Ver valla chekirdekk! İkinci kez olunca bi huylandım ya.
İnşallah kötü bişey değildir. Böyle şişmiş zaten pıtırcıklı gibi ya o kısım hakkaten tuhaf gözüküyodu.
!
Kızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
27.haftadan önce doğan bebeklerin yaşama şansı %10 , 27 den sonra doğanların yaşama şansı %90 mış.
27'ye kadar dayanıcaksın, 3-4 haftan kaldı dedi. eğer tansiyon..vs gibi bir problem olursa bebeği alıcaz, 15-20 gün küvezde kalacak ve sonra alıp gideceksin dedi.
Eğer sorun çıkmazsa ki şu an çok iyi gidiyosun dedi, 38.haftaya kadar devam dedi. sen benim için riskli ama riskli olmasına rağmen çok iyi giden bir hamilesin dedi
ama 27'yi sorunsuz tamamlarsak ben de rahat edicem dedi.
Yarın da ayrıntılı var, bakalım neler olacak. :)
hadi gözün aydın çekirdek ,inşallah 27 değil 38 i görürsünüz..maşallah bebişine
kızlar eylül ayını da -nerdeyse- bitirdik çok şükür
ekime geldik pek çoğumuz kasım ayında doğum iznine çıkıcak aralığın nası gectiğini bile hıssetmıycez
ınsallah koşturmacadan o var mı bu tamam mı diye :)
veya en gecmeyen ay aralık olucak heyecanlı olucaz çünkü
şu anda çarpıntım var cunku bayaa heyecanlandım
inşallah böyle yazdığımız gibi kolayca gecer aylar ve sağlıkla gelir bebişlerimiz son düzlüğe
çok yaklaştık Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin sağlıkla kavuştursun ınsallah :)
Canımm ya ne güzel yazmışşın, ben de arada kasım ve ekım ayı annelerine bakıyorum, doğuranlar, doğum heyecanı yaşayanlar. son zamanlarında olanlar. Onları okudukça ben daha çok heyecanlanıyorum. bizleri düşünüyorum. daha bir heyecanlanıyorum.Allah yarabbim kucaklarımızı bebeişlerimizle doldursun inşallah
AZ kaldı azzzzz :))))
hayırlı cumalar kızlar...
elbise çok cici yaaa..
beyaz elbiseye geniş pembe kurdelalı kemer de çok cici olur :) birde pembe iri bandana aman allahım ye :)
Kızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
27.haftadan önce doğan bebeklerin yaşama şansı %10 , 27 den sonra doğanların yaşama şansı %90 mış.
27'ye kadar dayanıcaksın, 3-4 haftan kaldı dedi. eğer tansiyon..vs gibi bir problem olursa bebeği alıcaz, 15-20 gün küvezde kalacak ve sonra alıp gideceksin dedi.
Eğer sorun çıkmazsa ki şu an çok iyi gidiyosun dedi, 38.haftaya kadar devam dedi. sen benim için riskli ama riskli olmasına rağmen çok iyi giden bir hamilesin dedi
Ayşe okuyunca nasıl heyecan yaptım,inşallah .. 23 kasımda doğum iznine ayrılıyorum ben..günleri saymaya başladım,saydıkça geçmiyor :)
cnm sinop küçük biyer hastanede boşmuş oyuzden öle olmuş galiba :))Günaydın hayırlı cumalar kızlar... :)
ohh maşallah varmıymış öle bi hastane yau :)
hehehehhe ben normal doğumum cnmmm annem görmüş hemen beni kapıdada babam ve halam karışmammm immkkaannssıızzz :))))dur seni az korkutayım ya hemşirelerden biri yakının bebeğiyle seni değiştiyse erkek istiyorsa ama kızı olduğunu öğrenince anne sandığın hanımın bebeğiyle değiştiyse :))
olmazmı bir dönem evlatlık olduğumu çok düşündüm ilkokul çağlarımdı sanırım onuda hatırlamıyorum ama gizlice fotoğraflara bakardım annemin hastane fotolarına ben yanındamıyım ben o bebekmiyim başkasımıyım :))
ayyyyy ayşee ne güzel yazmışsın inşallah görürüz o günlerii sonrada gelsinnn doğum hikayelerii :)))kızlar eylül ayını da -nerdeyse- bitirdik çok şükür
ekime geldik pek çoğumuz kasım ayında doğum iznine çıkıcak aralığın nası gectiğini bile hıssetmıycez
ınsallah koşturmacadan o var mı bu tamam mı diye :)
veya en gecmeyen ay aralık olucak heyecanlı olucaz çünkü
şu anda çarpıntım var cunku bayaa heyecanlandım
inşallah böyle yazdığımız gibi kolayca gecer aylar ve sağlıkla gelir bebişlerimiz son düzlüğe
çok yaklaştık Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin sağlıkla kavuştursun ınsallah :)
bundan önce kasım annelerındeydım onlarla beraber basladıgımızda da sankı
sonu gelmıycek gibi gelıyodu bana da ama onlar sona geldi bile :)
sadece bir ayları kaldı darısı basımıza ınsallahh :)
canım ağrı sızı var mı ? eger bı rahatsızlık vermıyosa 5 guncuk bekle bakalım doktoruna gıdınce sorarsın :26:
ahhh ahhhh siz böle yazınca çok mutlu oluyorum içim huzur doluyo Allahım hapimize o güzel günleri yaşamayı nasip etsin inşallahhhh :)))ayyyy evet bir ayımız kaldı tam olarak işe gidip geleceğimiz.çogumuz kasım ortasında ayrılıcak izne.sıcacık evimizde tv karşısında uzun uzun kahvaltılar edicez.camdan karı seytedeceğiz.kar yağacak biz çaylarımızı yudumlayacağız.bebişimizin babasını işe gönderip kendimiz uzun uzun dinlenicek birbirimizle dertleşeceğiz.hazırlıklar yapacağız.akşama ne yapsak uzun uzun düşünme ve ağır ağır yapma vaktimiz olucak soğuk havalarda giyinip kuşanıp yürüyüşlere çıkacak hali bulacağız kendimizde.aralık hatta kasım gibi malesef erken doğum yapan ama bebeğini sağlıkla kucağına alacak arkadaşlarımız olacak.son ay çok ağarlaşıp bir an önce doğursak diye bakacağız belkide.oturup kolay doğum için evimizde dualar okuyabileceğiz.ayyyyy hayali bile bi harika.......
Tatlım biliyorum at koşturması gibi olduğunu ama o ses bir türlü gelmiyor, kendi kalp sesimi duyuyorum hep :)
aramadığım yeri kalmadı karnımın, ama doktor da dedi,senin bebek baya derinde, ultrason cihazı bile zor görüyor dedi. ufacık makine nasıl görsün di mi :) Allahtan haftada bir doktora gidiyorum da dinliyorum orda,rahatlıyorum. Senin cihaz angelsounds mu ?
Bu arada bugün işteyim,evde değil
Neden haftada bir diyecek arkadaşlar olabilir, riskli gebelik statüsünde olduğum için (kilo ve tansiyondan dolayı) doktor 27-28.haftaya kadar haftada 1 geleceksin,zaten sen bebeği görmeden duramıyosun pimpirikleniyosun, gel gör bari rahat et dedi :)
Bu arada çok pozitifsin, seni çok seviyorum ben
32. haftanın başımı acaba birde doktorum beni 1 hafta ileri söylüyor,ona görede hesaplamış olabilir..doktorumdan aldım bu tarihi ,en erken çıkabileceğim tarih nedir dedim o da 23 kasım dedi..ınsallah canım valla ben de gun sayyorum ehehediyorum kı kurban bayramında doğum ıznıne tam bi ay
kalmış olucak ıns....bi de canım benım beklenen doğ tarıhım 18 ocak benım 32. haftam 23 kasıam denk gelıo
sen benden 10 gun gerıde oldugun ıcın aralıkta cıkman gerekmıomu :S 32 yı bıtırınce cıkılıo cunku izne :)
Allah korusun bazen kafama takılıo he sımdıde yan yana oluyo doğumlar ben kaybettıgım kızımı doğurdugumda
çatalların arasında paravan vardı sadece yanyana doğuruyosun bebeklerı alıp arka odaya götürüyolar :S
sorma canım öle devlette ya ben de sancı cekıyorum kordıdorda kalakaldım bi snacı girdi fenaa
bebegın kafasına dokunabılıorm elimle düşün o kadar
açılma var doğumhane kapısının onunde kalk kalk ımza at suraya die nası bagırdılar baska hamıle bı kadın o da sancı cekıodu
belimi sırtımı sıvazladı Allah razı oslun rahataldım öel kalktım ayaga ımzayı attım ama nası moralım bozulmustu anlatamam
zaten bebegımı kaybetmısım zaten sancı cekıorm bır de bagırıp fırca atıolarnormal doğum olursa devlette dusunmuyorum
bu yuzden sancı cekerken baya anlayıssız oluyolar..ya d aben öel denk geldım....sezeryana karar verılrıse devlete gıderım
o da kanama ve kan kaybı rıskım çok oldugu ıcın
sorma canım bı de benım annem köyden ıstanbula gelın gelmıs okuma yazması yok düşün
ve daha 22 yasındaymıs benı doğurdugunda ona rağmen yıkmış hastaneyı bana bunu yapamazsınız diye
helal olsun dıyorum valla ağrım dıkışım var dememıs herkesi ayaga kaldırmış Allah korusun cidden
hele lohusalık yasyaınca görceksin çok zor bi dönem
kız annem almaınca kım alcak benı hatsanede kalınca verırıelrdı çocuk esırgeme yurduna yaa
Allah korusun düşündükçe sinir oluyorum hee
ayy kızlar bize göre değil ama şu elbıse çok güzelmiş yaaa
beyaz elbsıe kızlara cook yakısıo hele bu tip olanalr :) yegenımın değişiği var ordan bılıorm
gamzecim evet gezmeye gidiyolar.biz alıştık artık.15 yıllık evliyiz.ilk başlarda bende senin gibi hiç dayanamıyodum ama eşimin il dışı yoplantı,seminer falan çok olur.alıştım mecburen.ama o da ben nereye gidersem gideyim karışmaz.istediğim yere gider,istediğim kadar kalırım.zaten 3 çocukla ev bayağı kalabalık.yanlız kalmıyorum yani.hele doğumdan sonra 4 çocuk,artık hiç anlamayız yokluğunu,eve gelmese bile farkedilmez gelmediği,arada kaynar:))o zaman yatmadan önce herkesi sıraya dizer tekmil verdirirm artık,sayım yaparım herkes tammı diye.malum kızlar büyük kalabalıktan faydalanıp arada kaçmasınlar:))
cnm inşallah 27 değil 40.haftayı bile görürsün. pozitif ol ki bebeğinde içinde huzurlu olsun,stresten uzak durmaya çalış.40.haftayı gör emiiii sana beddua ediyorumKızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
cnm sinop küçük biyer hastanede boşmuş oyuzden öle olmuş galiba :))
hehehehhe ben normal doğumum cnmmm annem görmüş hemen beni kapıdada babam ve halam karışmammm immkkaannssıızzz :))))
bidee bende bazen evlatlıkmıyım dedim oda kardeşimi kıskanıyodum oyuzden ama kardeşimle çok dalga geçtim o ist da doğdu ve hastane inanılmaz kalabalıkmış 1 yataga 2 kişi falan düşüyodu ona diyorum ben bazen hala sen karışmışsın diyee gıcık ablayım galibaa :))
ayyyyy ayşee ne güzel yazmışsın inşallah görürüz o günlerii sonrada gelsinnn doğum hikayelerii :)))
ahhh ahhhh siz böle yazınca çok mutlu oluyorum içim huzur doluyo Allahım hapimize o güzel günleri yaşamayı nasip etsin inşallahhhh :)))
cnmm hoşgeldinn maşşallahhh kocaman olmuş kuzun ve heşeyin yolunda olmasına çok sevindim 27 haftayada hiç bişey kalmadı 1 aysonra hepimiz daha rahat olucaz inşallah sende sorunsuz 38 i görüceksin :)) yarın ayrıntılıdanda güzel haberler alırsın inşallahh
sen ne diyon ayşe ya yavrum benim nasıl acı çekmişindir yaa of off allah tekrarlatmasın...gerzekler ya ayy isnir oldduuuuuuum
annene helal olsun vallahi ellerinden öperimbelki biz okadar cesaretli olamzdık bravo yazık ya kıyamam
kız yok be kim kimi veriyo vermezlerdi bi şekilde inanıcaktı ki öle de olmuşya bu lohusalık bu kadar zormuymuş yahu vay anası
evet kesinlikle beyaz elibse kız çocuklarına çok yakışıyo bende ramazan bayramındaalmıştım safranboludan bi tane çok şirin
32. haftanın başımı acaba birde doktorum beni 1 hafta ileri söylüyor,ona görede hesaplamış olabilir..doktorumdan aldım bu tarihi ,en erken çıkabileceğim tarih nedir dedim o da 23 kasım dedi..
ohh maşallah bebişe yaa 523 gr bence cok iyi bir gr
herşey yolunda bak gördün mü canım, inşallah sonuna kadar böyle gidecek. sen kendini iyi hissettiğin sürece sorun yok..
moral bozmak yok, hepimiz gününde sağlıklı bir şekilde alacağız inşallah bebişlerimizi kucağımıza allahım nasip etsin de
bu arada femur kısalğı nedir ilk kez duyuyorum ben??
cnm inşallah 27 değil 40.haftayı bile görürsün. pozitif ol ki bebeğinde içinde huzurlu olsun,stresten uzak durmaya çalış.40.haftayı gör emiiii sana beddua ediyorum. etrafımda prematüre doğan bebekler oldu hepsi kendini kurtardı şimdi tosuncuklar maşallah.cnm dualarımız seninle
canım çooookkk sevindim. çok az kaldı 27ye zaten.27leri beklerken br bakmışşın 34lü haftalara gelmişşinyarın ayrıntılı sonucunu da yaz bıze mutlaka. haberlerını beklıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?