slm canim güle güle kullansin saglikla insallhh..bence cokk kücük boylara bakma canim benim kücükler hemen kaliyor. bence yatak olarak iyice arastir ama benim hem besik hem yatak oluyor istedigin kadameye yükselte biliyosun büyüyünce gec yatagi oluyor kenarlarini cikarinca benn cokk memnunum iiyice arastir canim yatagi öyle al bence allahhh herseyi gönlüne göre versin canim..
slm canim nasilsin aman canim dikkat et hic kalma amann bende öyleydim sadece wc oda yasaktida zorla aglaya aglaya ikna ettim allahim sifa versin cabuk iyiolusun düzelirsin canim benim dualarim seninle tekrar gecmis olsun canimm..Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.
ohhh masallahhh bol bol poz vermis size insallhh benimde netlesir yaaa bende alirim gönlümce..bende hissediyorum kiz diye ama allahim kurban oldugum allahim bilir hayirlisini versin insalhhh aminn..Canım Rabbim cc bilir ama son iki aydır kızımız açıp gösteriyor kendini bize.. :) Geçen ayki kontrolde de gösterdi doktorumuzda birkez daha kız olduğunu göstermiş oldu dedi.. Biz alışverişe başladık pembiş pembiş. Ama ne olur ne olmaz diye aldığım yerlerle konuştum.. Olurda değişirse ki sanmıyorum ben baştan beri kız hissediyorum :) kıyafetleri değiştirebilirmişiz.
ohhh masallahhh bol bol poz vermis size insallhh benimde netlesir yaaa bende alirim gönlümce..bende hissediyorum kiz diye ama allahim kurban oldugum allahim bilir hayirlisini versin insalhhh aminn..
Selam güzel anneler :)
Hamile olduğumdan beri hep pozitifim. Oğlum her an kendini hatırlatıyor çok mutlu oluyorum. Bugün yastık, yorgan ve nevresimlerini yıkadım. Çok güzel kokuyorlar.
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.. İnşAllah en kısa zamanda netleşir.. Sağlıklı olsunlar da o herşeyden önemli
evet benimde cokk siktirir cokk sinir oluyorum ben sinir oldukca biliyor ya kizdirir durur ben.bepanten cok iyi canim bence iiy gelir ama icindekileri okumadan sürme öpt seni..
KIzlar ya benim karnim aciyo, sanki derim yirtiliyo gibi yara var gibi tek bir bolgede bir haftadir. Sizde de oluyo mu? acaba genisledigi icin mi?.
kızlarr günaydınnnnn
sabah oğluşumun tekmeleri ile uyandım daha güzel bi duygu varmı hayır yokkk yadaa yakında olucak onun güzel sesi ile uykumdan uyanıcam :))) bugünn çok sıkıntılıyım ağdaya gidicem uzun süre sonra ilk defa ve korkuyorum kendimi kasarım diye doktor gitmeden mağnezyum iç dedi kasılmaları önlesin diye umarım hemencik biter bu ayı atlatsam 3 haftada 1 gitsem yeter bana artık hep temiz olmak lazım nolur nolmaz dimi :)) ayy kızlarrr bana şans dileyinnnn hemencik bitsinnn
cnm ozman sonuna kadar destekcinizim.Evet doğrudur ama ben tek isimliyim ama soyadım ikinci üçüncü ismi aratmıyordu.. okul hayatım oldu çok bi zorluk yaşamadım sınavlarda şu optikleri doldurmak haricinde herkes sınava başlıyordu ben daha karalamaya uğraşıyordum neyseki onlarda kalktı :) iki isim koymaya kararlıyım açıkçası en azından ilk bebeğime çünkü Nazlı Hilal in istiklal marşında geçmesi dolayısıyla bi espriside var . tek koyacak olsam belki bu isimlerin ikisini de tercih etmezdim tek olarak ..
cnm evet feci kol ağrısı yapıyo kolunu kaldıramıyo insan ,ben 2.aşıyı olup olmamakta kararsız kalmıştım o an ama şimdi iyiyim ya giderim yine yani,ama diğer kalan 2 aşıya çocuk olduktan sonra gidermiyim bilememselam kızlar. biz perşembe günü tetanoz olduk hala ağrısı geçmedi bu şekilde olan var mı
amin canim benim..insallahh aminn..benimde %80kiz edi en son baska bir doktor bakti kendi doktorum yoktu diye oda %90 kiz dedi ama tam net degil canim orayi tammm net göremedik kizin hayirli olsun tekrar ismide cokk güzel benim abiminde ismi hilal biraz tuhaf kiz ismi ama biz alistik artik sadsece arkadslar duyunca nee hilalmi diyorlardi benim oturdugum yerde bir kadin var ismi hilal o yüzden onlara tuhaf geliyordu severim hilal ismini ama sonu buraz uzun olmus canim soyadida varya ama tabiki en iiysini sen bilirsin vanim benim..senin nasil gidiyor hamilelik kiz belirtileri tasidinmi hic..merak etttim bak simdi öpt kendine iiy bak canim..
cnm aynı akıntılar bendede var.korkma .doktorum yeşil olmadığı müddetçe normal dedi.kaşıntı yoksa problem etme.ben daha önce hamilelikten önce mantar olmuştum 2 kez biri kızlığımda biride evlendikten sonra smear testi olmuştum ozman temiz çıkmıştı.sarı akıntımda oyüzden olabilirmiş.yani eğer sende daha önceden mantar falan olduysan ondan olabilir.temiz tutmaya çalış cnm bi sorun olmaz ama yine için rahat edicekse git doktora tabiHanımlar akıntı durumu nedir sizde acaba?Bende sarı bi akıntı var ve onunla beraber ama ondan ayrı farkedilen bide su gibi bi akıntı var.Ben bu hafta gidip bi test yaptırmayı düşünüyorum bununla ilgili.Bu arada geçen hafta kontrolüm vardı dr bebeğin suyu iyi rahim ağzıda kapalı dedi.Bebeğin suyu olabilirmi acaba diye kafama takılıyo benim
Hanımlar akıntı durumu nedir sizde acaba?Bende sarı bi akıntı var ve onunla beraber ama ondan ayrı farkedilen bide su gibi bi akıntı var.Ben bu hafta gidip bi test yaptırmayı düşünüyorum bununla ilgili.Bu arada geçen hafta kontrolüm vardı dr bebeğin suyu iyi rahim ağzıda kapalı dedi.Bebeğin suyu olabilirmi acaba diye kafama takılıyo benim
cnm aynı akıntılar bendede var.korkma .doktorum yeşil olmadığı müddetçe normal dedi.kaşıntı yoksa problem etme.ben daha önce hamilelikten önce mantar olmuştum 2 kez biri kızlığımda biride evlendikten sonra smear testi olmuştum ozman temiz çıkmıştı.sarı akıntımda oyüzden olabilirmiş.yani eğer sende daha önceden mantar falan olduysan ondan olabilir.temiz tutmaya çalış cnm bi sorun olmaz ama yine için rahat edicekse git doktora tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?