Ayy canım benim ya bide eskilerde kaldı öyle şeyler şimdi öyle deil diyolar devlet has.için..Hala fırça atıolarmş insana çemkiriolarmış.Zaten sancı çekiosun acı içindesin bide fırçalarlarsa dayanamam valla büyük söylemeyim ama bende düşünmüyorum devlet has.de.Eşimde duyuomuş çevresinden ki bana gelip söylüo gerek yokmuş özelde doğum olmasına şimdi devlet has.de iyi bakıomuş filan die.Sen ne inanıosun diyorum istisna ilaki olmuştur ama genelde böleler duyuorum ben die..Bi kere şimdi bile normal muayeneye gitsen ordaki muamele ile özeldeki bir deilki doğumda da aynı olsun...Büyük söylemeyim ama bazı durumlar hariç devlet iyi bakmıyo işte.....Yinede Allah muhtaç ederse yapacak bişiy yok.....
Fesleğen ben hiç görmedim senın yazdıklarını. Bazen geçmiş çok olunca atlaya atlaya okuyorum.
Canım hiç duymadım, benim bebiş rahme çok yakın olduğu için doktor tedbr alıp rahım ağzı kaslarını güçlendirmek için proregtan verdi. günde 3*100 alıyorum. ama bu kısalık olayını çarşamba günü doktora gidicem kontrleim var. sorarm canım. ben evde yatıyorum, sen ne durumdasın? ağrıların var mı?
ayy vaal helal olsun,4400ü ole nasıl doğurmuş pırt diye:) sen kaçıncısın ki
ilerki doğumlarda kolay oluyo derlerde bu yaa bi kolay olmuuşş:)
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...
söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
tetanozu ben cok rahat atlattım ya.. ama herkeste farklı oluuyor tabi.. gecmiş olsun canım. senin oğlan zıpır valla. benimki uslu bebeğim maşallahı var..Ben de napim salı günü tetanoz aşısı vuruldum kabus dolu 1 gün geçirdim çok fena yan etki yaptı sabaha kadar uyuyamadım. Oğlum çok kuduruk benim tepikleyip duruyor sıpa. Aslında az girmiyorum hep buradayım ya bakıyorum hiç yazmıyorum ya da diğer topicte oluyorum. Bir de F.Book da grup varya genelde oradayım. Çalışmıyorum canım ben emekliye ayrıldım uzun zaman önce
yıldızımmm sen nerelerdesin yaa :))) karabatak gibisin ha bi varsın bi yoksun heheeii akşamlar kızlar nasılsınız paşalar prensesler nasıl
ne çabuk geçiyo sayfalar :26:
sabah geldim gittim 10 sayfa olmuş geçmiş bakayım
ayyyy evet bir ayımız kaldı tam olarak işe gidip geleceğimiz.çogumuz kasım ortasında ayrılıcak izne.sıcacık evimizde tv karşısında uzun uzun kahvaltılar edicez.camdan karı seytedeceğiz.kar yağacak biz çaylarımızı yudumlayacağız.bebişimizin babasını işe gönderip kendimiz uzun uzun dinlenicek birbirimizle dertleşeceğiz.hazırlıklar yapacağız.akşama ne yapsak uzun uzun düşünme ve ağır ağır yapma vaktimiz olucak soğuk havalarda giyinip kuşanıp yürüyüşlere çıkacak hali bulacağız kendimizde.aralık hatta kasım gibi malesef erken doğum yapan ama bebeğini sağlıkla kucağına alacak arkadaşlarımız olacak.son ay çok ağarlaşıp bir an önce doğursak diye bakacağız belkide.oturup kolay doğum için evimizde dualar okuyabileceğiz.ayyyyy hayali bile bi harika.......
Benimle birlikte hamile kalan bir arkadaşım bir kuzenim, ikisi de bebeğini kaybetti. birinin ikizleri erken doğum oldu öldü 19.haftada, diğeri down sendromlu çıktı gebeliği sonlandırıldı 20.haftada.ikisinin de o anlarda yanındaydım.
O kadar fazla korkuyorum ki ve endişeleniyorum ki, artık deliricem.
ikili testimde sorun vardı, üçlü normal geldi. ama yine de korkuyorum işte korkuyorum. korktukça da başıma gelir diye bi daha korkuyorum.
cumartesi ayrıntılı ultrason var, onu bekliyorum.
Meme ucu konusunda doktora bir sorayım cnm, ben de hamilelikte normaldir diyip geçmeye çalışıyorum ama olmuyor işte.
Hayatımda kendim için bile bu kadar endişelenmemiştim. Daha hareket bile hissetmediğim için, acaba bebek öldü mü karnımda bile diyip kendimi yiyorum ultrasona kadar.
Bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğim bir cihaz aldım , onunla da duyamıyorum, bulmak çok zor yerini.
yeni doğmuş bebeler evet hep birbirine benzyoda bu usg fotolarına ne dicen aynı baba yada aynı ben diyruz ya aslı varmıki ya yani doğuncada aynı usg deki gibi bire birmi oluyo
Hayırlı günler hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız ayyy doğumun yaklaştığından bahsetmişsinşz sanırım ilk doğum yapcaklardan biride benim acaip heycanlandım ve korkuyorum açıkcası nası doğum yapcam diye düşünüyorum hep:18: Allah hepimizin yardımcısı olsun inş :)) kızlar bu arada sabh mutfağa girdim lavabonın altındaki dolabi abi açtım bütün legenlerin içi su dolu boru yırtılmiş ve dün akşam lavaboda be yıkadıysam hepsi legenlerin îçînde off hepsini yıkafım domestosladım dolabı sildim birazda kendimden geçtim sanırım belim agrıdı akşam elim halletcek inş mutfak horhop dolabın kapaklarını açık bıraktım legenleri tezgahın üstüne koydum taşınıyo gibiyim yani
Aslı, Ayşe, Demet Abla, Zeynepfaz, Tontrik, kırmızıpatik, aherdo, melone, tubaemrah, Yeşim84ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Herkese hayırlı cumalar...
sana da hayırlı cumalar canım :)))Aslı, Ayşe, Demet Abla, Zeynepfaz, Tontrik, kırmızıpatik, aherdo, melone, tubaemrah, Yeşim84ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım Herkese hayırlı cumalar...
Hayırlı günler hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız ayyy doğumun yaklaştığından bahsetmişsinşz sanırım ilk doğum yapcaklardan biride benim acaip heycanlandım ve korkuyorum açıkcası nası doğum yapcam diye düşünüyorum hep:18: Allah hepimizin yardımcısı olsun inş :)) kızlar bu arada sabh mutfağa girdim lavabonın altındaki dolabi abi açtım bütün legenlerin içi su dolu boru yırtılmiş ve dün akşam lavaboda be yıkadıysam hepsi legenlerin îçînde off hepsini yıkafım domestosladım dolabı sildim birazda kendimden geçtim sanırım belim agrıdı akşam elim halletcek inş mutfak horhop dolabın kapaklarını açık bıraktım legenleri tezgahın üstüne koydum taşınıyo gibiyim yani
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...
söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
ayy kızlar bize göre değil ama şu elbıse çok güzelmiş yaaa
beyaz elbsıe kızlara cook yakısıo hele bu tip olanalr :) yegenımın değişiği var ordan bılıorm
ayy ne kötü oluyo oo ramazan bayramı arefesınde benım de öle oldu ama eşimle tamır ettık hemen
tabıı sornada temızlık şu su boru işleri kadar etrafı krıleten bısı yok koaly gelsın canım...
Teşekkür ederim tatlım.. Ay aynen canım katılıyorum sana şimdi borunun altına bi legen koydum akan su oraya aksın akşama kadar eşinde gelirken boru almayı unutmaz inş bugün halledise çok ii olur çünkü en çok kullandığım lavabo sonuçta böle zor olur
sana da hayırlı cumalar canım :)))
offff kıyamam ya.. sinir bir durum. boşver temizlemişsin bak ne güzel eline sağlık. git yat dinlen akşama kadar :))
tetanozu ben cok rahat atlattım ya.. ama herkeste farklı oluuyor tabi.. gecmiş olsun canım. senin oğlan zıpır valla. benimki uslu bebeğim maşallahı var..
akşamları pek hareketli oluyo ama vuruyo da vuruyo artık biz de izliyoruz babası ile
ne güzel ya evde olman .. ben evi cok seven biri olarak bekliyorum doğum iznim gelsin de evde takılayım diye
kızlar eylül ayını da -nerdeyse- bitirdik çok şükür
ekime geldik pek çoğumuz kasım ayında doğum iznine çıkıcak aralığın nası gectiğini bile hıssetmıycez
ınsallah koşturmacadan o var mı bu tamam mı diye :)
veya en gecmeyen ay aralık olucak heyecanlı olucaz çünkü
şu anda çarpıntım var cunku bayaa heyecanlandım
inşallah böyle yazdığımız gibi kolayca gecer aylar ve sağlıkla gelir bebişlerimiz son düzlüğe
çok yaklaştık Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin sağlıkla kavuştursun ınsallah :)
bundan önce kasım annelerındeydım onlarla beraber basladıgımızda da sankı
sonu gelmıycek gibi gelıyodu bana da ama onlar sona geldi bile :)
sadece bir ayları kaldı darısı basımıza ınsallahh :)
canım ağrı sızı var mı ? eger bı rahatsızlık vermıyosa 5 guncuk bekle bakalım doktoruna gıdınce sorarsın :26:
Gunaydin hanimlar
guzel haberle baslamadik gune maalesef ins bundan sonra hep iyi haberler duyariz
bugun 2 haneli sayilara gectim. Cumlesiyle tek hanelilerede gecmeyi nasip etsin Allahim saglikla , huzurla insallah .
Ağrım yok canım. Bilmiyorum şu süreçte ne olacak...Biraz tedirginim erken doğum olursa diye...
Son aylar yaklaştıkça rahim ağzı uzunluğu kısalıyormuş.
Daha da dikkatli olmam lazım.
2.yim ben :)
Lütfen canım ya burada kal paylaş bizimle. Allah acil şifalar versin.
Konuşalım, hep birlikte aşalım...
-----
Aslı, Ayşe, Demet Abla, Zeynepfaz, Tontrik, kırmızıpatik, aherdo, melone, tubaemrah, Yeşim84ve şu an nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Herkese hayırlı cumalar...
linkin ana sayfaya yönlendiriyor, stelizatörden bahsettiğin anladım yazında..be naldım canım ebebkte kampanyası vardı,ürün geldi..çalıştırmadım henüz ama boyutru çok başarılı,kapaklarını kapatma sistemi oluşturmuşlar ufalıyo taşıyabilmek için..bencede çok faydalı bir ürün.. ocak anneleri cicileri sayfasına eklemiştim :)http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2178369 kızlar bu urun hakkında ne dusunuyorsunuz? seyahat tıpı olması ozellıkle hosuma gıttı. bıberona ıhtıyacımız oldugumuz zamanlar yaza denk gelıcek. tam tatıllerın basladıgı donem ıse yarar dıye dusündüm, sizden de bir fikir alayım dedim. fiyatı da uygun geldi.
chekirdekkcimm moralini bozma artık.. iyi düşün iyi olsun canım..
bak o cihazdan (aynısı olmayabilir) bende de var. biz de ilk zamanlar bulamadık yerini. ama ben yılmadım denedim. bir ark da kullanıyodu ona sordum. dedi ki kasıklarında ara.. ve normal bir kalp atışı değil.. bir atın dört nala koşması gibi.. ve ben sol kasığımda bulmuştum. hala da dinlediğimizde genelde o tarafta oluyor. hadi bir dene bak evdesin hazır yaz bana da bekliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?