canim bu kundagin desenine bayildim bugun bende buna benzer birsey gordum internette ve tabi hemen ekledim listeye :)
cocuk sicrayip uyanmasin diye super birsey birde normal battaniye hemen dagiliyor
benim aldigimda bu biraz sade ama is gorur zaten icte kalicak.
Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available
ya benmi ilk kizda deneyimsizdimde gorup alamadim yada trde yokmuydu bilemiyorum ama burda emzirme tshirtleri var
normal gecelik ustu yada disardada giyebilecegin turden kiyafetler gogusun alt kismina gelecek sekilde gizli fermuar koymuslar
ordan acip emziriyorsun tum kiyafeti kaldirmana gerek kalmiyor cok pratik.
evet benimde cokk siktirir cokk sinir oluyorum ben sinir oldukca biliyor ya kizdirir durur benibepanten cok iyi canim bence iiy gelir ama icindekileri okumadan sürme öpt seni..
ya yurtdışında yaşayan arkadaşlarda ı yerine i çıkıyor bazen cok komik kelimeler oluyor.bu cümledede olmuş güldüm kendi kendime töbe yarabbim.
Kızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye
demek sizde de var aslıcımcnm benimde eşimle kan uyuşmazlığım var.ben 0RH- eşim 0RH+ .ama bu iğne doğumdan sonra 72 saat içinde olmuyomu.öle biliyorum ben.doktorum hamileliğiminm 2.ayında bana kan uyuşmazlığı testi yaptı,yani çocuk problem yaşıycakmı diye baktı sanırım,bi problem yok sonuç iyi dedi anlamadım gerçi nemek istediğini amaiğne falanda demedi
merhaba arkadaşlar bende ocak sonunda 2.oğlumu kucağıma alacağım Allah nasip ederse oğlum 4 yaşında diğer bebişimle de 22.haftadayız.çok şükür ilk üç ay geçtikten sonra bi sıkıntı yaşamadık. 58kg la hamile kaldım suan 60 kiloyum diyetisyene gidiyorum birde düzenli pilates yapıyorum tek sorunum geçmeyen mantar sizlerde yaşadınız mı ne yapacağımı şaşırdım iki kez fitil antibiyotik kullandım ama nafileAllah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ve yardımcımız olsun..
canım benim ya çok sağol ne kadarad içten yazmşsın Allah razı olsun alışveriş için öyle heyeccanlanıyorumki sanırım kıyafetlerinden başlamak en mantıklısı seninde dediğin gibi :)sanada iiy pazuarlar canim benim ne güzel hareketlerini hissetmek degilmi insan nasil heyecanlaniyor sizin adiniza cokk sevindimmm hep böyle mutlu olun insallahh amin canim insallahhh allahim herkeze nasip etsin kucaklarini bos birakmasin..bence cinsiyet belli ise kiyafetten baslayin bende okadar ivir sifir sey almisim ki ilk oglumda ilk diye cogunu kullanmadim mesela diger ihtiyaclarini doguncada zaten lazim oldugunu görüyosun o zaman alirsin mesela ates ölcere mutlaka al ama benim braunun kulaktan otamatik ölcüyor cokk memnunun..havluda mantikli cünki lazim hemen evde banyo edince lazim almazsanda evdeki havlundan kullana bilirsin ama insan ona özel olsun istiyor degilmi bende katalogtan ismarlamistim ismi yaziyordu kaan diye cokk güzeldi bir hatira sakliycam artik..canim kendine iyi bakkk insallahh herseyi gönlünce alir bulursun..
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Allah nazardan saklasın böyle görünce resimlerini hemen doğsalar diyoruz beklemek çok heyecanlı ama bir an öncede kavuşmak istiyorum ben :)ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
bu da oğluşumun son fotoları.
efkarlı oğlum, nasıl çıkıcam burdan off der gibi eli kafasında.
Eki Görüntüle 520918
ayağını başına kadar kaldırıp tepik atıyor anneye ama anne hala hissetmiyor
Eki Görüntüle 520920
bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)
Eki Görüntüle 520921
bu da yan profil , fındık burunlum :)
Eki Görüntüle 520922
kızlar şimdi web de gezinirken gördüm de yanlış hatırlıyorsam bağışlayın. Resimdeki karyolayı arıyorum demişti biri galiba.
Modern Bebek Odası Dekorasyonu, Modern Bebek Odası Çeşitleri bu site de çok güzel bebiş mobilyaları var ama biraz tuzlu :))))Eki Görüntüle 521018
aramiza hosgeldin.. neden diyetisyene gidiyosun? kilo almamak icin mi?
ay cnm çok beğendim güle güle giysin bebişin nerden aldım bayıldım hemen bende alayım oğluşuma başka rengi varsa :)
asliirfan ve tugbaemrahcım, erkek için olanı da var ama bi tane kalmış :26: fiyatıda 48,90 dan 24,90 a düşmüş, hemde tam bizim bebeklere uygun ilkbahara giyilebilecek bi tulum..ben kaçırmayın derim, görüntüsü de çoook güzel :) markası mothercareayyy cnm çok şekermişşşş Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin inşallahhh ... yaa bizim oğluşlara niye böle şeker şeyler yokk(
Kızlar sormayı unutmuşum.
Aranızda KAN UYUŞMAZLIĞI iğnesi olacak var mı?
28. haftada diye biliyorum da.
Hayatında hiç iğne olmamış biri olarak (biliyorum tuhaf ama) popodan mı nerden bi deyiverseniz ya.
Valla bu doğum olmasa ne güzel rahattım, ne ilaç ne iğne ne bi aşı. Missss
O bebiş gelsin de bi dövcem onu bunları yaptırıyo bana diye
Bu servikal uzunluk ile ilgili ben kendi ayrıntılı usg raporuma baktım. Bende de 36 mm yazıyor :) Anlayamadım ben ne demek. Rahim uzunluğu mu oluyor bu şimdi? Ayrıca senink, 3,6 cm. benimki 36 mm. Ne değişik değerler. Anlamıyoruz da
ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
bu da oğluşumun son fotoları.
efkarlı oğlum, nasıl çıkıcam burdan off der gibi eli kafasında.
Eki Görüntüle 520918
ayağını başına kadar kaldırıp tepik atıyor anneye ama anne hala hissetmiyor
Eki Görüntüle 520920
bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)
Eki Görüntüle 520921
bu da yan profil , fındık burunlum :)
Eki Görüntüle 520922
Bu servikal uzunluk ile ilgili ben kendi ayrıntılı usg raporuma baktım. Bende de 36 mm yazıyor :) Anlayamadım ben ne demek. Rahim uzunluğu mu oluyor bu şimdi? Ayrıca senink, 3,6 cm. benimki 36 mm. Ne değişik değerler. Anlamıyoruz da
tatlım 3,6cm 36mm yapıyor zaten,ikimizin de aynı :)
normal heralde di mi ?
ah o tontişini yerim senin benim minnoş oğlum gibi seninkide düşünceli ve yüzüne aşık bi bebekeller hep yüzde.yüzünü önden görebilmişsin şanslısın tatlım.serviks uzunluğun normal tatlım,3,5 cmden az olanların riskli diye biliyırum ben.benimki 4,2 cm bana biraz fazla geldi sanırım zor çıkıcak ordan maşallah cnm pozitif düşün pozitif olsun herşey
tatlım 3,6 cm le 36 mm aynı şeyler cnm beniiiimm
geçmişi okumak bugün okadarda zor olmadı.çeneleri düşük bacılarım gezmişler tatil yapmışlar bugün anlaşılan
eşimle bugün bizimde evlilikl yıldönümümüz 4.senemize girdik.:123: gündüz arkadaşlarımızlaydık gezdik tozduk,akşamda dışarı çıktık yemeğimizi yedik,ancak bu göbişle yorgun hancı olduğumuz için malum ben yoruluverdim evimise geldik,sabah akşam gezmek yaramıyo artık.pastanedende mamalar aldık çayımızı demledim şimdi yemeye devam bütün tatlılar benim:125:seneyeoğluşumla kutlarız inşallah
canım benim ya çok sağol ne kadarad içten yazmşsın Allah razı olsun alışveriş için öyle heyeccanlanıyorumki sanırım kıyafetlerinden başlamak en mantıklısı seninde dediğin gibi :)
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Allah nazardan saklasın böyle görünce resimlerini hemen doğsalar diyoruz beklemek çok heyecanlı ama bir an öncede kavuşmak istiyorum ben :)
ay canım sağol valla ne güzel siteymiş bu bnede bebek odası mobilymı yaptıracam hazır almayacam hazır beşiklerin ölçüleri istediğim gibi değil malesef çok güzel fikirler edinecem siteden tekrar teşekkürler :)
slm canim allahim saglikla sihatle kazasiz belasiz azasiz noksansiz kucagina almayi nasip etsin canim benim..mantar normalde doktorun verdigi fitil kremle geciyor..ama senin neden öyle oluyor ki heryerde tuvalete oturma canim benim dikkat et belki cokk hassas oldugundandir gecmis olsun insallahhh en kisa zamanda gecer canim..tekrar hayirli olsun oglusun..merhaba arkadaşlar bende ocak sonunda 2.oğlumu kucağıma alacağım Allah nasip ederse oğlum 4 yaşında diğer bebişimle de 22.haftadayız.çok şükür ilk üç ay geçtikten sonra bi sıkıntı yaşamadık. 58kg la hamile kaldım suan 60 kiloyum diyetisyene gidiyorum birde düzenli pilates yapıyorum tek sorunum geçmeyen mantar sizlerde yaşadınız mı ne yapacağımı şaşırdım iki kez fitil antibiyotik kullandım ama nafileAllah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ve yardımcımız olsun..
:geçmişi okumak bugün okadarda zor olmadı.çeneleri düşük bacılarım gezmişler tatil yapmışlar bugün anlaşılan
eşimle bugün bizimde evlilikl yıldönümümüz 4.senemize girdik.:123: gündüz arkadaşlarımızlaydık gezdik tozduk,akşamda dışarı çıktık yemeğimizi yedik,ancak bu göbişle yorgun hancı olduğumuz için malum ben yoruluverdim evimise geldik,sabah akşam gezmek yaramıyo artık.pastanedende mamalar aldık çayımızı demledim şimdi yemeye devam bütün tatlılar benim:125:seneyeoğluşumla kutlarız inşallah
sagolasin cok güzel bir fikir paylastigin icin tesekkürler canimsin yaaaköpük bardaktan bebek şekeri yapımı.Alıntıdır...
Eki Görüntüle 521104 Eki Görüntüle 521105 Eki Görüntüle 521106 Eki Görüntüle 521107 Eki Görüntüle 521108 Eki Görüntüle 521109 Eki Görüntüle 521110 Eki Görüntüle 521111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?