- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Hayirli sabahlar arkadaslar, günün ilk mesaji benden olsun. Bugun hastanedeki 8. Günüm. Rahim
Agzi kamalim 2,6 cme düstugu icin gelmistim. Dün kontrolüm vardi yattigim halde ( ki makinaya bagliyim sadece wc ye kalkabiliyorum) hic düzelme olmamis hatta 1,9cme dusmus. Dün duyunca sok oldum. Yatmaya devam
Etmem getekiyormus, yatarim sorun degil de daha da kötü olursa ne yaparim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi. 24+2 haftalik daha yavrum. Diktirmeyi sordum bu haftada tehlikeliymis onu 4. Aylarda rahim agzindaha uzunken yapiyorlarmis.
Selam kızlar!
Bugün ulusa gittim, 3 saat dolaştım, bebek karyolası için.
Büyüyenlerden almayı düşünmüyorum ben. O büyümeyenlerin babyhope mu ne hani heryerde olan bi markanın varya, mdf ymiş.
Ondan 400e buldum. Bikaç yer 400-500 arası fiyatlar verdi. İki yerden fiyat, 400 aldım. Bunun içinde yatağı ve uyku seti de var. E dedim bi set 100 lira. Yatak da en az 50 lira olsa , ki daha fazladır. 250 liraya iyi geldi o karyolanın fiyatı. 4-5 yaşına kadar yatar dediler, çocuğun da büyüklüğüne bağlı olarak.
Benim gibi, büyümeyen yataklardan bakan ya da alan olduysa, verdiğini ya da vermeyi planladığınız fiyatlar nelerdir?
Bi de park yatak baktım. 200e geliyo aşağı yukarı. Ama onu da kraft al diyen amca da oldu, boşver markaya fiyat verme diyen de.
Baby to go ve Sunny baby'nin park yatakları iyi gibi ya. Kasmaya gerek yok diyorum. Ama almışken düzgün bişey alim diyorum.
Aslına bakarsanız bana kalsa ben ne güzel iyi bi park yatak ve içine uyku seti alcaktım. 100 lira işte o uyku seti. 250 de park yatak olsa. 400e gelcek işte aşağı yukarı. ama işte benim kayınvalde tutturdu karyola alalım, park yatak neymiş öyle muşamba diye.
Napsam bilemiyorum ya!:18::18:
Bu arada artık bi yarım saat yürüyünce karnıma ağrı giriyo. Yürüyüşlerimiz kısıtlanıyo sanırım yavaş yavaş. Allah yardımcımız olsun hanımlar! Esas maraton anca başlıo sanırım.
arkadaşım 11haftalık hamıle,kan uyuşmazlığı iğnesi 2.doğumda yapılcak demiş doktor..Kızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye
bende çok rüya görüyorum şaçma sapan ,hertürlü korku filmi,türk filmi ne ararsan varhamılleıkte kabus ,rüya çok görünür derler ama benimki yalan rüzgarı gibi bölüm bölüm
her saat başı uynıyorum başka bir rüya,kabus
normaldede ben uzun rüyalar gorurum ama 2haftadır uyku uyuyamıyorum o kadar...
napcam bilemedim vala
geçen haftakını zaten hıç unutamıyorum
guya uvey kardeşlerim varmış,ben onlara bağırmışım annemde bana kızmıs ve karnıma vurmuş
nasıl agladım bebğime bişey olmasın diye(
uyandım yıne aglıyorum
eşim garıbım tamam ruya kalk elını yuzunu yıka dıyo
çenem kıtlendi konuşamıyorum diyemıyorum bebğime bişey oldu diye
ve ruyadakı annemın guya vurduğu yer akşama kadar ağrıdı , okulda gozumu kapasam aynı şeyleri gordum ve içimden hala ağlıyorum bebğime bişey oldu diye..
bugecede sacma sapan herşeyı gordum sonunda sabah...
dişçiye 2.diş temızlğime gıtcem bırazdan,o sırada da boya işimiz başlar umarım sağımız solumuz çok batmadan biter... temizlikten korkyorum şimdiden
çok güzel olmuş ellerine saglık güle güle giysin bebişinKızlar Günaydın bu arada.
Size yeni bitirdiğim yeleği de göstereyim.Bu kış deil ama seneye kışın giysin die az büyük yaptım...
Eki Görüntüle 520295
arkadaşım 11haftalık hamıle,kan uyuşmazlığı iğnesi 2.doğumda yapılcak demiş doktor..
Kızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye
24. hafta viable yani yaşayabilir haftası. bu haftadan sonra ne kadar dayansan kardır. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğine sağ salim kavuşursun.
evet canim yaaa öyle olmus gül gül sen cadi..tövbe yarabbim tövbe....inanmiyorum yaa..deli yaa benide güldürdün valla gülmektende yazamadim esimde bana bakiyor niye gülüyom diye cevapta veremiyorum ohh yemin ederim tontrikk karnim agridi öpt seni gicikkk
Bi de park yatak baktım. 200e geliyo aşağı yukarı. Ama onu da kraft al diyen amca da oldu, boşver markaya fiyat verme diyen de.
Baby to go ve Sunny baby'nin park yatakları iyi gibi ya. Kasmaya gerek yok diyorum. Ama almışken düzgün bişey alim diyorum.
Aslına bakarsanız bana kalsa ben ne güzel iyi bi park yatak ve içine uyku seti alcaktım. 100 lira işte o uyku seti. 250 de park yatak olsa. 400e gelcek işte aşağı yukarı. ama işte benim kayınvalde tutturdu karyola alalım, park yatak neymiş öyle muşamba diye.
Napsam bilemiyorum ya!:18::18:
.
Selam bayanlar ben cuma gününden beri çok hastayım grip olduğumu yazmıştım ama çok ağır geçiyor öksürük falan da var doktorumu aradım parol ve antibiyotik önerdi:18: çok korkuyorum ilaç kullanmaya bana yardım edin lütfen neyapayım:2:Bir de şu var sabah lavaboya gittiğimde bir sıvı boşaldı benden anlamadım..bebeğin suyu değildir değil miiii
nasıl bi sıvı şeffafmı ?,miktarı ne kadar.
bebeginin suyu olabilir, bence hiç durma doktora git mutlaka
evet şeffaf bi suydu çeyrek çaybardağı kadar diim miktarına .. bebek hareket ediyor kanama da yok diye gitmedim doktora ama bugünde pazar benim doktorum yokk kiiii
canım benim ilk bebeğim çok ntecrübesizim bu konuda ama bence ihmal etme kendi doktorun olmasına gerek yokki acile bile gitsen bakarlar ..Selam bayanlar ben cuma gününden beri çok hastayım grip olduğumu yazmıştım ama çok ağır geçiyor öksürük falan da var doktorumu aradım parol ve antibiyotik önerdi:18: çok korkuyorum ilaç kullanmaya bana yardım edin lütfen neyapayım:2:Bir de şu var sabah lavaboya gittiğimde bir sıvı boşaldı benden anlamadım..bebeğin suyu değildir değil miiii
Kızlar herkese hayırlı güzel pazarlar. İ
stanbul'da hava bugün çok güzel ve ben ne yazik ki bu güzel havada evimden dışarıya çıkıp dolaşımıyorum bu erken doğum olayından yatmak zorundayım. Tavsiyem iyi olanlar alsınlar eşini, çocuklarını mis gibi güzeş havada dışarının tadını çıkarın. kış gelince evden dışarı çıkamıcaz zaten. birazcık oksijen almış olursunuz. misssss
nevresim almayı düşünenler burdakiler hem cok şirin hem fiyat olark uygun,kargoda ücretsiz
ben 4.nevresimi cok begendim.
Bebek Nevresim Takmlar | Bebek Nevresim Takmlar
evet canım fiyatları uygunmuş taçtan 1 kaç tane beğenmiştim bir ara kampanyası vardı acaba bittimi kampanya birde kaçtane nevresim takımı almalıyız arkadaş 4 tane aldım iyiki almışım bebeğim çok kustu dedi mantıklı geldi diğer arkadaşta zaten hemen yıkanıyor ne gerek var 4 taneye dedi bilemedim ben birde geçen bir arkadaş bebeğin çamaşırları için anway bebek deterjanı kullan dedi ondada kararsız kaldım ya çok pahalı 3 kg. 77 milyon ama bir sene gider o bize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?