2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
"

Canım çok iyi yapıyorsun ben de istiyorum. Ama bunlar CD olrak mı satılıyor? Nerden dinlenitıyorsun Kuran?
internetten de indirebilirisn
yada cd de alabilriisn cnm
bende kuranın bütünün cd si var ordan acıyorum.netten online dinlettigimde fatura epey kabarık geldi.

seninle minik kızı ve sevdilkleriyle nice sağlıklar güzel yıllar diliyorum cnm :))) Allah mutlulugunuzu bozmasın ....
amin cnm tşklerr

Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
ay maşallah sana ne hamaratsın sen yaw.valla tebrikler
güle güle kullansın kızın

yaa tontırık sorma ben kendımı sakatladım öle bılıo musun :S

evde kendım almaya calısıodum bacakalrımı fln alırom da koltukaltı bıkını bolgesı fln

nasıl derımı yırtmısım bılsen kaç hafta toparlanamdı vucudum yazık

giydiğim hersey acıtıyodu kolumu kaldıramıodm ayy cok fenaydı o zamandan beri

kuaföre gidiorm ...beceremedım su agda işini

ayy süper valla bende bundan sonra düzenli gidicem büyük rahatlık temizlik valla :))
anladım kuzumm sen yine bi sor tabi doktora :)))

:):) Aynen bağladım valla.Daha da bir sürü ipliğim var 1 ayda hepsini bitiricem son aylarda bişiy yapmamak için.Valla geçermiyim bilmiyorumki canım.Daha benim asıl örgüler antep de yapılıyo b.annem,halam,yengelerim.Valiz hazırlanıyo ya bebeğin kıyafetleri filan 2 ay sonra gelicek inş.annemle beraber.Bende onların dışında kendi emeğimle olanlar daha çok olsun istiyorum....Tabi inş Allahım nasip ederse giydirmeyi....
Büyük temizliğin için de kolay gelsin canım.....

Tarkan feat. Ozan Çolakoğlu - Aşk Gitti Bizden - YouTube
vala atrakanı görünce bende bunu koyyim dedim:)
ankaraya gelmişti ben o zman 7haftalıkmışım
konserde bı tepındim,bir tepindim,hele bu şarkıda...çok eğlendim
2gun sonrasındada doktora gıttım ben 2aydır adet olmuyorum d.kontrol ialcını bıraktım düzensizlık var heralde diye,hiç oyle hemncık hamıle kacağımı sanmadım:)
doktor dediki 7haftalıkk...ay o an bambaşka...neysee
şimdi bu şarkı çaldıkça oğlum tekmelıyo:)
ozelllıkle nakarattaaa..
anne sen bu şarkıda çok sallamıştın ebnı bende karşılığını veriyorum diyo sanırımmm:))

Allah sevenleri hiççç ayırmasınnn inşallahhh

kızlarr sabah erken kalktım şimdi uyku bastı ben biraz yatıyomm görüşürüzzzzz

:)) agda yapmak zor iş cnm bende ilk başlar cok zorlanmıştım
hatta kuzenimle ilk kez 16 yaşındaydık almaya başladıgımızda
sırt sırta verdik bikini bölgemizi alıyorduk bakmada birbirimize
ben agdayı artık öle bi cekmişim ki kuzenimin sacına yapışmıştıı acemilik işte
cok kez benimkide kanadı ,yapıştı kaldı v.s

ama şuan 20 dk da koltukaltı ve bikini bölgemi alabiliyorum.cok pratikleştim:81:

Aynen bende pratikleştim ağda konusunda.Duşa girip çıkmak kadar kısa sürede bitiriyorum hem koltukaltı hem bikini bölgesini.Yıllardır bu ikisini yaptıgım halde bacaklardan korkup yapamadım..Herkes çok ilginçsin en zor yeri yapıosun en kolayını yapamıosun die.Ama bana göre bacak daha çok ağrıtıo ağda da...

ben ilk baş alternatif yollar denedım ağda yapmamak için elimden gelenı yaptım

hatta anneme şey demiştim alamsak olmuyo mu

annem de olur öreriz boncuk takarıs demişti ıyyykkk iğrenç

dalga gectı yani sonra baktım oalcak gibi değil tamam benı uyutun agda yapın

dedim ama o kadar acımıomus şimdi de ağda dan vazgecmem

biz de kızkardesımle yapiyoduk bak o da kendı alır becerır

ben her tarafıma bulastırıyorum nedense

kızıma dicem ama kızım bak azken gücsüzken baska şeyler sürmeden

ağdayla başla ınan kı bu en hayırlısı dicem

karşı çıkarsa eterle bayıltıp ben yaparım eheueheu ama kendı ıyılıgı için

Son düzenleme:

cidden enteresanmış canım ya benımde bacagım hiç acımaz bırak agdayı kessen acımaz yanı

Ayy harikaydı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaKoptum ayşe sen çok yaşa emiiiiii

bende bacakalrımı almaya üşeniyorum.aletle alıyorum onları.zaten ben sarışın oldugumdan bacaklarımın üstünde tüy yoktur
alt bacagımında sadece önlerinde vardır.2 dk alıveriyom makinayla

ay ben annemden cok utanırdım hiç paylaşmazdım böle şeylerimi
ilk cıkmaya başladıgında makasla kesiyordum

cidden enteresanmış canım ya benımde bacagım hiç acımaz bırak agdayı kessen acımaz yanı

Valla canım özellikle alt bileğin üst kısmı bi kere denedim çığlık attım valla.Bide az çıko arkalarda yok gibi nerdeyse uzun da sürüo çıkması o yüzden ona jilet kullanıorum....

eşim gelmeden işlerim halledeyim azcık süsleneyim adamın gözü gönlü acılsın.hamile kalalı saldım kendimi iyice

öpüyorum sizi kızlar

Ben bu forumları takip edemiyorum çok karışık geliyor ama bizim bebekte kız ... 17 ocak doğum tarihimiz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…