ay cnm çok beğendim güle güle giysin bebişin nerden aldım bayıldım hemen bende alayım oğluşuma başka rengi varsa :)Eki Görüntüle 520158
kızlarr çooook beğendim ve hemen aldımmmm..garip bi duyguymuş..bu ayın sonuna kadar hiçbirşey almayacağım diyodum ama dayanamadım..Allahım sağlıkla giymesini nasip eder inşallah..Amin..
yatak odamı degiştirdim,annem yardım etti ben hiç bişey yapmadım aman allahım melone sanki ben monte ettim sanki ben temizledim gibi 2 gün kendime gelemedim öldüm resmen halen yorgunum 5 gün oldu
ayaklarım şişiti falan ne yaptıysam anneme çene verdim o iş yaparken çok iş yapmış gibi
sende dikkat et canım bebişine öpüyorum
benimde aciyordu sordum doktor normal büyüyor dedi bana.ben catlamadim hic 2 oglumdada insallahh bundada catlamam bol bol krem sür iyi gelir belki kasinti varsa.gerci sen bir tarafi demissin ama ozaman ordaki agri kafasidir benimde kafasi orda oldumu daha sert oluyor aciyor.normal bide canim büyüyorlar gelisiyorlar ya..KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.
ay cnm çok beğendim güle güle giysin bebişin nerden aldım bayıldım hemen bende alayım oğluşuma başka rengi varsa :)
ayyy bende önümüzdeki çarşamba badanaya kalkışıyorum,eşim izne çıkıcak 3 gün cumartesi pazarda tatil eşime 5 gün yeter heralde bize.annem gelicek yardıma ama vallahi gözümde büyüyoo
kızlar ya benim hamilelğimin başından beri burnumun içinde bi yara önemsemedim ilk başlarda rahatsız etmiyodu ama 2 gündür fenayım ya sağ taraf olduğu gibi yaradan kapandı nefes alamkata zorluk çekiyrum allahtan ağzım var he boğazlarım kuruyo ağızdan nefes alıncada grip de değilim anlamadım git yaaaaa.
kızlar ya benim hamilelğimin başından beri burnumun içinde bi yara önemsemedim ilk başlarda rahatsız etmiyodu ama 2 gündür fenayım ya sağ taraf olduğu gibi yaradan kapandı nefes alamkata zorluk çekiyrum allahtan ağzım var he boğazlarım kuruyo ağızdan nefes alıncada grip de değilim anlamadım git yaaaaa.
:2:
Tatlim bende de oluo teramiciyn kullanıyorum geçio ama tekrar oluşuo yalnızca Dr a falan sormadım kafama göre sürüyorum :) cok g.olsun
canim burnumun icinde benimde olmustu aylarca sürdü elliyemiyordum hicc elim gelse yada esim falan dokunsa gözümden yas geliyordu cok aciyordu ama tikanmadi hic seninki daha cokk yara olmus galiba..sonra aylar sonra gecti gitti kendiliginden bende anlamadim hic.insallahh cabuk gecer ben krem sürüyorum hep ama yinede baya sürdü..
Selamunaleykum kızlar nasılsiniz :) sanırım bu aralar hamurisi zamanı bizde de durum aynı:)ama en cok oğlum için yapıyorum yeni okula basladi sabahları erken kahvaltı alışkanlığı olmadıgı için kek börek pogcayla yemesini sağlıyorum.tabi bu durumdan bizde hayliyle faydalanioruz:) sabh kahvltya arki gelcek 2zleri var onlara börek yaptım 3tepsi mutfağı toparladım mtfaktaki isim yeni bitti,esimin midesinede bı yandan hizmet edince bu sa.lere kaldım tabi su kadarcik yazıyı yazisim 5dk.yi buldu birazda öle vakit geçti,telden yazmak zor oluo neyse,öğleden beri ev işleriyle fir donmekten ayaklarım şişmiş.2-3haftdr ayakta fazla kalınca ayaklarım davul gibi oluo hiçbir ayakkabımı da rahat giyemiyorum en güzeli sporlar ama yarın ve öbürgun düğünümüz var napcam ne giycem kara kara düşünüyorum dogrusu.bu ayak şişmesi aldığım 8kiloyla ilişik olabilir mı : D mide yanmalarımda tam gaz devam hafta ici seker yüklemesine gitcem gavisconu sorcam verir ins.da kullanırım.benden bukadar herkese h.geceler
canım çok şeker gule gule gıydir inşallahEki Görüntüle 520158
kızlarr çooook beğendim ve hemen aldımmmm..garip bi duyguymuş..bu ayın sonuna kadar hiçbirşey almayacağım diyodum ama dayanamadım..Allahım sağlıkla giymesini nasip eder inşallah..Amin..
KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.
hamılleıkte kabus ,rüya çok görünür derler ama benimki yalan rüzgarı gibi bölüm bölüm
her saat başı uynıyorum başka bir rüya,kabus
normaldede ben uzun rüyalar gorurum ama 2haftadır uyku uyuyamıyorum o kadar...
napcam bilemedim vala
geçen haftakını zaten hıç unutamıyorum
guya uvey kardeşlerim varmış,ben onlara bağırmışım annemde bana kızmıs ve karnıma vurmuş
nasıl agladım bebğime bişey olmasın diye(
uyandım yıne aglıyorum
eşim garıbım tamam ruya kalk elını yuzunu yıka dıyo
çenem kıtlendi konuşamıyorum diyemıyorum bebğime bişey oldu diye
ve ruyadakı annemın guya vurduğu yer akşama kadar ağrıdı , okulda gozumu kapasam aynı şeyleri gordum ve içimden hala ağlıyorum bebğime bişey oldu diye..
bugecede sacma sapan herşeyı gordum sonunda sabah...
dişçiye 2.diş temızlğime gıtcem bırazdan,o sırada da boya işimiz başlar umarım sağımız solumuz çok batmadan biter... temizlikten korkyorum şimdiden
ayyy cnm çok şekermişşşş Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin inşallahhh ... yaa bizim oğluşlara niye böle şeker şeyler yokkEki Görüntüle 520158
cnm bazen benimde oluyo içerden büyüyo ya geriliyo galiba oyuzdendir kötü şeyler düşünme sakın olurmu cnm :))KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.
hamılleıkte kabus ,rüya çok görünür derler ama benimki yalan rüzgarı gibi bölüm bölüm
napcam bilemedim vala
guya uvey kardeşlerim varmış,ben onlara bağırmışım annemde bana kızmıs ve karnıma vurmuş
uyandım yıne aglıyorum
ve ruyadakı annemın guya vurduğu yer akşama kadar ağrıdı , okulda gozumu kapasam aynı şeyleri gordum ve içimden hala ağlıyorum bebğime bişey oldu diye..
dişçiye 2.diş temızlğime gıtcem bırazdan,o sırada da boya işimiz başlar umarım sağımız solumuz çok batmadan biter... temizlikten korkyorum şimdiden
herseyin yolunda olmasina cok sevindim sekerinde iyi cikmis idrar yollari öyle oldumu agrida yapar sicak tut canim kendini..masallahh kilosuda iyi..takma kafana allaha emanetiz rabbim korusun insallahh hepimizi aminn...
günaydın kızlar ya bende ağdaya gidemiyorum çok hasassım bi kere gittim ortalığı bir birine kattım geldim şimdi korkuyorum gitmeye internetten hamam otu diye bişey okudum hamilelikte zararı varmı acaba
napcam bilemedim vala
uyandım yıne aglıyorum
kızlarr günaydınnnnn
sabah oğluşumun tekmeleri ile uyandım daha güzel bi duygu varmı hayır yokkk yadaa yakında olucak onun güzel sesi ile uykumdan uyanıcam :))) bugünn çok sıkıntılıyım ağdaya gidicem uzun süre sonra ilk defa ve korkuyorum kendimi kasarım diye doktor gitmeden mağnezyum iç dedi kasılmaları önlesin diye umarım hemencik biter bu ayı atlatsam 3 haftada 1 gitsem yeter bana artık hep temiz olmak lazım nolur nolmaz dimi :)) ayy kızlarrr bana şans dileyinnnn hemencik bitsinnn
Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.
KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.
Canım benim hastanem beylikdüzü medilife. Süpper bir doktorum var. Hem kk dan, hem de çevreden duydum. Ama bu yoğun bakım ünitesi olayını görümcem aklıma soktu. illa oyle bir hastane bul diye. doğuma kalmış 3 ay sanki çok kolay şimdiden hastane bulmak. ama önemli birşeyde olsa yoğun bakım ünitesi önemli. kafam karıştı.
kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettinya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah
Eki Görüntüle 520027
Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.
saol canım.evet herşey çok şükür yolunda.ama insanların bilmiş lafları beni tedirgin etti sonunda.zaten anksiyete bozuklugu olan biriyım sürekli bunu düşünüyorum doktora söyledım ben pişman oldum yaptırmadıgıma dıye .bak bebegın ayrıntılısı da cok ıyı cıkmış bunlarla kafanı yorma falan dedi.kaygılı anneler erken doğum yapar unutma dedı.çekirdekk'in yazılarını okuyorum o da benım gıbı fazla kaygılı.aslında rabbimin verdiği herşeye razı olmak tevekkül etmek çok önemli.bende testlere degıl ona güvendim sağlıkla bebeklerımıze kavuşmayı dıledım.her ezanda her namazda hepimize aynı seyı dılıyorum.inşallah kabul olur.
kızlar göğüsleriniz ne durumda ?benimkiler inanılmaz kaşınıyor dersin ortasında sütyeni çıkarıp hart hart kaşıyasım gelıyor.gecen sutyen gıymeden 2 atlet üst üste gıyıp gıttım.cok da kaşımak ıstemıyorum süt bezlerını tetıklememek ıcın.ama kafayı yıcem valla.eşimde memelerıne bit mi bulaştı dıye geyık yapıyıor hayat erkeklere güzel yemin ederım.ancak geyik yapsın normaaal hamılesın desın.yarın kontrolüm var aman nasıl heyecanlıyım 50 tane sorum var yandı bizim doktor:)şeker yüklencek bakalım ne cıkacak bend enormalde pko var şeker cıkar dıye düşünuyorm ama inşallah yanılırım.oglum kac gram olmuş ben kac ton olmuşum merak edıyorum:)dün gece rüyamda delı gıbı cocostar yıyordum uyandım gecenın bı yarısı eşime dedım gıt bana cocostra al.ne cocosu eroin krizin mi tuttu dıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?