BENİMKİ ÖZEL HASTANE ZATEN ANADOLU YAKASINDA BAŞKA BİLDİĞİNİZ İİ DR DEDİĞİNİZ BİR YER VARMI özele gittiğim halde dr girmicekmiş mantığa bakarmısın denk düşerse ozaman sana niye geliyorum manyak zaten korkuyorum sana güven duyucamki normalmi sezaryenmi karar vericem
Pendik uzak mı olur canım sana ?
SOĞANLIKTA OTURUYORUM İİİSE GİDERİM TABİİİ nerde pendikte
SOĞANLIKTA OTURUYORUM İİİSE GİDERİM TABİİİ nerde pendikte
Pendik Bölge hastanesi, Mustafa Özbek'e gidiyorum ben. 10 kere doğursam 10 kere de ona giderim.
E-5 üzerinde .
Çok ilgili, çok sevimli bir doktor. Gittiğin an kafandaki bütün soru işaretleri bitiyor,öyle rahatlatıyor seni.
Tavsiye ederim canım en azından 1 kere görüş, doğumla ilgili kafandakileri sor.
Kızlar cok güzel bir tarif :)) daha önce denenmiştir, aklıma girdi arkadaşlar hafta sonu yapıcam sanırım kafaya koydum :)))
cok lezzetli oluyor bu tavsiye ederim :))
ŞEKERSİZ KEK
Malzemeler:
3 yumurta
3 çorba kaşığı pekmez
6-7 adet kuru incir
6-7 adet kuru kayısı
1 çay bardağı kuru üzüm
1 tatlı kaşığı tarçın
3 çorba kaşığı iri öğütülmüş fındık
1 orta boy elma rendesi
1 çay bardağı süt
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
16 çorba kaşığı tam buğday unu
Yapılışı :
Öncelikle incir, kayısı ve üzümleri yıkayıp üzerini geçecek kadar sıcak suda 10 dakika bekletin. İncir ve kayısıları minik minik kesin.
Yumurta ve pekmezi çırpın. Süt ve sıvı yağı ekleyip tekrar çırpın. Elma rendesi, tarçın ve fındığı ilave edip tekrar karıştırın. Kuru meyveleri ekleyin karıştırarak eşit bir şekilde hamura dağıtın. Son olarak un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edip karıştırın.
Hamuru yağlanmış 23 cm lik kare bir kaba boşaltın. 170 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
kızlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum ve sizlerin hastanesi nasıl onları da merak ediyorum.
Eşimle bir kaç gündür bir konu hakkında kararsız kaldık ve eşim de forumda yaz bakalım, arkadaşların ne dicek dedi
Ben bulunduğum semte 3 ay önce taşındım ve doktorumu doğal olarak değiştirmek zorunda kaldım. İnternetten ve çevreden araştırmalarım sonucunda çok herkesin doğum yapıp mennun olduğu bir hastane ve bir doktor buldum.
Doktorum gerçekten mükemmel bir kadın. 25 TL muayen ücreti veriyoruz ve her kontrole gittiğimizde sanki ayrıntılı usg ye girer gibi bebeğimle ilgilenip, eşim ve beni bilgilendiriyor. Doğum ücretleri de oldukça uygun.
Ama ailemi ve eşimle beni bir konu var...
Hastanede yetişkin ve bebek için yoğun bakım ünitesi mevcut değil. Küvez ve her dair ambulans bulunuyor. Bebeğe bir durum olduğunda acil mudahele çok kolay ve o problem değil. Çünkü donanımlı küvez olması çok önemliydi ki o mevcut.
Ama Allah korusun bana birşey olsa, kanama, acil bir durum vs. ne olur bilmiyorm. Hastaneye yakın tam teşekküllü bir özel daha var. Acil bir durumda oraya naklim olur diye düşündüm..
Önümüzdeki hafta kontrolümde bu kaygılarımı doktorumla paylaşıcam ama yine de sizlerin hastaneleri ne durumda ve hastane tercih ederken bu durumları göz önünde bulundurdunuz mu merak ettim. :44:
Canım çok teşekkür ederim ): ama şöyle bir problem varki eşim erkek dr istemiyor benim için hiç farketmez sonuçta sağlık önemli bişey ama eşim karşı ama yine de akşam bu durumu konuşucam ,2 ci dr değiştirmem olucak daha önce medipol hastanesi cevahir tekcana gidiyodum o kadının ilgisizliğinden bıraktım şimdiki hastane kartal umut hastanesi ümmü gülsüm dr iyi orda bir sorun yokta böyle bir şeye karşı çıkarım kime muayne oluyosam onun girmesini istiyorum.
Kızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
27.haftadan önce doğan bebeklerin yaşama şansı %10 , 27 den sonra doğanların yaşama şansı %90 mış.
27'ye kadar dayanıcaksın, 3-4 haftan kaldı dedi. eğer tansiyon..vs gibi bir problem olursa bebeği alıcaz, 15-20 gün küvezde kalacak ve sonra alıp gideceksin dedi.
Eğer sorun çıkmazsa ki şu an çok iyi gidiyosun dedi, 38.haftaya kadar devam dedi. sen benim için riskli ama riskli olmasına rağmen çok iyi giden bir hamilesin dedi
ama 27'yi sorunsuz tamamlarsak ben de rahat edicem dedi.
Yarın da ayrıntılı var, bakalım neler olacak. :)
herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim hadi gözün aydin
kızlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum ve sizlerin hastanesi nasıl onları da merak ediyorum.
Eşimle bir kaç gündür bir konu hakkında kararsız kaldık ve eşim de forumda yaz bakalım, arkadaşların ne dicek dedi
Ben bulunduğum semte 3 ay önce taşındım ve doktorumu doğal olarak değiştirmek zorunda kaldım. İnternetten ve çevreden araştırmalarım sonucunda çok herkesin doğum yapıp mennun olduğu bir hastane ve bir doktor buldum.
Doktorum gerçekten mükemmel bir kadın. 25 TL muayen ücreti veriyoruz ve her kontrole gittiğimizde sanki ayrıntılı usg ye girer gibi bebeğimle ilgilenip, eşim ve beni bilgilendiriyor. Doğum ücretleri de oldukça uygun.
Hastanede yetişkin ve bebek için yoğun bakım ünitesi mevcut değil. Küvez ve her dair ambulans bulunuyor. Bebeğe bir durum olduğunda acil mudahele çok kolay ve o problem değil. Çünkü donanımlı küvez olması çok önemliydi ki o mevcut.
Ama Allah korusun bana birşey olsa, kanama, acil bir durum vs. ne olur bilmiyorm. Hastaneye yakın tam teşekküllü bir özel daha var. Acil bir durumda oraya naklim olur diye düşündüm..
Önümüzdeki hafta kontrolümde bu kaygılarımı doktorumla paylaşıcam ama yine de sizlerin hastaneleri ne durumda ve hastane tercih ederken bu durumları göz önünde bulundurdunuz mu merak ettim. :44:
Kızlar cok güzel bir tarif :)) daha önce denenmiştir, aklıma girdi arkadaşlar hafta sonu yapıcam sanırım kafaya koydum :)))
ŞEKERSİZ KEK
Malzemeler:
3 yumurta
3 çorba kaşığı pekmez
6-7 adet kuru incir
6-7 adet kuru kayısı
1 çay bardağı kuru üzüm
1 tatlı kaşığı tarçın
1 orta boy elma rendesi
1 çay bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yapılışı :
Öncelikle incir, kayısı ve üzümleri yıkayıp üzerini geçecek kadar sıcak suda 10 dakika bekletin. İncir ve kayısıları minik minik kesin.
Yumurta ve pekmezi çırpın. Süt ve sıvı yağı ekleyip tekrar çırpın. Elma rendesi, tarçın ve fındığı ilave edip tekrar karıştırın. Kuru meyveleri ekleyin karıştırarak eşit bir şekilde hamura dağıtın. Son olarak un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edip karıştırın.
Hamuru yağlanmış 23 cm lik kare bir kaba boşaltın. 170 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
ben de kendıem telkın verıyorum sımdıden lohusalık bebegım oldugu ıcın güzel gecıcek
bebegımı emzırıcem ona kavusucam vs vs die :) ama dedım ya hersyeı kafaya takıyosun mesela
kadının bırı sey yazmıstı lohusayken şöle dusunmus bebek hemen buyudu daha doyamadım diye
günlerce ağlamış yanı...veya bu nıye uyumuyo nıye gecede 4-5 kez kalkıyoruz fln
mutlaka takılcak bişey bulunuyo sanırsam :)
kendı annelerıyel bile lohusayken kavga edenler ve barısmayanalr varken kayınvalıde ıle ne olunur bılmıom
ŞEKERSİZ KEK
Malzemeler:
3 yumurta
3 çorba kaşığı pekmez
6-7 adet kuru incir
6-7 adet kuru kayısı
1 çay bardağı kuru üzüm
1 tatlı kaşığı tarçın
1 orta boy elma rendesi
1 çay bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yapılışı :
kizlar size nacizane tavsiyem yaninizda kalabiliyosa anneniz, ablaniz kalsin. kayinvalidenizle iyiyken kotu olmayinbizde oyle olmustu. kadin guya 50 gune yakin kaldi yanimizda birakin destek olmayi sonuna kadar kostek oldu. bide onlara hizmet ettim, rahat rahat uzanamadim..sonucta lohusasin her daim yuzun gulmuyo. her seyi kendi uzerine alindi, suratini asip kenara cekildi oturdu hep. o oyle yaptikca iyice gerildim ben de...artik gidecegi gunun aksami o da patladi ben de patladim. ogunden sonra da cok toparlayamadik
valla cnm hiç bu yönden bakmamıştım:44: benimde doğum yapıcağım hastane özel hastane ,yoğun bakım falan filan var ama ne kadar yoğun bakarlar bilemedimkızlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum ve sizlerin hastanesi nasıl onları da merak ediyorum.
kizlar size nacizane tavsiyem yaninizda kalabiliyosa anneniz, ablaniz kalsin. kayinvalidenizle iyiyken kotu olmayinbizde oyle olmustu. kadin guya 50 gune yakin kaldi yanimizda birakin destek olmayi sonuna kadar kostek oldu. bide onlara hizmet ettim, rahat rahat uzanamadim..sonucta lohusasin her daim yuzun gulmuyo. her seyi kendi uzerine alindi, suratini asip kenara cekildi oturdu hep. o oyle yaptikca iyice gerildim ben de...artik gidecegi gunun aksami o da patladi ben de patladim. ogunden sonra da cok toparlayamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?