2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

once kim dogum yapicak ben cok merak ediyrum. ayin ilk gunlerindekilerden supheliyim kendimde dahil:)
Aysecim insallah 2 ay sonra dogum listeside yaparsin :)))

ay gerçekten bu listede mutlaka dokuz ayı beklemeyecek sabırsız kuzular çıkacaktır.allah herkese sağlıklı,sıhatli,zamanında doğum versin inşallah.ama allahın takdiri.bekleyip göreceğiz artık :)

allah kavuştursun canım.benim eşimde çarşamba günü fransaya gidiyor.arkadaşlarıyla gezmeye 1 hafta.ordan geldiği günde seminere gidecek 3 gün.yani 10 gün yok.bizde özlicez..
valla ben 2 ay öncesini alıcam.yani kurban bayramından sonra gitmiyorum.25 inde bayram.bayram dönüşü raporumu vercem okula.doğumdan sonrada 2 ay yasal iznim.sonrada 1 yıl ücretsiz izin alcam.bebek 14 aylık olur başladığımda.tabii şu 6 ay yasası çıkar inş.bu durmda 1 aydan az kaldı izne ayrılmama.yihhhuuu.
oğlumun adı ömer ve çooookkk tatlı,akıllı uslu bir oğlan.sizinkide öyle olur inş.

canım çook geçmiş olsun.noolur isyan etme.bak bugün cuma,hepimiz senin için dua edicez.artık meme kanseri yüzde 100 tedavi edilebiliyor.evet zor bir süreç olacak ama en azından bebeğin için asıl hayata.kendini koyverme sakın.geçicek bu günlerin hepsi merak etme.hepsini atlatıcaksın inşallah...bizi de bırakma.sürekli haber ver gelişmeleri.dualarımız seninle.

once kim dogum yapicak ben cok merak ediyrum. ayin ilk gunlerindekilerden supheliyim kendimde dahil:)
Aysecim insallah 2 ay sonra dogum listeside yaparsin :)))

canım bence sen aralığın 20-25 i gibi doğurusun öle hıssedıyorum

hadi bakalım aralığın 15 i gibi doğum listesinı düzenlemeye başlarım ben doğurdukça yazarız

ayy ınsallah naısb olur o gunelrı gormeekk :)

evet canım yaa ınsallah ınsallah ay ne güzelll zaten bızı ateş basacağı için son ayalrda çok sarıp

sarmalanmamıza gerek kalmıcak ınsallah ehehehe ınsallah Rabbim o günleri gösterir hepimizee

Benimle birlikte hamile kalan bir arkadaşım bir kuzenim, ikisi de bebeğini kaybetti. birinin ikizleri erken doğum oldu öldü 19.haftada, diğeri down sendromlu çıktı gebeliği sonlandırıldı 20.haftada.ikisinin de o anlarda yanındaydım.

O kadar fazla korkuyorum ki ve endişeleniyorum ki, artık deliricem.

ikili testimde sorun vardı, üçlü normal geldi. ama yine de korkuyorum işte korkuyorum. korktukça da başıma gelir diye bi daha korkuyorum.

cumartesi ayrıntılı ultrason var, onu bekliyorum.

Meme ucu konusunda doktora bir sorayım cnm, ben de hamilelikte normaldir diyip geçmeye çalışıyorum ama olmuyor işte.

Hayatımda kendim için bile bu kadar endişelenmemiştim. Daha hareket bile hissetmediğim için, acaba bebek öldü mü karnımda bile diyip kendimi yiyorum ultrasona kadar.

Bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğim bir cihaz aldım , onunla da duyamıyorum, bulmak çok zor yerini.

günaydın canım

ayy kanser olan akdının çocugu naısl çıakrtılıp konuyomuş tüğlerim diken diken oldu neler var yarabbim
Allah yardımcısı olsun herkesın....
canım bende onu komşudan duydum komşunun cocugu olmsutu abısıne kömürlükten aldık bu bebegı bız demıslerdi :)
evlerın altıdna bodrum olurdu ya eksıden kömür odun koymak ıcın sıgınak gıbı he ıste orlarda bebek oluo alıros
dioalrdı hey yavrum o kadar kolaydı snakı ama yıyoduk ıste kucuktuk
valla canım ıkı kurusa gidiomusum nerdeyse Allah korumus gene benı dediğin gibi kımısı hıc benzemıo anaya babaya
zaten yenı doğmus bebıs o an bırısıne benzmıokı default fabrıka çıkısı hepsi orjinal portre

Aysecim benim oglanin ismini yazmamissin
eklermisin canim Mete Kagan olucak insallah:)

eklıyorum canım :)

selammm bn geldmmmm kızlar

hoşgeldın canım :)

anlıyorum canım kesınlıkle haklısın ama dedim ya sakin ol ki yabrunda sakin ve mutlu olsun

Allah yardımcıalrı olsun tekrar sağlıklı bebekler nasıb etsın ıns kuzenlerıne...

Günaydın Hanımlarrr Cumanız Mubarek Olsun....Allah bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine elini açıp dua eden bütün kullarının dualarını dileklerini kabul etsin....
Ben önceki sayfaları gezineyim biraz....

h.b canımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn herkese hayırlı cumalar, Allah dualrımızı kabul etsin inş....ben sırt üstü yatıp kalkınca sol tarafımdan kalp ya da akciğerim mi bilemedim bir hırıltı sesi geliyor. bazı günler oluyor bazen olmuor. ne olabilir ki acaba??adet olunca olurdu daha önce. şimdi kansızlık çıkmadı ama yine oluyor anlamadım.

ayşecim bana da garip gelmişti kız ege tıpta bi profa gitmiş osade müdür yıllık izindeyken gelmişti tanışamadım ama int aramıştım ve perintologlar tarafından şu kan uyuşmazlığında anne iğne olmamışsa onlarında anne karnında bebğin kanı değiştiriliyormuş ama nasıl olduğunu kızla konuşmayınca bilmiyorum ama eşim ozaman lar bana bak neler çekiyolar demişti gerçekten benim kzuumun bana hiç zahmeti olmadı ama baştan beri şu doktorlar sağolsun bi gelişmemiş kürtaj bi özürlü ay kafayı yedirttiler ki hala içimde bi korku var ama rabbim herkezinkiyle benimkinide korusun başlarına neler gelecek bilemiyoruz

buarada hayırlı cumalar annişler ev karusu olaraktan şu selayı boş geçirmeyek acık ev toplayıp okuyum rabbim hepimizi ama ençokta minişlerimizi korusun içerde çok yaramazlık yapıp kordonla oynamasınlar şuara baş korkumuzda bu oldu

canım hiç üzülme biliyorum senin için zor bi durum ama aynı ablam gibi çok sevdiğimin başına geldi tüp bebek tedavisiyle ikizlerine hamile kaldı bu arada gögüs kanseri olduğunu öğrendi ama şimdi ikzler 8 yaşında ve bu hastalığıda yendi sende çok güçlüsün bu zamana kadar geldin bundan sonrada hayırlısıyla bebişini kucağına alıp bu hastalığıda yeneceksin bu mübarek günde senin için dua edeceğiz allaha emanet ol

canim benim öncelikle böyle seylerde birseyler söylemek cokk zordur ama...sözün bititgi yer.. bütün dualarim seninle güclü ol umutlu ol umudunu yitirmek yokk sakin haa böyle seylerde moralll cokk ama cokk önemli ne demek hakkini helal et güclü durmalisin kendin ve bebis icin sakin ha böyle seyler düsünme allahin izniyle hersey gececek cünki okadar cokk insan varki bu hastaliktan cogu insanda belirtiyor moral cokkkk önemli diye canim sakin moralini bozma kendine cokk iyi bakk dualarim seninle tekrar cokk gecmis olsun canim benim dualarim seninle....

Canım çok ama çok geçmiş olsun..Allah bian önce acil şifalar versin sana da tüm hasta olanlarada..Arkadaşlarında dediği gibi burda her zaman iyi haberler veremeyebiliyoruz hepimizin başına gelebilir bu ve buna benzer şeyler.Burda paylaştıkça insan daha çok rahatlıyor iyi yada güzel haberi ve hele de hastalık konusunda önce senin morelinin yüksek olması sonra sana verilen destekler o kadar önemliki.Sana en büyük desteği karnındaki yavrun vericek sonra da tabiki eşin dostun çevren arkadaşların vs...Bu yüzden kendini asla suçlama ve talihsiz oldugunu da düşünme.Hayat imtihanlarla var zaten.Sende bu imtihanı en güzel şekilde verip hastalığını yeneceksin.Yavruna da sağlıkla kavuşacaksın.Artık grip kadar hayatımızda olan bir hastalık bu ve erken teşhisle de daha çabuk tedaviye cevap veriliyor.Eminim sende daha ilk aşamasındasındır ve çok kolay bi şekilde yeneceksindir.Lütfen bırakma kendini güçlü ol ve burdan da gitme herzaman yanındayız dualarımızla..Allah acil şifalar versin tekrar...

Ayşecim senin bu hastane olaylarını okudum ne güldüm ya.Eskiden geçrekten çok varmış böle şeyler.Benim abimde de benzer şey yaşanmış...Yanyana olurmuş doğumlar,doğan bebekler de tabi yanyanda dizilirmiş...Abimi doğurmuş annem.Sonra yatağında yatarken bi bakmış ki kadının biri abimi kucaklamış götürüyor.annem bağırmış o benim oğlum getirin die.:) Oda annem kendi pijamasından tanımış.Doğan çocugu annenin bişeyiyle sarıolarmış ya hemen.Neyse getirmişler ama biz hala deriz anne ya yanlış bebeği aldıysan die:) Hiç bize çekmemiş bu oğlun deriz.Biz 3 bacı 1 erkek kardeşiz..Şaka bi yana tabi babam rahmetliye de benziyor abim..Neyse işte eskiden çok varmış bebek kaçırma yada bebeklerin karışması olayı.Bide o zaman çok ilgisizlermiş hemşireler filan.Mesela annem beni koridora doğurmuş..:) Kmse ilgilenmemiş çay içiyolarmış hemşireler ebeler filan..Annem bağırıyomuş ama kaale alan kim..Sonra dayanamamışım çıkıvermişim.Bende anneme derdim daha o günden talihsizliğim belliymiş ki doğumunda öyle olmuş.Sonra da her hastalık beni bulmuş die Ama şimdi yinede Allaha şükürler olsun ve bugünümüzü elimizden almasın der şükrederim...

çok geçmiş olsun.....allahım şifa versin inşallah.....ama bu hastalığa yakalanıp amaliyat olup ışın tedavisi falan olupta kurtulanlar var evet zor oluyo saç dökülmeler yemek yiyememeler ama sonunda sağlığına kavuşuyosun değmezmi bence değer belkide hiç bunlara gerek kalmaz başka doktorada görün arkadaşın dediği gibi belki de hiç öyle bişeyin yoktr ama varsada derdi veren allah dermanı da veriyo ben buna inanyrum ve senin dermanın var canım üzülme içini ferah tut.....bu mübarek günde dualrım seninle

allaha şükürki eskide değiliz ya nezormuş öyle :26:yani kusura bakmayın ama bi oha çekicem yani bi rüşvet için hasta bakıcı hastahaneyi ayağa kaldırmış ve en önemlisi bir anneyi lohusayken ne kadar üzmüş töbe töbeeee gülsemmi ağlasammı......

hehehe yuvalarda büyürdüm ha ay ayşe ne güldüm allah yazmasın kimseye :) deli

allah kavuştursun canım.benim eşimde çarşamba günü fransaya gidiyor.arkadaşlarıyla gezmeye 1 hafta.ordan geldiği günde seminere gidecek 3 gün.yani 10 gün yok.bizde özlicez..

amin canım amiiin .....gezmeyemi ben gezmeye hayatta izin veremem biz alışkın değiliz 5 yıllık evliyiz ilk kez 3 gün ayrı kalıyoruz bu 2. günüzmüz komik ama çok özlyrum alışkanlık olmuş birazda iyi oldu aslında bukadar alışkanlık iyi değil ya ayyy 10 gün sizinde allah kavuştrsun inşalllllahhh
ama bu benim birazda yapımdan kaynaklanıyo ben bekarkende annem, bırakamazdım

yeni doğmuş bebeler evet hep birbirine benzyoda bu usg fotolarına ne dicen aynı baba yada aynı ben diyruz ya aslı varmıki ya yani doğuncada aynı usg deki gibi bire birmi oluyo

çok geçmiş olsun inşallah rabbim gücünü kuvvetini artırsın...
allah yar yardımcın olsun ............

ayy ınanmıyorum gidiomuş nerdeyse abin :) çok zor bişey ya düşünsene emin olamadıgını ınsan kafayı yer
Allah korusun bazen kafama takılıo he sımdıde yan yana oluyo doğumlar ben kaybettıgım kızımı doğurdugumda
çatalların arasında paravan vardı sadece yanyana doğuruyosun bebeklerı alıp arka odaya götürüyolar :S
sorma canım öle devlette ya ben de sancı cekıyorum kordıdorda kalakaldım bi snacı girdi fenaa
bebegın kafasına dokunabılıorm elimle düşün o kadar
açılma var doğumhane kapısının onunde kalk kalk ımza at suraya die nası bagırdılar baska hamıle bı kadın o da sancı cekıodu
belimi sırtımı sıvazladı Allah razı oslun rahataldım öel kalktım ayaga ımzayı attım ama nası moralım bozulmustu anlatamam
zaten bebegımı kaybetmısım zaten sancı cekıorm bır de bagırıp fırca atıolar normal doğum olursa devlette dusunmuyorum
bu yuzden sancı cekerken baya anlayıssız oluyolar..ya d aben öel denk geldım....sezeryana karar verılrıse devlete gıderım
o da kanama ve kan kaybı rıskım çok oldugu ıcın

sorma canım bı de benım annem köyden ıstanbula gelın gelmıs okuma yazması yok düşün
ve daha 22 yasındaymıs benı doğurdugunda ona rağmen yıkmış hastaneyı bana bunu yapamazsınız diye
helal olsun dıyorum valla ağrım dıkışım var dememıs herkesi ayaga kaldırmış Allah korusun cidden
hele lohusalık yasyaınca görceksin çok zor bi dönem

kız annem almaınca kım alcak benı hatsanede kalınca verırıelrdı çocuk esırgeme yurduna yaa
Allah korusun düşündükçe sinir oluyorum hee

amann nelwer yaşatmışlar insanlara

bu yüzden belki de eşimin doğuma girmesini istiyorum

Ayy canım benim ya bide eskilerde kaldı öyle şeyler şimdi öyle deil diyolar devlet has.için..Hala fırça atıolarmş insana çemkiriolarmış.Zaten sancı çekiosun acı içindesin bide fırçalarlarsa dayanamam valla büyük söylemeyim ama bende düşünmüyorum devlet has.de.Eşimde duyuomuş çevresinden ki bana gelip söylüo gerek yokmuş özelde doğum olmasına şimdi devlet has.de iyi bakıomuş filan die.Sen ne inanıosun diyorum istisna ilaki olmuştur ama genelde böleler duyuorum ben die..Bi kere şimdi bile normal muayeneye gitsen ordaki muamele ile özeldeki bir deilki doğumda da aynı olsun...Büyük söylemeyim ama bazı durumlar hariç devlet iyi bakmıyo işte.....Yinede Allah muhtaç ederse yapacak bişiy yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…