canım aynı sorun bendede var dün su gibi bi akıntım oldu ama iç çamaşırım baya ıslandı.bu günde sarımtırak bir akıntı.çok akıntım oluyor.ayrıca bacaklarımın arasında ayaga kalkınca agrı oluyor.yürürken bacaklarımı açıp yürüme ihtiyacı duyuyorum.bunun sebebi rahim genişlemesi olabilrimi
Akıntını hiç sordunmu dr a canım sen.Bana gel test yapılsın dedi.Bacak aralarında ağrı değilde benimde sanki kasıklarımda balon var gibi ayağımı kaldırıp indirirken baskı hissediyorum inşallah normaldir bunlar.Ben daha önce hiç bu haftalara gelememiştim acemiyim yani:)
benim bu fazla akıntı işi yeni başladı.ama bu su işi biraz kafamı karıştırdı internetde bazı şeyler okudum sanada kopyalıyayım.
'''Vajinadan sıvı gelmesi şikayetiyle başvuran gebelerin az bir kısmında altta yatan olay idrar kaçırma olabilir. Özellikle üçüncü tirmesterde büyümüş uterusun mesaneye yaptığı baskı ya da var olan bir idrar yolu enfeksiyonu anne adayının farkında olmadan idrar kaçırmasına neden olabilir. Bu durumlarda spekulum muayenesinde uterustan sıvı boşalması gözlenmez ve pH incelemesi de normal bulunur
.Vajinadan aniden sıvı boşalması şikayetiyle başvuran ve vajinal spekulum muayenesinde serviksten sıvının aktığı gözlenen durumlarda tanı konması kolaydır. Serviksten sıvı gelmesi durmuşsa vajina arka duvarında birikmiş sıvıdan örnek alınır. Bu örneğin pH kağıdı ile yapılan ölçümü sıvının alkali olduğunu gösteriyorsa EMR tanısı konur. Nadiren ağır vajinitler de normal asit vajina ortamını alkaliye çevirerek karışıklık oluşturabilirler. Ancak anne adayının şikayetleri EMR ile uyumlu ise EMR tanısı ön planda tutulur. ''
teşekkür ederim.Bende biraz baktım nette ama iyice kafam karıştı moralim bozuldu bıraktım.En iyisi gidip testi yaptırıp ne olduğunu öğrenmek galiba
Kızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye
cnm valla doktoruna sarı akıntım var dersen belki enfeksiyondur deyip fitil veriyo,geçen ay ben fitil kullandım.ama bu ay yine oldu işte oda geçmişte yaşadığım mantar mikrobunun hala orda duruyor olması..ama test yaptırayım dersen mecbur alttan muayene smear örneği alıcaklar,ben alıştım valla evlendikten sonra 2 doktor baktı banaSağol canım.Benim evlendiğimden beri problemli zaten kaşıntı yanma sürekli fitil antibiyotikle geçti yıllarım.Şu an yanma ve kaşıntı yok idrardada bişey çıkmadı.Ama bi gebeliğimde suyum boşaldı benim 14 haftalıkken.O yüzden onun korkusu var.Gerçi o bebekte başından beri sorunluydu bu iyi gidiyo şükür.Alttan muayene olmak istemiyorum o yüzden erteliyorum testide.Daha basit bi yolu varmı acaba
cnm ben aldım çilek mobilyadan safari beşik ,yatağı, uyku seti hepsi içinde 767 tlye geldi.bide doğtaşta county takımı var onu beğenmiştim asıl ben.büyümeyendi o beşikte,kuzulu bide uyku seti vardı ama o 1500 tlye geliyodu sırf beşik 800 küsürdü.gerek yok okadar dedim ama buda pahalıya geldi,444 tlye beşiği aldım uyku seti yatağı falan 767 tl ödedim.park yatak almak aslında daha karlı bi iş.ama ilk çocuk özenti oldu azcık özendim yani mobilya beşiğe inşallah memnum kalırımSelam kızlar!
Bugün ulusa gittim, 3 saat dolaştım, bebek karyolası için.
Büyüyenlerden almayı düşünmüyorum ben. O büyümeyenlerin babyhope mu ne hani heryerde olan bi markanın varya, mdf ymiş.
Ondan 400e buldum. Bikaç yer 400-500 arası fiyatlar verdi. İki yerden fiyat, 400 aldım. Bunun içinde yatağı ve uyku seti de var. E dedim bi set 100 lira. Yatak da en az 50 lira olsa , ki daha fazladır. 250 liraya iyi geldi o karyolanın fiyatı. 4-5 yaşına kadar yatar dediler, çocuğun da büyüklüğüne bağlı olarak.
Benim gibi, büyümeyen yataklardan bakan ya da alan olduysa, verdiğini ya da vermeyi planladığınız fiyatlar nelerdir?
Bi de park yatak baktım. 200e geliyo aşağı yukarı. Ama onu da kraft al diyen amca da oldu, boşver markaya fiyat verme diyen de.
Baby to go ve Sunny baby'nin park yatakları iyi gibi ya. Kasmaya gerek yok diyorum. Ama almışken düzgün bişey alim diyorum.
Aslına bakarsanız bana kalsa ben ne güzel iyi bi park yatak ve içine uyku seti alcaktım. 100 lira işte o uyku seti. 250 de park yatak olsa. 400e gelcek işte aşağı yukarı. ama işte benim kayınvalde tutturdu karyola alalım, park yatak neymiş öyle muşamba diye.
Napsam bilemiyorum ya!:18::18:
Bu arada artık bi yarım saat yürüyünce karnıma ağrı giriyo. Yürüyüşlerimiz kısıtlanıyo sanırım yavaş yavaş. Allah yardımcımız olsun hanımlar! Esas maraton anca başlıo sanırım.
cnm benimde eşimle kan uyuşmazlığım var.ben 0RH- eşim 0RH+ .ama bu iğne doğumdan sonra 72 saat içinde olmuyomu.öle biliyorum ben.doktorum hamileliğiminm 2.ayında bana kan uyuşmazlığı testi yaptı,yani çocuk problem yaşıycakmı diye baktı sanırım,bi problem yok sonuç iyi dedi anlamadım gerçi nemek istediğini amaKızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye
cnm valla doktoruna sarı akıntım var dersen belki enfeksiyondur deyip fitil veriyo,geçen ay ben fitil kullandım.ama bu ay yine oldu işte oda geçmişte yaşadığım mantar mikrobunun hala orda duruyor olması..ama test yaptırayım dersen mecbur alttan muayene smear örneği alıcaklar,ben alıştım valla evlendikten sonra 2 doktor baktı bana,utanıyo insan ama napıcan kontrol ile ilaç verilmesi daha mantıklı bana göre..
cnm ben aldım çilek mobilyadan safari beşik ,yatağı, uyku seti hepsi içinde 767 tlye geldi.bide doğtaşta county takımı var onu beğenmiştim asıl ben.büyümeyendi o beşikte,kuzulu bide uyku seti vardı ama o 1500 tlye geliyodu sırf beşik 800 küsürdü.gerek yok okadar dedim ama buda pahalıya geldi,444 tlye beşiği aldım uyku seti yatağı falan 767 tl ödedim.park yatak almak aslında daha karlı bi iş.ama ilk çocuk özenti oldu azcık özendim yani mobilya beşiğe inşallah memnum kalırım
cnm benimde eşimle kan uyuşmazlığım var.ben 0RH- eşim 0RH+ .ama bu iğne doğumdan sonra 72 saat içinde olmuyomu.öle biliyorum ben.doktorum hamileliğiminm 2.ayında bana kan uyuşmazlığı testi yaptı,yani çocuk problem yaşıycakmı diye baktı sanırım,bi problem yok sonuç iyi dedi anlamadım gerçi nemek istediğini amaiğne falanda demedi
Rabbim cc acil şifalar versin canım.. Sen doktorunu dinle bol bol dinlen, inşAllah hiçbir sorun olmaz..
Hayy maşAllah barekAllah canım ya.. Çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık.. Rabbim cc iyi günlerde giydirmeği nasip etsin inşAllah..
Bende bilmiyorum tam olarak ama bugün gittim doktora taaa öbür aya gün verdi şeker yüklemesi için..
çok sağolasın canım... Evet ya bı kızlar tam babacı.. Bizimkide babası eline koydumu oynaşıp duruyo.. :) Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah.. o zaman bol bol görcez kuzucuklarımızı :)
Rabbim cc acil şifalar versin canım.. Sen doktorunu dinle bol bol dinlen, inşAllah hiçbir sorun olmaz..
Hayy maşAllah barekAllah canım ya.. Çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık.. Rabbim cc iyi günlerde giydirmeği nasip etsin inşAllah..
Bende bilmiyorum tam olarak ama bugün gittim doktora taaa öbür aya gün verdi şeker yüklemesi için..
çok sağolasın canım... Evet ya bı kızlar tam babacı.. Bizimkide babası eline koydumu oynaşıp duruyo.. :) Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah.. o zaman bol bol görcez kuzucuklarımızı :)
slm canim dikkat et bol bol dinlen agir islerden uzak dur sicak banyodan falan..karinda olunca pekk sorun yokk ama hem karin hem bel biraz sakincali insallh birsey olmaz canim benim dikkat et kendine..dualarim seninle ..
kuppecim cicin çok güzel inşallah minişin içindeykende görürüzcanım mpb ydi galiba harf hatasıda olabilir görüşüyorsan herne haldeyse çok selam söyle ben girmiş görmedim hiç te
esramtırak canım sana çok geçmiş olsun yat kalkma ve güzel şeyler düşün miniklerimi zi inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alıcağız kimimiz zorluklarla kimimiz rahat inşallah rabbimin de izniyle hepsinin resimlerinie paylaşıp daha güzel şeyler paylaşacağız burda
çekirdekçim güzel haberlerle gel inşallah annesi üzülme artıkda
arzucum bak ben yaptırdım testleri bebiş iyi yaştan amniyo dediler hadi o geçti apf yüksek 3hafta çektiğim ve çevreme çektirdiğim üzüntü ah evet belki erken tanı ama üzüntüsü ki kesin olan bişey yokken bukadar üzüntü ayrıntılında güzel çıkmış daha ne istiyosun tıka insanalra kulaklarını
tontirik canım mutluluğun daim olsun geçen konuşmuştuk terazilerden bende hep rabbime şükrederim bebişim içinde inşallah hep şükrederim diye dua ediyorum benimkinin de çrş doğum günü benim doğum günümde şey yaptıkmı hatırlamıyorum ama hesaplarda ozaman hamile kalmışım çıkıyor o bana engüzel hediyeyi vermiş bende ona spor ayakkabı yada kot alıcam ozamana kadar tekmeleri hissedilir diyodum ama cık daha anca beni tepikliyo oğluş babasıda haftaya kontrol ve şeker yüklemesi çrş gidelim mi diyor belki gideriz oğluşunu görür
tarkancılar bende çok severim benim adam çıkmış senin ki diyor eh rizelide olsa doğma büyüme izmitli kan çekiyo kocişte bize dün süpriz yapmış orhan babanın cd sini getirmiş ama keşke şarkıların yarısını o yarısını diğerleri söyleseymiş
btkubra dün stres yapmış ve yorulmuşsundur yat dinlen canım temizlikte üşütmüşte olabilirsin hemen bebişe yorma bakayım tabiki rabbim korusun minişlerimizi ama daha var onların bizi görmesine
bebişlerini görenlerecicişler alanlar güle güle hayırlısıyla kullansın aşağıdaki 2 ark 8 gözükmeyen ark
bide melon kız seviom seni hani saf kalpli (temiz anlamında ) insanlar oluya öyle geliyosun bana herkeze ayrı yazışını bebişi bekleyişini canım ya inşallah kız olur normalde kızarım bende ayrıma ama işte senin gibi iki erkek olunca rabbim kızı da tattırsın diyo insan
şimdiden hayırlı hafta sonları hepinize
bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.
evet canim yaaa öyle olmus gül gül sen cadi..tövbe yarabbim tövbe....inanmiyorum yaa..ya yurtdışında yaşayan arkadaşlarda ı yerine i çıkıyor bazen cok komik kelimeler oluyor.bu cümledede olmuş güldüm kendi kendime töbe yarabbim.
Herkese iyi akşamlar.
Çok teşekkürederim canım dinlemiyorum saolsun eşin zaten hiç bi iş yaptırmıyo hayırlısıyla son zamanlatımıza atlatıp beişerimiz kucagımıza alsaydık yoksa ben çok fena pimpirikli biri olup çıkıcam[/QUOT
evet canim insallhh sagsaglim kazasiz belasiz aliriz insallahh kucagimiza..
bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.
ayy sagol canim benim sagolasin nebileyim simdi kendimi övmek gibi olcak ama kimsenin kötülügünü istemem yapamam kimseye hayir diyemem ama esim hep kizar bana biraz hayir demesini bileceksin der herkezi kendin gibi biliyon kimsenin kalbini kiramam ama benim cokk kirilir cokkkuppecim cicin çok güzel inşallah minişin içindeykende görürüzcanım mpb ydi galiba harf hatasıda olabilir görüşüyorsan herne haldeyse çok selam söyle ben girmiş görmedim hiç te
esramtırak canım sana çok geçmiş olsun yat kalkma ve güzel şeyler düşün miniklerimi zi inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alıcağız kimimiz zorluklarla kimimiz rahat inşallah rabbimin de izniyle hepsinin resimlerinie paylaşıp daha güzel şeyler paylaşacağız burda
çekirdekçim güzel haberlerle gel inşallah annesi üzülme artıkda
arzucum bak ben yaptırdım testleri bebiş iyi yaştan amniyo dediler hadi o geçti apf yüksek 3hafta çektiğim ve çevreme çektirdiğim üzüntü ah evet belki erken tanı ama üzüntüsü ki kesin olan bişey yokken bukadar üzüntü ayrıntılında güzel çıkmış daha ne istiyosun tıka insanalra kulaklarını
tontirik canım mutluluğun daim olsun geçen konuşmuştuk terazilerden bende hep rabbime şükrederim bebişim içinde inşallah hep şükrederim diye dua ediyorum benimkinin de çrş doğum günü benim doğum günümde şey yaptıkmı hatırlamıyorum ama hesaplarda ozaman hamile kalmışım çıkıyor o bana engüzel hediyeyi vermiş bende ona spor ayakkabı yada kot alıcam ozamana kadar tekmeleri hissedilir diyodum ama cık daha anca beni tepikliyo oğluş babasıda haftaya kontrol ve şeker yüklemesi çrş gidelim mi diyor belki gideriz oğluşunu görür
tarkancılar bende çok severim benim adam çıkmış senin ki diyor eh rizelide olsa doğma büyüme izmitli kan çekiyo kocişte bize dün süpriz yapmış orhan babanın cd sini getirmiş ama keşke şarkıların yarısını o yarısını diğerleri söyleseymiş
btkubra dün stres yapmış ve yorulmuşsundur yat dinlen canım temizlikte üşütmüşte olabilirsin hemen bebişe yorma bakayım tabiki rabbim korusun minişlerimizi ama daha var onların bizi görmesine
bebişlerini görenlerecicişler alanlar güle güle hayırlısıyla kullansın aşağıdaki 2 ark 8 gözükmeyen ark
bide melon kız seviom seni hani saf kalpli (temiz anlamında ) insanlar oluya öyle geliyosun bana herkeze ayrı yazışını bebişi bekleyişini canım ya inşallah kız olur normalde kızarım bende ayrıma ama işte senin gibi iki erkek olunca rabbim kızı da tattırsın diyo insan
şimdiden hayırlı hafta sonları hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?