bende bacakalrımı almaya üşeniyorum.aletle alıyorum onları.zaten ben sarışın oldugumdan bacaklarımın üstünde tüy yoktur
alt bacagımında sadece önlerinde vardır.2 dk alıveriyom makinayla
ay ben annemden cok utanırdım hiç paylaşmazdım böle şeylerimi
ilk cıkmaya başladıgında makasla kesiyordum
eşim gelmeden işlerim halledeyim azcık süsleneyim adamın gözü gönlü acılsın.hamile kalalı saldım kendimi iyice
öpüyorum sizi kızlar
Valla canım özellikle alt bileğin üst kısmı bi kere denedim çığlık attım valla.Bide az çıko arkalarda yok gibi nerdeyse uzun da sürüo çıkması o yüzden ona jilet kullanıorum....
Ayy harikaydı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaKoptum ayşe sen çok yaşa emiiiiii
ay ben annemden cok utanırdım hiç paylaşmazdım böle şeylerimi
ilk cıkmaya başladıgında makasla kesiyordum
süslen canım ohh :) evett hamıleyken ınsan farkedemıo salıo azbucuk :)
anladım canım bız de de cok sukur cok az cıkar 2-3 ayda ancak çıakr sadece dizden altta
çok şükür genlerımıze sağlıkk
annem öle hazırcevaptır laaps die yapıştırır
ben de çok utanıyordum annemde ben sormadan pek lafını acmıodu böle mesleelrın
regl oldugumu bile aylar sonra açılmış orkid paketi gorunce öğrendi kım kullanıyo bunu die
kalpten gidiodu kadın nerdeysededım anne sıkıntı yok bu normal bi süreç
korkmadın mı kı dio yoo ne korkcam dedimdi kızım da aynılarını bana yapmaz sanırsam :)
ama ıste sordu bıkeresinde ortasondyadım galiba
napiosn kıl tüy işini die o zaman oldu muhabbet yani
ayy bu daha güzeldiiiii( Sıkıntı yok bu normal bi süreç)
ben bu kadın doğum meselelerını tee o zamandan merak edıyrodum
hepsını okuyup öğrenmıstım kütüphanede ovulasyonun nasıl hesaplancanı bile öğrenmsıtım
henuz orta ıkıye gıdıyodumama nerde nasıl kullanıclanı bılmıodm ıste bazı eksıklıkler
vardı onlarda büyyüp aydınlandıkça oturdu yerine
İsmide Nazlı Hilal Aksâ olacak inşallah.. Nazlı Hilal kesin gibi de Aksâ da kararsızım çok uzun oluyor :)
Kızlar bende kaçıorum.Kızım tepikleyip duruo yine acıktı sanırsam:) Gidp bişiyle hazırlayım kendime...Unutmadan herkese iyi haftasonları.....
İsmide Nazlı Hilal Aksâ olacak inşallah.. Nazlı Hilal kesin gibi de Aksâ da kararsızım çok uzun oluyor :)
ay canım apt enkötü sorunu bu bide anlayışsız komşular şikayet etsen mecbur yaptıracak ama işte çok zor osular Allah kolaylık versin sinmez içine onlar uyur yukarda
Soyadımız Nur ama evlenince kızımın ne olur bilmiyorum yoksa koyacağım yani :)afiyet olsun canım ben de cıkıcam 10 dakkaya bıttı bugunkı mesai ohhh :)
acıktık ama bız de babamızla kahvaltı yapcaz eve gidip onun için beklıyoruz :)
canım hayırlı olsun :) ama ısım bence de accuk uzun :)
Selamunaleykum kızlar nasılsiniz :) sanırım bu aralar hamurisi zamanı bizde de durum aynı:)ama en cok oğlum için yapıyorum yeni okula basladi sabahları erken kahvaltı alışkanlığı olmadıgı için kek börek pogcayla yemesini sağlıyorum.tabi bu durumdan bizde hayliyle faydalanioruz:) sabh kahvltya arki gelcek 2zleri var onlara börek yaptım 3tepsi mutfağı toparladım mtfaktaki isim yeni bitti,esimin midesinede bı yandan hizmet edince bu sa.lere kaldım tabi su kadarcik yazıyı yazisim 5dk.yi buldu birazda öle vakit geçti,telden yazmak zor oluo neyse,öğleden beri ev işleriyle fir donmekten ayaklarım şişmiş.2-3haftdr ayakta fazla kalınca ayaklarım davul gibi oluo hiçbir ayakkabımı da rahat giyemiyorum en güzeli sporlar ama yarın ve öbürgun düğünümüz var napcam ne giycem kara kara düşünüyorum dogrusu.bu ayak şişmesi aldığım 8kiloyla ilişik olabilir mı : D mide yanmalarımda tam gaz devam hafta ici seker yüklemesine gitcem gavisconu sorcam verir ins.da kullanırım.benden bukadar herkese h.geceler
Soyadımız Nur ama evlenince kızımın ne olur bilmiyorum yoksa koyacağım yani :)
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi okumadan önce bir selam vereyim dedim :)
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Az önce kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolundaymış..
Kızımın sağlığı da kilosu da iyi dedi doktor.. Ama bir türlü tam net olarak göremedik bu kez..
Ultason cihazını gezdirirken bile tepikledi durdu kuzucuğum.. :)
Birde 7.ay doğuma hazırlık paketi verdiler.. Bebe şampuanı, göğüs pedi, kitap ve cd ler koymuşlar..
Şimcik geçmişe bir gözatıvereyim.. Kalın sağlıcakla.. :)
slm canim dikkat et bol bol dinlen agir islerden uzak dur sicak banyodan falan..karinda olunca pekk sorun yokk ama hem karin hem bel biraz sakincali insallh birsey olmaz canim benim dikkat et kendine..dualarim seninle ..Slm güzel anneler nasılsınız ya benım dünden beri karnımda ve belimde bi ağrı var yani sanki tuvaletim varda yapamıyomuşum gibi doktorumu aradım suyun gelmediği müddetçe yada kanaman olmadıkça sorun yok bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma yat dedi bende yatıyorum şîmdî inş daha çok artmaz ağrım dua edin kızlar
afiyet olsun yarasin bebisine...sanada iyi hafta sonlari insallahh ailenle..Kızlar bende kaçıorum.Kızım tepikleyip duruo yine acıktı sanırsam:) Gidp bişiyle hazırlayım kendime...Unutmadan herkese iyi haftasonları.....
bizde bebeğimizin ismini iki isimli koymak istedik ilk başta çünkü genelde halk arasında iki isimliler başarılı olur derler...
ama iki isimli arkadaslarımız var çevremizde önermediler koymayın zor oluyo iş ve okul hayatında dediler.internettede bununla alakalı bikaç makale okuyunca vazgeçtik tek isim koymaya karar verdik.tabi karar sizin cnm.anne baba olarak siz karar vericeksiniz buna.gönlünüz nasıl istiyosa öyle yapın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?