chekirdekçim, çok teşekkür ederim bilgiler için.
Umarım normal şişliklerdir bizimkiler de. Ben de ilk olduğunda öyle demiştim. Oralı olmamıştım ama bugün ikinci kez şişik görünce bi gerildim. O zaman endişelenmeyelim, tamam. Ben de gittiğimde sorarım doktoruma, heyecan yapmazsam bebişi görünce. Her seferinde sorcam dediklerimi, yazsam bile unutuyorum o gazla.
Senin bebişin için de sevindim canım. Sorunun olmaz inşallah, aklına hiç öyle şeyler getirme. 27. haftamıza az kaldı aslında evet. İnşallah her şey güzel geçer de bizim minnoşlar 40. haftalarında gelirler ya. Erken gelmeleri beni de korkutuyo. Gerçi ben de kocam da maşallah 41 de bile gelmeye niyetimiz yokmuş da suni sancıyla almışlar artık.
Bakalım suni sancı da olmasın tabi. Öyle olunca korkutup sezaryene alıyolarya hemen. İnşallah herşey en hayırlı bir şekilde gelip geçer çekirdekçim!
Son günlerde melankolik oldum çünkü çok fazla araştırıyorum,çok fazla takıyorum kafama. Yanlış yapıyorum aslında. internet denen bok zaten bir felaket tellalı, hiç araştırma daha iyi.
Doktor bebeğin kilosunu sana söylerken, bebeğin başını karnını ve uyluk kemiğini ölçüyo.sonra ekranda otomatik bir kilo çıkıyor o ölçümlere göre.
Femur da uyluk kemiği aslında. bebeğin başı ve karnı normal çıkarken, uyluk kemiği (bacak kemiği) kısa çıkıyodu. ben de araştırdım, internette down sendromuna işarettir diyor. kafayı yedim tabi günlerdir. zaten 2'li testim pek iyi gelmemişti.
Neyse bugün biraz rahatladım, yarın ayrıntılıda da birşey çıkmazsa yola daha rahat ve huzurlu devam edicem.
inşallah canım hayırlısı ile tertemiz cıkacak bak gör.. sen bu bilgiyi paylaştın mı dr unla. araştırdım böyle böyle bişey okudum diye bu uyluk kemiği ile ilgili..
amın Allah kımseye yastamasın canım ınsallah bzı annelerımızın cektıgı sıkıntıalrı cekmeyız
onalrın tecrubelerı sayesınde kolayca ataltırız ıns bazı seylerı :)
lohusalık zor cidden ama 40 gun sonra hatat benımkı 40 gun bile dolmadan 30 gunde fln gecmıstı :)
Son günlerde melankolik oldum çünkü çok fazla araştırıyorum,çok fazla takıyorum kafama. Yanlış yapıyorum aslında. internet denen bok zaten bir felaket tellalı, hiç araştırma daha iyi.
Doktor bebeğin kilosunu sana söylerken, bebeğin başını karnını ve uyluk kemiğini ölçüyo.sonra ekranda otomatik bir kilo çıkıyor o ölçümlere göre.
Femur da uyluk kemiği aslında. bebeğin başı ve karnı normal çıkarken, uyluk kemiği (bacak kemiği) kısa çıkıyodu. ben de araştırdım, internette down sendromuna işarettir diyor. kafayı yedim tabi günlerdir. zaten 2'li testim pek iyi gelmemişti.
Neyse bugün biraz rahatladım, yarın ayrıntılıda da birşey çıkmazsa yola daha rahat ve huzurlu devam edicem.
inşallah canım hayırlısı ile tertemiz cıkacak bak gör.. sen bu bilgiyi paylaştın mı dr unla. araştırdım böyle böyle bişey okudum diye bu uyluk kemiği ile ilgili..
Normal doğumum 38.hafta olacakmış sezaryen olacağı için, kaldı 15 hafta :) herşey yolunda gidecek inşallahhh.
Mucuukkkksss.
Memişleri de takma kafaya,doktoruna gidince bir danış sadece.
nasıl güldüm yaaa,kahkaha attım resmenevet bugün söyledim, kafama şaplak yedim :)
uyluk kemiğini araştırıyosun ölçtürtüyosun bana da, hiç pipisinin boyutunu ölçtürtmüyosun dedi
uyluk kemiği de diğer ölçümler de 2 hafta ileri, 2 hafta geri olabilir sorun yok dedi. 2 haftadan fazla bir gerilik söz konusu olursa o zaman bakarız dedi.
evet bugün söyledim, kafama şaplak yedim :)
uyluk kemiğini araştırıyosun ölçtürtüyosun bana da, hiç pipisinin boyutunu ölçtürtmüyosun dedi
uyluk kemiği de diğer ölçümler de 2 hafta ileri, 2 hafta geri olabilir sorun yok dedi. 2 haftadan fazla bir gerilik söz konusu olursa o zaman bakarız dedi.
off sinirlerim tepemde arkadaşımla aynı dr gidiyoruz.Bügün dr gitmiş doğumla ilgili konuşmuşlar kadın doğuma denk gelirse giriceğini söylemiş hastanede 3 tane bayan dr varmış hangisi denk gelirse o giricekmiş böyle saçma sapan bişey ilk defa duyuyorum.Ozaman niye ona gidiyorum yani her ay değişik birine giderim napıcam şimdi hiç bilmiyorum offf
aman Alalhım 15 hafta nasıl az geldi birden :)
nasıl güldüm yaaa,kahkaha attım resmen
ay cok gülüyorum ben sana yaa, komik bi kızsın sen haşaplak ha
bak gördün mü kendi kendini yedin yani uyluk kemiği diye.. bazen cok araştırmak da iyi bişey değil canım..
kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor yani..
off sinirlerim tepemde arkadaşımla aynı dr gidiyoruz.Bügün dr gitmiş doğumla ilgili konuşmuşlar kadın doğuma denk gelirse giriceğini söylemiş hastanede 3 tane bayan dr varmış hangisi denk gelirse o giricekmiş böyle saçma sapan bişey ilk defa duyuyorum.Ozaman niye ona gidiyorum yani her ay değişik birine giderim napıcam şimdi hiç bilmiyorum offf
amin cümlemizi
nasıl geçti senin lohusalık ?
canımmm benimm :)
evet ben de araştırmıcam artık, Hamile kalmam bile bir mucizeydi, Allah'a emanet ettim bebeği de kendimi de, o en iyisini bilir.
devlet hastanesi mi ki ?
ama çok saçma değilmi sonuçta ben ona güveniyorum başka biri girerse hiç bilmiyorum etmiyorum iyimi kötümü böyle bir şey çok saçma geldi banacanım özel hastane mı ?
özel hastanelerın bazıalrında o gun hangı kaıdn doğumcu nobetteyse doğuam o giripo sen kendı doktorunu
istiosan ekstra ucret ödüosn öle gelıo die biliorm ben
devletlerde zaten senı kontrol eden ksıı gırmıo doğuma hep asistanlar ebeler yaptırıo
her gun ve her gece ağlayarak gectı yanı zaten uzgundum onun da etkısı var ama ınsanın
kafası bulanık oluyo lohusayken takıyosun herseye fln bebek olunca bu kadar agır gecmez die düşünüorm
ama yıne de lohusalık zor bırısı sırtını usuttunmu dese bıcakla bozagıan yapısasın fln gelıo böle
mesela kardesım lohsuayken ye ıc uyu sütün olsn dioalrdı sinir oluodm dio kımse benı dusunmuo herkes bebegı dusunuo
diodum dıo ama lohsuayken takıosn sımdı o kadar da buyuk bısye gelmıo dıo :)
her gun ve her gece ağlayarak gectı yanı zaten uzgundum onun da etkısı var ama ınsanın
kafası bulanık oluyo lohusayken takıyosun herseye fln bebek olunca bu kadar agır gecmez die düşünüorm
ama yıne de lohusalık zor bırısı sırtını usuttunmu dese bıcakla bozagıan yapısasın fln gelıo böle
mesela kardesım lohsuayken ye ıc uyu sütün olsn dioalrdı sinir oluodm dio kımse benı dusunmuo herkes bebegı dusunuo
diodum dıo ama lohsuayken takıosn sımdı o kadar da buyuk bısye gelmıo dıo :)
ama çok saçma değilmi sonuçta ben ona güveniyorum başka biri girerse hiç bilmiyorum etmiyorum iyimi kötümü böyle bir şey çok saçma geldi bana
SENİN BAYA ZOR GEÇMİŞTİR tahmin edebiliyorum ......
adamı her halukarda sinir ediyolar deseneben öle olmak istemyrum ama bişi diyemicem şimdi umarım kimseyi kırmayız
yoksa kayınvalimler lohusa falan dinlemez suratcıklarını asıverir
ben ilk defa duydum böyle bişi, benim gittiklerimde muayene olduğun doktor giriyor..bencede bu durumdan rahatsız olursan araştır derim..hayır özel böyle saçma bişey olabilirmi sistemmiş kim denk gelirse o girermiş genelde doğumlar gündüz oluyomuş ya tutarsa hesabı ben niye geliyorum sana ozaman napıcam hiç bilmiyorum
canım bence de öyle ama böyle uygulamaları var bazı hastanelerın maalesef
yalnız her özel hats böle değil...istersen sımdıden baska dr secmeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?