2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Pendik uzak mı olur canım sana ?

Kızlar cok güzel bir tarif :)) daha önce denenmiştir, aklıma girdi arkadaşlar hafta sonu yapıcam sanırım kafaya koydum :)))
cok lezzetli oluyor bu tavsiye ederim :))

ŞEKERSİZ KEK

Malzemeler:

3 yumurta
3 çorba kaşığı pekmez
6-7 adet kuru incir
6-7 adet kuru kayısı
1 çay bardağı kuru üzüm
1 tatlı kaşığı tarçın
3 çorba kaşığı iri öğütülmüş fındık
1 orta boy elma rendesi
1 çay bardağı süt
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
16 çorba kaşığı tam buğday unu

Yapılışı :
Öncelikle incir, kayısı ve üzümleri yıkayıp üzerini geçecek kadar sıcak suda 10 dakika bekletin. İncir ve kayısıları minik minik kesin.
Yumurta ve pekmezi çırpın. Süt ve sıvı yağı ekleyip tekrar çırpın. Elma rendesi, tarçın ve fındığı ilave edip tekrar karıştırın. Kuru meyveleri ekleyin karıştırarak eşit bir şekilde hamura dağıtın. Son olarak un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edip karıştırın.
Hamuru yağlanmış 23 cm lik kare bir kaba boşaltın. 170 derece fırında 30-35 dakika pişirin.

SOĞANLIKTA OTURUYORUM İİİSE GİDERİM TABİİİ nerde pendikte

Pendik Bölge hastanesi, Mustafa Özbek'e gidiyorum ben. 10 kere doğursam 10 kere de ona giderim.
E-5 üzerinde .

Çok ilgili, çok sevimli bir doktor. Gittiğin an kafandaki bütün soru işaretleri bitiyor,öyle rahatlatıyor seni.

Tavsiye ederim canım en azından 1 kere görüş, doğumla ilgili kafandakileri sor.

kızlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum ve sizlerin hastanesi nasıl onları da merak ediyorum.

Eşimle bir kaç gündür bir konu hakkında kararsız kaldık ve eşim de forumda yaz bakalım, arkadaşların ne dicek dedi

Ben bulunduğum semte 3 ay önce taşındım ve doktorumu doğal olarak değiştirmek zorunda kaldım. İnternetten ve çevreden araştırmalarım sonucunda çok herkesin doğum yapıp mennun olduğu bir hastane ve bir doktor buldum.

Doktorum gerçekten mükemmel bir kadın. 25 TL muayen ücreti veriyoruz ve her kontrole gittiğimizde sanki ayrıntılı usg ye girer gibi bebeğimle ilgilenip, eşim ve beni bilgilendiriyor. Doğum ücretleri de oldukça uygun.

Ama ailemi ve eşimle beni bir konu var...

Hastanede yetişkin ve bebek için yoğun bakım ünitesi mevcut değil. Küvez ve her dair ambulans bulunuyor. Bebeğe bir durum olduğunda acil mudahele çok kolay ve o problem değil. Çünkü donanımlı küvez olması çok önemliydi ki o mevcut.

Ama Allah korusun bana birşey olsa, kanama, acil bir durum vs. ne olur bilmiyorm. Hastaneye yakın tam teşekküllü bir özel daha var. Acil bir durumda oraya naklim olur diye düşündüm..

Önümüzdeki hafta kontrolümde bu kaygılarımı doktorumla paylaşıcam ama yine de sizlerin hastaneleri ne durumda ve hastane tercih ederken bu durumları göz önünde bulundurdunuz mu merak ettim. :44:

SOĞANLIKTA OTURUYORUM İİİSE GİDERİM TABİİİ nerde pendikte

Pendik Bölge hastanesi, Mustafa Özbek'e gidiyorum ben. 10 kere doğursam 10 kere de ona giderim.
E-5 üzerinde .

Çok ilgili, çok sevimli bir doktor. Gittiğin an kafandaki bütün soru işaretleri bitiyor,öyle rahatlatıyor seni.

Tavsiye ederim canım en azından 1 kere görüş, doğumla ilgili kafandakileri sor.

Canım çok teşekkür ederim ): ama şöyle bir problem varki eşim erkek dr istemiyor benim için hiç farketmez sonuçta sağlık önemli bişey ama eşim karşı ama yine de akşam bu durumu konuşucam ,2 ci dr değiştirmem olucak daha önce medipol hastanesi cevahir tekcana gidiyodum o kadının ilgisizliğinden bıraktım şimdiki hastane kartal umut hastanesi ümmü gülsüm dr iyi orda bir sorun yokta böyle bir şeye karşı çıkarım kime muayne oluyosam onun girmesini istiyorum.

incir,üzüm,pekmez,fındık,kayısı ...oh ohh ohhh.. bunu yersem ben duvarlara tırmanırım be zaten hamileyim hormonlarım tavanda

Tatlım ben hamileliğimi öğrenip ilk doktora gitmeye başladığımda sorduğum ilk soru yoğun bakım ünitesiydi. Hem yeni doğan için hem kendim için. Çok çok çok önemli. Herşey Allahtan ama doğumunu tam teşekküllü bir hastanede yapmanda fayda var. Nakillerle falan olmaz o iş.

Pendik Bölge'de bir de Oya hanım var, o da çok iyi bir doktor,ben gitmedim ama gidenlerden biliyorum.
Onunla da görüşebilirsin ama sorun olmaz diyorsan Mustafa beye görün kesinlikle.
Adam zaten alttan bakmaya bile karşı, bir kere ben ısrar ettiğim halde bile bakmadı (bebeğim net görünmüyodu çünkü) o da çok dikkatli böyle konularda ve utangaç.

herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim hadi gözün aydin

canım benım de aynen böyle gittiğim hastane kanama olursa bana bsıey olrusa ne olur dıye konsutuk o konuda sıkıntı

olmaz dedi doktor çok da ayrıntılı konsumadım ama bu hafat gittiğimde hem doğum fıyatı hemde bu tip şeyler

için bi görüşeim diyorum bakalım neymıs sen hangı hastaeney gıdısun bu arada ?

ohhh yeme de y6anında yat

amaaaaan ne diyon sen tırstım hee
saçlarımı yolarım artık ben ..ya ben bebeğimi,n keyfini çıkarmak istyrum sinirlenmek kavga etmek istemiyrum
annem bana alınmaz ya meşurdur bizim atışmalarımız ama kayınvalidem bişeye karışmaz ama bilemedimki şimdi herşeyi annem yapıyo die sinirlenebilirim bak he

tam hamile ve emziren anneler için bence,kaydediyorum hemen ..

lohusa muhabbeti benide tedirgin etti bak şimdi,bende pek sabırlı değilimdir ( umarım kimseleri kırmadan atlatırız..

fesleğencim

çekirdekçim bak negüzel maşallah görmüşsün tontişini yarında böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah doktorun da tatlı adamcıkmış maşallah

bidemusluk altları su basan kızlar ah ne ucuz atlatmışsınız ben kürtaj oldum 1hafta sonra kontrol annem aldı beni eve götürdü 1hafta kardeşim annem oh mis gibi geçti cm günü bi sıkıntı bende ertesi sabah koca işe gitcek gece ist geçecek kardeşim de o sabah abd ye uçakla yollucaz kocada ist gelcek biz gezcez ertesi gün annemlerden eve döncez ama bende gece bi sıkıntı dualar ediyorum ikiside yola çıkcak bişey olmasın diye sabah bi telefon kocadan e evi su bastı çok az banyodan diye onu temizliyorum diyor aradan bi saat geçti alt komşum da bizde arıyolar yönetici karıkoca gelmiş alt komşum gece sular kesilmiş benimki sabah duş alıp çıkcam diye vanaları sabah kaparım demiş uykumuzda acık ağır sen su gelince tazyikle gel mutfak borusu patla tüm ev su içinde eh ben atlar gelirim oda istanbula gelcek gezcez ya bana söyleme komşum gizliden hemen gel dedi koca onada kızıyo 5i evi boşaltmış sağolsunlar sigortayıda çağırmışlar benim rüya yol yerine buna çıktı gerçi şükrettim cana bişey olmadı eh bide alt komşuya az sızmış kardeşimi bindirdik evim batmış ben ist gezdim gece annemlere sabahta izmire geçtik aman ev tertemiz parkeler kabarmamış halılar balkonda ama komşular bi anlatıyo ve salon mobilyalarımın bazı yerleri açık mutfak ya benim 2hafta parkesiz evde yaşadık toz alerjıkım uyuyamam balkonda uyuruz sigorta parkeleri yeniledi zaten evi yeni almıştık ama ilk parkelerim daha güzel döşenmişti bunlar uyduruk mal aynı ama döşeme kötü komşunun duvarlar boyandı Allaha şükür sigorta olunca pek masraf yapamdık ama o pislik ay iyiki görmemişim diyorum şimdi evden çıksam vanayı kapatıyorum bizim yüzümüzden komşularda kapatıp çıkıyolarmış aman sigorta işe yarıyor

kizlar size nacizane tavsiyem yaninizda kalabiliyosa anneniz, ablaniz kalsin. kayinvalidenizle iyiyken kotu olmayin bizde oyle olmustu. kadin guya 50 gune yakin kaldi yanimizda birakin destek olmayi sonuna kadar kostek oldu. bide onlara hizmet ettim, rahat rahat uzanamadim..sonucta lohusasin her daim yuzun gulmuyo. her seyi kendi uzerine alindi, suratini asip kenara cekildi oturdu hep. o oyle yaptikca iyice gerildim ben de...artik gidecegi gunun aksami o da patladi ben de patladim. ogunden sonra da cok toparlayamadik

Son düzenleme:

ah canım hepimizin korkusu buya benimki şimdiden ben bebeği tutamam bakamam annen gelir diyor iyi güzelde annem gelince oda çıkmaz bizden dün akşam bile kocaya takılıyorum oğlum şu küçük odada da ben yatarım der eh kayınım da var bide benim annem sessiz yemek de yapmaz annemde bizemi bakcak ona mı hizmet edicek bende düşündükçe deliriyorum annemde gelmese bi kapımı çalmaz kürtajdan sonra 1çorba yapıp çalmadığı gibi bide ay neyse yaptıkları yaptığıyla kaldı ama kocayada diyoprum oyaşlıysa benim annemde yaşlı kullandırtmam sakin gelini ozaman görür annen diyorum bakalım kocada izin alırsa pek dellenmeden atlatırız o herşey söyler küsmez ben ağzımı açsam yadnık :)

Slm kızlar.nasılsınız bakim?bugün bebek için alısverışe gittim yahu kızıma bi hastane çıkışı bulamadımpalladıum optımum bütün cocuk mağazalarını gezdik ama yok istediğimi bulamadım bi ara Ümraniye'ye gidicem sizin tavsiye edeceğiniz bi yer varmı?

valla cnm hiç bu yönden bakmamıştım:44: benimde doğum yapıcağım hastane özel hastane ,yoğun bakım falan filan var ama ne kadar yoğun bakarlar bilemedim ben doğumu düşünmekten bunu düşünememişim Rabbim hepimize kolay doğum nasip eder inşallah sorunsuz sıkıntısız alırız bebişlerimizi kucağımıza...

valla kayınvaldemle iyi geçiniyoruz (ama görünürde) kadın oğlunu deli gibi kıskanıyor ve beni sevmiyor,hissediyorum malesef bunu..zaten bakamam diyo şimdiden üstüne bide herakşam gelir oturmaya annemle ben hizmetleniriz ona olacağı bu.annem kalıcak benim yanımda hastanedede evdede..eğer sezeryan olursam(ki Allah korusun) umarım normal olur doğumum teyzem gelirim ben diomuş ama bahsetmiştim daha önce teyzem kaynanamı sollar akıl vermede kardeşler ama annemle çok zıtlar,annemin ağzı var dili yok garibimin,ben bide çok çıkık canlıyım herşeye hemen sinirleniveririm annemi bile yeri gelir istemeden terslerim,huyum kurusun hiç sevmiyorum bu huyumu hemen parlarım 5 dakka sonrada üzülürüm özür dilerim ama iş işten geçer tabi..oyüzden anacım yeter .annemede dedim teyzem meyzem gelmesin ben onla kavga ederim diye oda tamam yavrum bakarız beraber dedi,eşimde akşamları işten gelince destek olur ,en azından ben iyileşene kadar..kaynanam beri dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…