2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
gunaydin hanimlar
gecmise bakamadim cok yazmissinizdir eminim:) dun tum gun internet basinda cicilere bakiyordum
bu ay birkac sey alicaz diye konusmustuk esimle
simdi onlari secip yollucam esime ama bu secme islemi cok zor kizlar ya. daha iyisi varmi diye bakmaktan gozlerim dondu:)
alt acma buldum bir tane suya dayanikli desenini cok begenmedim at resimliydi ama alicam sanirim digerleri cunku pamuklu
kullanisli olmaz kundagada karar verdim
kendimede pijama alicam bendekiler gobusume iz yapiyor artik lastigi bollastirdim ama bu seferde kicimda durmuyor
birde emzirme ustleri var kizlar burda bayildim ya tam gogus altina gizli fermuar koymuslar
ciciler gelince resim cekerim size:)
bu arada bugun 27. haftamiza basladik cumarteside kontrolumuz var oleeeey :))

24. hafta viable yani yaşayabilir haftası. bu haftadan sonra ne kadar dayansan kardır. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğine sağ salim kavuşursun.

CANIM bende park yatak almam,bebğimi o uyduruk naylonlara yatırmam diyordum, ama baktım olmayacak...
bebk odası yapıcam buyuyen beşik dolap şifonyer baktım bugun odası boyanıcak sonra sipariş vercem
kendi odamada bbişi lazım,kımı 6ay kimi 2yaş yanında yatcak diyor..doğmadan da huyunu bılemıyorum belkı ayrılamayacağız...
odamada ufak bişi bakıyordum bambu beşiklerde 6ay zor yatar dediler,ee o yer kaplıyo sonra nereye kaldırcam çöpe atsam gunah,bırıne versem ankarada akrabam yok tanıdık yok..
neyse odama park yatak alcam,bebğim kendi oadsına alışıncada,katlarım gotürrüüm anneme,bayramda seyranda gidince orda yatar dedim
onuda kasım gibi alırım,içine yun yatak yapcak annem ... buyuyen beşikli belis,onun içinde var zaten uyku setı yatağı...

arkadaşım 11haftalık hamıle,kan uyuşmazlığı iğnesi 2.doğumda yapılcak demiş doktor..

Kızlar dün boya başlamıştı,çok korkuyordum ama o kadar olmadı salon ,kendi odam ve koridor aksam 7,30da bitti:) o saatten sonra temızlığe giriştik. bende elimden geleni yaptım ,ama oğlum hiç hareket etmedi yatarken artık çok üzüldüm yoruldum ondan heralde derken 3kez vurdu ama gayet sakin ve yavaşş..
neyse bugune sadece onun odası kaldı...
mavi yapcaz ..:))
şimdi kahvaltı hazırlamay gidiyim,belki karnım doyunca eskı hızlı performansında bi tekme atar:))

bende çok rüya görüyorum şaçma sapan ,hertürlü korku filmi,türk filmi ne ararsan var
Kızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
çok güzel olmuş ellerine saglık güle güle giysin bebişin
arkadaşım 11haftalık hamıle,kan uyuşmazlığı iğnesi 2.doğumda yapılcak demiş doktor..

kızlar bende kan uyuşmazlıgı var .bu benim ikinci bebegim
ilkde dogum yaptıktan 72 saat içinde vurulması gereken bi iğne var ,dogum yaptım hastanedeyken eşim aldı hemen yaptılar .
hamileyken herhangi bi igne olmadım
zaten bebek kanı babadan olursa sorun yoktu anneden olursa sorun vardı(benimki a negatif esiminki a pozitif
ikincidede herhangi bir sorun yok dedi dr um

24. hafta viable yani yaşayabilir haftası. bu haftadan sonra ne kadar dayansan kardır. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğine sağ salim kavuşursun.

Amin ins hayirla kavusuruz hepimiz de. Doktorumla grstum suan icin cok erkenmis hayatta kalma olasiligi yüzde 50 lerde dedi. Dogsa da özürlü olma riski cok yuksekmis. Ama bunlari dusunmuyorum ins hersey yolunda gidecek ve yavrum sonuna kadar dayanacak. Sonra da dogduktan sonra popopsuna popopsuna yiyecek benden dayagi.

Günaydın herkese...

Oğlumun odasını paylaşacağım sizinle dayanamayacağım :)

çok şekersin sen ya.
yaşın kaç senin?

park yatakta marka cok önemli degil bencede.ölcüleri ve rengi tercihe kalmış.
ben kızıma park yatak içine uyku seti almıştım.uyku seti için park yatak ideal degil
cünkü yan korumalıkları park yatakta biyere baglıyamıyorsun
ben biraz güzel görünsün diye yinede yan korumaları bi şekilde yerleştirmiştim.fenada olmada
bugün gecmişte cektigim bi kac resmini ceker koyarım fikir olur sana.
benim tavsiyem park yatak içine nevresim takımı yeterli

iyi pazarlar hepinize arkadaşlar bugün sabah yatakta eşimle sohbet ederken bizim prenses öyle kuvvetli tekmeler atmaya başladı ki umutsuz bir şekilde eşimin elini aldım karnıma koydum nasıl olsa yine duyamayacak diye hep öyle oluyor çünkü ama eşim bu defa hissetti Allahım nasıl büyük bir mutlulukmuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısı ile :) bizde artık alışverişe başlayalım diyoruz ama neyle başlasak diye kararsızız bir ay küvet file ateş ölçer oda nemlendirici falan alacaz diğer ayda elbise neveresim havlu falan gibi tekstil malzemelerini ama önce hangisini alsak bu ay karar veremedik ben küvet falan alalım netten diyorum eşimde önce elbiselerini alalım diyor sizlerin fikirleri ne yönde arkadaşlar ?

Kızlar herkese hayırlı güzel pazarlar. İ

stanbul'da hava bugün çok güzel ve ben ne yazik ki bu güzel havada evimden dışarıya çıkıp dolaşımıyorum bu erken doğum olayından yatmak zorundayım. Tavsiyem iyi olanlar alsınlar eşini, çocuklarını mis gibi güzeş havada dışarının tadını çıkarın. kış gelince evden dışarı çıkamıcaz zaten. birazcık oksijen almış olursunuz. misssss

Selam bayanlar ben cuma gününden beri çok hastayım grip olduğumu yazmıştım ama çok ağır geçiyor öksürük falan da var doktorumu aradım parol ve antibiyotik önerdi:18: çok korkuyorum ilaç kullanmaya bana yardım edin lütfen neyapayım:2:Bir de şu var sabah lavaboya gittiğimde bir sıvı boşaldı benden anlamadım..bebeğin suyu değildir değil miiii

nasıl bi sıvı şeffafmı ?,miktarı ne kadar.
bebeginin suyu olabilir, bence hiç durma doktora git mutlaka

nasıl bi sıvı şeffafmı ?,miktarı ne kadar.
bebeginin suyu olabilir, bence hiç durma doktora git mutlaka

evet şeffaf bi suydu çeyrek çaybardağı kadar diim miktarına .. bebek hareket ediyor kanama da yok diye gitmedim doktora ama bugünde pazar benim doktorum yokk kiiii

evet şeffaf bi suydu çeyrek çaybardağı kadar diim miktarına .. bebek hareket ediyor kanama da yok diye gitmedim doktora ama bugünde pazar benim doktorum yokk kiiii

seni korkutmak istemem ama yarım çay bardagı gelecek kadar miktarda ise ve şeffaf ise bebeginin suyu olabilir
suyun gelirken kanaman olmaz zaten.
idrar olmadıgına eminsen sudur muhtemelen.bebeginin sıvısı azalmış olabilir.bol su iç
ve en kısa sürede doktora gitsen ii olur

Son düzenleme:
canım benim ilk bebeğim çok ntecrübesizim bu konuda ama bence ihmal etme kendi doktorun olmasına gerek yokki acile bile gitsen bakarlar ..

çok geçmiş olsun canım bende bugün dışarı çıkmak istiyorum ama bir taraftanda hiç enerjim yok :)

nevresim almayı düşünenler burdakiler hem cok şirin hem fiyat olark uygun,kargoda ücretsiz
ben 4.nevresimi cok begendim.
Bebek Nevresim Takmlar | Bebek Nevresim Takmlar

evet canım fiyatları uygunmuş taçtan 1 kaç tane beğenmiştim bir ara kampanyası vardı acaba bittimi kampanya birde kaçtane nevresim takımı almalıyız arkadaş 4 tane aldım iyiki almışım bebeğim çok kustu dedi mantıklı geldi diğer arkadaşta zaten hemen yıkanıyor ne gerek var 4 taneye dedi bilemedim ben birde geçen bir arkadaş bebeğin çamaşırları için anway bebek deterjanı kullan dedi ondada kararsız kaldım ya çok pahalı 3 kg. 77 milyon ama bir sene gider o bize ..

4 nevresim cok fazla.sanki kutuplardamı yaşıyoruz digeri kuruyana kadar 3 nevresim kirlenmiş olsun
2 nevresim ideal bence.biri yıkanırken digeri serilebilir dönüşümlü kullanılır.
ben kızıma bi uyku seti bide nevresim takımı almıştım sıkıntı olmadı.
ogluma 1 tane aldım nevresim takımını.ablasından kalan nevresim takımınıda kullanırım.
bebek nevresim takımlarının boyutları küçük oldugundan bazalı yataga gecildiginde kullanılmıcak.hiç gerek yok cok almaya

deterjan olarakta dalin sıvı yeterli olur.amway ürünleri tamam cok güzel ,konsantre oldugundan da uzun süre gidiyor ama yinede cok pahalı.bütcesi müsait olan alabilir tabiki.

bide ben nevresim takımında sadece yastık ve çarşafı kullanmıştım.kızıma hiç yorgan örtmedim ben kış aylarında.
o nedenle yorgan nevresimini kullanmadım hiç.
anca yazın filan yorgansız sermişimdir üstüne yada alt çarşaf olarak kullandım :)

yeni dogdugunda yarım kundak yapıp peluş battaniye örtüyordum cok sıcak tutuyordu
biraz büyüdügündede uyku tulumu giydiriyordum yine battaniye örtüyordum. yorgan örtsem cok kalın olur bu kez de
uyku tulumu kışın şart zaten cok üstünü acıyorlar. yorgan pek kullanılmıyor.
kısaca bebeklik kumaş alıp yastık kılıfı ve çarşaf diktirmek cok daha mantıklı aslında
nevresim takımını aldıktan sonra aklıma geldi benimde.4 yıl gecti unuttum bazı şeyleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…