Ben bu forumları takip edemiyorum çok karışık geliyor ama bizim bebekte kız ... 17 ocak doğum tarihimiz inşallah...
canim bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle sagsaglim alirsin insallahhh kucagina..kizin hayirli olsun canim..
"
Canım Allahım acil şifalar versin sana inşallah en yakın zamanda. Bak ben daha dünn forumda pramatüre doğan bebekler forumda rahım ağzı kısalığı ile ilgili yazılanları okudum. Orda erken doğum üstelik senın haftalarında doğum yapan bir çok kadının bebişleri yaşıyor küvezlerde Allaha'a şükür.. Sen gönlünü ferah tut. Yarabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle...
Canım çok iyi yapıyorsun ben de istiyorum. Ama bunlar CD olrak mı satılıyor? Nerden dinlenitıyorsun Kuran?
rica ederim canim benim..dikkat edeerim canim sende dikkat et..ahh bendede var o dert temizlik yapilacak nasil olcaksa bende yapcak hal yok esim ben yaparim sen yapma hicbirsey diyor bakalim oda baslayamadi daha bir türlü havalara sogudu burda napcaz bakalim ben zaten asicik birsey yapayim senin gibi yoruluyom güvenemiyorum kendime..
Çok teşekkür ederim.. Cümlemizin ki inşallah sağlıkla ve hayırla gelirler..
kızlarr sabah erken kalktım şimdi uyku bastı ben biraz yatıyomm görüşürüzzzzz
Allah sevenleri hiççç ayırmasınnn inşallahhh
Slm güzel anneler nasılsınız ya benım dünden beri karnımda ve belimde bi ağrı var yani sanki tuvaletim varda yapamıyomuşum gibi doktorumu aradım suyun gelmediği müddetçe yada kanaman olmadıkça sorun yok bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma yat dedi bende yatıyorum şîmdî inş daha çok artmaz ağrım dua edin kızlar
Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
kızlar bişey sorucam bu şeker yüklemesi 24.haftadamı 25.haftadamı yapılıyo anlamadım.25.haftada gidenler var çünkü aranızda..açmı gidiliyo tokmu nasıl oluyo merak ettim,23.haftama girdim bende ona göre doktora haftayamı gideyim 2 hafta sonramı bilemedim :44:
slm canim sanada cokk sevindim cokk sükür herseyin yolundaymiss..masallhhhdegmesinahh yaa hep böyle oluyor bizdede tam net bizd göremiyoruz ..benimkide cokk sinirleniyor oynaninca babasi elini koydumu kuzum pek bir simariyor babasina oda onunla oynaip duruyor o karnima birseyler yapiyor oda hemen arkasindan tepki veriyor esiminde pekk hosuna gidiyor ultrasldada elini yüzünü pekkk büzüstürüyor sende saglicakla kal canim paketini güle güle kullanin..
Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
günaydın canlar nasılsınız. kontrolüme gittim benim dobişko oğlum 630 gram olmuş boyuda 28 cm bak hele basketbolcu şey seni ama anneye bu gol atmalar niye sabahın köründe. gülümsüyorum çoğu zaman hatta kendime inananmıyorum benmiyim bu halime gülen felan diye. şeker yüklemem yapıldı sonuçları pazartesi alırız sanırım. ağdadan konuşulmuş valla bende hiiç bu sıcakta çekemiycem ğada olaylarını o yüzden banyo jiletlerini kullanıyorum. allah bir aksilik vermezse doğuma iki ay kala başlar yaptırırm diye düşünüyorum. bebişkonun halası bi torba şey almış mothercareden ama yaqnlış almış doğum ayını hesaplayamadığı için kış gününe yazlık tşörtler almış onları değiştiricem bugünde bakalım antalyadan havadisler bu kadar
Rabbim cc acil şifalar versin canım.. Sen doktorunu dinle bol bol dinlen, inşAllah hiçbir sorun olmaz..
Hayy maşAllah barekAllah canım ya.. Çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık.. Rabbim cc iyi günlerde giydirmeği nasip etsin inşAllah..
Bende bilmiyorum tam olarak ama bugün gittim doktora taaa öbür aya gün verdi şeker yüklemesi için..
çok sağolasın canım... Evet ya bı kızlar tam babacı.. Bizimkide babası eline koydumu oynaşıp duruyo.. :) Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah.. o zaman bol bol görcez kuzucuklarımızı :)
ya dokotra sormadan bi ilaç kullanmak istemyrum canım ya.nası bi yara sendeki grip gibimi tıkanıklık ben biraz baktım nette de hamilelerde olabiliyomuş ve evet been hamile kaldığımdan beri böle çok enteresan
aynen aynen eşim bazen sıktryo nası cinnet geçiriyorum....nemlendirici kremmi kullanıyosun Bepanten falan kullansammı a caba ya
ayy yaa kiyamam sana insallahh acimaz..evet tekmeyle uyanmak cokkk güzell allahim herkeze nasip etsin insalalhhh..kızlarr günaydınnnnn
sabah oğluşumun tekmeleri ile uyandım daha güzel bi duygu varmı hayır yokkk yadaa yakında olucak onun güzel sesi ile uykumdan uyanıcam :))) bugünn çok sıkıntılıyım ağdaya gidicem uzun süre sonra ilk defa ve korkuyorum kendimi kasarım diye doktor gitmeden mağnezyum iç dedi kasılmaları önlesin diye umarım hemencik biter bu ayı atlatsam 3 haftada 1 gitsem yeter bana artık hep temiz olmak lazım nolur nolmaz dimi :)) ayy kızlarrr bana şans dileyinnnn hemencik bitsinnn
amin insallahhh canimmm yaa bol bol severiz artikk..senin prenses tam gösterdimi bizim gecen bacaklari kapaliydi ama yinede%90 kiz dedi anlamadim seninde böyle olmusmuydu canim..insan birseyler almak istiyor artik..
saol canım.evet herşey çok şükür yolunda.ama insanların bilmiş lafları beni tedirgin etti sonunda.zaten anksiyete bozuklugu olan biriyım sürekli bunu düşünüyorum doktora söyledım ben pişman oldum yaptırmadıgıma dıye .bak bebegın ayrıntılısı da cok ıyı cıkmış bunlarla kafanı yorma falan dedi.kaygılı anneler erken doğum yapar unutma dedı.çekirdekk'in yazılarını okuyorum o da benım gıbı fazla kaygılı.aslında rabbimin verdiği herşeye razı olmak tevekkül etmek çok önemli.bende testlere degıl ona güvendim sağlıkla bebeklerımıze kavuşmayı dıledım.her ezanda her namazda hepimize aynı seyı dılıyorum.inşallah kabul olur.
hamilelikte cok görülüyor bol bol oku canim hayir olsun insallahh..hamılleıkte kabus ,rüya çok görünür derler ama benimki yalan rüzgarı gibi bölüm bölüm
her saat başı uynıyorum başka bir rüya,kabus
normaldede ben uzun rüyalar gorurum ama 2haftadır uyku uyuyamıyorum o kadar...
napcam bilemedim vala
geçen haftakını zaten hıç unutamıyorum
guya uvey kardeşlerim varmış,ben onlara bağırmışım annemde bana kızmıs ve karnıma vurmuş
nasıl agladım bebğime bişey olmasın diye(
uyandım yıne aglıyorum
eşim garıbım tamam ruya kalk elını yuzunu yıka dıyo
çenem kıtlendi konuşamıyorum diyemıyorum bebğime bişey oldu diye
ve ruyadakı annemın guya vurduğu yer akşama kadar ağrıdı , okulda gozumu kapasam aynı şeyleri gordum ve içimden hala ağlıyorum bebğime bişey oldu diye..
bugecede sacma sapan herşeyı gordum sonunda sabah...
dişçiye 2.diş temızlğime gıtcem bırazdan,o sırada da boya işimiz başlar umarım sağımız solumuz çok batmadan biter... temizlikten korkyorum şimdiden
kızlar bişey sorucam bu şeker yüklemesi 24.haftadamı 25.haftadamı yapılıyo anlamadım.25.haftada gidenler var çünkü aranızda..açmı gidiliyo tokmu nasıl oluyo merak ettim,23.haftama girdim bende ona göre doktora haftayamı gideyim 2 hafta sonramı bilemedim :44:
selam arkadaşlar.
bugün eşimin dogum günü özel bişiler yapmak istiyorum onun için inş.
onu çokk seviyorum
iyi ki onunla evlenmişim .Rabbime hamd olsun böle birini bana nasip ettigi için ,çok büyük dua almışım :)
inş ilerde kızımda aynı babası gibi biriyle evlenir ve cok mutlu olur
slm canim güle güle kullansin saglikla insallhh..bence cokk kücük boylara bakma canim benim kücükler hemen kaliyor. bence yatak olarak iyice arastir ama benim hem besik hem yatak oluyor istedigin kadameye yükselte biliyosun büyüyünce gec yatagi oluyor kenarlarini cikarinca benn cokk memnunum iiyice arastir canim yatagi öyle al bence allahhh herseyi gönlüne göre versin canim..Yazmayı unutmuşum dün babamızla alışverişe çıktık..
Kızımıza bir sürü cici aldık..
Hastane çıkışı, 4 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 2 tane yarım kollu body, 2 tane penye tulum, 2 tane kadife tulum, 1 tane pijama takımı, 1 peluş battaniye, 2 tane penye battaniye, Alt açmalık, havlu, 1 alt pijama, 5 çift çorap, 3 ev patiği aldık..
İndirim vardı uygun uygun almış olduk..
Daha ne almalıyım, kaç aylık olanlardan almalıyım diye düşünüp duruyorum..
Rabbim cc aldıklarımızı hayırlısıyla kullanabilmeği nasip etsin inşAllah..
Beşik konusunda da kafam çok karışık.. Oyun parkı düşünüyorduk ama büğüyen beşiklerde kaldı aklım..
Bakalım ne yapacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?