2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Akıntını hiç sordunmu dr a canım sen.Bana gel test yapılsın dedi.Bacak aralarında ağrı değilde benimde sanki kasıklarımda balon var gibi ayağımı kaldırıp indirirken baskı hissediyorum inşallah normaldir bunlar.Ben daha önce hiç bu haftalara gelememiştim acemiyim yani:)

benim bu fazla akıntı işi yeni başladı.ama bu su işi biraz kafamı karıştırdı internetde bazı şeyler okudum sanada kopyalıyayım.

'''Vajinadan sıvı gelmesi şikayetiyle başvuran gebelerin az bir kısmında altta yatan olay idrar kaçırma olabilir. Özellikle üçüncü tirmesterde büyümüş uterusun mesaneye yaptığı baskı ya da var olan bir idrar yolu enfeksiyonu anne adayının farkında olmadan idrar kaçırmasına neden olabilir. Bu durumlarda spekulum muayenesinde uterustan sıvı boşalması gözlenmez ve pH incelemesi de normal bulunur
.Vajinadan aniden sıvı boşalması şikayetiyle başvuran ve vajinal spekulum muayenesinde serviksten sıvının aktığı gözlenen durumlarda tanı konması kolaydır. Serviksten sıvı gelmesi durmuşsa vajina arka duvarında birikmiş sıvıdan örnek alınır. Bu örneğin pH kağıdı ile yapılan ölçümü sıvının alkali olduğunu gösteriyorsa EMR tanısı konur. Nadiren ağır vajinitler de normal asit vajina ortamını alkaliye çevirerek karışıklık oluşturabilirler. Ancak anne adayının şikayetleri EMR ile uyumlu ise EMR tanısı ön planda tutulur. ''

teşekkür ederim.Bende biraz baktım nette ama iyice kafam karıştı moralim bozuldu bıraktım.En iyisi gidip testi yaptırıp ne olduğunu öğrenmek galiba

Kızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye

teşekkür ederim.Bende biraz baktım nette ama iyice kafam karıştı moralim bozuldu bıraktım.En iyisi gidip testi yaptırıp ne olduğunu öğrenmek galiba

bencede aslında çokta okumamak gerekiyor.ben daha çok evham yapıyorum o zaman.kısa zamanda doktora gitme imkanın varsa gitmek en dogrusu.bana en yakın doktor 2 saat yolda çok bozuk.ha deyip gidemiyorum.

Ah canım ben gebe kaldığımdan beri hergün iğne oluyorum ve kendim yapıyorum desem.Bütün bu çabalarım miniğime kavuşayım diye sağlıcakla.İğneler vız geliyo inan.Senin bi taneymiş iğne şükret bol bol

cnm valla doktoruna sarı akıntım var dersen belki enfeksiyondur deyip fitil veriyo,geçen ay ben fitil kullandım.ama bu ay yine oldu işte oda geçmişte yaşadığım mantar mikrobunun hala orda duruyor olması..ama test yaptırayım dersen mecbur alttan muayene smear örneği alıcaklar,ben alıştım valla evlendikten sonra 2 doktor baktı bana ,utanıyo insan ama napıcan kontrol ile ilaç verilmesi daha mantıklı bana göre..
cnm ben aldım çilek mobilyadan safari beşik ,yatağı, uyku seti hepsi içinde 767 tlye geldi.bide doğtaşta county takımı var onu beğenmiştim asıl ben.büyümeyendi o beşikte,kuzulu bide uyku seti vardı ama o 1500 tlye geliyodu sırf beşik 800 küsürdü.gerek yok okadar dedim ama buda pahalıya geldi,444 tlye beşiği aldım uyku seti yatağı falan 767 tl ödedim.park yatak almak aslında daha karlı bi iş.ama ilk çocuk özenti oldu azcık özendim yani mobilya beşiğe inşallah memnum kalırım

cnm benimde eşimle kan uyuşmazlığım var.ben 0RH- eşim 0RH+ .ama bu iğne doğumdan sonra 72 saat içinde olmuyomu.öle biliyorum ben.doktorum hamileliğiminm 2.ayında bana kan uyuşmazlığı testi yaptı,yani çocuk problem yaşıycakmı diye baktı sanırım,bi problem yok sonuç iyi dedi anlamadım gerçi nemek istediğini ama iğne falanda demedi

Son düzenleme:

Canım ben 7 yıldır dr a gidiyorum.Alttan muayene neredeyse sıradan bişey oldu benim için.Korkum bebeğe zarar gelmesin diye.Alttan muayene ona zarar verirmi diye.Dr lara sorsan vermez derlerde benim içim içimi yer işte.

bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.

İnş canım benim dinleniyorum bol bol sizde dualarını eksik etmeyin

slm canim dikkat et bol bol dinlen agir islerden uzak dur sicak banyodan falan..karinda olunca pekk sorun yokk ama hem karin hem bel biraz sakincali insallh birsey olmaz canim benim dikkat et kendine..dualarim seninle ..

Çok teşekkürederim canım dinlemiyorum saolsun eşin zaten hiç bi iş yaptırmıyo hayırlısıyla son zamanlatımıza atlatıp beişerimiz kucagımıza alsaydık yoksa ben çok fena pimpirikli biri olup çıkıcam

Ay hiç sorma ablacım ya iice pimpirikli oldum ağrım olsa bişey oldu sanıyorum kımıldamsa korkyorum hafif hafif dokunuyorum eşim hadi uyuyosa kızım rahatsz etme diyo ama ben hep kımıldasın istiyorum valla hayırlısıyla şu haftalar geçip bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi oh mis gibi ama tabi vakti zamanında olsun inş

tek kelimeyle hayvanmış!!!sinir oldumm ya .adam gıbı davranmıcaksa parasını da almasın hasta da kabul etmesın.bende sırf doktorumun suratsızlıgı yüzünden degıstırmıstım 3 .ayımda.ıyı de yapmısım şimdiki doktorum nagıhan hanım ınanılmaz tatlı güler yüzlü ben sormadan herseyı anlatıyor.bebegı ıncelerken hep maşallah dıye dıye ıncelıyor yakınlık hıssedıyorsun.doktorun işinde uzman olması kadar iletişimi de coook önemlı.zaten gergın huzursuz oluyorsun.hele ben bugünlerde cok karamsar ve içim sıkkın gezıyorum.hersey yolunda ama depresyona gırcek gıbıyımallahım logusayken napcam benher gece kabus görmek de cabası.anam ne zormuş anne olmak.canım annemı şimdiden cok ıyı anlıyorum

ya yurtdışında yaşayan arkadaşlarda ı yerine i çıkıyor bazen cok komik kelimeler oluyor.bu cümledede olmuş güldüm kendi kendime töbe yarabbim.
evet canim yaaa öyle olmus gül gül sen cadi..tövbe yarabbim tövbe....inanmiyorum yaa..deli yaa benide güldürdün valla gülmektende yazamadim esimde bana bakiyor niye gülüyom diye cevapta veremiyorum ohhyemin ederim tontrikk karnim agridi öpt seni gicikkk

yapacaksa adam gibi yapsinlar yaa insani sinir ediyorlar keske deseydin neden demedin parasini aliyor gerizekali..babasinin hayrinami yapiyor icinde kalmasaydi keske söyleseydin icinden gecenleri hem para veriyorsun hemde afra tafra canini acitiyor nediyeyimki canim benim bende sinir oldum simdi..aminn canim insaflisina insallahh..

ayy sagol canim benim sagolasin nebileyim simdi kendimi övmek gibi olcak ama kimsenin kötülügünü istemem yapamam kimseye hayir diyemem ama esim hep kizar bana biraz hayir demesini bileceksin der herkezi kendin gibi biliyon kimsenin kalbini kiramam ama benim cokk kirilir cokkama yinede en kötü aninda yaninda olurum..öyle iste deli dolu yasayip gidiyoruz canim benim valla ayirt etmiyom canim yeminle hep diyorum allahim hayirli evlat versin kiz verirse salihalarda erkek verirse salihlerden erkek olursada 3 tane gelinim olur derim esime tabiki insan kiz evladida merak ediyor tatmak istiyor en önemlisi saglikli olsunda benim olsun insallahh canim benim öpt seni iyi dileklerin icin cokk sagol insallahh kurban oldugum allahim herkez
in gönlüne göre versin...

biraz okuyayım dedim 2 saattir başa çıkamadım zeynep'e geçmiş olsun diliyorum izin bekleyen arkadaşlar bende kasım başı ayrılıcam sezaryen 38 haftaya göre planladık 2 ay öncesini alıyorum yani önceki doğumlarımda zaten 2002de doğum öncesi 3 haftaydı çalışmıştım yaş 24 tabii at gibisin ikiz olsa farketmez ikincide 5 haftayı doğum sonrasına eklemek için yine 3 hafta kalana kadar çalıştım son günün hiç unutmama araba kullanıyorum ağlaya ağlay geldim eve sonunda ayrıldım diye bu kez 2 ay öncesini kullanıp bu yılın devamını ücretsiz izinle kapatıcam diye düşünüyorum ee yaş 35 olunca zor geçiyor haliyle arabamı bile kullanmaya üşeniyorum gezmeye gittim bugün eşimi çağırdım hayatım beni bırak almaya gel stres olmayım şimdi diye sağolsun getirdi götürdü oğlanlarıda işe götürdü ben günde keyif yaptım güzeldi bu gün okuldan bir arkadaşımda hamile 2013 mart nisan annesi olucak kızmı erkekmi diye onun evinde bana bıçak makas yapmıştık aynısını ona yaptık bu gün makasa oturdu 1 oğlu var bakalım bu ne olucak bu arada diyet devam ikramlar süperdi ama ben az yedim şafak saymaya başladım çünkü bende 2 li rakamlara indim darısı başınıza şuan çoğunuz uyuyorsunu o zaman tatlı rüyalar dilerim bebişlerinizi görürsünüz işallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…