2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

senin begendigin tam kundak yapmak için galiba.güle güle kullanın şimdiden

bahsettgin fermuarlı kıyafet görmedim ben burda.güzelde olurdu aslında.
hergün yeni bişiler cıkıyor takip edemiyorum artık
hazır kundak yoktu mesela kızımın zamanında.cok pratik kullanışlı bişi.

Son düzenleme:
evet benimde cokk siktirir cokk sinir oluyorum ben sinir oldukca biliyor ya kizdirir durur benibepanten cok iyi canim bence iiy gelir ama icindekileri okumadan sürme öpt seni..

teşekkür ederim tatlım öle yapıcam
ya yurtdışında yaşayan arkadaşlarda ı yerine i çıkıyor bazen cok komik kelimeler oluyor.bu cümledede olmuş güldüm kendi kendime töbe yarabbim.

alem tontirik yahu

bizde de var kan uyuşmazlığı ama ben 28. haftadie bişe duymadım benim bildiğim de doğumdan 72 saat içinde hatta ben gittiğimde dokota bi soryım bu kan uyuşmazlığı olayını ya bizde daha konuşmadık

demek sizde de var aslıcım
bende aynen senin dedğin gibi biliyorum 72 saat içinde doğumdan sonra ama bizie kan uyuşmazlığı testi falan yapılmadı nie ki

merhaba arkadaşlar bende ocak sonunda 2.oğlumu kucağıma alacağım Allah nasip ederse oğlum 4 yaşında diğer bebişimle de 22.haftadayız.çok şükür ilk üç ay geçtikten sonra bi sıkıntı yaşamadık. 58kg la hamile kaldım suan 60 kiloyum diyetisyene gidiyorum birde düzenli pilates yapıyorum tek sorunum geçmeyen mantar sizlerde yaşadınız mı ne yapacağımı şaşırdım iki kez fitil antibiyotik kullandım ama nafile Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ve yardımcımız olsun..

aramiza hosgeldin.. neden diyetisyene gidiyosun? kilo almamak icin mi?

canım benim ya çok sağol ne kadarad içten yazmşsın Allah razı olsun alışveriş için öyle heyeccanlanıyorumki sanırım kıyafetlerinden başlamak en mantıklısı seninde dediğin gibi :)
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Allah nazardan saklasın böyle görünce resimlerini hemen doğsalar diyoruz beklemek çok heyecanlı ama bir an öncede kavuşmak istiyorum ben :)

ay canım sağol valla ne güzel siteymiş bu bnede bebek odası mobilymı yaptıracam hazır almayacam hazır beşiklerin ölçüleri istediğim gibi değil malesef çok güzel fikirler edinecem siteden tekrar teşekkürler :)

merhabalar bu gün bebişim uzun süre kımıldamadı çok korktum eşim neler yaptı neler ama banamısın demedi sonra kımıldadı çok uykucu bir bebek bu çokkk...

Bu servikal uzunluk ile ilgili ben kendi ayrıntılı usg raporuma baktım. Bende de 36 mm yazıyor :) Anlayamadım ben ne demek. Rahim uzunluğu mu oluyor bu şimdi? Ayrıca senink, 3,6 cm. benimki 36 mm. Ne değişik değerler. Anlamıyoruz da

ay cnm çok beğendim güle güle giysin bebişin nerden aldım bayıldım hemen bende alayım oğluşuma başka rengi varsa :)

ayyy cnm çok şekermişşşş Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin inşallahhh ... yaa bizim oğluşlara niye böle şeker şeyler yokk (
asliirfan ve tugbaemrahcım, erkek için olanı da var ama bi tane kalmış :26: fiyatıda 48,90 dan 24,90 a düşmüş, hemde tam bizim bebeklere uygun ilkbahara giyilebilecek bi tulum..ben kaçırmayın derim, görüntüsü de çoook güzel :) markası mothercare

http://www.modagurusu.com/?urun-8612-Mothercare-V6392-Tulum.html
canım benim bildiğim de doğumdan sonra yapılıyo bu iğne..benimde kan uyuşmazlığım var eşimle..ama benim önceden bi kürtajım oldu, bebeğimin kalbi durduğu için..kürtajın hemen sonrasında o iğneyi almamızı istedi dr, eşim aldı geldi vuruldum, popişten vuruluyo, çok yakıyo haberin olsun şimdiden, benim gibi yerinden sıçrama sonra acısıyla..onun dışında bende hergün kan pıhtılaşması yüzünden iğne vuruluyorum, bi kereden bişi olmaz..Allahım yeter ki sağ sağlim dünyaya gelmelerini nasip etsin..sağlık sıhhat versinn..aminn..

Son düzenleme:

tatlım 3,6cm 36mm yapıyor zaten,ikimizin de aynı :)
normal heralde di mi ?

ah o tontişini yerim senin benim minnoş oğlum gibi seninkide düşünceli ve yüzüne aşık bi bebek eller hep yüzde.yüzünü önden görebilmişsin şanslısın tatlım.serviks uzunluğun normal tatlım,3,5 cmden az olanların riskli diye biliyırum ben.benimki 4,2 cm bana biraz fazla geldi sanırım zor çıkıcak ordan maşallah cnm pozitif düşün pozitif olsun herşey

tatlım 3,6 cm le 36 mm aynı şeyler cnm beniiiimm

geçmişi okumak bugün okadarda zor olmadı.çeneleri düşük bacılarım gezmişler tatil yapmışlar bugün anlaşılan
eşimle bugün bizimde evlilikl yıldönümümüz 4.senemize girdik.:123: gündüz arkadaşlarımızlaydık gezdik tozduk,akşamda dışarı çıktık yemeğimizi yedik,ancak bu göbişle yorgun hancı olduğumuz için malum ben yoruluverdim evimise geldik,sabah akşam gezmek yaramıyo artık.pastanedende mamalar aldık çayımızı demledim şimdi yemeye devam bütün tatlılar benim:125: seneyeoğluşumla kutlarız inşallah

tatlım 3,6cm 36mm yapıyor zaten,ikimizin de aynı :)
normal heralde di mi ?

Çok güldüm kendime. Sağolun kızlar. Valla bebişlerimizle birlikte tıp bilgilerimiz de ilerliyor

Canım Allah tüm sevenleri bir ömür boyu mutlu etsin inşallah. 4 yıl ne güzel, nice nice yıllara Sizin ilk bebeğiniz mi peki? Ben daha yeni evliyim. Evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldım. Anaokulu öğretmeniyim ben. O yüzden çocuklara karşı çok büyük bir sevgim var. Hiç beklemek istemedim.Ocak 28de evlilik yıldönümüm. Oğluşumda 15inde gelicek. Heralde 1 haftalık lohusa halimle biz kutlayamayız yıldonümüzü :44:

slm canim rica ederim. sagolasin canim benim sendende razi olsun canim benim...evet bizler 3.cocogumuza alirken heyecanlaniyoruz gercekten heyecanli oluyor insan ne alcagini sasiriyor allah gönlüne göre versin alisverisini canim benim öpt seni..

slm canim allahim saglikla sihatle kazasiz belasiz azasiz noksansiz kucagina almayi nasip etsin canim benim..mantar normalde doktorun verdigi fitil kremle geciyor..ama senin neden öyle oluyor ki heryerde tuvalete oturma canim benim dikkat et belki cokk hassas oldugundandir gecmis olsun insallahhh en kisa zamanda gecer canim..tekrar hayirli olsun oglusun..

:
:canim allahim nice mutlu huzurlu saglikli yillar gecirmenizi nasip etsin kurban oldugum allahim ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere yillara evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim daha nice yildönümlere insalahhh amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…