çok şekersin sen ya.
yaşın kaç senin?
canim gecmis olsun allah sifa versin..bence doktorun verdiyse icmelisin canim benim korkma sonucta doktor vermis endiselenme..o su konusunda cok birsey diyemiycem en dogrusu doktora sor canim..sivi demissin coksa doktorunu ara bence gecmis olsun..Selam bayanlar ben cuma gününden beri çok hastayım grip olduğumu yazmıştım ama çok ağır geçiyor öksürük falan da var doktorumu aradım parol ve antibiyotik önerdi:18: çok korkuyorum ilaç kullanmaya bana yardım edin lütfen neyapayım:2:Bir de şu var sabah lavaboya gittiğimde bir sıvı boşaldı benden anlamadım..bebeğin suyu değildir değil miiii
offfff yaa burda hava cokkk kötü soguk kapali icim kötü oluyor siz tatini cikarin vallaa dogru demissin hava sogucak canim yaa sende kendine dikkat e canim benim..Kızlar herkese hayırlı güzel pazarlar. İ
stanbul'da hava bugün çok güzel ve ben ne yazik ki bu güzel havada evimden dışarıya çıkıp dolaşımıyorum bu erken doğum olayından yatmak zorundayım. Tavsiyem iyi olanlar alsınlar eşini, çocuklarını mis gibi güzeş havada dışarının tadını çıkarın. kış gelince evden dışarı çıkamıcaz zaten. birazcık oksijen almış olursunuz. misssss
Ihmal etme bence yarin dra git ben olsam acile giderdimSelam bayanlar ben cuma gününden beri çok hastayım grip olduğumu yazmıştım ama çok ağır geçiyor öksürük falan da var doktorumu aradım parol ve antibiyotik önerdi:18: çok korkuyorum ilaç kullanmaya bana yardım edin lütfen neyapayım:2:Bir de şu var sabah lavaboya gittiğimde bir sıvı boşaldı benden anlamadım..bebeğin suyu değildir değil miiii
uyku tulumu kurtarici gercekten. benim kiz ustunde asla yorgan tutmaz. simdi pikeden biraz kalin birsey ortuyoruzbide ben nevresim takımında sadece yastık ve çarşafı kullanmıştım.kızıma hiç yorgan örtmedim ben kış aylarında.
o nedenle yorgan nevresimini kullanmadım hiç.
anca yazın filan yorgansız sermişimdir üstüne yada alt çarşaf olarak kullandım :)
yeni dogdugunda yarım kundak yapıp peluş battaniye örtüyordum cok sıcak tutuyordu
biraz büyüdügündede uyku tulumu giydiriyordum yine battaniye örtüyordum. yorgan örtsem cok kalın olur bu kez de
uyku tulumu kışın şart zaten cok üstünü acıyorlar. yorgan pek kullanılmıyor.
kısaca bebeklik kumaş alıp yastık kılıfı ve çarşaf diktirmek cok daha mantıklı aslında
nevresim takımını aldıktan sonra aklıma geldi benimde.4 yıl gecti unuttum bazı şeyleri
iyi pazarlar hepinize arkadaşlar bugün sabah yatakta eşimle sohbet ederken bizim prenses öyle kuvvetli tekmeler atmaya başladı kiumutsuz bir şekilde eşimin elini aldım karnıma koydum nasıl olsa yine duyamayacak diye hep öyle oluyor çünkü ama eşim bu defa hissetti Allahım nasıl büyük bir mutlulukmuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısı ile :) bizde artık alışverişe başlayalım diyoruz ama neyle başlasak diye kararsızız bir ay küvet file ateş ölçer oda nemlendirici falan alacaz diğer ayda elbise neveresim havlu falan gibi tekstil malzemelerini ama önce hangisini alsak bu ay karar veremedik ben küvet falan alalım netten diyorum eşimde önce elbiselerini alalım diyor sizlerin fikirleri ne yönde arkadaşlar ?
hay maşallah sana. 30 yaşında, cıvıl cıvıl ,3 cocuk annesisagolasin canim benim 3o yasimdayim canim benim vallaa cokkk güldümm gercekten.seni.
uyku tulumu kurtarici gercekten. benim kiz ustunde asla yorgan tutmaz. simdi pikeden biraz kalin birsey ortuyoruz
ve serin oldugu halde onuda atiyor ustunden bende uzun kollu geceliklerinden giydiriyorum.
listeyi yaptim nihayet. cok ugrastim ama guzel seyler sectim kendimide unutmadim tabi:)
ama hamileler icin kulotlu corap yazmamisim onuda eklicem lazim olur diye dusunuyorum.
etek cok giyiyorum cunku.
ip alip battaniye ormeyi dusunuyordum. simdide gozumde buyuyor:) acaba altindan kalkabilirmiyim diye?
aslinda bilsemde bir yelek orebilsem dahami makbule gecer:)
Selam bayanlar ben cuma gününden beri çok hastayım grip olduğumu yazmıştım ama çok ağır geçiyor öksürük falan da var doktorumu aradım parol ve antibiyotik önerdi:18: çok korkuyorum ilaç kullanmaya bana yardım edin lütfen neyapayım:2:Bir de şu var sabah lavaboya gittiğimde bir sıvı boşaldı benden anlamadım..bebeğin suyu değildir değil miiii
canım benim ilk bebeğim çok ntecrübesizim bu konuda ama bence ihmal etme kendi doktorun olmasına gerek yokki acile bile gitsen bakarlar ..
çok geçmiş olsun canım bende bugün dışarı çıkmak istiyorum ama bir taraftanda hiç enerjim yok :)
bide ben nevresim takımında sadece yastık ve çarşafı kullanmıştım.kızıma hiç yorgan örtmedim ben kış aylarında.
o nedenle yorgan nevresimini kullanmadım hiç.
anca yazın filan yorgansız sermişimdir üstüne yada alt çarşaf olarak kullandım :)
yeni dogdugunda yarım kundak yapıp peluş battaniye örtüyordum cok sıcak tutuyordu
biraz büyüdügündede uyku tulumu giydiriyordum yine battaniye örtüyordum. yorgan örtsem cok kalın olur bu kez de
uyku tulumu kışın şart zaten cok üstünü acıyorlar. yorgan pek kullanılmıyor.
kısaca bebeklik kumaş alıp yastık kılıfı ve çarşaf diktirmek cok daha mantıklı aslında
nevresim takımını aldıktan sonra aklıma geldi benimde.4 yıl gecti unuttum bazı şeyleri
offfff yaa burda hava cokkk kötü soguk kapali icim kötü oluyor siz tatini cikarin vallaa dogru demissin hava sogucak canim yaa sende kendine dikkat e canim benim..
canim gecmis olsun allah sifa versin..bence doktorun verdiyse icmelisin canim benim korkma sonucta doktor vermis endiselenme..o su konusunda cok birsey diyemiycem en dogrusu doktora sor canim..sivi demissin coksa doktorunu ara bence gecmis olsun..
hay maşallah sana. 30 yaşında, cıvıl cıvıl ,3 cocuk annesi
bende 80 dogumluyum 27 yaşımda evlendim 28 yaşımda anne oldum ilk.
sen erken evlenmişsin.
evet evlendigimde 19 yasindaydim üniversiteyi kazandim 4 yillik ama kazanma belgem geldiginde evlenmistimm.biz esimle cokkk sevdik birbirimizi halada öyleyiz cokk sükür oda mühendislikte okuyordu almanyada ama dondurdu ben mühendisin yaninda staj görüyordum onunla tanistigimizda tiyatroda oynadim belediyede basrolde bile oynadim hazkiz diye bir tiyatro vardi o zamanlar hazkizi oynadim uzun maraton kostum birinciliklarim var güzel oklu hayatim gecti oy üzden almanyayi sevemedim öyle sevdim evlendim buraya geldim iste 2000 yilinda milenyum yilinda evlendik cok güzel acik hava bir restoranda evlendik böyle cokk güzel bahcesi vardi ortami cokk güzeldi böyle pasta keserken esim kapi kapi güvercin aramisti ben istedim diye onlari ucurduk pastanin arkasindan ilk tanistigimiz yere yemege gittik dügünden önce hersey cokkk güzeldi rüya gibi nisan nikah bir arada evde oldu sonra 20 gün sonra esim almanyadan geldi evlendik kinadan birgün önce geldi ne heyecan ne heyecan ooo bir anlatsan roman yazarim askimiz herhalde öyle simdide 3 cocuk annesi olucam iste zaman gecti gitti iste allahim sizinde mutlulugunuzu daim etsin insalahhh aminn..hepimizin insallahh..
Canım yarım çay bardağı demişşin az değil bence.. ihmal etme doktorunun cep telefonu yok mu arasan hemen?
Ah canım gir eşinin koluna yürü azcık dısarıda. bulamıcaz bu havaları bir daha
canım ya kundak nasıl yapıyorsun? bir de bu yorgan ve yastık işini pek çözemedim ben. ilk kızında yastık olarak ne kullandın? yan yatma yastıklarından kullandın mı?
ayyyy havalar soğudu mu canım orda? oğluşlarınla vakıt gecır bari. pazar gunu keyfı yaparsınız o da çok güzelllll
canim insallahh birsey yoktur..hayirli haberler insallahhh..çok teşekkür ederim canım yarın gitcez hastaneye bakalım ne olacak ????
ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
bu da oğluşumun son fotoları.
efkarlı oğlum, nasıl çıkıcam burdan off der gibi eli kafasında.
Eki Görüntüle 520918
ayağını başına kadar kaldırıp tepik atıyor anneye ama anne hala hissetmiyor
Eki Görüntüle 520920
bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)
Eki Görüntüle 520921
bu da yan profil , fındık burunlum :)
Eki Görüntüle 520922
ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
Eki Görüntüle 520918
Eki Görüntüle 520920
bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)
Eki Görüntüle 520921
Eki Görüntüle 520922
canım ya kundak nasıl yapıyorsun? bir de bu yorgan ve yastık işini pek çözemedim ben. ilk kızında yastık olarak ne kullandın? yan yatma yastıklarından kullandın mı?
evet evlendigimde 19 yasindaydim üniversiteyi kazandim 4 yillik ama kazanma belgem geldiginde evlenmistimm.biz esimle cokkk sevdik birbirimizi halada öyleyiz cokk sükür oda mühendislikte okuyordu almanyada ama dondurdu ben mühendisin yaninda staj görüyordum onunla tanistigimizda tiyatroda oynadim belediyede basrolde bile oynadim hazkiz diye bir tiyatro vardi o zamanlar hazkizi oynadim uzun maraton kostum birinciliklarim var güzel oklu hayatim gecti oy üzden almanyayi sevemedim öyle sevdim evlendim buraya geldim iste 2000 yilinda milenyum yilinda evlendik cok güzel acik hava bir restoranda evlendik böyle cokk güzel bahcesi vardi ortami cokk güzeldi böyle pasta keserken esim kapi kapi güvercin aramisti ben istedim diye onlari ucurduk pastanin arkasindan ilk tanistigimiz yere yemege gittik dügünden önce hersey cokkk güzeldi rüya gibi nisan nikah bir arada evde oldu sonra 20 gün sonra esim almanyadan geldi evlendik kinadan birgün önce geldi ne heyecan ne heyecan ooo bir anlatsan roman yazarim askimiz herhalde öyle simdide 3 cocuk annesi olucam iste zaman gecti gitti iste allahim sizinde mutlulugunuzu daim etsin insalahhh aminn..hepimizin insallahh..
Allah mutlugunuzu daim etsin cnm.cocuklarınızla birlikte saglık huzur versin yuvanıza Rabbim.
guney kore. iyiki kuzeyde degiliz orasi vahim durumda.hay maşallah sana. 30 yaşında, cıvıl cıvıl ,3 cocuk annesi
bende 80 dogumluyum 27 yaşımda evlendim 28 yaşımda anne oldum ilk.
sen erken evlenmişsin.
sen koredeydin dimi.kuzey- güney?
aldıklarını güle güle kullan şimdiden.
örgü konusunda sabırlıysan el emegi cok güzel oluyor tabiki.
ben sabırsız biri oldugumdan pek beceremiyorum örgü işlerini. sıkıyor beni
canim masallah cok guzel oglusun. :)ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
Eki Görüntüle 520918
Eki Görüntüle 520920
Eki Görüntüle 520921
Eki Görüntüle 520922
kundakların hazırları cıkmış.yeni gördüm ben
şapkalı battaniyeyi aynen böle yapıyordum ben içine cocuk sırt üstü yatacak başı ve elleri şapkanın içine giriyordu
yada elllerini koymasınızda olur.ama elleriyle kendini uyandırdıgı için koyuyordum ben.
bu şekilde bişi alınırsa yorgana gerek yok battaniye yeterli
cocugun eli kolu iyice oynayıp dönmeye başladıgındada uyku tulumu ideal.yine üstüne ince battaniye
zaten biz ocakta dogum yapacagız.küçük bebekelrin üstüne ilk etapta yorgan örtülmüyor. 2 ay sonrasıda bahara geliyor.battaniye yeterli oluyor.
misafir filan geldiginde güzel derli toplu dursun diyorsanız uyku seti güzel duruyor yorganıyla filan
ama kullanıma gelince cok gerekli degil.yinede tercih meselesi ben ihtiyac duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?