Slm kızlar.nasılsınız bakim?bugün bebek için alısverışe gittim yahu kızıma bi hastane çıkışı bulamadımpalladıum optımum bütün cocuk mağazalarını gezdik ama yok istediğimi bulamadım bi ara Ümraniye'ye gidicem sizin tavsiye edeceğiniz bi yer varmı?
ah canım hepimizin korkusu buya benimki şimdiden ben bebeği tutamam bakamam annen gelir diyor iyi güzelde annem gelince oda çıkmaz bizden dün akşam bile kocaya takılıyorum oğlum şu küçük odada da ben yatarım der eh kayınım da var bide benim annem sessiz yemek de yapmaz annemde bizemi bakcak ona mı hizmet edicek bende düşündükçe deliriyorum annemde gelmese bi kapımı çalmaz kürtajdan sonra 1çorba yapıp çalmadığı gibi bide ay neyse yaptıkları yaptığıyla kaldı ama kocayada diyoprum oyaşlıysa benim annemde yaşlı kullandırtmam sakin gelini ozaman görür annen diyorum bakalım kocada izin alırsa pek dellenmeden atlatırız o herşey söyler küsmez ben ağzımı açsam yadnık :)
fesleğencim
çekirdekçim bak negüzel maşallah görmüşsün tontişini yarında böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah doktorun da tatlı adamcıkmış maşallah
bidemusluk altları su basan kızlar ah ne ucuz atlatmışsınız ben kürtaj oldum 1hafta sonra kontrol annem aldı beni eve götürdü 1hafta kardeşim annem oh mis gibi geçti cm günü bi sıkıntı bende ertesi sabah koca işe gitcek gece ist geçecek kardeşim de o sabah abd ye uçakla yollucaz kocada ist gelcek biz gezcez ertesi gün annemlerden eve döncez ama bende gece bi sıkıntı dualar ediyorum ikiside yola çıkcak bişey olmasın diye sabah bi telefon kocadan e evi su bastı çok az banyodan diye onu temizliyorum diyor aradan bi saat geçti alt komşum da bizde arıyolar yönetici karıkoca gelmiş alt komşum gece sular kesilmiş benimki sabah duş alıp çıkcam diye vanaları sabah kaparım demiş uykumuzda acık ağır sen su gelince tazyikle gel mutfak borusu patla tüm ev su içinde eh ben atlar gelirim oda istanbula gelcek gezcez ya bana söyleme komşum gizliden hemen gel dedi koca onada kızıyo 5i evi boşaltmış sağolsunlar sigortayıda çağırmışlar benim rüya yol yerine buna çıktı gerçi şükrettim cana bişey olmadı eh bide alt komşuya az sızmış kardeşimi bindirdik evim batmış ben ist gezdim gece annemlere sabahta izmire geçtik aman ev tertemiz parkeler kabarmamış halılar balkonda ama komşular bi anlatıyo ve salon mobilyalarımın bazı yerleri açık mutfak ya benim 2hafta parkesiz evde yaşadık toz alerjıkım uyuyamam balkonda uyuruz sigorta parkeleri yeniledi zaten evi yeni almıştık ama ilk parkelerim daha güzel döşenmişti bunlar uyduruk mal aynı ama döşeme kötü komşunun duvarlar boyandı Allaha şükür sigorta olunca pek masraf yapamdık ama o pislik ay iyiki görmemişim diyorum şimdi evden çıksam vanayı kapatıyorum bizim yüzümüzden komşularda kapatıp çıkıyolarmış aman sigorta işe yarıyor
Ay demet ablacım onunla geçmiş olaun inş bidaha böle bişey gelmez başınıza bende temizledim iice ama asıl temizlik akşam olcak sanırım eşim boruyu değiştirirkenbenim bide geçen ay akşam eve bi geldik şır şır bi ses iki banyo tuvalet alıyo koş aşkım yuları komşıyu su bastı sanırım dedîm eşim bi hışımla çıktıı komşu demezmi ay kusura bakmayın bizim küvet kırık çoçukta unutmuş o banyayo girmiş dîye Allahım sinir krizi geçircektim üç gün eve kirli su aktı oturdum ağlafım sonrda kadın çağırdım bi güzel temizLettim ama banyoya girmedim üç gün çok kötüydü
cnm anne olan bi arkadasım etkilemez demişti ama kayınvaldemde aksine 2 gün önceden tatlı falan yeme demişti,bende muallaktayım:44: buarada bu şeker yüklemesine açmı tokmu gidiliyo yauvvyarin seker yuklemem var ve ben unuttum bugun tatlinin gozune vurdumumarim sonucu etkilemez
aslıcım kaynananda kaynanamı buldum :) benimkide beni çok sever hele eşime şuaralar hep diyomuş bana selamlar öpücükler istediği bişey varmılar saksımı düştü dicem olmucak ay biz çok sık görüşüyoduk hamileyim diye eşim kendi gidio beni ayda yılda görüştürüyo özledimi ne ama okadar yaptığından sonra enson evi alırken bak oğlumdan boşancaksan şimdiden konuş boşuna ev alınmasın demişti evde de neler yaptı ayrı ay boşayamadım oğlunu :) kocişte kabul ediyo yüzüme bakmazdı sen geldin kıymetlendim diye
fikirdelisi canım seninkide hoşmuş
ben yine katlanıyodum ailemlede görüştürüyordum ama enson 2yıl önce kurbanda gittik annemlere oraya da hep bizle gelirdi okadar kaldık yemeler içmeler bi akşam yemeğe bi kola al demi yok yinede misafir bişey beklenmez döndük burda sülale toplanıyodu orda herkez ne şanslısın gitin dünüründe kaldın diyor bizimki bi Allah razı olsun dese neymiş evde harcadığını orda harcamış aynıymış bende öylemi dedim bidaha ailemin evine giremez şimdi ramazan burda kurban ordayız ama şuan olduğu gibi biay önceden yol yapar oğlum gitmeyin diye kocada diyo ahbi sende gel desen senden kıymetlisi olmucak diye ama bukonuda inadım çok zoruma gitmişti ama benim annem kızım gelsin ne zararı var deiyo olsun diyo ama ben cıks
canım benım de aynen böyle gittiğim hastane kanama olursa bana bsıey olrusa ne olur dıye konsutuk o konuda sıkıntı
olmaz dedi doktor çok da ayrıntılı konsumadım ama bu hafat gittiğimde hem doğum fıyatı hemde bu tip şeyler
için bi görüşeim diyorum bakalım neymıs sen hangı hastaeney gıdısun bu arada ?
ohhh yeme de y6anında yat
incir,üzüm,pekmez,fındık,kayısı ...oh ohh ohhh.. bunu yersem ben duvarlara tırmanırım be zaten hamileyim hormonlarım tavanda
Tatlım ben hamileliğimi öğrenip ilk doktora gitmeye başladığımda sorduğum ilk soru yoğun bakım ünitesiydi. Hem yeni doğan için hem kendim için. Çok çok çok önemli. Herşey Allahtan ama doğumunu tam teşekküllü bir hastanede yapmanda fayda var. Nakillerle falan olmaz o iş.
kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettinya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah
Eki Görüntüle 520027
kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettinya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah
Eki Görüntüle 520027
iyi akşamlar bayanlarçocuklardan grip virüsünü almış bulunmaktayım şu an battaniyenin altında terlemekteyim size bişey soracam bebeğime annemle beraber 3 takım hastane çıkışı aldık denizci şirinler bi de ekru renk ayıcıklı ama şu dısney marka olan varya limangoda ona da bayıldım ve almak istiyorum ne dersiniz abartıyor muyum
oh oh msaşallah maaşallah paşaya rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inş dr 27 der sen 34 leri görürsün canım inşKızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
27.haftadan önce doğan bebeklerin yaşama şansı %10 , 27 den sonra doğanların yaşama şansı %90 mış.
27'ye kadar dayanıcaksın, 3-4 haftan kaldı dedi. eğer tansiyon..vs gibi bir problem olursa bebeği alıcaz, 15-20 gün küvezde kalacak ve sonra alıp gideceksin dedi.
Eğer sorun çıkmazsa ki şu an çok iyi gidiyosun dedi, 38.haftaya kadar devam dedi. sen benim için riskli ama riskli olmasına rağmen çok iyi giden bir hamilesin dedi
ama 27'yi sorunsuz tamamlarsak ben de rahat edicem dedi.
Yarın da ayrıntılı var, bakalım neler olacak. :)
Çok sağol tatlım mucks
canim aldiklarini sagsaglim saglikla sihatle giysin insallahh saglikla alirsin kucagina bebisini..canım ben 1 tane h.çıkışı aldım cunku onlar en kucuk beden.56cm 2-3 hafta gıyebılıyormuş.onun yerıne zıbın takımları ve tulumlar ayrı ayrı parca olarak aldım.butun gıysılerını dün kayınvalıdeyle aldık.battanıye h.çıkışı patık zıbın takımları hazır kundak vs.7-8 aya kadar gıyecek kıyafete 300 tl verdım.toptancıdan aldık uygun oldu..
yıldızımmm sen nerelerdesin yaa :))) karabatak gibisin ha bi varsın bi yoksun hehee
iyi akşamlar bayanlarçocuklardan grip virüsünü almış bulunmaktayım şu an battaniyenin altında terlemekteyim size bişey soracam bebeğime annemle beraber 3 takım hastane çıkışı aldık denizci şirinler bi de ekru renk ayıcıklı ama şu dısney marka olan varya limangoda ona da bayıldım ve almak istiyorum ne dersiniz abartıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?