iyi günlerde giysin kuzucuğunbende abartmiim o zaman ya şu havuzluhan varmış eminönünde ordan mı aldın? kaliteli değil dedi bi arkadaşım boşuna gezmeyeymişim iyice kafam karıştı
BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı
cnm ben kulaklığı karnıma dayayıp bebeğime klasik müzikler dinletiyorum.ayrıca nettede bunal alakalı çok konu var.için rahat olsun cnm yok öle bişey.arkadasın cahillik etmiş
kizlar ben bu hamileligi kaldiramiyorum galiba ya . benim kadar cok yorulan varmi?
bugun kursa gittim geldm bir bulgur pilavi birde basit bir yemek yapip temizlik yaptim oda yani bir cektirip silmek
zaten toz alicak cok esyamda yok ama gozum yan bakiyor
aksam da esimlebirlikte markete gittik burda bayram geliyor kizimin ogretmenlerine ufak bir iki hediye aldim
cokta dolasmadim bile bile ama suan gozlerim yaniyor yorgunluktan.
canım sıkmıyor hiç zaten acıdan dokunamıyorum bile. Bu arada gögüs ucu kremlerine başladınız mı? Bazı doktorlar şimdiden öneriyor benim doktorum henüz erken 32. hafta gibi başlamak daha iyi olur dedi.
yav öle deme yanına pakmayalı poğaçada yaptım kızvalla şuan hamile halimle poğaçanın yanına en kolayı kek eşime dün akşam dedim ki '' hişşt yakışıklı yarın yine sana kek yapcam'' dedim.ya yinemi kek diyo,zıkkımın pekini ye dedim çocuk tarçınlı doğcak valla diyo manyak kocam benim ooh dedim mis gibi kokar ozamansaaaa
kızlaaar babası oğluşuma internetten dönence almışş :) bebeğimin beşiği çilek safari. nasılda uyku setine beşiğine uydurmuş
kocam yaa .dedim bi tarçınlı keki hakettinya yinemi tarçınlı yeter diyo muhahahah
Eki Görüntüle 520027
cnm çok geçmiş olsun umarım iyileşirsinHayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.
ah canııım ne güzel.bende yine azgın komşularımın sesiyle uyandım sabah sabah tövbe yarabbimkızlarr günaydınnnnn
sabah oğluşumun tekmeleri ile uyandım daha güzel bi duygu varmı hayır yokkk yadaa yakında olucak onun güzel sesi ile uykumdan uyanıcam :))) bugünn çok sıkıntılıyım ağdaya gidicem uzun süre sonra ilk defa ve korkuyorum kendimi kasarım diye doktor gitmeden mağnezyum iç dedi kasılmaları önlesin diye umarım hemencik biter bu ayı atlatsam 3 haftada 1 gitsem yeter bana artık hep temiz olmak lazım nolur nolmaz dimi :)) ayy kızlarrr bana şans dileyinnnn hemencik bitsinnn
hehehehcanım ya maalesef koruma ıcgudumuzden dolayı karnımızı koruyoruz ya o yuzden en zayıf noktamızdan
vuran rüyalar goruyrozu hayırlaar cıksın....ama bölüm bölüm demısın ya oraya koptum
yaa tugba sorma ben de her haftasonu evet bu sefer gıdıcem dıorm ama ayakalrım gerı gerı
gidio normalde hıc acımaz ama hamılelıkte cok acıo yaa ınss acımazzz...
benım kızcemde yaramaz teyzesi hele dun karnım tas gibi oldu bırden bı de hareekt etti
çok acıdı karnım ya bu hazılrık kasılmaısmı ne dıoalr ondan sanırırm ara ara oldu :S
emın de değilim dr a gidince sorcamm
canım ya merak edıodum ben de senı
rahmın ksıalamsıan uzuldum ama beklemekten baska yapcak bısey yok dua et canım bol bol
kuran oku bız de dua edelım ınss bebegın en azından 28. haftaya kadar dayanır keşke yapabilicemız
bişey olsa :26:
canım benımde ılk hamıle kalıpta karnım buyudugunde aynen öle oluyodu ama sımdı
sadece kasınıo acımıyo nemlendır ve bol su ıc büyüdüğü için oluyo tabii ki
anladım canım benım de aynı durum ya aynısı hem de ama hastanem büyük hastanelere çok yakın yanı
yakınında tam teşeküllü özel hast de var üni hastanesı de bağcılar safa hastanesine gidiyorum
doktorumdan da cok memnunum ama ıste yoğun bakım unıtesı hakkında bılgım yok ne derece ii
orup konusmam lazım :S
güle güle kullanın canım cidden ne güzel uydurmuş helal olsun :)
adam tarcınlı kek yapcaksın die bişi almıcak hee eheueheay ben de tramısuya takarım yaptıkça yaparım
bıkmam da millet bıakr ben bıkmam
Ayşeler yaman olur ,bilgili ,zeki olurlar:82:
ayrıcada Türk kızlarının simgesidir Ayşe.Peygamber efendimizin en sevdigi hanımıdır.Çokk asil bi isim.
koyarsan bu ismi adıyla yaşasın kızın inş.
cnm arada kuranı kerimde dinletirsen bebegin dogdugunda sakin bi bebek olur
kızıma ben kurandan başka bişi dinletmezdim cok sakin bir bebekti.dogumundan 6 aylık olana kadar bakara suresini calardım evde devamlı
üç harfliler konusunda ,nazar büyü v.s gibi konularda bakar suresi etkili bi suredir
biliyorsun lohusalıkta özellikle 3 harfliler musallat olabiliyor.bol bol evde yüksek sesle okunması yada cd den calınması lazım.
inş agrısız atlatırsın cnmkızlarr günaydınnnnn
sabah oğluşumun tekmeleri ile uyandım daha güzel bi duygu varmı hayır yokkk yadaa yakında olucak onun güzel sesi ile uykumdan uyanıcam :))) bugünn çok sıkıntılıyım ağdaya gidicem uzun süre sonra ilk defa ve korkuyorum kendimi kasarım diye doktor gitmeden mağnezyum iç dedi kasılmaları önlesin diye umarım hemencik biter bu ayı atlatsam 3 haftada 1 gitsem yeter bana artık hep temiz olmak lazım nolur nolmaz dimi :)) ayy kızlarrr bana şans dileyinnnn hemencik bitsinnn
buarda doktor sat'ımı degıstırdı.16 nisandı artık 6 nisan dedı.ama ben 16 nısanda adet oldum.şimdi 6 nısana göre 25 haftalık hamıle oluyorum.nıye böyle oldu benı erken mı doğurtmak ıstıyor ne:)bılgısı olan var mı??
ben ucuza aldım diyordum sen bendende ekonomik cıktın.güle güle kullansın oglunamin inşallah.ben bursadayım burdan aldım ama cok guzeller kışlık pıjamaların içi polar dısı penye 5 lı pijama seti 7tl.3 boyutlu battanıye 10 tl dı.5 li zıbın takımı 5 tldı.ben zıbın almıcaktım ama ılk 1.5 ay bunları gıyermıs body olmazmıs minik bedenlerıne:)hatta dedım yerını aklımda tutayım kızlara tarıf edeyım dıye ama cok karısıktı unuttum bıle.
kızlar ben size hep kötü haber veriyorum malesef hatta düşününce hiç iyi haber vermedim herhalde, ama şu an bittiğim tükendiğim andır...
bugün pataloji sonuçlarım çıktı meme kanseri imişim...
söylenecek söz yok beni neler bekliyor bilmiyorum
hepinizin tatlı heyecanlar yaşadığı sevinçlerini paylaştığı bu forumda daha fazla iç karartmayayım
çocuklar kısmetiyle gelirmiş oğluşum da ben de pek talihsiziz malesef ikimizi de yazık...
hakkınızı helal edin dualarınızdan beni eksik etmeyin, ben dua edemiyorum biraz isyanlardayım ama bu da geçer inşallah...
cnm şuanda eminim rahat yapıyosun ama ilerde göbüş büyüynce eğilemicez bile o zamanlardan korktugum için gittim napim şimdiden alıştırim dedim doğuma 3 ay var anca kökler zayıflar ki son ağdam daha kolay olur doğum için die düşündüm :)) bu arada gittim geldim 10 dkkada bitti kökler kalınlaşmış jiletten birazcık kanadı ama tertemiz oldu :))canım aman o ot zaten normalde zehirli bi gaz yayıyor ve akcıgerlerı mahvedıyor.ben hamılelıgımden berı ne tüy sarartıcı ne krem hepsini bıraktım lazer epilasyona gıdıyordum onu bıle ıstemeyerek olsada bıraktım.ya bız türk kadınları kıl konusunda acaıp abartıyoruz tamam 5 cm halınde gezmek te olmaz ama sankı doguma degıl gerdeğe gıder gıbı hazırlık yapıyoruz.ben okadra kasmıyorum her hafta duşta jilet yapıyorum okadar.bayanlar için özel banyo jileti aldım içinden krem veriyo almak kolay oluyor.markası gilette.kaymak gıbı olmak zorunda degılım valla.bacak koltukaltım zaten lazerde bitti nerdeyse .genıtalı de öyle yapıyorum.ağdaya hıççç dayananam kuaförde dogururum valla.
buarda doktor sat'ımı degıstırdı.16 nisandı artık 6 nisan dedı.ama ben 16 nısanda adet oldum.şimdi 6 nısana göre 25 haftalık hamıle oluyorum.nıye böyle oldu benı erken mı doğurtmak ıstıyor ne:)bılgısı olan var mı??
canım ya maalesef koruma ıcgudumuzden dolayı karnımızı koruyoruz ya o yuzden en zayıf noktamızdan
vuran rüyalar goruyrozu hayırlaar cıksın....ama bölüm bölüm demısın ya oraya koptum
yaa tugba sorma ben de her haftasonu evet bu sefer gıdıcem dıorm ama ayakalrım gerı gerı
gidio normalde hıc acımaz ama hamılelıkte cok acıo yaa ınss acımazzz...
benım kızcemde yaramaz teyzesi hele dun karnım tas gibi oldu bırden bı de hareekt etti
çok acıdı karnım ya bu hazılrık kasılmaısmı ne dıoalr ondan sanırırm ara ara oldu :S
emın de değilim dr a gidince sorcamm
heheh bende öle diyodumm sonunda cesareti buldum vee gittim yaa valla benim hep acıyo tenim çok hassas makine ile alıyorum bacak ve koltukaltını onları alırken bile kanıyo ... ayy çabuk bitti 10 dk da tertemiz azcık canım acıyo azıcıkta kanadı ama bundan sonraki kolay olucak inşallah kökler zayıflıcak çünkü :)) ayşe bence biran önce git sende kuzum çünkü jiletledikçe kökler güçleniyo(
ayy yerim senin o minik kısçeniii ... cnm bazen bendede oluyo ama normal biliyosun sen tabi sor yine doktora kafan rahatlasın:))
günaydın canlar nasılsınız. kontrolüme gittim benim dobişko oğlum 630 gram olmuş boyuda 28 cm bak hele basketbolcu şey seni ama anneye bu gol atmalar niye sabahın köründe. gülümsüyorum çoğu zaman hatta kendime inananmıyorum benmiyim bu halime gülen felan diye. şeker yüklemem yapıldı sonuçları pazartesi alırız sanırım. ağdadan konuşulmuş valla bende hiiç bu sıcakta çekemiycem ğada olaylarını o yüzden banyo jiletlerini kullanıyorum. allah bir aksilik vermezse doğuma iki ay kala başlar yaptırırm diye düşünüyorum. bebişkonun halası bi torba şey almış mothercareden ama yaqnlış almış doğum ayını hesaplayamadığı için kış gününe yazlık tşörtler almış onları değiştiricem bugünde bakalım antalyadan havadisler bu kadar
inş agrısız atlatırsın cnm
bende bu sitede aycangül isimli arkadaşın verdigi tarihlerde epilasyon yapıyorum.gercekten cok faydası oldu
hem gec cıkıyor hemde baya azaldı ve inceldi tüyler
agda yapmakta hiç zorlanmıyorum normalde ama karnımdan alttarafı göremiyorum o sıkıntı oluyor banada.artık aynayla filan almaya calışıyorum
ilk usg kontrolünden buyana hep bebeginin haftası önde gidiyorsa muhtemelen erken döllenme olmuş sendede
bu nedenle beklenen dogum tarihinden önce dogum yapacaksın.
bendede durum aynı.
ben ucuza aldım diyordum sen bendende ekonomik cıktın.güle güle kullansın oglun
resimeleri koysanda bizde baksak
Eki Görüntüle 520158
kızlarr çooook beğendim ve hemen aldımmmm..garip bi duyguymuş..bu ayın sonuna kadar hiçbirşey almayacağım diyodum ama dayanamadım..Allahım sağlıkla giymesini nasip eder inşallah..Amin..
Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.
kızlarr günaydınnnnn
ben de cok yoruluyorum halsizlikte var.b12 vitaminimiz eksik olabilir.ben bu hafta ölctürcem sende ihmal etmesen ii olur
Arkedaşlar gögüs ucu kremlerinin yerine tahinin üzerinde biriken yagı meme ucunuza sürmenizi tavsiye ederim.
hem dogal hemde kremelrden daha etkili
"Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Ayşeler yaman olur ,bilgili ,zeki olurlar:82:
ayrıcada Türk kızlarının simgesidir Ayşe.Peygamber efendimizin en sevdigi hanımıdır.Çokk asil bi isim.
koyarsan bu ismi adıyla yaşasın kızın inş.
kızıma ben kurandan başka bişi dinletmezdim cok sakin bir bebekti.dogumundan 6 aylık olana kadar bakara suresini calardım evde devamlı
üç harfliler konusunda ,nazar büyü v.s gibi konularda bakar suresi etkili bi suredir
biliyorsun lohusalıkta özellikle 3 harfliler musallat olabiliyor.bol bol evde yüksek sesle okunması yada cd den calınması lazım.
rica ederim canim benim..dikkat edeerim canim sende dikkat et..ahh bendede var o dert temizlik yapilacak nasil olcaksa bende yapcak hal yok esim ben yaparim sen yapma hicbirsey diyor bakalim oda baslayamadi daha bir türlü havalara sogudu burda napcaz bakalim ben zaten asicik birsey yapayim senin gibi yoruluyom güvenemiyorum kendime..[/QUOTE]yatak odamı degiştirdim,annem yardım etti ben hiç bişey yapmadım aman allahım melone sanki ben monte ettim sanki ben temizledim gibi 2 gün kendime gelemedim öldüm resmen halen yorgunum 5 gün oldu
ayaklarım şişiti falan ne yaptıysam anneme çene verdim o iş yaparken çok iş yapmış gibi
sende dikkat et canım bebişine öpüyorum
selam arkadaşlar.
bugün eşimin dogum günü özel bişiler yapmak istiyorum onun için inş.
onu çokk seviyorum
iyi ki onunla evlenmişim .Rabbime hamd olsun böle birini bana nasip ettigi için ,çok büyük dua almışım :)
inş ilerde kızımda aynı babası gibi biriyle evlenir ve cok mutlu olur
Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
atlattım cnm ama çokda acısız diil malesef zaten kafama taktıgım acısı diil kasılmalarımdı çok dikkat ettim inşallah bebişle ilgli sorun olmaz... aa hatırlıyorum şu dolunay olayı dimii oo onu banada hatırlatırmısınnn bende ağdaya ozaman gidimm ahhh keşke bende kendim yapabilsem keşke bi kere yapim dedim ağdayı sürdümm bezi yapıştırdım ve çekemedim((( yaa evet göbüş büyüdükten sonra görmek dahada zorlaşıcaz o yuzden ben yatim biri alsın :)))
bende hayatta ağda yaptırmam,ıştım hem açamam bıyerımı, hemde o acıya dayanamam diyecanım aman o ot zaten normalde zehirli bi gaz yayıyor ve akcıgerlerı mahvedıyor.ben hamılelıgımden berı ne tüy sarartıcı ne krem hepsini bıraktım lazer epilasyona gıdıyordum onu bıle ıstemeyerek olsada bıraktım.ya bız türk kadınları kıl konusunda acaıp abartıyoruz tamam 5 cm halınde gezmek te olmaz ama sankı doguma degıl gerdeğe gıder gıbı hazırlık yapıyoruz.ben okadra kasmıyorum her hafta duşta jilet yapıyorum okadar.bayanlar için özel banyo jileti aldım içinden krem veriyo almak kolay oluyor.markası gilette.kaymak gıbı olmak zorunda degılım valla.bacak koltukaltım zaten lazerde bitti nerdeyse .genıtalı de öyle yapıyorum.ağdaya hıççç dayananam kuaförde dogururum valla.
hemde ne bolumlerrcanım ya maalesef koruma ıcgudumuzden dolayı karnımızı koruyoruz ya o yuzden en zayıf noktamızdan
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
selam arkadaşlar.
bugün eşimin dogum günü özel bişiler yapmak istiyorum onun için inş.
onu çokk seviyorum
iyi ki onunla evlenmişim .Rabbime hamd olsun böle birini bana nasip ettigi için ,çok büyük dua almışım :)
inş ilerde kızımda aynı babası gibi biriyle evlenir ve cok mutlu olur
Eki Görüntüle 520295
heheh bende öle diyodumm sonunda cesareti buldum vee gittim yaa valla benim hep acıyo tenim çok hassas makine ile alıyorum bacak ve koltukaltını onları alırken bile kanıyo ... ayy çabuk bitti 10 dk da tertemiz azcık canım acıyo azıcıkta kanadı ama bundan sonraki kolay olucak inşallah kökler zayıflıcak çünkü :)) ayşe bence biran önce git sende kuzum çünkü jiletledikçe kökler güçleniyo(
ayy yerim senin o minik kısçeniii ... cnm bazen bendede oluyo ama normal biliyosun sen tabi sor yine doktora kafan rahatlasın:))
ay ben utanırım valla.bide kadın bile alsa o bölge namahrem bölge oldugu için tercih etmiyorum cnm
ama kendi alamayanlar mecburen başka birine aldırıyor onlarada hak veriyorum.
ben klasik agdayla alıyorum öle bezle filan ugraşmıyorum.bi kere ılık agda aldım bezle cekiliyor onu beceremedim.
hadi gecmiş olsun bu ayı atlattın.kaldı 3 agdan :)
evet şu dolunay faktörüne göre yapılan epilasyon.sana linkini veriyim ordan takip et cnm.keşke bi kac gün daha bekleseydin bi kac güne ekim tarihleri verilcekti
neyse bundan sonra ona göre almaya calışırsın.
http://****************************...*****/2012/09/eylul-ay-epilasyon-gunleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?