2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Temızlık temızlik temızlık. İyiki eşim var. Sğolsun eşim her işe el atıyor, bak senınkı de öyleymiş iyi bar,. Yardım etsinler azcık. O kadar çocuklarını taşıyoruz karınlarında

Ama melonee cim sorma aynı yorgunluk bende de var. Ve benım ilk çocuğum daha. Sen de 2 tane daha oğlan var. Onlara yetiş, ev işi yap, çok zor olmalı. Ama sen kendını yıne de çok yormamaya çalış... Dikkat et kendıne..[/QUOTE]
cokk sükür ediyor benimki hamile kaldiktan sonra dahada cokkk dikkat ediyor yardim ediyor cocuklarla zor oluyor ama esim evde oldumu yadim eder sagolsun bakkk ben simdi sizlere yaziyomm askim yaa oda cocuklarin tirnaklarini kesiyor birazdan bizde cikaris alisverise hava cokk kötü soguk böyle oldumu moralimde kötü oluyor yahuuu..sevmiyorum almanyanin havasini hicc.sende kendine iiy bak canim

Çok teşekkür ederim.. Cümlemizin ki inşallah sağlıkla ve hayırla gelirler..

amin canim benim..insallahh aminn..benimde %80kiz edi en son baska bir doktor bakti kendi doktorum yoktu diye oda %90 kiz dedi ama tam net degil canim orayi tammm net göremedik kizin hayirli olsun tekrar ismide cokk güzel benim abiminde ismi hilal biraz tuhaf kiz ismi ama biz alistik artik sadsece arkadslar duyunca nee hilalmi diyorlardi benim oturdugum yerde bir kadin var ismi hilal o yüzden onlara tuhaf geliyordu severim hilal ismini ama sonu buraz uzun olmus canim soyadida varya ama tabiki en iiysini sen bilirsin vanim benim..senin nasil gidiyor hamilelik kiz belirtileri tasidinmi hic..merak etttim bak simdi öpt kendine iiy bak canim..

Rabbim cc acil şifalar versin canım.. Sen doktorunu dinle bol bol dinlen, inşAllah hiçbir sorun olmaz..

Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295

Hayy maşAllah barekAllah canım ya.. Çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık.. Rabbim cc iyi günlerde giydirmeği nasip etsin inşAllah..

Bende bilmiyorum tam olarak ama bugün gittim doktora taaa öbür aya gün verdi şeker yüklemesi için..

çok sağolasın canım... Evet ya bı kızlar tam babacı.. Bizimkide babası eline koydumu oynaşıp duruyo.. :) Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah.. o zaman bol bol görcez kuzucuklarımızı :)

canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim cok sükür masallahh kilosuda cok iiyii:sekerinde iiy cikar insallahh canim benim..bende oynadimi cokk gülüyorum canimm yaaa cokk tuhaf 2 oglum var ama bu 3.olucak cocugumuz ne bileyim insan yinede heyecanli esimde cokkk heyecanli oda diyor insanin yasi gectikce daha cokkk farli oluyor diyor.ben braunun makinasiyla aliyom bu suyun altinda alan varya cokkk memnunum esim hediye almisti sevgililer günümde istersen onu dene fazla acimiyor..öpt seni canim kendione oglusa cokk iiy bak..

amin insallahhh canimmm yaa bol bol severiz artikk..senin prenses tam gösterdimi bizim gecen bacaklari kapaliydi ama yinede%90 kiz dedi anlamadim seninde böyle olmusmuydu canim..insan birseyler almak istiyor artik..

evet benimde cokk siktirir cokk sinir oluyorum ben sinir oldukca biliyor ya kizdirir durur benibepanten cok iyi canim bence iiy gelir ama icindekileri okumadan sürme öpt seni..

ayy yaa kiyamam sana insallahh acimaz..evet tekmeyle uyanmak cokkk güzell allahim herkeze nasip etsin insalalhhh..

amin insallahhh canimmm yaa bol bol severiz artikk..senin prenses tam gösterdimi bizim gecen bacaklari kapaliydi ama yinede%90 kiz dedi anlamadim seninde böyle olmusmuydu canim..insan birseyler almak istiyor artik..

Canım Rabbim cc bilir ama son iki aydır kızımız açıp gösteriyor kendini bize.. :) Geçen ayki kontrolde de gösterdi doktorumuzda birkez daha kız olduğunu göstermiş oldu dedi.. Biz alışverişe başladık pembiş pembiş. Ama ne olur ne olmaz diye aldığım yerlerle konuştum.. Olurda değişirse ki sanmıyorum ben baştan beri kız hissediyorum :) kıyafetleri değiştirebilirmişiz.

evet canim amin allahimiza emanetiz artik saglikla alirz insalhh evet canim takma kafana en iiysini yapmissin canim sagolasin canim benim dualarin kabul olur insallhh hepimizin aminnn..

Selam güzel anneler :)
Hamile olduğumdan beri hep pozitifim. Oğlum her an kendini hatırlatıyor çok mutlu oluyorum. Bugün yastık, yorgan ve nevresimlerini yıkadım. Çok güzel kokuyorlar.

hamilelikte cok görülüyor bol bol oku canim hayir olsun insallahh..

Yazmayı unutmuşum dün babamızla alışverişe çıktık..
Kızımıza bir sürü cici aldık..

Hastane çıkışı, 4 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 2 tane yarım kollu body, 2 tane penye tulum, 2 tane kadife tulum, 1 tane pijama takımı, 1 peluş battaniye, 2 tane penye battaniye, Alt açmalık, havlu, 1 alt pijama, 5 çift çorap, 3 ev patiği aldık..
İndirim vardı uygun uygun almış olduk..

Daha ne almalıyım, kaç aylık olanlardan almalıyım diye düşünüp duruyorum..
Rabbim cc aldıklarımızı hayırlısıyla kullanabilmeği nasip etsin inşAllah..

Beşik konusunda da kafam çok karışık.. Oyun parkı düşünüyorduk ama büğüyen beşiklerde kaldı aklım..
Bakalım ne yapacağız..

benım doktor24/28hafta arası gelıncek dedi
açmı geliyim,sabahtan gelıyım açsa dedim
yok farketmez ama gelmeden çok aşırı doymuş olarak gelme son saatelr yemek yeme yeter dedi
24.haftamdayım haftaya ctesi gıtcem 13,30da

canim insallhh aminn hayirli yazilar yazsin rabbim kizinin anlina hepimizin insallahh aminn,....allah sizi ömür boyu mutlu etsin insalhh amin..

slm canim güle güle kullansin saglikla insallhh..bence cokk kücük boylara bakma canim benim kücükler hemen kaliyor. bence yatak olarak iyice arastir ama benim hem besik hem yatak oluyor istedigin kadameye yükselte biliyosun büyüyünce gec yatagi oluyor kenarlarini cikarinca benn cokk memnunum iiyice arastir canim yatagi öyle al bence allahhh herseyi gönlüne göre versin canim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…