Kızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
27.haftadan önce doğan bebeklerin yaşama şansı %10 , 27 den sonra doğanların yaşama şansı %90 mış.
27'ye kadar dayanıcaksın, 3-4 haftan kaldı dedi. eğer tansiyon..vs gibi bir problem olursa bebeği alıcaz, 15-20 gün küvezde kalacak ve sonra alıp gideceksin dedi.
Eğer sorun çıkmazsa ki şu an çok iyi gidiyosun dedi, 38.haftaya kadar devam dedi. sen benim için riskli ama riskli olmasına rağmen çok iyi giden bir hamilesin dedi
ama 27'yi sorunsuz tamamlarsak ben de rahat edicem dedi.
Yarın da ayrıntılı var, bakalım neler olacak. :)
herseyin yolunda olmasina cok sevindim sekerinde iyi cikmis idrar yollari öyle oldumu agrida yapar sicak tut canim kendini..masallahh kilosuda iyi..takma kafana allaha emanetiz rabbim korusun insallahh hepimizi aminn...kızlar acaıp yoruldum.şeker yüklemesı yapıldı sonuc ıyı.kanımda ıyımıs hapa gerek yok dedı.sadece ıdrar enfeksıyonu cıktı ılac verdı.oğluşum 750 gram olmus agzını acıp duruyordu usgde:)ben de 2kılo daha alarak totalde 5 kıloya ulastım.carsambada 4d ultrasona gırıcem merakla beklıyorum.sat'ımı 16 nısandan 6 nısana cekıyormus doktor öle dedı.bu ne demek dıye soramadım unuttum.bebegın gelırısımı ılerı dıye mı bılemıcem.ya şu 2 lı 3lü testlerı yaptırmadım dıye pişman oldum neden bılmıyorum ama sanırım hep mılletın lafı yüzünden nıye yaptırmadın dıyıp durdular.bu hamılelık ne zormus 2.bebişten vazgectım:)rabbım saglıklı bebekler versın ınsallah.
slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettinya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah
Eki Görüntüle 520027
slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettinya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah
Eki Görüntüle 520027
slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm...kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
Eki Görüntüle 520027
slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..kek demizsin bende bugun yaptim esim isten geldi cocuklar falan yedik yanindada cay ben icmedim gerci ama esime pekk iyi geldi tarcinli keki bende cokk seviyorum bu siralar pek hamur islerine taktim..kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
Eki Görüntüle 520027
ayne katılıyorum fikirdelisi sana en iisi annenin yanında olması hanımanne ile iiken kötü oluyosunkizlar size nacizane tavsiyem yaninizda kalabiliyosa anneniz, ablaniz kalsin. kayinvalidenizle iyiyken kotu olmayinbizde oyle olmustu. kadin guya 50 gune yakin kaldi yanimizda birakin destek olmayi sonuna kadar kostek oldu. bide onlara hizmet ettim, rahat rahat uzanamadim..sonucta lohusasin her daim yuzun gulmuyo. her seyi kendi uzerine alindi, suratini asip kenara cekildi oturdu hep. o oyle yaptikca iyice gerildim ben de...artik gidecegi gunun aksami o da patladi ben de patladim. ogunden sonra da cok toparlayamadik
amin inşallah hayırlı dogumlar hayırlı lohusalıklar olsun hepimizevalla cnm hiç bu yönden bakmamıştım:44: benimde doğum yapıcağım hastane özel hastane ,yoğun bakım falan filan var ama ne kadar yoğun bakarlar bilemedimben doğumu düşünmekten bunu düşünememişim Rabbim hepimize kolay doğum nasip eder inşallah sorunsuz sıkıntısız alırız bebişlerimizi kucağımıza...
valla kayınvaldemle iyi geçiniyoruz (ama görünürde)kadın oğlunu deli gibi kıskanıyor ve beni sevmiyor,hissediyorum malesef bunu..zaten bakamam diyo şimdiden üstüne bide herakşam gelir oturmaya annemle ben hizmetleniriz ona olacağı bu.annem kalıcak benim yanımda hastanedede evdede..eğer sezeryan olursam(ki Allah korusun) umarım normal olur doğumum teyzem gelirim ben diomuş ama bahsetmiştim daha önce teyzem kaynanamı sollar akıl vermede kardeşler ama annemle çok zıtlar,annemin ağzı var dili yok garibimin,ben bide çok çıkık canlıyım herşeye hemen sinirleniveririm annemi bile yeri gelir istemeden terslerim,huyum kurusun hiç sevmiyorum bu huyumu hemen parlarım 5 dakka sonrada üzülürüm özür dilerim ama iş işten geçer tabi..oyüzden anacım yeter .annemede dedim teyzem meyzem gelmesin ben onla kavga ederim diye oda tamam yavrum bakarız beraber dedi,eşimde akşamları işten gelince destek olur ,en azından ben iyileşene kadar..kaynanam beri dursun
ben de kendıem telkın verıyorum sımdıden lohusalık bebegım oldugu ıcın güzel gecıcek
bebegımı emzırıcem ona kavusucam vs vs die :) ama dedım ya hersyeı kafaya takıyosun mesela
kadının bırı sey yazmıstı lohusayken şöle dusunmus bebek hemen buyudu daha doyamadım diye
günlerce ağlamış yanı...veya bu nıye uyumuyo nıye gecede 4-5 kez kalkıyoruz fln
mutlaka takılcak bişey bulunuyo sanırsam :)
kendı annelerıyel bile lohusayken kavga edenler ve barısmayanalr varken kayınvalıde ıle ne olunur bılmıom
canım özel hastane mı ?
özel hastanelerın bazıalrında o gun hangı kaıdn doğumcu nobetteyse doğuam o giripo sen kendı doktorunu
istiosan ekstra ucret ödüosn öle gelıo die biliorm ben
devletlerde zaten senı kontrol eden ksıı gırmıo doğuma hep asistanlar ebeler yaptırıo
her gun ve her gece ağlayarak gectı yanı zaten uzgundum onun da etkısı var ama ınsanın
kafası bulanık oluyo lohusayken takıyosun herseye fln bebek olunca bu kadar agır gecmez die düşünüorm
ama yıne de lohusalık zor bırısı sırtını usuttunmu dese bıcakla bozagıan yapısasın fln gelıo böle
mesela kardesım lohsuayken ye ıc uyu sütün olsn dioalrdı sinir oluodm dio kımse benı dusunmuo herkes bebegı dusunuo
diodum dıo ama lohsuayken takıosn sımdı o kadar da buyuk bısye gelmıo dıo :)
amin amin inşallah canım güzel duaların içinönemli degil canim benim dger msj okudum saplak yemizsuncanim herseyin yolunda gitsin gönlünü ferah tut herseyi kafana takma cok irdeleme demissin yaa artik allaha emanetiz evet canim allaha emanetiz hepimiz rabbim hepimizi korusun sag saglim azasiz noksansiz kurban oldugum allahim kucagimiza versin bebislerimizi hersey gönlümüzce olsun insallhahhhh aminnn..
canim bende cokkk yoruluyorum o bendede var valla biraz isleneyim elim ayagim cekiliyor böyle halsiz kaliyorum bende kendine bebise dikkat et canim benimmm..[/QUOTE]buralardayım canım hep giriyorum ama karşılaşmıyoruz seninle ,kısada duruyorum yoruluyorum ,yorum yapıyorum bazen gidiyorum
nasılsın aherdocum ogluşun nasıl sıkı tekmeler geliyomu bana oluyo bazen ama çok da sakiniz
göbiş büyüdügündenmidir nedir çok yoruluyorum bu aralar sizlerdede öle oluyomu acaba kızlar :26:
tatlım armağan oyuncak.com'dan almış.59,99 almış sanırım.fisher price markası.ışıklı değil ama ışıklılar çok pahalı zaten 119 tlden başlıyo projektörlüler yanlış hatırlamıyosam.bu sadece alttan kurmalı müzikli tatlım.ayrıca ayıcıklı kısımları çıkıyo bebek arabasınada takılıyoCanım benim hastanem beylikdüzü medilife. Süpper bir doktorum var. Hem kk dan, hem de çevreden duydum. Ama bu yoğun bakım ünitesi olayını görümcem aklıma soktu. illa oyle bir hastane bul diye. doğuma kalmış 3 ay sanki çok kolay şimdiden hastane bulmak. ama önemli birşeyde olsa yoğun bakım ünitesi önemli. kafam karıştı.
senin hastanen hangisi canım?
Canım ben de biraz böyle düşünüyorum. Ama kafam çok karışık, bakalım ne yapıcaz...
:44:
Canım çoook güzelmiş bayıldım.. Nerden almış eşin? Gerçekten çok güzel ve tatlı. Işıklı falan mı?
kız korkuttun şimdi beni,0-24 ay arası uyumlu yazıyo üstünde ama,ay bi danışayım ona buna ben bunu..canımcım güle güle kullan ama 6.aydan sonra kullan.yoksa şaşılık ve otizmi tetıklıyormuş.bı çocuk dergısınde okumustum.hatta almaktan vazgecmıstım bu yüzden.
slm canim cokk güzel güle güle saglikla sihatle kullansin benimde vardi diger cocuklarimdan güzel oluyor..benim birde gece lambam var böyle hem müzik caliyor hemde heryerim odanin icini kuzular yildizlar falan yapiyor..cilegin mallarida cokkk güzel benimde bebek odasinin perdesi herseyi takim oda böyle kuzucukluydu bizimde o lamba uyuyordu tekrar güle güle kullanin canim benimm..kek demizsin bende bugun yaptim esim isten geldi cocuklar falan yedik yanindada cay ben icmedim gerci ama esime pekk iyi geldi tarcinli keki bende cokk seviyorum bu siralar pek hamur islerine taktim..
Slm kızlar.nasılsınız bakim?bugün bebek için alısverışe gittim yahu kızıma bi hastane çıkışı bulamadımpalladıum optımum bütün cocuk mağazalarını gezdik ama yok istediğimi bulamadım bi ara Ümraniye'ye gidicem sizin tavsiye edeceğiniz bi yer varmı?
kızlar acaıp yoruldum.şeker yüklemesı yapıldı sonuc ıyı.kanımda ıyımıs hapa gerek yok dedı.sadece ıdrar enfeksıyonu cıktı ılac verdı.oğluşum 750 gram olmus agzını acıp duruyordu usgde:)ben de 2kılo daha alarak totalde 5 kıloya ulastım.carsambada 4d ultrasona gırıcem merakla beklıyorum.sat'ımı 16 nısandan 6 nısana cekıyormus doktor öle dedı.bu ne demek dıye soramadım unuttum.bebegın gelırısımı ılerı dıye mı bılemıcem.ya şu 2 lı 3lü testlerı yaptırmadım dıye pişman oldum neden bılmıyorum ama sanırım hep mılletın lafı yüzünden nıye yaptırmadın dıyıp durdular.bu hamılelık ne zormus 2.bebişten vazgectım:)rabbım saglıklı bebekler versın ınsallah.
canım ben 1 tane h.çıkışı aldım cunku onlar en kucuk beden.56cm 2-3 hafta gıyebılıyormuş.onun yerıne zıbın takımları ve tulumlar ayrı ayrı parca olarak aldım.butun gıysılerını dün kayınvalıdeyle aldık.battanıye h.çıkışı patık zıbın takımları hazır kundak vs.7-8 aya kadar gıyecek kıyafete 300 tl verdım.toptancıdan aldık uygun oldu..
gecmis olsun canim benim allah sifa versin..iyice dinlen terle cabuk iyiolursun insallahh hamilelikte zor oluyor..hastane cikislarin hayirli olsun saglikla sihatle giysin insallahh..
Kızlar doktora gittim geldim, bebek 523 gram olmuş, femur kısalığı da +/- 2 hafta normalmiş. Endişelenecek bir durum yok dedi.
27.haftadan önce doğan bebeklerin yaşama şansı %10 , 27 den sonra doğanların yaşama şansı %90 mış.
27'ye kadar dayanıcaksın, 3-4 haftan kaldı dedi. eğer tansiyon..vs gibi bir problem olursa bebeği alıcaz, 15-20 gün küvezde kalacak ve sonra alıp gideceksin dedi.
Eğer sorun çıkmazsa ki şu an çok iyi gidiyosun dedi, 38.haftaya kadar devam dedi. sen benim için riskli ama riskli olmasına rağmen çok iyi giden bir hamilesin dedi
ama 27'yi sorunsuz tamamlarsak ben de rahat edicem dedi.
Yarın da ayrıntılı var, bakalım neler olacak. :)
kizlar size nacizane tavsiyem yaninizda kalabiliyosa anneniz, ablaniz kalsin. kayinvalidenizle iyiyken kotu olmayinbizde oyle olmustu. kadin guya 50 gune yakin kaldi yanimizda birakin destek olmayi sonuna kadar kostek oldu. bide onlara hizmet ettim, rahat rahat uzanamadim..sonucta lohusasin her daim yuzun gulmuyo. her seyi kendi uzerine alindi, suratini asip kenara cekildi oturdu hep. o oyle yaptikca iyice gerildim ben de...artik gidecegi gunun aksami o da patladi ben de patladim. ogunden sonra da cok toparlayamadik
kızlar acaıp yoruldum.şeker yüklemesı yapıldı sonuc ıyı.kanımda ıyımıs hapa gerek yok dedı.sadece ıdrar enfeksıyonu cıktı ılac verdı.oğluşum 750 gram olmus agzını acıp duruyordu usgde:)ben de 2kılo daha alarak totalde 5 kıloya ulastım.carsambada 4d ultrasona gırıcem merakla beklıyorum.sat'ımı 16 nısandan 6 nısana cekıyormus doktor öle dedı.bu ne demek dıye soramadım unuttum.bebegın gelırısımı ılerı dıye mı bılemıcem.ya şu 2 lı 3lü testlerı yaptırmadım dıye pişman oldum neden bılmıyorum ama sanırım hep mılletın lafı yüzünden nıye yaptırmadın dıyıp durdular.bu hamılelık ne zormus 2.bebişten vazgectım:)rabbım saglıklı bebekler versın ınsallah.
amin amin inşallah canım güzel duaların için
canim bende cokkk yoruluyorum o bendede var valla biraz isleneyim elim ayagim cekiliyor böyle halsiz kaliyorum bende kendine bebise dikkat et canim benimmm..
Eki Görüntüle 520158
kızlarr çooook beğendim ve hemen aldımmmm..garip bi duyguymuş..bu ayın sonuna kadar hiçbirşey almayacağım diyodum ama dayanamadım..Allahım sağlıkla giymesini nasip eder inşallah..Amin..
Teşekkür ederim canım nane limon,ıhlamur tarçın, ne bulduysm içiiyorumAllah bebeklerimize sağlık ve şifa versin ne diim
tatlım armağan oyuncak.com'dan almış.59,99 almış sanırım.fisher price markası.ışıklı değil ama ışıklılar çok pahalı zaten 119 tlden başlıyo projektörlüler yanlış hatırlamıyosam.bu sadece alttan kurmalı müzikli tatlım.ayrıca ayıcıklı kısımları çıkıyo bebek arabasınada takılıyo
kız korkuttun şimdi beni,0-24 ay arası uyumlu yazıyo üstünde ama,ay bi danışayım ona buna ben bunu..
cnm ben takıldım buara tarçınlı cevizliye 2dir yapıyorum oyüzden eşime espiri yaptım yine yapıcam diyevalla hamur iişlerine bende takıldım yaptığımın yarısından fazlasınıda ben yiyiyorum yapmamaya karar verdim kilo alıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?