2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Sağolasın canım benim.. Dediğin gibi çok fazla küçük almadım bende.. Tecrübesiz olunca kararsız kalıyor insan hep.. Dediğin gibi beşiklere baktım bende.. Çok hoşuma gitti.. İyice düşünüp karar vereceğiz artık..

slm canim nasilsin aman canim dikkat et hic kalma amann bende öyleydim sadece wc oda yasaktida zorla aglaya aglaya ikna ettim allahim sifa versin cabuk iyiolusun düzelirsin canim benim dualarim seninle tekrar gecmis olsun canimm..

ohhh masallahhh bol bol poz vermis size insallhh benimde netlesir yaaa bende alirim gönlümce..bende hissediyorum kiz diye ama allahim kurban oldugum allahim bilir hayirlisini versin insalhhh aminn..

ohhh masallahhh bol bol poz vermis size insallhh benimde netlesir yaaa bende alirim gönlümce..bende hissediyorum kiz diye ama allahim kurban oldugum allahim bilir hayirlisini versin insalhhh aminn..

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.. İnşAllah en kısa zamanda netleşir.. Sağlıklı olsunlar da o herşeyden önemli

Selam güzel anneler :)
Hamile olduğumdan beri hep pozitifim. Oğlum her an kendini hatırlatıyor çok mutlu oluyorum. Bugün yastık, yorgan ve nevresimlerini yıkadım. Çok güzel kokuyorlar.

ohhhhhhhh misler gibi güle güle kirlensiin canim evet pozitif olamk cokk önemli iiy yapiyorsun..allahim saglikla aldirsin insallhh kucagina amin..onlari hissetmek cokkk güzell yaa gercekten bizimde agzimiz kulaklarimiza variyor esimle..

evet benimde cokk siktirir cokk sinir oluyorum ben sinir oldukca biliyor ya kizdirir durur ben.bepanten cok iyi canim bence iiy gelir ama icindekileri okumadan sürme öpt seni..

ya yurtdışında yaşayan arkadaşlarda ı yerine i çıkıyor bazen cok komik kelimeler oluyor.bu cümledede olmuş güldüm kendi kendime töbe yarabbim.

kız tontirik senden iyi erkek anası olur nelere dikkat ediyon ben okur geçerim :) ama sen çekmişsin çektirmezsin :)
benden de iyi kaynana olur öyle ortalara bakmam buzdolabı alt ayak önündeki yere bulaşık makinası kapak altına ve radyotör borularıyla peteklere bide kapı dilleri varya onun o alt ve üstlerine :) cadıyım ben cadıyım :) aman pislik içinde de otursa napayım oğluşum sevmiş dermiyim acaba pis olsunda artık kokacak kadarda olmasın
ay bende buara bi tembelim baskın yemesem derken sabah tepiciklerle uyandım vcye gitim ezan okundu sabahları genelde kaçırıyoruz hadi kıldık dişim ağrıyo süt içelim dedim ısıttım babişide kaldırdık daha 1saatim var diyo ama süt içcez dedim kalktı sohbet muhabbet derken o giti yatak keyfi uyumuşum bi zil amanın komşum gelmiş halıları kaldırmıştım süpürcem yarın da herkezin temizlik haftası bizde yarın koltuklarla yatağı yıkayalım dedik babayı çalıştıralım aldım eve ama sağolsun alt komşumda kızı yollamış ya kahve yapsın ya gelsin diye komşuyuda aldım ona gittim öğlenden beri ev süpürdük şimdi paspasları attık size bakalım dedik

hepinize selamlar

kuppecim cicin çok güzel inşallah minişin içindeykende görürüz canım mpb ydi galiba harf hatasıda olabilir görüşüyorsan herne haldeyse çok selam söyle ben girmiş görmedim hiç te

esramtırak canım sana çok geçmiş olsun yat kalkma ve güzel şeyler düşün miniklerimi zi inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alıcağız kimimiz zorluklarla kimimiz rahat inşallah rabbimin de izniyle hepsinin resimlerinie paylaşıp daha güzel şeyler paylaşacağız burda

çekirdekçim güzel haberlerle gel inşallah annesi üzülme artıkda

arzucum bak ben yaptırdım testleri bebiş iyi yaştan amniyo dediler hadi o geçti apf yüksek 3hafta çektiğim ve çevreme çektirdiğim üzüntü ah evet belki erken tanı ama üzüntüsü ki kesin olan bişey yokken bukadar üzüntü ayrıntılında güzel çıkmış daha ne istiyosun tıka insanalra kulaklarını

tontirik canım mutluluğun daim olsun geçen konuşmuştuk terazilerden bende hep rabbime şükrederim bebişim içinde inşallah hep şükrederim diye dua ediyorum benimkinin de çrş doğum günü benim doğum günümde şey yaptıkmı hatırlamıyorum ama hesaplarda ozaman hamile kalmışım çıkıyor o bana engüzel hediyeyi vermiş bende ona spor ayakkabı yada kot alıcam ozamana kadar tekmeleri hissedilir diyodum ama cık daha anca beni tepikliyo oğluş babasıda haftaya kontrol ve şeker yüklemesi çrş gidelim mi diyor belki gideriz oğluşunu görür

tarkancılar bende çok severim benim adam çıkmış senin ki diyor eh rizelide olsa doğma büyüme izmitli kan çekiyo kocişte bize dün süpriz yapmış orhan babanın cd sini getirmiş ama keşke şarkıların yarısını o yarısını diğerleri söyleseymiş

btkubra dün stres yapmış ve yorulmuşsundur yat dinlen canım temizlikte üşütmüşte olabilirsin hemen bebişe yorma bakayım tabiki rabbim korusun minişlerimizi ama daha var onların bizi görmesine

bebişlerini görenlere cicişler alanlar güle güle hayırlısıyla kullansın aşağıdaki 2 ark 8 gözükmeyen ark

bide melon kız seviom seni hani saf kalpli (temiz anlamında ) insanlar oluya öyle geliyosun bana herkeze ayrı yazışını bebişi bekleyişini canım ya inşallah kız olur normalde kızarım bende ayrıma ama işte senin gibi iki erkek olunca rabbim kızı da tattırsın diyo insan

şimdiden hayırlı hafta sonları hepinize

Son düzenleme:
KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.

canım o arada bende de oluyor herhalde tırmalıyor bizimkiler diye düşünüyorum. Elleriyle yer açmaya çalışıyorlar herhalde kendilerine :))))

Uff benim de başlamam lazım ama korkuyorummm (((((((( Benimkiler maaşallah yüzyıllık ağaç gibi köklü mü köklü. KEsin bayılırım. Anestol la uyuşturup kendim yapiim diyom ama o da zararlı mıdır bilmiyorum

cnm ozman sonuna kadar destekcinizim. ama ben senin dediğin anlamda demedim tatlım sınav olayı için değil,iki isimliler okul ve iş hayatında kullanmadıkları isimle çağırabilioruz demişlerdi.yani mesela sen nazlı hilal koyucaksın ,nazlı hilal diye seslenmek uzun olucağı için muhakkak ya nazlı ya hilal olucak ismi diyelim,kızın nazlı ismini kullanmaya başlıycak ama iş yerinde yada okul hayatındda muhakak birileri hilal diycek.ve iki isimli arkadaslarımız bu durumdan hoşalnmadıklarını dile getirince bizde oyüzden vazgeçmiştik onu demek istedim ama çok problem değil böyle şeyler.diyorumya gönlünüz ne isterse o olsun..

selam kızlar. biz perşembe günü tetanoz olduk hala ağrısı geçmedi bu şekilde olan var mı
cnm evet feci kol ağrısı yapıyo kolunu kaldıramıyo insan ,ben 2.aşıyı olup olmamakta kararsız kalmıştım o an ama şimdi iyiyim ya giderim yine yani,ama diğer kalan 2 aşıya çocuk olduktan sonra gidermiyim bilemem

Son düzenleme:

valla kız belirtisi ne oluyor bilmiyorum ama ben kız hissediyordum ve kız istiyordum.. ilk doktor kıza benziyor demişti sonrasındada kız olduğunu öğrendik.. şimdilik iyi gidiyor Allah izin verirse ocak ortasında kucağımıza alacağız. başlarda biraz sıkıntılıydı ama o dönemide atlattık ..

Hanımlar akıntı durumu nedir sizde acaba?Bende sarı bi akıntı var ve onunla beraber ama ondan ayrı farkedilen bide su gibi bi akıntı var.Ben bu hafta gidip bi test yaptırmayı düşünüyorum bununla ilgili.Bu arada geçen hafta kontrolüm vardı dr bebeğin suyu iyi rahim ağzıda kapalı dedi.Bebeğin suyu olabilirmi acaba diye kafama takılıyo benim

cnm aynı akıntılar bendede var.korkma .doktorum yeşil olmadığı müddetçe normal dedi.kaşıntı yoksa problem etme.ben daha önce hamilelikten önce mantar olmuştum 2 kez biri kızlığımda biride evlendikten sonra smear testi olmuştum ozman temiz çıkmıştı.sarı akıntımda oyüzden olabilirmiş.yani eğer sende daha önceden mantar falan olduysan ondan olabilir.temiz tutmaya çalış cnm bi sorun olmaz ama yine için rahat edicekse git doktora tabi

canım aynı sorun bendede var dün su gibi bi akıntım oldu ama iç çamaşırım baya ıslandı.bu günde sarımtırak bir akıntı.çok akıntım oluyor.ayrıca bacaklarımın arasında ayaga kalkınca agrı oluyor.yürürken bacaklarımı açıp yürüme ihtiyacı duyuyorum.bunun sebebi rahim genişlemesi olabilrimi

Sağol canım.Benim evlendiğimden beri problemli zaten kaşıntı yanma sürekli fitil antibiyotikle geçti yıllarım.Şu an yanma ve kaşıntı yok idrardada bişey çıkmadı.Ama bi gebeliğimde suyum boşaldı benim 14 haftalıkken.O yüzden onun korkusu var.Gerçi o bebekte başından beri sorunluydu bu iyi gidiyo şükür.Alttan muayene olmak istemiyorum o yüzden erteliyorum testide.Daha basit bi yolu varmı acaba

Selam kızlar!
Bugün ulusa gittim, 3 saat dolaştım, bebek karyolası için.
Büyüyenlerden almayı düşünmüyorum ben. O büyümeyenlerin babyhope mu ne hani heryerde olan bi markanın varya, mdf ymiş.
Ondan 400e buldum. Bikaç yer 400-500 arası fiyatlar verdi. İki yerden fiyat, 400 aldım. Bunun içinde yatağı ve uyku seti de var. E dedim bi set 100 lira. Yatak da en az 50 lira olsa , ki daha fazladır. 250 liraya iyi geldi o karyolanın fiyatı. 4-5 yaşına kadar yatar dediler, çocuğun da büyüklüğüne bağlı olarak.
Benim gibi, büyümeyen yataklardan bakan ya da alan olduysa, verdiğini ya da vermeyi planladığınız fiyatlar nelerdir?

Bi de park yatak baktım. 200e geliyo aşağı yukarı. Ama onu da kraft al diyen amca da oldu, boşver markaya fiyat verme diyen de.
Baby to go ve Sunny baby'nin park yatakları iyi gibi ya. Kasmaya gerek yok diyorum. Ama almışken düzgün bişey alim diyorum.

Aslına bakarsanız bana kalsa ben ne güzel iyi bi park yatak ve içine uyku seti alcaktım. 100 lira işte o uyku seti. 250 de park yatak olsa. 400e gelcek işte aşağı yukarı. ama işte benim kayınvalde tutturdu karyola alalım, park yatak neymiş öyle muşamba diye.
Napsam bilemiyorum ya!:18::18:

Bu arada artık bi yarım saat yürüyünce karnıma ağrı giriyo. Yürüyüşlerimiz kısıtlanıyo sanırım yavaş yavaş. Allah yardımcımız olsun hanımlar! Esas maraton anca başlıo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…