktora bir sorayım cnm, ben de hamilelikte normaldir diyip geçmeye çalışıyorum ama olmuyor işte.
Hayatımda kendim için bile bu kadar endişelenmemiştim. Daha hareket bile hissetmediğim için, acaba bebek öldü mü karnımda bile diyip kendimi yiyorum ultrasona kadar.
Bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğim bir cihaz aldım , onunla da duyamıyorum, bulmak çok zor yerini.
h.b canımmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın canım
ayy kanser olan akdının çocugu naısl çıakrtılıp konuyomuş tüğlerim diken diken oldu neler var yarabbim
Allah yardımcısı olsun herkesın....
canım bende onu komşudan duydum komşunun cocugu olmsutu abısıne kömürlükten aldık bu bebegı bız demıslerdi :)
evlerın altıdna bodrum olurdu ya eksıden kömür odun koymak ıcın sıgınak gıbı he ıste orlarda bebek oluo alıros
dioalrdı hey yavrum o kadar kolaydı snakı ama yıyoduk ıste kucuktuk
valla canım ıkı kurusa gidiomusum nerdeyse Allah korumus gene benıdediğin gibi kımısı hıc benzemıo anaya babaya
zaten yenı doğmus bebıs o an bırısıne benzmıokı default fabrıka çıkısı hepsi orjinal portre
eklıyorum canım :)
hoşgeldın canım :)
anlıyorum canım kesınlıkle haklısın ama dedim ya sakin ol ki yabrunda sakin ve mutlu olsun
Allah yardımcıalrı olsun tekrar sağlıklı bebekler nasıb etsın ıns kuzenlerıne...
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
ne zor dimi ya çocuk için de çok zor Allah korusun ama o dönemlerde yanı ben 87 doğumluyum o zamanlar
bu hastaneden bebek kaçırma anneye öldü deyip bebegını baskasına satma gibi şeyler çok oluyomuş ya
şimdi herşey sistemli ve öyle bi şey yok sanıyorum yani inş. yoktur :)
canım öyleymıs valla sezeryan daha da zordur off kalkamazsın edemezsınn şimdi eskıye nazaran sskler muhtesemm
gayet rahatt hemsirelerde doktorlarda cok ıyı
annem benı doğurdugunda normal doğurmus doğumhane ıste oğlun oldu demısler usg gırmedıgı ıcın cınsıetı bılmıomus
tamam demıs annem benı vermısler emzırmıs ama hıc bakamadım sancıdan kurtulunca bı agırlık çöktü dio annem neyse
odaya gecıo benı bı getırıolar ben kız :) annem dıo bu benım değil benım oğlum oldu oğlumu getırın yok diolar
hanımefendı kızınız oldu hayır oğlun oldu dedıler emzırdım dıo annem fln oluolar mı hastaneyle papaz
annem o hallerde bashekıem cıkıo kavga cıkartıo dna tetsı fln yapılıyo annem ınnamıo baska bı hastanede de tekrarlatıo testi
kı ben onalrın cocukalrıyım yanı :)
orda hemsırmeı hastabakıcımı neyse bahşiş alabılmek için oğlun oldu demıs yaa ne olayalr ne olaylar
erkek çocuk makbul ya hasbam bi iş çevireyım demiş :) ya hiç emın olamayıp bıraksalardı benı orda
annem sinirlenmiş demıs ıstemıyorum bunu da ıstemıyorum alın fln die ayy yuvalarda büyürdüm Allah korumuş :S :S :S
allah kavuştursun canım.benim eşimde çarşamba günü fransaya gidiyor.arkadaşlarıyla gezmeye 1 hafta.ordan geldiği günde seminere gidecek 3 gün.yani 10 gün yok.bizde özlicez..
valla canım ıkı kurusa gidiomusum nerdeyse Allah korumus gene benıdediğin gibi kımısı hıc benzemıo anaya babaya
zaten yenı doğmus bebıs o an bırısıne benzmıokı default fabrıka çıkısı hepsi orjinal portre
Ayşecim senin bu hastane olaylarını okudum ne güldüm ya.Eskiden geçrekten çok varmış böle şeyler.Benim abimde de benzer şey yaşanmış...Yanyana olurmuş doğumlar,doğan bebekler de tabi yanyanda dizilirmiş...Abimi doğurmuş annem.Sonra yatağında yatarken bi bakmış ki kadının biri abimi kucaklamış götürüyor.annem bağırmış o benim oğlum getirin die.:) Oda annem kendi pijamasından tanımış.Doğan çocugu annenin bişeyiyle sarıolarmış ya hemen.Neyse getirmişler ama biz hala deriz anne ya yanlış bebeği aldıysan die:) Hiç bize çekmemiş bu oğlun deriz.Biz 3 bacı 1 erkek kardeşiz..Şaka bi yana tabi babam rahmetliye de benziyor abim..Neyse işte eskiden çok varmış bebek kaçırma yada bebeklerin karışması olayı.Bide o zaman çok ilgisizlermiş hemşireler filan.Mesela annem beni koridora doğurmuş..:) Kmse ilgilenmemiş çay içiyolarmış hemşireler ebeler filan..Annem bağırıyomuş ama kaale alan kim..Sonra dayanamamışım çıkıvermişim.Bende anneme derdim daha o günden talihsizliğim belliymiş ki doğumunda öyle olmuş.Sonra da her hastalık beni bulmuş die Ama şimdi yinede Allaha şükürler olsun ve bugünümüzü elimizden almasın der şükrederim...
allaha şükürki eskide değiliz ya nezormuş öyle :26:yani kusura bakmayın ama bi oha çekicem yani bi rüşvet için hasta bakıcı hastahaneyi ayağa kaldırmış ve en önemlisi bir anneyi lohusayken ne kadar üzmüş töbe töbeeee gülsemmi ağlasammı......
hehehe yuvalarda büyürdüm ha ay ayşe ne güldüm allah yazmasın kimseye :) deli
Canım çok ama çok geçmiş olsun..Allah bian önce acil şifalar versin sana da tüm hasta olanlarada..Arkadaşlarında dediği gibi burda her zaman iyi haberler veremeyebiliyoruz hepimizin başına gelebilir bu ve buna benzer şeyler.Burda paylaştıkça insan daha çok rahatlıyor iyi yada güzel haberi ve hele de hastalık konusunda önce senin morelinin yüksek olması sonra sana verilen destekler o kadar önemliki.Sana en büyük desteği karnındaki yavrun vericek sonra da tabiki eşin dostun çevren arkadaşların vs...Bu yüzden kendini asla suçlama ve talihsiz oldugunu da düşünme.Hayat imtihanlarla var zaten.Sende bu imtihanı en güzel şekilde verip hastalığını yeneceksin.Yavruna da sağlıkla kavuşacaksın.Artık grip kadar hayatımızda olan bir hastalık bu ve erken teşhisle de daha çabuk tedaviye cevap veriliyor.Eminim sende daha ilk aşamasındasındır ve çok kolay bi şekilde yeneceksindir.Lütfen bırakma kendini güçlü ol ve burdan da gitme herzaman yanındayız dualarımızla..Allah acil şifalar versin tekrar...
Ayşecim senin bu hastane olaylarını okudum ne güldüm ya.Eskiden geçrekten çok varmış böle şeyler.Benim abimde de benzer şey yaşanmış...Yanyana olurmuş doğumlar,doğan bebekler de tabi yanyanda dizilirmiş...Abimi doğurmuş annem.Sonra yatağında yatarken bi bakmış ki kadının biri abimi kucaklamış götürüyor.annem bağırmış o benim oğlum getirin die.:) Oda annem kendi pijamasından tanımış.Doğan çocugu annenin bişeyiyle sarıolarmış ya hemen.Neyse getirmişler ama biz hala deriz anne ya yanlış bebeği aldıysan die:) Hiç bize çekmemiş bu oğlun deriz.Biz 3 bacı 1 erkek kardeşiz..Şaka bi yana tabi babam rahmetliye de benziyor abim..Neyse işte eskiden çok varmış bebek kaçırma yada bebeklerin karışması olayı.Bide o zaman çok ilgisizlermiş hemşireler filan.Mesela annem beni koridora doğurmuş..:) Kmse ilgilenmemiş çay içiyolarmış hemşireler ebeler filan..Annem bağırıyomuş ama kaale alan kim..Sonra dayanamamışım çıkıvermişim.Bende anneme derdim daha o günden talihsizliğim belliymiş ki doğumunda öyle olmuş.Sonra da her hastalık beni bulmuş die Ama şimdi yinede Allaha şükürler olsun ve bugünümüzü elimizden almasın der şükrederim...
amann nelwer yaşatmışlar insanlaraayy ınanmıyorum gidiomuş nerdeyse abin :) çok zor bişey ya düşünsene emin olamadıgını ınsan kafayı yer
Allah korusun bazen kafama takılıo he sımdıde yan yana oluyo doğumlar ben kaybettıgım kızımı doğurdugumda
çatalların arasında paravan vardı sadece yanyana doğuruyosun bebeklerı alıp arka odaya götürüyolar :S
sorma canım öle devlette ya ben de sancı cekıyorum kordıdorda kalakaldım bi snacı girdi fenaa
bebegın kafasına dokunabılıorm elimle düşün o kadar
açılma var doğumhane kapısının onunde kalk kalk ımza at suraya die nası bagırdılar baska hamıle bı kadın o da sancı cekıodu
belimi sırtımı sıvazladı Allah razı oslun rahataldım öel kalktım ayaga ımzayı attım ama nası moralım bozulmustu anlatamam
zaten bebegımı kaybetmısım zaten sancı cekıorm bır de bagırıp fırca atıolarnormal doğum olursa devlette dusunmuyorum
bu yuzden sancı cekerken baya anlayıssız oluyolar..ya d aben öel denk geldım....sezeryana karar verılrıse devlete gıderım
o da kanama ve kan kaybı rıskım çok oldugu ıcın
ayy ınanmıyorum gidiomuş nerdeyse abin :) çok zor bişey ya düşünsene emin olamadıgını ınsan kafayı yer
Allah korusun bazen kafama takılıo he sımdıde yan yana oluyo doğumlar ben kaybettıgım kızımı doğurdugumda
çatalların arasında paravan vardı sadece yanyana doğuruyosun bebeklerı alıp arka odaya götürüyolar :S
sorma canım öle devlette ya ben de sancı cekıyorum kordıdorda kalakaldım bi snacı girdi fenaa
bebegın kafasına dokunabılıorm elimle düşün o kadar
açılma var doğumhane kapısının onunde kalk kalk ımza at suraya die nası bagırdılar baska hamıle bı kadın o da sancı cekıodu
belimi sırtımı sıvazladı Allah razı oslun rahataldım öel kalktım ayaga ımzayı attım ama nası moralım bozulmustu anlatamam
zaten bebegımı kaybetmısım zaten sancı cekıorm bır de bagırıp fırca atıolarnormal doğum olursa devlette dusunmuyorum
bu yuzden sancı cekerken baya anlayıssız oluyolar..ya d aben öel denk geldım....sezeryana karar verılrıse devlete gıderım
o da kanama ve kan kaybı rıskım çok oldugu ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?