2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canim gecmis olsun allah sifa versin..bence doktorun verdiyse icmelisin canim benim korkma sonucta doktor vermis endiselenme..o su konusunda cok birsey diyemiycem en dogrusu doktora sor canim..sivi demissin coksa doktorunu ara bence gecmis olsun..

offfff yaa burda hava cokkk kötü soguk kapali icim kötü oluyor siz tatini cikarin vallaa dogru demissin hava sogucak canim yaa sende kendine dikkat e canim benim..

Ihmal etme bence yarin dra git ben olsam acile giderdim
yat hic harekette etme zorlama kendini bolda su ic. kritik haftalardayiz aman dikkat diyeyim canim

uyku tulumu kurtarici gercekten. benim kiz ustunde asla yorgan tutmaz. simdi pikeden biraz kalin birsey ortuyoruz
ve serin oldugu halde onuda atiyor ustunden bende uzun kollu geceliklerinden giydiriyorum.

listeyi yaptim nihayet. cok ugrastim ama guzel seyler sectim kendimide unutmadim tabi:)
ama hamileler icin kulotlu corap yazmamisim onuda eklicem lazim olur diye dusunuyorum.
etek cok giyiyorum cunku.
ip alip battaniye ormeyi dusunuyordum. simdide gozumde buyuyor:) acaba altindan kalkabilirmiyim diye?
aslinda bilsemde bir yelek orebilsem dahami makbule gecer:)
yaprakcim
ellerine saglik cok guzel olmus bayildim yaprak motifi koymussun sanirim annem bize patik orerdi o ornekten tanidik geldi:)
anlatimi olan bir site varmi canim ya bende birsey oreyim diyorumda elime yuzume bulastirirmiyim acaba ?

Son düzenleme:

sanada iiy pazuarlar canim benim ne güzel hareketlerini hissetmek degilmi insan nasil heyecanlaniyor sizin adiniza cokk sevindimmm hep böyle mutlu olun insallahh amin canim insallahhh allahim herkeze nasip etsin kucaklarini bos birakmasin..bence cinsiyet belli ise kiyafetten baslayin bende okadar ivir sifir sey almisim ki ilk oglumda ilk diye cogunu kullanmadim mesela diger ihtiyaclarini doguncada zaten lazim oldugunu görüyosun o zaman alirsin mesela ates ölcere mutlaka al ama benim braunun kulaktan otamatik ölcüyor cokk memnunun..havluda mantikli cünki lazim hemen evde banyo edince lazim almazsanda evdeki havlundan kullana bilirsin ama insan ona özel olsun istiyor degilmi bende katalogtan ismarlamistim ismi yaziyordu kaan diye cokk güzeldi bir hatira sakliycam artik..canim kendine iyi bakkk insallahh herseyi gönlünce alir bulursun..

sagolasin canim benim 3o yasimdayim canim benim vallaa cokkk güldümm gercekten.seni.
hay maşallah sana. 30 yaşında, cıvıl cıvıl ,3 cocuk annesi
bende 80 dogumluyum 27 yaşımda evlendim 28 yaşımda anne oldum ilk.
sen erken evlenmişsin.

sen koredeydin dimi.kuzey- güney?
aldıklarını güle güle kullan şimdiden.
örgü konusunda sabırlıysan el emegi cok güzel oluyor tabiki.
ben sabırsız biri oldugumdan pek beceremiyorum örgü işlerini. sıkıyor beni

Son düzenleme:

Canım yarım çay bardağı demişşin az değil bence.. ihmal etme doktorunun cep telefonu yok mu arasan hemen?

Ah canım gir eşinin koluna yürü azcık dısarıda. bulamıcaz bu havaları bir daha

canım ya kundak nasıl yapıyorsun? bir de bu yorgan ve yastık işini pek çözemedim ben. ilk kızında yastık olarak ne kullandın? yan yatma yastıklarından kullandın mı?

offfff yaa burda hava cokkk kötü soguk kapali icim kötü oluyor siz tatini cikarin vallaa dogru demissin hava sogucak canim yaa sende kendine dikkat e canim benim..

ayyyy havalar soğudu mu canım orda? oğluşlarınla vakıt gecır bari. pazar gunu keyfı yaparsınız o da çok güzelllll

canim gecmis olsun allah sifa versin..bence doktorun verdiyse icmelisin canim benim korkma sonucta doktor vermis endiselenme..o su konusunda cok birsey diyemiycem en dogrusu doktora sor canim..sivi demissin coksa doktorunu ara bence gecmis olsun..

çok teşekkür ederim canım yarın gitcez hastaneye bakalım ne olacak ????

evet yaa sogudu yazda olmuyor dogru dürüst izine gidince anliyorsun sicaga busenede gidemedik yazi anlamadan kis geldi..evet bizde evdeyiz biri playstation oynuyor digeri boyama yapiyor ismini yaziyor küück olan 5 bucuk yasinda ocakta 6 olcak allah izin verirse 5 ocak belki bebisle ayni gün dogarr..bend esizlere yaziyorum iste..

ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )

bu da oğluşumun son fotoları.

efkarlı oğlum, nasıl çıkıcam burdan off der gibi eli kafasında.

ayağını başına kadar kaldırıp tepik atıyor anneye ama anne hala hissetmiyor

bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)

bu da yan profil , fındık burunlum :)

slm canim fotolar cok güzel cok düsünceli canimmm yaa sevdigini düsünür gibi oyy kurban yada ahhh bir burdan bir ciksam yaaa off dergibi cokk dertli yavrummm yaa masallahhh degmesin masallahh..

ya bu bebişler doğsun artık ya........... ben bu usg fotolarını gördükçe dayanamıyorum. maşallllaah cnm bnm

canım ya kundak nasıl yapıyorsun? bir de bu yorgan ve yastık işini pek çözemedim ben. ilk kızında yastık olarak ne kullandın? yan yatma yastıklarından kullandın mı?

yan yatma yastıgı filan kullanmadım cnm.gerekde duymadım

kundagı 2 türlü yapıyordum
1. pazen battaniyeyi seriyorsun cocugu üstüne koyup kenarlarını kapatıyorsun bol olarak. üzerine peluş battaniye yeterli oluyor
yorgan hem agır hem cok kalın geliyor

2. şapkalı penye battaniyeyi seriyorsun cocugun elleri şapka kısmına giriyor.belden aşagısı battaniyeye sarılıyor.buda yarım kundak. bu şekilde yapıp yine peluş battaniye örtüyordum

yastık yeni dogdugunda kullanmadım.yatagının altına ince yastık koyup yatagın baş kısmını yükselttim biraz.

ben kızımın bi kac bebeklik resmini yüklicem albüme
merak edenler beni ekleyip albüme bakabilirler.özellikle park yatak almayı düşününenlere fikir olur.

Allah mutlugunuzu daim etsin cnm.cocuklarınızla birlikte saglık huzur versin yuvanıza Rabbim.

kundakların hazırları cıkmış.yeni gördüm ben

şapkalı battaniyeyi aynen böle yapıyordum ben içine cocuk sırt üstü yatacak başı ve elleri şapkanın içine giriyordu
yada elllerini koymasınızda olur.ama elleriyle kendini uyandırdıgı için koyuyordum ben.
bu şekilde bişi alınırsa yorgana gerek yok battaniye yeterli
cocugun eli kolu iyice oynayıp dönmeye başladıgındada uyku tulumu ideal.yine üstüne ince battaniye

zaten biz ocakta dogum yapacagız.küçük bebekelrin üstüne ilk etapta yorgan örtülmüyor. 2 ay sonrasıda bahara geliyor.battaniye yeterli oluyor.
misafir filan geldiginde güzel derli toplu dursun diyorsanız uyku seti güzel duruyor yorganıyla filan
ama kullanıma gelince cok gerekli degil.yinede tercih meselesi ben ihtiyac duymadım

Son düzenleme:
guney kore. iyiki kuzeyde degiliz orasi vahim durumda.
bu ulke bazi yonlerden cok iyi
gida yonunden kotu
aslinda daha once orgu ormuslugum var atki gibi ama bilemiyorum
batrtaniye biraz irice kaliyor. :)
canim masallah cok guzel oglusun. :)
normal bebek gibi teknoloji na kadar ilerledi:) Allah saglikla kavustursun
bizim kavusmamiza 14 hafta kaldi:)

canim bu kundagin desenine bayildim bugun bende buna benzer birsey gordum internette ve tabi hemen ekledim listeye :)
cocuk sicrayip uyanmasin diye super birsey birde normal battaniye hemen dagiliyor
benim aldigimda bu biraz sade ama is gorur zaten icte kalicak.
Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available

ya benmi ilk kizda deneyimsizdimde gorup alamadim yada trde yokmuydu bilemiyorum ama burda emzirme tshirtleri var
normal gecelik ustu yada disardada giyebilecegin turden kiyafetler gogusun alt kismina gelecek sekilde gizli fermuar koymuslar
ordan acip emziriyorsun tum kiyafeti kaldirmana gerek kalmiyor cok pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…