2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm internetten alışveriş yapıyormusun ben internetten aldım bulamadım çünkü dışarda,unnado ve limango'nun çocuk bölümü limango kids sitelerine bakmanı tavsiye edrim bugün vardı bikaç bişey sitelerde,markafoni ve butik bebe'yede bak,güzel şeyler oluyor bu sitelerde

valla cok zor bi durum. annen onlara hizmet etmek zorunda degil ki..benim kv cok fenadir..bu dogumumda yanimizda kalacagini hic sanmiyorum sehir disinda zaten gelir 5 gun durur burada evi var. sonra doner memleketine.. esin devlet memuruysa 10 gun izni var. ben ameliyatin 3. gunu evi supurup silmistim. kadin da salondan beni izlemisti dusun

Son düzenleme:

Ay demet ablacım onunla geçmiş olaun inş bidaha böle bişey gelmez başınıza bende temizledim iice ama asıl temizlik akşam olcak sanırım eşim boruyu değiştirirken benim bide geçen ay akşam eve bi geldik şır şır bi ses iki banyo tuvalet alıyo koş aşkım yuları komşıyu su bastı sanırım dedîm eşim bi hışımla çıktıı komşu demezmi ay kusura bakmayın bizim küvet kırık çoçukta unutmuş o banyayo girmiş dîye Allahım sinir krizi geçircektim üç gün eve kirli su aktı oturdum ağlafım sonrda kadın çağırdım bi güzel temizLettim ama banyoya girmedim üç gün çok kötüydü

aslıcım kaynananda kaynanamı buldum :) benimkide beni çok sever hele eşime şuaralar hep diyomuş bana selamlar öpücükler istediği bişey varmılar saksımı düştü dicem olmucak ay biz çok sık görüşüyoduk hamileyim diye eşim kendi gidio beni ayda yılda görüştürüyo özledimi ne ama okadar yaptığından sonra enson evi alırken bak oğlumdan boşancaksan şimdiden konuş boşuna ev alınmasın demişti evde de neler yaptı ayrı ay boşayamadım oğlunu :) kocişte kabul ediyo yüzüme bakmazdı sen geldin kıymetlendim diye

fikirdelisi canım seninkide hoşmuş

ben yine katlanıyodum ailemlede görüştürüyordum ama enson 2yıl önce kurbanda gittik annemlere oraya da hep bizle gelirdi okadar kaldık yemeler içmeler bi akşam yemeğe bi kola al demi yok yinede misafir bişey beklenmez döndük burda sülale toplanıyodu orda herkez ne şanslısın gitin dünüründe kaldın diyor bizimki bi Allah razı olsun dese neymiş evde harcadığını orda harcamış aynıymış bende öylemi dedim bidaha ailemin evine giremez şimdi ramazan burda kurban ordayız ama şuan olduğu gibi biay önceden yol yapar oğlum gitmeyin diye kocada diyo ahbi sende gel desen senden kıymetlisi olmucak diye ama bukonuda inadım çok zoruma gitmişti ama benim annem kızım gelsin ne zararı var deiyo olsun diyo ama ben cıks

ay canım apt enkötü sorunu bu bide anlayışsız komşular şikayet etsen mecbur yaptıracak ama işte çok zor osular Allah kolaylık versin sinmez içine onlar uyur yukarda

yarin seker yuklemem var ve ben unuttum bugun tatlinin gozune vurdum umarim sonucu etkilemez
cnm anne olan bi arkadasım etkilemez demişti ama kayınvaldemde aksine 2 gün önceden tatlı falan yeme demişti,bende muallaktayım:44: buarada bu şeker yüklemesine açmı tokmu gidiliyo yauvv

ah cnm aynılarmış benimki acık kibarı sanırım öle boşancaksanız moşancaksanız onu almıyım bunu almıyım dişyemez bana valla okur eşim canına..ama inan aynı gibiler hamile kaldım kalalı kadın bi acayip devamlı selamlar öpücükler arıyo falan filan karnımda oğlunun yavrusu varya ondan,benis evdiğinden değil yani..bak eşim annesini çok sever ama bu yönünü kabul eder,yani annem beni resmen kıskanıyo der hep..eşim bana değer verdikçe kuduruyodu ilk yıllar artık onun laflarına patavatsızlıklarına okadar alıştımki kızmıyorum bile,bazen tatlı tatlı lafına cevap bile veriyorum.anladı bana dişini geçiremiyceni eskisi gibi değil

kızlar acaıp yoruldum.şeker yüklemesı yapıldı sonuc ıyı.kanımda ıyımıs hapa gerek yok dedı.sadece ıdrar enfeksıyonu cıktı ılac verdı.oğluşum 750 gram olmus agzını acıp duruyordu usgde:)ben de 2kılo daha alarak totalde 5 kıloya ulastım.carsambada 4d ultrasona gırıcem merakla beklıyorum.sat'ımı 16 nısandan 6 nısana cekıyormus doktor öle dedı.bu ne demek dıye soramadım unuttum.bebegın gelırısımı ılerı dıye mı bılemıcem.ya şu 2 lı 3lü testlerı yaptırmadım dıye pişman oldum neden bılmıyorum ama sanırım hep mılletın lafı yüzünden nıye yaptırmadın dıyıp durdular.bu hamılelık ne zormus 2.bebişten vazgectım:)rabbım saglıklı bebekler versın ınsallah.

kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettin ya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah

Canım benim hastanem beylikdüzü medilife. Süpper bir doktorum var. Hem kk dan, hem de çevreden duydum. Ama bu yoğun bakım ünitesi olayını görümcem aklıma soktu. illa oyle bir hastane bul diye. doğuma kalmış 3 ay sanki çok kolay şimdiden hastane bulmak. ama önemli birşeyde olsa yoğun bakım ünitesi önemli. kafam karıştı.

senin hastanen hangisi canım?

Canım ben de biraz böyle düşünüyorum. Ama kafam çok karışık, bakalım ne yapıcaz...
:44:

Canım çoook güzelmiş bayıldım.. Nerden almış eşin? Gerçekten çok güzel ve tatlı. Işıklı falan mı?

canımcım güle güle kullan ama 6.aydan sonra kullan.yoksa şaşılık ve otizmi tetıklıyormuş.bı çocuk dergısınde okumustum.hatta almaktan vazgecmıstım bu yüzden.

iyi akşamlar bayanlar çocuklardan grip virüsünü almış bulunmaktayım şu an battaniyenin altında terlemekteyimsize bişey soracam bebeğime annemle beraber 3 takım hastane çıkışı aldık denizci şirinler bi de ekru renk ayıcıklı ama şu dısney marka olan varya limangoda ona da bayıldım ve almak istiyorum ne dersiniz abartıyor muyum

yıldızımmm sen nerelerdesin yaa :))) karabatak gibisin ha bi varsın bi yoksun hehee[/QUOTE]

buralardayım canım hep giriyorum ama karşılaşmıyoruz seninle ,kısada duruyorum yoruluyorum ,yorum yapıyorum bazen gidiyorum
nasılsın aherdocum ogluşun nasıl sıkı tekmeler geliyomu bana oluyo bazen ama çok da sakiniz
göbiş büyüdügündenmidir nedir çok yoruluyorum bu aralar sizlerdede öle oluyomu acaba kızlar :26:

Son düzenleme:

canım ben 1 tane h.çıkışı aldım cunku onlar en kucuk beden.56cm 2-3 hafta gıyebılıyormuş.onun yerıne zıbın takımları ve tulumlar ayrı ayrı parca olarak aldım.butun gıysılerını dün kayınvalıdeyle aldık.battanıye h.çıkışı patık zıbın takımları hazır kundak vs.7-8 aya kadar gıyecek kıyafete 300 tl verdım.toptancıdan aldık uygun oldu..

oh oh msaşallah maaşallah paşaya rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inş dr 27 der sen 34 leri görürsün canım inş

Çok sağol tatlım mucks

önemli degil canim benim dger msj okudum saplak yemizsuncanim herseyin yolunda gitsin gönlünü ferah tut herseyi kafana takma cok irdeleme demissin yaa artik allaha emanetiz evet canim allaha emanetiz hepimiz rabbim hepimizi korusun sag saglim azasiz noksansiz kurban oldugum allahim kucagimiza versin bebislerimizi hersey gönlümüzce olsun insallhahhhh aminnn..

canim aldiklarini sagsaglim saglikla sihatle giysin insallahh saglikla alirsin kucagina bebisini..

yıldızımmm sen nerelerdesin yaa :))) karabatak gibisin ha bi varsın bi yoksun hehee

buralardayım canım hep giriyorum ama karşılaşmıyoruz seninle ,kısada duruyorum yoruluyorum ,yorum yapıyorum bazen gidiyorum
nasılsın aherdocum ogluşun nasıl sıkı tekmeler geliyomu bana oluyo bazen ama çok da sakiniz
göbiş büyüdügündenmidir nedir çok yoruluyorum bu aralar sizlerdede öle oluyomu acaba kızlar :26:[/QUOTE]
canim bende cokkk yoruluyorum o bendede var valla biraz isleneyim elim ayagim cekiliyor böyle halsiz kaliyorum bende kendine bebise dikkat et canim benimmm..

Son düzenleme:

gecmis olsun canim benim allah sifa versin..iyice dinlen terle cabuk iyiolursun insallahh hamilelikte zor oluyor..hastane cikislarin hayirli olsun saglikla sihatle giysin insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…