2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay cnm çok beğendim güle güle giysin bebişin nerden aldım bayıldım hemen bende alayım oğluşuma başka rengi varsa :)

ayyy bende önümüzdeki çarşamba badanaya kalkışıyorum,eşim izne çıkıcak 3 gün cumartesi pazarda tatil eşime 5 gün yeter heralde bize.annem gelicek yardıma ama vallahi gözümde büyüyoo

Son düzenleme:
KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.
benimde aciyordu sordum doktor normal büyüyor dedi bana.ben catlamadim hic 2 oglumdada insallahh bundada catlamam bol bol krem sür iyi gelir belki kasinti varsa.gerci sen bir tarafi demissin ama ozaman ordaki agri kafasidir benimde kafasi orda oldumu daha sert oluyor aciyor.normal bide canim büyüyorlar gelisiyorlar ya..

benimde büyüyor benim ev baya dagildi cokk büüyk temizlik yapilmasi gerekiyor burda kimsemde yokk mecbur ben yapicam ama ben yapnak istemiyorum yaaa offf.esim yaparim dedi onu bekliyorum..badanada zorrr heryer heryerde ama bittimi missssss gibi oluyor onu düsün canim mis gibi bebk temiz temiz gelsin evine..

canim burnumun icinde benimde olmustu aylarca sürdü elliyemiyordum hicc elim gelse yada esim falan dokunsa gözümden yas geliyordu cok aciyordu ama tikanmadi hic seninki daha cokk yara olmus galiba..sonra aylar sonra gecti gitti kendiliginden bende anlamadim hic.insallahh cabuk gecer ben krem sürüyorum hep ama yinede baya sürdü..

Selamunaleykum kızlar nasılsiniz :) sanırım bu aralar hamurisi zamanı bizde de durum aynı:)ama en cok oğlum için yapıyorum yeni okula basladi sabahları erken kahvaltı alışkanlığı olmadıgı için kek börek pogcayla yemesini sağlıyorum.tabi bu durumdan bizde hayliyle faydalanioruz:) sabh kahvltya arki gelcek 2zleri var onlara börek yaptım 3tepsi mutfağı toparladım mtfaktaki isim yeni bitti,esimin midesinede bı yandan hizmet edince bu sa.lere kaldım tabi su kadarcik yazıyı yazisim 5dk.yi buldu birazda öle vakit geçti,telden yazmak zor oluo neyse,öğleden beri ev işleriyle fir donmekten ayaklarım şişmiş.2-3haftdr ayakta fazla kalınca ayaklarım davul gibi oluo hiçbir ayakkabımı da rahat giyemiyorum en güzeli sporlar ama yarın ve öbürgun düğünümüz var napcam ne giycem kara kara düşünüyorum dogrusu.bu ayak şişmesi aldığım 8kiloyla ilişik olabilir mı : D mide yanmalarımda tam gaz devam hafta ici seker yüklemesine gitcem gavisconu sorcam verir ins.da kullanırım.benden bukadar herkese h.geceler

Son düzenleme:
:2:
Tatlim bende de oluo teramiciyn kullanıyorum geçio ama tekrar oluşuo yalnızca Dr a falan sormadım kafama göre sürüyorum :) cok g.olsun

:2:

Tatlim bende de oluo teramiciyn kullanıyorum geçio ama tekrar oluşuo yalnızca Dr a falan sormadım kafama göre sürüyorum :) cok g.olsun

ya dokotra sormadan bi ilaç kullanmak istemyrum canım ya.nası bi yara sendeki grip gibimi tıkanıklık ben biraz baktım nette de hamilelerde olabiliyomuş ve evet been hamile kaldığımdan beri böle çok enteresan

aynen aynen eşim bazen sıktryo nası cinnet geçiriyorum ....nemlendirici kremmi kullanıyosun Bepanten falan kullansammı a caba ya

a.selam nerelerdesin sen fazla giremiyosun heralde....
hamur işi zamanı mı değilmi bilemiyoruz çünkü kilolar aldı başını gidiyo tatlım oh ne güzel kahvaltı keyfi yapıcanız desene....
allaha şükür ayaklarım da şişlik falan yok şu anlık......
şeker yüklemesine gittiğinde bu kullandığın burun için ilacıda sorsana bi zararı varmı
umarım şeker yüklemeninm sonuçları güzel çıkar iyi gecelr

ayyy bende önümüzdeki çarşamba badanaya kalkışıyorum,eşim izne çıkıcak 3 gün cumartesi pazarda tatil eşime 5 gün yeter heralde bize.annem gelicek yardıma ama vallahi gözümde büyüyoo[/QUOTE]

bende bugünn(
evim minicik eşyaları nereye çekez itcez,vala bunalıma gırdım dun geceden beri,boyacımızda bıraz amatör,umarım etrafı çok batırmadan sorunsuz biterr
canım çok şeker gule gule gıydir inşallah

KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.

sankı bağırsagını yada acıyan yerdeki organını biri tutmuş çekiyormuş gibi değil mi?
bende de 1ay önce oldu saatlerce sürdü,şimdilerde daha kısa süreli az oluyor ama alıştım:)

Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.

hamılleıkte kabus ,rüya çok görünür derler ama benimki yalan rüzgarı gibi bölüm bölüm
her saat başı uynıyorum başka bir rüya,kabus
normaldede ben uzun rüyalar gorurum ama 2haftadır uyku uyuyamıyorum o kadar...
napcam bilemedim vala
geçen haftakını zaten hıç unutamıyorum
guya uvey kardeşlerim varmış,ben onlara bağırmışım annemde bana kızmıs ve karnıma vurmuş
nasıl agladım bebğime bişey olmasın diye(
uyandım yıne aglıyorum
eşim garıbım tamam ruya kalk elını yuzunu yıka dıyo
çenem kıtlendi konuşamıyorum diyemıyorum bebğime bişey oldu diye
ve ruyadakı annemın guya vurduğu yer akşama kadar ağrıdı , okulda gozumu kapasam aynı şeyleri gordum ve içimden hala ağlıyorum bebğime bişey oldu diye..
bugecede sacma sapan herşeyı gordum sonunda sabah...
dişçiye 2.diş temızlğime gıtcem bırazdan,o sırada da boya işimiz başlar umarım sağımız solumuz çok batmadan biter... temizlikten korkyorum şimdiden

günaydın canım gerçekten kötü kabus görmüşsün belkide annenin vurduğu yer aslında gece bebeğinin tekmelediği yer olabilir ne dersin umarım boya işin hemen biter kendini fazla yorma bari.. ben yaz başında evi boyattım temizlik falan epey yoruldum lakin 1 ay sonra ev sahibimiz bizi evden çıkardı çok üzülmüştüm

ayyy cnm çok şekermişşşş Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin inşallahhh ... yaa bizim oğluşlara niye böle şeker şeyler yokk (
cnm bazen benimde oluyo içerden büyüyo ya geriliyo galiba oyuzdendir kötü şeyler düşünme sakın olurmu cnm :))

ahh cnm yaaa bendede var o rüyalardan gördüğüm zaman bide bebiş tekmelemediyse gün boyu kendimi yiyorum ama hormonların bize yaptığı oyunlar bunlar bebişlerimiz çok iyi ve hepsi zamanında kucaklarımızda olucaklar :))

kızlarr günaydınnnnn
sabah oğluşumun tekmeleri ile uyandım daha güzel bi duygu varmı hayır yokkk yadaa yakında olucak onun güzel sesi ile uykumdan uyanıcam :))) bugünn çok sıkıntılıyım ağdaya gidicem uzun süre sonra ilk defa ve korkuyorum kendimi kasarım diye doktor gitmeden mağnezyum iç dedi kasılmaları önlesin diye umarım hemencik biter bu ayı atlatsam 3 haftada 1 gitsem yeter bana artık hep temiz olmak lazım nolur nolmaz dimi :)) ayy kızlarrr bana şans dileyinnnn hemencik bitsinnn

günaydın kızlar ya bende ağdaya gidemiyorum çok hasassım bi kere gittim ortalığı bir birine kattım geldim şimdi korkuyorum gitmeye internetten hamam otu diye bişey okudum hamilelikte zararı varmı acaba

herseyin yolunda olmasina cok sevindim sekerinde iyi cikmis idrar yollari öyle oldumu agrida yapar sicak tut canim kendini..masallahh kilosuda iyi..takma kafana allaha emanetiz rabbim korusun insallahh hepimizi aminn...

saol canım.evet herşey çok şükür yolunda.ama insanların bilmiş lafları beni tedirgin etti sonunda.zaten anksiyete bozuklugu olan biriyım sürekli bunu düşünüyorum doktora söyledım ben pişman oldum yaptırmadıgıma dıye .bak bebegın ayrıntılısı da cok ıyı cıkmış bunlarla kafanı yorma falan dedi.kaygılı anneler erken doğum yapar unutma dedı.çekirdekk'in yazılarını okuyorum o da benım gıbı fazla kaygılı.aslında rabbimin verdiği herşeye razı olmak tevekkül etmek çok önemli.bende testlere degıl ona güvendim sağlıkla bebeklerımıze kavuşmayı dıledım.her ezanda her namazda hepimize aynı seyı dılıyorum.inşallah kabul olur.

günaydın kızlar ya bende ağdaya gidemiyorum çok hasassım bi kere gittim ortalığı bir birine kattım geldim şimdi korkuyorum gitmeye internetten hamam otu diye bişey okudum hamilelikte zararı varmı acaba

canım aman o ot zaten normalde zehirli bi gaz yayıyor ve akcıgerlerı mahvedıyor.ben hamılelıgımden berı ne tüy sarartıcı ne krem hepsini bıraktım lazer epilasyona gıdıyordum onu bıle ıstemeyerek olsada bıraktım.ya bız türk kadınları kıl konusunda acaıp abartıyoruz tamam 5 cm halınde gezmek te olmaz ama sankı doguma degıl gerdeğe gıder gıbı hazırlık yapıyoruz.ben okadra kasmıyorum her hafta duşta jilet yapıyorum okadar.bayanlar için özel banyo jileti aldım içinden krem veriyo almak kolay oluyor.markası gilette.kaymak gıbı olmak zorunda degılım valla.bacak koltukaltım zaten lazerde bitti nerdeyse .genıtalı de öyle yapıyorum.ağdaya hıççç dayananam kuaförde dogururum valla.
buarda doktor sat'ımı degıstırdı.16 nisandı artık 6 nisan dedı.ama ben 16 nısanda adet oldum.şimdi 6 nısana göre 25 haftalık hamıle oluyorum.nıye böyle oldu benı erken mı doğurtmak ıstıyor ne:)bılgısı olan var mı??

canım ya maalesef koruma ıcgudumuzden dolayı karnımızı koruyoruz ya o yuzden en zayıf noktamızdan
vuran rüyalar goruyrozu hayırlaar cıksın....ama bölüm bölüm demısın ya oraya koptum

yaa tugba sorma ben de her haftasonu evet bu sefer gıdıcem dıorm ama ayakalrım gerı gerı
gidio normalde hıc acımaz ama hamılelıkte cok acıo yaa ınss acımazzz...

benım kızcemde yaramaz teyzesi hele dun karnım tas gibi oldu bırden bı de hareekt etti
çok acıdı karnım ya bu hazılrık kasılmaısmı ne dıoalr ondan sanırırm ara ara oldu :S
emın de değilim dr a gidince sorcamm

canım ya merak edıodum ben de senı
rahmın ksıalamsıan uzuldum ama beklemekten baska yapcak bısey yok dua et canım bol bol
kuran oku bız de dua edelım ınss bebegın en azından 28. haftaya kadar dayanır keşke yapabilicemız
bişey olsa :26:

canım benımde ılk hamıle kalıpta karnım buyudugunde aynen öle oluyodu ama sımdı
sadece kasınıo acımıyo nemlendır ve bol su ıc büyüdüğü için oluyo tabii ki

anladım canım benım de aynı durum ya aynısı hem de ama hastanem büyük hastanelere çok yakın yanı
yakınında tam teşeküllü özel hast de var üni hastanesı de bağcılar safa hastanesine gidiyorum
doktorumdan da cok memnunum ama ıste yoğun bakım unıtesı hakkında bılgım yok ne derece ii
orup konusmam lazım :S

güle güle kullanın canım cidden ne güzel uydurmuş helal olsun :)

adam tarcınlı kek yapcaksın die bişi almıcak hee eheuehe ay ben de tramısuya takarım yaptıkça yaparım

bıkmam da millet bıakr ben bıkmam

Sana da hayırlı sabahlar canım.
Allah acil şifalar versin
Benimki en son 3 cm'di.
Pazartesi doktora gideceğim inşallah...

Bende sizin gibiydim. Hala da tam geçmiş değil. Ama akışına bırakıyorum artık.
Tekme yiyince hıh uyanmış kızım diyorum. Tekmelemeyince uyuyor yavrum diyorum
Öyle işte... Biraz daha rahat bırakmak lazım bedenleri ruhları

Herkese hayırlı günler kızlar...
Hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum...

ehehehe eh çok güldüm yaaa.allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…