2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
iyi günlerde giysin kuzucuğunbende abartmiim o zaman ya şu havuzluhan varmış eminönünde ordan mı aldın? kaliteli değil dedi bi arkadaşım boşuna gezmeyeymişim iyice kafam karıştı

amin inşallah.ben bursadayım burdan aldım ama cok guzeller kışlık pıjamaların içi polar dısı penye 5 lı pijama seti 7tl.3 boyutlu battanıye 10 tl dı.5 li zıbın takımı 5 tldı.ben zıbın almıcaktım ama ılk 1.5 ay bunları gıyermıs body olmazmıs minik bedenlerıne:)hatta dedım yerını aklımda tutayım kızlara tarıf edeyım dıye ama cok karısıktı unuttum bıle.

günaydın canlar nasılsınız. kontrolüme gittim benim dobişko oğlum 630 gram olmuş boyuda 28 cm bak hele basketbolcu şey seni ama anneye bu gol atmalar niye sabahın köründe. gülümsüyorum çoğu zaman hatta kendime inananmıyorum benmiyim bu halime gülen felan diye. şeker yüklemem yapıldı sonuçları pazartesi alırız sanırım. ağdadan konuşulmuş valla bende hiiç bu sıcakta çekemiycem ğada olaylarını o yüzden banyo jiletlerini kullanıyorum. allah bir aksilik vermezse doğuma iki ay kala başlar yaptırırm diye düşünüyorum. bebişkonun halası bi torba şey almış mothercareden ama yaqnlış almış doğum ayını hesaplayamadığı için kış gününe yazlık tşörtler almış onları değiştiricem bugünde bakalım antalyadan havadisler bu kadar

BEBEĞİM 900GR OLMUŞ 26 HAFTALIK OLDUM kızımın adını ayşe koymak istiyorum ayşeler nasıl olur acaba fikri olan varmı

Ayşeler yaman olur ,bilgili ,zeki olurlar:82:

ayrıcada Türk kızlarının simgesidir Ayşe.Peygamber efendimizin en sevdigi hanımıdır.Çokk asil bi isim.
koyarsan bu ismi adıyla yaşasın kızın inş.

cnm ben kulaklığı karnıma dayayıp bebeğime klasik müzikler dinletiyorum.ayrıca nettede bunal alakalı çok konu var.için rahat olsun cnm yok öle bişey.arkadasın cahillik etmiş

cnm arada kuranı kerimde dinletirsen bebegin dogdugunda sakin bi bebek olur
kızıma ben kurandan başka bişi dinletmezdim cok sakin bir bebekti.dogumundan 6 aylık olana kadar bakara suresini calardım evde devamlı
üç harfliler konusunda ,nazar büyü v.s gibi konularda bakar suresi etkili bi suredir
biliyorsun lohusalıkta özellikle 3 harfliler musallat olabiliyor.bol bol evde yüksek sesle okunması yada cd den calınması lazım.

ben de cok yoruluyorum halsizlikte var.b12 vitaminimiz eksik olabilir.ben bu hafta ölctürcem sende ihmal etmesen ii olur

Arkedaşlar gögüs ucu kremlerinin yerine tahinin üzerinde biriken yagı meme ucunuza sürmenizi tavsiye ederim.
hem dogal hemde kremelrden daha etkili

ay çok güldüm ilahii

yazık adama içi dışı kek oldu
güle güle kullanın aldıklarınızı.

cnm çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin

ah canııım ne güzel.bende yine azgın komşularımın sesiyle uyandım sabah sabah tövbe yarabbim

heheheh ay o tramisuya biara bende takmıştım her gelen misafire onu yapıodum,eşim yeter artık bööh! geldi dedyince baya 4-5 aydır yapmıyorum ama bak canım istedi yapayım bari bi ara

cnm yasin dinletiyorum youtubedan genelde.Ama başka önerebilceğin bi dua varmı tatlım uslu akıllı olsun yavrum

inş agrısız atlatırsın cnm
bende bu sitede aycangül isimli arkadaşın verdigi tarihlerde epilasyon yapıyorum.gercekten cok faydası oldu
hem gec cıkıyor hemde baya azaldı ve inceldi tüyler
agda yapmakta hiç zorlanmıyorum normalde ama karnımdan alttarafı göremiyorum o sıkıntı oluyor banada.artık aynayla filan almaya calışıyorum

ilk usg kontrolünden buyana hep bebeginin haftası önde gidiyorsa muhtemelen erken döllenme olmuş sendede
bu nedenle beklenen dogum tarihinden önce dogum yapacaksın.
bendede durum aynı.

ben ucuza aldım diyordum sen bendende ekonomik cıktın.güle güle kullansın oglun
resimeleri koysanda bizde baksak

((
gecmiş olsun ,Rabbim şifa versin inş

cnm şuanda eminim rahat yapıyosun ama ilerde göbüş büyüynce eğilemicez bile o zamanlardan korktugum için gittim napim şimdiden alıştırim dedim doğuma 3 ay var anca kökler zayıflar ki son ağdam daha kolay olur doğum için die düşündüm :)) bu arada gittim geldim 10 dkkada bitti kökler kalınlaşmış jiletten birazcık kanadı ama tertemiz oldu :))
cnm bebeğin gelişimine göre öne almış olabilir doğum tarihini ama tahmin bu biliyosun bebeğinin keyfi ne zaman gelirse o zaman doğacak :)))

maşşallahhh tosununa seninnn .... inşallah şeker yüklemende güzel çıkar cnm :))

selam arkadaşlar.
bugün eşimin dogum günü özel bişiler yapmak istiyorum onun için inş.
onu çokk seviyorum
iyi ki onunla evlenmişim .Rabbime hamd olsun böle birini bana nasip ettigi için ,çok büyük dua almışım :)
inş ilerde kızımda aynı babası gibi biriyle evlenir ve cok mutlu olur

atlattım cnm ama çokda acısız diil malesef zaten kafama taktıgım acısı diil kasılmalarımdı çok dikkat ettim inşallah bebişle ilgli sorun olmaz... aa hatırlıyorum şu dolunay olayı dimii oo onu banada hatırlatırmısınnn bende ağdaya ozaman gidimm ahhh keşke bende kendim yapabilsem keşke bi kere yapim dedim ağdayı sürdümm bezi yapıştırdım ve çekemedim ((( yaa evet göbüş büyüdükten sonra görmek dahada zorlaşıcaz o yuzden ben yatim biri alsın :)))

Çok şeker çok tatlı bişiymiş bu ya...güle güle,güzel günlerde sağlıkla giysin yavrun canım...

Canım ya İnş daha da düşmez.Allah seninde bebeğinin de yüzüne baksın.....Hayırlısıyla şu riskli bikaç haftayı da atlatırsın inş enazından....Dularım seninle.

Günaydın canım..Bende kendim yapıyorum ağdamı evde.Yıllardır yaptıgım halde son bikaç aydır hem sıcaklardan dolayı hemde hamilelikten sanırsam biraz daha çok acıyor. Bende paklanıcam bugün:) İnş seninki de acısız çabucak biter canım

Kız tontirik Maşallahın var valla güzel pratik bilgiler paylaşıosun..Tşkler canım...Bunu da not alıyorum...

"

Canım Allahım acil şifalar versin sana inşallah en yakın zamanda. Bak ben daha dünn forumda pramatüre doğan bebekler forumda rahım ağzı kısalığı ile ilgili yazılanları okudum. Orda erken doğum üstelik senın haftalarında doğum yapan bir çok kadının bebişleri yaşıyor küvezlerde Allaha'a şükür.. Sen gönlünü ferah tut. Yarabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle...

Canım çok iyi yapıyorsun ben de istiyorum. Ama bunlar CD olrak mı satılıyor? Nerden dinlenitıyorsun Kuran?

rica ederim canim benim..dikkat edeerim canim sende dikkat et..ahh bendede var o dert temizlik yapilacak nasil olcaksa bende yapcak hal yok esim ben yaparim sen yapma hicbirsey diyor bakalim oda baslayamadi daha bir türlü havalara sogudu burda napcaz bakalim ben zaten asicik birsey yapayim senin gibi yoruluyom güvenemiyorum kendime..[/QUOTE]

Temızlık temızlik temızlık. İyiki eşim var. Sğolsun eşim her işe el atıyor, bak senınkı de öyleymiş iyi bar,. Yardım etsinler azcık. O kadar çocuklarını taşıyoruz karınlarında

Ama melonee cim sorma aynı yorgunluk bende de var. Ve benım ilk çocuğum daha. Sen de 2 tane daha oğlan var. Onlara yetiş, ev işi yap, çok zor olmalı. Ama sen kendını yıne de çok yormamaya çalış... Dikkat et kendıne..

seninle minik kızı ve sevdilkleriyle nice sağlıklar güzel yıllar diliyorum cnm :))) Allah mutlulugunuzu bozmasın ....

Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...

ay ben utanırım valla.bide kadın bile alsa o bölge namahrem bölge oldugu için tercih etmiyorum cnm
ama kendi alamayanlar mecburen başka birine aldırıyor onlarada hak veriyorum.
ben klasik agdayla alıyorum öle bezle filan ugraşmıyorum.bi kere ılık agda aldım bezle cekiliyor onu beceremedim.

hadi gecmiş olsun bu ayı atlattın.kaldı 3 agdan :)
evet şu dolunay faktörüne göre yapılan epilasyon.sana linkini veriyim ordan takip et cnm.keşke bi kac gün daha bekleseydin bi kac güne ekim tarihleri verilcekti
neyse bundan sonra ona göre almaya calışırsın.

http://****************************...*****/2012/09/eylul-ay-epilasyon-gunleri.html

bende hayatta ağda yaptırmam,ıştım hem açamam bıyerımı, hemde o acıya dayanamam diye
2ay önce gıttım çamaşır hızasınıa ldırıyım en azından dıye...3parmaklık yere bıle öldüm acıdan
komple aldıranlara Allah kolaylık versın
lazere bende başladım düzenli gidemedim yarım kaldı tekrardan aynı hale döndü ki lazere de alt bölgenin yarısını aldırdım, biyerimi açamam diye,ama doğumda nasıl açcazkii(
canım ya maalesef koruma ıcgudumuzden dolayı karnımızı koruyoruz ya o yuzden en zayıf noktamızdan
vuran rüyalar goruyrozu hayırlaar cıksın....ama bölüm bölüm demısın ya oraya koptum

hemde ne bolumlerr
ruyamın bırınde bı hıkaye okuyordum uyandım uyudum bu sefer okul müdürüm çagırdı anlat dedi guya ödevmiş:) bide ona anlattım
rüya gorme konusunda ustume tanımam...ama bu kadar çok olunca çekılmıo,

Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295

ay maaşallahh,sen otomasyona bağladın valla... :)) annem benımkılerı memleketten getırsın saycam yıllarca orüp kenara koyduklarımı sen 9ay da geçiceksin yanii:)

Bu arada dişçiden geldim,
oo bizim kahraman anne gelmiş diyo doktor..
2.seans temızlık yaptı tabı ben aaaa demekten bi hal oluyorum,ağrı eşiği çok düşük hastanın dıyo yanındaki kız
içimden nasıl normal doğurcam o zamna diyomm..
cinsiyetini sordu erkek dedim,senden de iyi kaynana olur diyo:))
bana yapmadığı espri kalmadı,sırf acı hissetmeyım aklım oyalansın diye...
1kez daha gıtcem ve tertemız dişlerr:)))
BUARADA BOYA BAŞLADI EVDE,SON RAHAT SAATLERİM,BUYUK TEMIZLIK BENİ BEKLERRR

aleykumselam canım :)

ne güzel ;Rabbim iki cihanda ayırmasın muhabbetınzıı daha da arttırsın ınsallah :)

nice nice yıllara :)

Eki Görüntüle 520295

ellerine sağlık canım bu da cok güzel evt buyuyunce gıyeer :)

ben cok sevdiğim sureleri dınletmeyı veya okumayı sevıyorum mesela rahman , duha , inşirah

yasin , tin , nasr bakara da var tabii ki ama ilk üçü bambaşka benim için

canım ben düzenlı sekıdle gıdıyordum nromalde de ıste hamıleyken aksattım

normalde hıııc acımaz ama hamıle kaldıgımdan berı acıo ay ben hiç jilet sürmedım

sımdı gıdeım bu haftasonu vaktım yok ama haftaıcı gıderım olmadı korkunun ecele faydası yok

evet canım normalde öle sertlesıodu bebıs toplanıo dıodm ama dunkı değişikti şu bişey kasılması dioalr

ya brickton hicx mi ne öle bişidi ondan sanırım ama emın olamaıdm ıste normal bişee zaten

sıkıntı yapmıyorum da yaramaz kızım tekmelıo o zaman kötu oluo

bende utanıyom ama napimm azcık alıştım sayılır doktorlara açmaktan bu sene içinde ayda en az 2 kez doktora açıyodum bağışıklık yaptı galiba :))) evet cnm alamıyom ben oyuzden aslında epilasyona başlamıştım bir seans gittim hamiş kaldım yarım kaldı (
çok saol cnmm yok son 3 diil bundan sonra ayda 1 kez ağdacıya gidicem düzenli olarak ben uğraşmaktan sıkıldım çünkü :)) çok saol cnm ordan takip edim ben ekimde 1 kez daha gidicem zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…