2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Normal doğumum 38.hafta olacakmış sezaryen olacağı için, kaldı 15 hafta :) herşey yolunda gidecek inşallahhh.

Mucuukkkksss.

Memişleri de takma kafaya,doktoruna gidince bir danış sadece.

inşallah canım hayırlısı ile tertemiz cıkacak bak gör.. sen bu bilgiyi paylaştın mı dr unla. araştırdım böyle böyle bişey okudum diye bu uyluk kemiği ile ilgili..

inşallah canım hayırlısı ile tertemiz cıkacak bak gör.. sen bu bilgiyi paylaştın mı dr unla. araştırdım böyle böyle bişey okudum diye bu uyluk kemiği ile ilgili..

evet bugün söyledim, kafama şaplak yedim :)
uyluk kemiğini araştırıyosun ölçtürtüyosun bana da, hiç pipisinin boyutunu ölçtürtmüyosun dedi

uyluk kemiği de diğer ölçümler de 2 hafta ileri, 2 hafta geri olabilir sorun yok dedi. 2 haftadan fazla bir gerilik söz konusu olursa o zaman bakarız dedi.

amin cümlemizi
nasıl geçti senin lohusalık ?

off sinirlerim tepemde arkadaşımla aynı dr gidiyoruz.Bügün dr gitmiş doğumla ilgili konuşmuşlar kadın doğuma denk gelirse giriceğini söylemiş hastanede 3 tane bayan dr varmış hangisi denk gelirse o giricekmiş böyle saçma sapan bişey ilk defa duyuyorum.Ozaman niye ona gidiyorum yani her ay değişik birine giderim napıcam şimdi hiç bilmiyorum offf

Normal doğumum 38.hafta olacakmış sezaryen olacağı için, kaldı 15 hafta :) herşey yolunda gidecek inşallahhh.

Mucuukkkksss.

Memişleri de takma kafaya,doktoruna gidince bir danış sadece.

aman Alalhım 15 hafta nasıl az geldi birden :)

nasıl güldüm yaaa,kahkaha attım resmen

ay cok gülüyorum ben sana yaa, komik bi kızsın sen ha şaplak ha
bak gördün mü kendi kendini yedin yani uyluk kemiği diye.. bazen cok araştırmak da iyi bişey değil canım..
kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor yani..

devlet hastanesi mi ki ?

canımmm benimm :)

evet ben de araştırmıcam artık, Hamile kalmam bile bir mucizeydi, Allah'a emanet ettim bebeği de kendimi de, o en iyisini bilir.

canım özel hastane mı ?

özel hastanelerın bazıalrında o gun hangı kaıdn doğumcu nobetteyse doğuam o giripo sen kendı doktorunu

istiosan ekstra ucret ödüosn öle gelıo die biliorm ben

devletlerde zaten senı kontrol eden ksıı gırmıo doğuma hep asistanlar ebeler yaptırıo

amin cümlemizi
nasıl geçti senin lohusalık ?

her gun ve her gece ağlayarak gectı yanı zaten uzgundum onun da etkısı var ama ınsanın

kafası bulanık oluyo lohusayken takıyosun herseye fln bebek olunca bu kadar agır gecmez die düşünüorm

ama yıne de lohusalık zor bırısı sırtını usuttunmu dese bıcakla bozagıan yapısasın fln gelıo böle

mesela kardesım lohsuayken ye ıc uyu sütün olsn dioalrdı sinir oluodm dio kımse benı dusunmuo herkes bebegı dusunuo

diodum dıo ama lohsuayken takıosn sımdı o kadar da buyuk bısye gelmıo dıo :)

Son düzenleme:
canımmm benimm :)

evet ben de araştırmıcam artık, Hamile kalmam bile bir mucizeydi, Allah'a emanet ettim bebeği de kendimi de, o en iyisini bilir.

aynen öyle canım ona emanet herşeyimiz, canımız malımız.. o istemezse hiç birşey olmaz..
bir arkadaşım anlatmıştı. riskli gebeliği olan bir arkadaşına dru demiş ki; ''bak kızım ben seni ayaklarından tavana da assam bu bebek düşeceği varsa düşer, bişey yapamayız''.. cok etkilenmiştim. kulağımda küpe kaldı bu laf resmen. cok doğru bir laf etmiş. olacağı varsa olur. önüne geçemezsin..
allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi.. sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallaaaahh !! aminnnnnnnnnnn

ama çok saçma değilmi sonuçta ben ona güveniyorum başka biri girerse hiç bilmiyorum etmiyorum iyimi kötümü böyle bir şey çok saçma geldi bana

SENİN BAYA ZOR GEÇMİŞTİR tahmin edebiliyorum ......
adamı her halukarda sinir ediyolar desene ben öle olmak istemyrum ama bişi diyemicem şimdi umarım kimseyi kırmayız
yoksa kayınvalimler lohusa falan dinlemez suratcıklarını asıverir

ama çok saçma değilmi sonuçta ben ona güveniyorum başka biri girerse hiç bilmiyorum etmiyorum iyimi kötümü böyle bir şey çok saçma geldi bana

canım bence de öyle ama böyle uygulamaları var bazı hastanelerın maalesef

yalnız her özel hats böle değil...istersen sımdıden baska dr secmeye bak

ben de kendıem telkın verıyorum sımdıden lohusalık bebegım oldugu ıcın güzel gecıcek

bebegımı emzırıcem ona kavusucam vs vs die :) ama dedım ya hersyeı kafaya takıyosun mesela

kadının bırı sey yazmıstı lohusayken şöle dusunmus bebek hemen buyudu daha doyamadım diye

günlerce ağlamış yanı...veya bu nıye uyumuyo nıye gecede 4-5 kez kalkıyoruz fln

mutlaka takılcak bişey bulunuyo sanırsam :)

kendı annelerıyel bile lohusayken kavga edenler ve barısmayanalr varken kayınvalıde ıle ne olunur bılmıom

Son düzenleme:
hayır özel böyle saçma bişey olabilirmi sistemmiş kim denk gelirse o girermiş genelde doğumlar gündüz oluyomuş ya tutarsa hesabı ben niye geliyorum sana ozaman napıcam hiç bilmiyorum
ben ilk defa duydum böyle bişi, benim gittiklerimde muayene olduğun doktor giriyor..bencede bu durumdan rahatsız olursan araştır derim..

canım bence de öyle ama böyle uygulamaları var bazı hastanelerın maalesef

yalnız her özel hats böle değil...istersen sımdıden baska dr secmeye bak

BENİMKİ ÖZEL HASTANE ZATEN ANADOLU YAKASINDA BAŞKA BİLDİĞİNİZ İİ DR DEDİĞİNİZ BİR YER VARMI özele gittiğim halde dr girmicekmiş mantığa bakarmısın denk düşerse ozaman sana niye geliyorum manyak zaten korkuyorum sana güven duyucamki normalmi sezaryenmi karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…