2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım çok geçmiş olsun...dualarımda hep olacaksın.karnındaki minicik yavru için dua et.ALLAHım büyük sıkıntıları sevdiği kullara verirmişşş.firavunun başı bile ağrımamış dünyada isyan etmesin diye ALLAH ona her türlü nimeti vermiş.oysa çile sıkıntı çekmeyen peygamber yoktur.çook zorr ama dua et bol bol.burayada hep yazzz...yazmak insana iyi geliyor.

Canım yenı personelleri öle değil devlet hastaneısnın ama eskı personelelri yanı daha emeklı olmamıs
olanlar çok fena agzını actırmıoalr sana hep bi bağrış çağrış...alışmışlar eski düzene öle devam ettırmek istiolar
ben servıste yattım devlet hastanesınde gunelrce yattım ve ınan çok çok iyi davrandıalr hatta doğum yapıcam
zaman benı sancı odasıan alamdıalr benımle bi dr özel ılgılendı hatta ben hareket hısettıgımı ıddıa edınce
anlayısla karsıalyıp tekrart usg ile bile kont etti fln çok ıyıdı ama tam doğumhaneye gırıcem zaman
ordakı bı eleman bozdu moralımı onu dıyorum...hatta kurtaj olurken ıkı tane doktor basımda teselli edip elimi
tutup hep güzel şeyelr sölediler o an ben de ınanamamıstım herkes ne kadar ıı demıstım :)
odalar da 6 kısı kalınıodu yenımhalle kadın doğumda ben doğum yapıp bebegı kaybedınce benı bebeklılerle
bi odaya koymadılar üzülürüm die özel odada yatırdılar yani personelden personele değişio ama yıne de
özledekı gibi olmaz hem artık özeller öle çok pahalı değil yanı bı sıkıntım olmaz ıns ben de özelde yaparım bakalımm :)

Ağrım yok canım. Bilmiyorum şu süreçte ne olacak...Biraz tedirginim erken doğum olursa diye...
Son aylar yaklaştıkça rahim ağzı uzunluğu kısalıyormuş.
Daha da dikkatli olmam lazım.

ayy vaal helal olsun,4400ü ole nasıl doğurmuş pırt diye:) sen kaçıncısın ki
ilerki doğumlarda kolay oluyo derlerde bu yaa bi kolay olmuuşş:)

2.yim ben :)

Lütfen canım ya burada kal paylaş bizimle. Allah acil şifalar versin.
Konuşalım, hep birlikte aşalım...

-----

Aslı, Ayşe, Demet Abla, Zeynepfaz, Tontrik, kırmızıpatik, aherdo, melone, tubaemrah, Yeşim84 ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Herkese hayırlı cumalar...

Son düzenleme:
Hayırlı günler hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız ayyy doğumun yaklaştığından bahsetmişsinşz sanırım ilk doğum yapcaklardan biride benim acaip heycanlandım ve korkuyorum açıkcası nası doğum yapcam diye düşünüyorum hep:18: Allah hepimizin yardımcısı olsun inş :)) kızlar bu arada sabh mutfağa girdim lavabonın altındaki dolabi abi açtım bütün legenlerin içi su dolu boru yırtılmiş ve dün akşam lavaboda be yıkadıysam hepsi legenlerin îçînde off hepsini yıkafım domestosladım dolabı sildim birazda kendimden geçtim sanırım belim agrıdı akşam elim halletcek inş mutfak horhop dolabın kapaklarını açık bıraktım legenleri tezgahın üstüne koydum taşınıyo gibiyim yani

tetanozu ben cok rahat atlattım ya.. ama herkeste farklı oluuyor tabi.. gecmiş olsun canım. senin oğlan zıpır valla. benimki uslu bebeğim maşallahı var..
akşamları pek hareketli oluyo ama vuruyo da vuruyo artık biz de izliyoruz babası ile
ne güzel ya evde olman .. ben evi cok seven biri olarak bekliyorum doğum iznim gelsin de evde takılayım diye

ii akşamlar kızlar nasılsınız paşalar prensesler nasıl
ne çabuk geçiyo sayfalar :26:
sabah geldim gittim 10 sayfa olmuş geçmiş bakayım
yıldızımmm sen nerelerdesin yaa :))) karabatak gibisin ha bi varsın bi yoksun hehee

hayal ettim resmen, gözümde canlandırdım ve cok iyi hissettim kendimi :)))))

chekirdekkcimm moralini bozma artık.. iyi düşün iyi olsun canım..
bak o cihazdan (aynısı olmayabilir) bende de var. biz de ilk zamanlar bulamadık yerini. ama ben yılmadım denedim. bir ark da kullanıyodu ona sordum. dedi ki kasıklarında ara.. ve normal bir kalp atışı değil.. bir atın dört nala koşması gibi.. ve ben sol kasığımda bulmuştum. hala da dinlediğimizde genelde o tarafta oluyor. hadi bir dene bak evdesin hazır yaz bana da bekliyorum :)))

yeni doğmuş bebeler evet hep birbirine benzyoda bu usg fotolarına ne dicen aynı baba yada aynı ben diyruz ya aslı varmıki ya yani doğuncada aynı usg deki gibi bire birmi oluyo

şu ankiler cok gerçekci değil canım ama, daha önceden doğum yapanlardan biliyorum, son haftalarda cekilenler doğduğu zamanki ile birebir oluyor nerdeyse :)))

ayy kızlar bize göre değil ama şu elbıse çok güzelmiş yaaa

beyaz elbsıe kızlara cook yakısıo hele bu tip olanalr :) yegenımın değişiği var ordan bılıorm

ayy ne kötü oluyo oo ramazan bayramı arefesınde benım de öle oldu ama eşimle tamır ettık hemen

tabıı sornada temızlık şu su boru işleri kadar etrafı krıleten bısı yok koaly gelsın canım...

Aslı, Ayşe, Demet Abla, Zeynepfaz, Tontrik, kırmızıpatik, aherdo, melone, tubaemrah, Yeşim84 ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Herkese hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar canım

Aslı, Ayşe, Demet Abla, Zeynepfaz, Tontrik, kırmızıpatik, aherdo, melone, tubaemrah, Yeşim84 ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım Herkese hayırlı cumalar...
sana da hayırlı cumalar canım :)))

offff kıyamam ya.. sinir bir durum. boşver temizlemişsin bak ne güzel eline sağlık. git yat dinlen akşama kadar :))

canım cok üzüldüm gercektenn. ama kendini bırakma lütfen. bir can taşıyosun ve ona karşı hayat boyu sorumlulğun var. herşeyden vazgecemessin, bebeğinden asla.. moralini yüksek tutup önce doğumunu yapacaksın sonra da bu hastalığı yeneceksin.. ve buradan da asla ayrılmıycaksın tamam mı.. biz iyi günde kötü günde birbirimizin yanındayız. bunu unutma asla. kocaman bir aile olduk burda. ve dualarımız seninle, allah yardımcın olsun zeynepcim..

sana da hayırlı cumalar canım :)))

offff kıyamam ya.. sinir bir durum. boşver temizlemişsin bak ne güzel eline sağlık. git yat dinlen akşama kadar :))

Evet canım hemde nası sinir bi durum çok şükür iice temizledim şimdide uzandık kızımla oda yoruldu tabi o kadar yardım etti bana

Evet herkes de farklı oluyor, herşey bende zor olduğu gibi bu da zor oldu sinir oluyorum kendime herşeyim dert Hem de ne zıpır, fırlama olacak herhalde anası kılıklı biz sabah brlikte kalkıyoruz akşam birlikte yatıyoruz şuan bile kuduruyor. Ben de önceden evi sevmezdim çalışmazsam ölürüm derdim ama çok alıştım evde olmaya çalışamam artık benden geçti

Canımm ya ne güzel yazmışşın, ben de arada kasım ve ekım ayı annelerine bakıyorum, doğuranlar, doğum heyecanı yaşayanlar. son zamanlarında olanlar. Onları okudukça ben daha çok heyecanlanıyorum. bizleri düşünüyorum. daha bir heyecanlanıyorum. Allah yarabbim kucaklarımızı bebeişlerimizle doldursun inşallah

Gunaydin hanimlar
guzel haberle baslamadik gune maalesef ins bundan sonra hep iyi haberler duyariz

bugun 2 haneli sayilara gectim. Cumlesiyle tek hanelilerede gecmeyi nasip etsin Allahim saglikla , huzurla insallah .

AZ kaldı azzzzz :))))

hayırlı cumalar kızlar...

elbise çok cici yaaa..
beyaz elbiseye geniş pembe kurdelalı kemer de çok cici olur :) birde pembe iri bandana aman allahım ye :)

Son düzenleme:
Zeynepfaz ,alıntılardan okudum durumunu

Allah yardımcın olsun,en yakın zamanda şifa bulursun inşallah...dualarımız seninle..

gamzecim evet gezmeye gidiyolar.biz alıştık artık.15 yıllık evliyiz.ilk başlarda bende senin gibi hiç dayanamıyodum ama eşimin il dışı yoplantı,seminer falan çok olur.alıştım mecburen.ama o da ben nereye gidersem gideyim karışmaz.istediğim yere gider,istediğim kadar kalırım.zaten 3 çocukla ev bayağı kalabalık.yanlız kalmıyorum yani.hele doğumdan sonra 4 çocuk,artık hiç anlamayız yokluğunu,eve gelmese bile farkedilmez gelmediği,arada kaynar:))o zaman yatmadan önce herkesi sıraya dizer tekmil verdirirm artık,sayım yaparım herkes tammı diye.malum kızlar büyük kalabalıktan faydalanıp arada kaçmasınlar:))

sanada hayırlı cumalar cnm benim

linkin ana sayfaya yönlendiriyor, stelizatörden bahsettiğin anladım yazında..be naldım canım ebebkte kampanyası vardı,ürün geldi..çalıştırmadım henüz ama boyutru çok başarılı,kapaklarını kapatma sistemi oluşturmuşlar ufalıyo taşıyabilmek için..bencede çok faydalı bir ürün.. ocak anneleri cicileri sayfasına eklemiştim :)

Tatlım biliyorum at koşturması gibi olduğunu ama o ses bir türlü gelmiyor, kendi kalp sesimi duyuyorum hep :)

aramadığım yeri kalmadı karnımın, ama doktor da dedi,senin bebek baya derinde, ultrason cihazı bile zor görüyor dedi. ufacık makine nasıl görsün di mi :) Allahtan haftada bir doktora gidiyorum da dinliyorum orda,rahatlıyorum. Senin cihaz angelsounds mu ?

Bu arada bugün işteyim,evde değil

Neden haftada bir diyecek arkadaşlar olabilir, riskli gebelik statüsünde olduğum için (kilo ve tansiyondan dolayı) doktor 27-28.haftaya kadar haftada 1 geleceksin,zaten sen bebeği görmeden duramıyosun pimpirikleniyosun, gel gör bari rahat et dedi :)

Bu arada çok pozitifsin, seni çok seviyorum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…