2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bende öyleydim tontirik ya Hatta lise bitene kadar nerdeyse makasla kesiyodum.Çoraptan belli oluo die.Annemden utanırdım valla gizli gizli makası alır kırpardım...Ama şimdi nerdee hatta o der alafranga oldunuz hepiniz die..

eşim gelmeden işlerim halledeyim azcık süsleneyim adamın gözü gönlü acılsın.hamile kalalı saldım kendimi iyice
öpüyorum sizi kızlar

süslen canım ohh :) evett hamıleyken ınsan farkedemıo salıo azbucuk :)

Valla canım özellikle alt bileğin üst kısmı bi kere denedim çığlık attım valla.Bide az çıko arkalarda yok gibi nerdeyse uzun da sürüo çıkması o yüzden ona jilet kullanıorum....

anladım canım bız de de cok sukur cok az cıkar 2-3 ayda ancak çıakr sadece dizden altta

çok şükür genlerımıze sağlıkk

Ayy harikaydı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaKoptum ayşe sen çok yaşa emiiiiii

annem öle hazırcevaptır laaps die yapıştırır

ay ben annemden cok utanırdım hiç paylaşmazdım böle şeylerimi
ilk cıkmaya başladıgında makasla kesiyordum

ben de çok utanıyordum annemde ben sormadan pek lafını acmıodu böle mesleelrın

regl oldugumu bile aylar sonra açılmış orkid paketi gorunce öğrendi kım kullanıyo bunu die

kalpten gidiodu kadın nerdeyse dedım anne sıkıntı yok bu normal bi süreç

korkmadın mı kı dio yoo ne korkcam dedimdi kızım da aynılarını bana yapmaz sanırsam :)

ama ıste sordu bıkeresinde ortasondyadım galiba

napiosn kıl tüy işini die o zaman oldu muhabbet yani

ayy bu daha güzeldiiiii( Sıkıntı yok bu normal bi süreç)

ayy bu daha güzeldiiiii( Sıkıntı yok bu normal bi süreç)

ben bu kadın doğum meselelerını tee o zamandan merak edıyrodum

hepsını okuyup öğrenmıstım kütüphanede ovulasyonun nasıl hesaplancanı bile öğrenmsıtım

henuz orta ıkıye gıdıyodum ama nerde nasıl kullanıclanı bılmıodm ıste bazı eksıklıkler

vardı onlarda büyyüp aydınlandıkça oturdu yerine

İsmide Nazlı Hilal Aksâ olacak inşallah.. Nazlı Hilal kesin gibi de Aksâ da kararsızım çok uzun oluyor :)

Kızlar bende kaçıorum.Kızım tepikleyip duruo yine acıktı sanırsam:) Gidp bişiyle hazırlayım kendime...Unutmadan herkese iyi haftasonları.....

Ayyy yeterrrrrrrrrrrrrrr

İsmide Nazlı Hilal Aksâ olacak inşallah.. Nazlı Hilal kesin gibi de Aksâ da kararsızım çok uzun oluyor :)

Çok deil çok çok uzun canım:) Soyad bile yok daha bide onu eklesen..Bende aksa soyad sandım..Yinede siz bilirsiniz tabi.İsimleriyle yaşasın inşşş....

Kızlar bende kaçıorum.Kızım tepikleyip duruo yine acıktı sanırsam:) Gidp bişiyle hazırlayım kendime...Unutmadan herkese iyi haftasonları.....

afiyet olsun canım ben de cıkıcam 10 dakkaya bıttı bugunkı mesai ohhh :)

acıktık ama bız de babamızla kahvaltı yapcaz eve gidip onun için beklıyoruz :)

canım hayırlı olsun :) ama ısım bence de accuk uzun :)

ay canım apt enkötü sorunu bu bide anlayışsız komşular şikayet etsen mecbur yaptıracak ama işte çok zor osular Allah kolaylık versin sinmez içine onlar uyur yukarda

Aynen ablacım bîde bizim vakıf binası vakıfa söleseler gemen yapılcak ama niye uğraşsınlarki onların evine bîşey olmuyo nası olsa

Slm güzel anneler nasılsınız ya benım dünden beri karnımda ve belimde bi ağrı var yani sanki tuvaletim varda yapamıyomuşum gibi doktorumu aradım suyun gelmediği müddetçe yada kanaman olmadıkça sorun yok bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma yat dedi bende yatıyorum şîmdî inş daha çok artmaz ağrım dua edin kızlar

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi okumadan önce bir selam vereyim dedim :)
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Az önce kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolundaymış..
Kızımın sağlığı da kilosu da iyi dedi doktor.. Ama bir türlü tam net olarak göremedik bu kez..
Ultason cihazını gezdirirken bile tepikledi durdu kuzucuğum.. :)
Birde 7.ay doğuma hazırlık paketi verdiler.. Bebe şampuanı, göğüs pedi, kitap ve cd ler koymuşlar..
Şimcik geçmişe bir gözatıvereyim.. Kalın sağlıcakla.. :)

Soyadımız Nur ama evlenince kızımın ne olur bilmiyorum yoksa koyacağım yani :)

kızlar bişey sorucam bu şeker yüklemesi 24.haftadamı 25.haftadamı yapılıyo anlamadım.25.haftada gidenler var çünkü aranızda..açmı gidiliyo tokmu nasıl oluyo merak ettim,23.haftama girdim bende ona göre doktora haftayamı gideyim 2 hafta sonramı bilemedim :44:

slm canim benim sen nasilsin valla bende en cok bizim canavarlara yapiyorum yesin diye esimde cokk seviyor daldik gittik hamurislerine hayirli olsun oglunun okulu canim..telefondan bende sevmiyorum ayak sismelerin nomal bu aylarda tuzlu fazla yeme birde ayaklari havaya dik dinlendikce canim..mide yanmamda benimde devamm cokk kötü verir bence ilac doktorundan iste hamilelikte oldugu icin vermesi lazim ilaci..seker yüklemende iyi gecer insallahh canim benim öpt seni..

Soyadımız Nur ama evlenince kızımın ne olur bilmiyorum yoksa koyacağım yani :)

bizde bebeğimizin ismini iki isimli koymak istedik ilk başta çünkü genelde halk arasında iki isimliler başarılı olur derler...
ama iki isimli arkadaslarımız var çevremizde önermediler koymayın zor oluyo iş ve okul hayatında dediler.internettede bununla alakalı bikaç makale okuyunca vazgeçtik tek isim koymaya karar verdik.tabi karar sizin cnm.anne baba olarak siz karar vericeksiniz buna.gönlünüz nasıl istiyosa öyle yapın tatlım

Son düzenleme:

slm canim sanada cokk sevindim cokk sükür herseyin yolundaymiss..masallhhhdegmesinahh yaa hep böyle oluyor bizdede tam net bizd göremiyoruz ..benimkide cokk sinirleniyor oynaninca babasi elini koydumu kuzum pek bir simariyor babasina oda onunla oynaip duruyor o karnima birseyler yapiyor oda hemen arkasindan tepki veriyor esiminde pekk hosuna gidiyor ultrasldada elini yüzünü pekkk büzüstürüyorsende saglicakla kal canim paketini güle güle kullanin..

slm canim dikkat et bol bol dinlen agir islerden uzak dur sicak banyodan falan..karinda olunca pekk sorun yokk ama hem karin hem bel biraz sakincali insallh birsey olmaz canim benim dikkat et kendine..dualarim seninle ..

Evet doğrudur ama ben tek isimliyim ama soyadım ikinci üçüncü ismi aratmıyordu.. okul hayatım oldu çok bi zorluk yaşamadım sınavlarda şu optikleri doldurmak haricinde herkes sınava başlıyordu ben daha karalamaya uğraşıyordum neyseki onlarda kalktı :) iki isim koymaya kararlıyım açıkçası en azından ilk bebeğime çünkü Nazlı Hilal in istiklal marşında geçmesi dolayısıyla bi espriside var . tek koyacak olsam belki bu isimlerin ikisini de tercih etmezdim tek olarak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…