2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

geçen trt de bı programda kadın d.doktoru artık tıp çok ilerledi 25haftadan itibaren yaşatabılyoruz bebkleri dedi... Allahım umarım kımseye yaşatmaz erken doğum ama bunu duymak ta çok güzel,eskiden 7aylıkk bıle çok zor yaşıyordu ,tıp çok ilerledi

herseyin yolunda olmasina cok sevindim sekerinde iyi cikmis idrar yollari öyle oldumu agrida yapar sicak tut canim kendini..masallahh kilosuda iyi..takma kafana allaha emanetiz rabbim korusun insallahh hepimizi aminn...

slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..

slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..

slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm...

slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..kek demizsin bende bugun yaptim esim isten geldi cocuklar falan yedik yanindada cay ben icmedim gerci ama esime pekk iyi geldi tarcinli keki bende cokk seviyorum bu siralar pek hamur islerine taktim..

ayne katılıyorum fikirdelisi sana en iisi annenin yanında olması hanımanne ile iiken kötü oluyosun
bizdede öle oldu durduk durduk sonun da patladık imi oldu hayır o kırıldı ben kırıldım araya sogukluk girdi
bu lohusalık zor birr durum
ama şuda var benim eltim dogum yaptı hiç kimseyi takmadı tınlamadı bile benim gibi onu bunu kafasına takmadı istedini yaptı istemedini yapmadı kimseyide umursamadı
öle olacaksın anladım kimseyi umursamıcaksın lohusalıkta
amin inşallah hayırlı dogumlar hayırlı lohusalıklar olsun hepimize
aman aman kayınvalideler gelsin geri gitsin en güzeli ne teyze ne de başka biri nazın geçer annene

ah ah o benim lohusalıgımda senin ki gibi ayşecim o lohusa yataklarında her gün agladım her gün ne bebegimle ilgilene bildim nede lohusalıgımı yaşadım
benimde en hassas dönemim zaten lohusalık var alınganlık var birde kimse sanki lohusalık yaşamamış gibi birde senin üstüne gelirler
kayınvalidem bana bebegime yapılanları herşeyi burnumdan getirdi
hiç unutmam sezeryanle dogum yaptım 1 gün bile olmamış bana''kendi kendine kalkacaksınki yaraların iyileşsin'''
yeni ameliyat olmuşum
daha neler neler hatırladıkca aglıyorum halen
eşim bile diyoki sakın kimseyi takma aklına tadını çıkar bu sefer diyo çünkü oda biliyo bana nasıl davranıldıgını
çünkü hep gözü önünde oldu basbas bagırdıklarını
ama artık hiç kimseyi takmayacagım
neyse rabbim hayırla o günlari getirsin inş
size tavsiyem ne kayınvalidenizi nede başka birini takmayın aklınıza sadece bebeginizi ve kendinizi düşün hiç aldırmayın
allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşalalllah

amin amin inşallah canım güzel duaların için
canim bende cokkk yoruluyorum o bendede var valla biraz isleneyim elim ayagim cekiliyor böyle halsiz kaliyorum bende kendine bebise dikkat et canim benimmm..[/QUOTE]

yatak odamı degiştirdim,annem yardım etti ben hiç bişey yapmadım aman allahım melone sanki ben monte ettim sanki ben temizledim gibi 2 gün kendime gelemedim öldüm resmen halen yorgunum 5 gün oldu
ayaklarım şişiti falan ne yaptıysam anneme çene verdim o iş yaparken çok iş yapmış gibi
sende dikkat et canım bebişine öpüyorum

tatlım armağan oyuncak.com'dan almış.59,99 almış sanırım.fisher price markası.ışıklı değil ama ışıklılar çok pahalı zaten 119 tlden başlıyo projektörlüler yanlış hatırlamıyosam.bu sadece alttan kurmalı müzikli tatlım.ayrıca ayıcıklı kısımları çıkıyo bebek arabasınada takılıyo

canımcım güle güle kullan ama 6.aydan sonra kullan.yoksa şaşılık ve otizmi tetıklıyormuş.bı çocuk dergısınde okumustum.hatta almaktan vazgecmıstım bu yüzden.
kız korkuttun şimdi beni,0-24 ay arası uyumlu yazıyo üstünde ama,ay bi danışayım ona buna ben bunu..

cnm ben takıldım buara tarçınlı cevizliye 2dir yapıyorum oyüzden eşime espiri yaptım yine yapıcam diye valla hamur iişlerine bende takıldım yaptığımın yarısından fazlasınıda ben yiyiyorum yapmamaya karar verdim kilo alıyorum çünkü

Son düzenleme:

nasıl bi hastahane çıkışı aryosun tatlım merak ettim

hadi gözün aydın......maşallah paşana
doktor 5 kiloya ne dedi iyi yada kötü.......gerçekten hamilelik başında sonuna kadar zormuş :))

kızlar ya benim hamilelğimin başından beri burnumun içinde bi yara önemsemedim ilk başlarda rahatsız etmiyodu ama 2 gündür fenayım ya sağ taraf olduğu gibi yaradan kapandı nefes alamkata zorluk çekiyrum allahtan ağzım var he boğazlarım kuruyo ağızdan nefes alıncada grip de değilim anlamadım git yaaaaa.

iyi günlerde giysin kuzucuğunbende abartmiim o zaman ya şu havuzluhan varmış eminönünde ordan mı aldın? kaliteli değil dedi bi arkadaşım boşuna gezmeyeymişim iyice kafam karıştı

gecmis olsun canim benim allah sifa versin..iyice dinlen terle cabuk iyiolursun insallahh hamilelikte zor oluyor..hastane cikislarin hayirli olsun saglikla sihatle giysin insallahh..

Teşekkür ederim canım nane limon,ıhlamur tarçın, ne bulduysm içiiyorum Allah bebeklerimize sağlık ve şifa versin ne diim

Canımcım hadi gözün aydın.O kadar stres yapıoruzki boştan yere.Helede bi konuya araştırırken öyle kötü şeyler çıkıoki ordan başka konuya ordan başka konuya derken ruhum daralıyo bunalıma giriyorum resmen.Bencede çok araştırmamak daha iiymiş.Bebeğine de Maşallah canım gayet iyi ağırlığı 27 yide tamamlıcaz hepimiz 37 de Allahın izniyle inş.....Yarında güzel sonuçlarla gelirsin inş cnm....

Benim annem de kayınvalidemlerde ş.dışında.Hemde çok uzaklar.Annemler Antep,k.validemler D.bakır.O yüzden doğuma annem ve ablam gelicek inş..Kayınvalidem de artık biz seneye bayrama gittiğimizde görür torununu....Tabi o günleri Allah kısmet ederse inş...

Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.Ayrıca enfeksiyon için de geçmiş olsun umarım ilaçların da etkisiyle çabucak atlatırsın..Oğlunada Maşallah olsun O testleri de yaptırmadım die hiç kafana takma canım.Hem yaptırıp ta yanlış sonuçlar çıkanlar daha çok strese giriyor.Bence hiç düşünme artık o testleri bebeğinde çok şükür iyiymiş..Boşver milletin lafınıda,herşeyi sölerler zaten sen bebeğini düşün o çok iyi annesi....

kızlarr çooook beğendim ve hemen aldımmmm..garip bi duyguymuş..bu ayın sonuna kadar hiçbirşey almayacağım diyodum ama dayanamadım..Allahım sağlıkla giymesini nasip eder inşallah..Amin..

amin amin inşallah canım güzel duaların için

canim bende cokkk yoruluyorum o bendede var valla biraz isleneyim elim ayagim cekiliyor böyle halsiz kaliyorum bende kendine bebise dikkat et canim benimmm..

yatak odamı degiştirdim,annem yardım etti ben hiç bişey yapmadım aman allahım melone sanki ben monte ettim sanki ben temizledim gibi 2 gün kendime gelemedim öldüm resmen halen yorgunum 5 gün oldu
ayaklarım şişiti falan ne yaptıysam anneme çene verdim o iş yaparken çok iş yapmış gibi
sende dikkat et canım bebişine öpüyorum[/QUOTE]
rica ederim canim benim..dikkat edeerim canim sende dikkat et..ahh bendede var o dert temizlik yapilacak nasil olcaksa bende yapcak hal yok esim ben yaparim sen yapma hicbirsey diyor bakalim oda baslayamadi daha bir türlü havalara sogudu burda napcaz bakalim ben zaten asicik birsey yapayim senin gibi yoruluyom güvenemiyorum kendime..

slm canim cokk güzel yaa amin canim benim insallahh saglikla sihatle güle güle giyer cok güzel cok tatli..ilk cicisi hayirli olsun..insan dayanamiyor bende dayanamadim aldim biraz birseyler..

KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.

bende takildim hamur isine gerci ccok yemiyorum tadimlik tatiyorum ben yaparken yorgunluktan doyuyorum zaten bizim canavarlardan bana pek birsey kalmiyor yok sunuda yapayim yok yemek hazirlayim derken zaman geciyor haliyle insan yoruluyor..insaninda aklina düstümü yapmadanda duramiyorki ben öyleyim yeterki aklima düsmeye görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…