teşekkürler tatlım.cnm bizde üstünkörü kutladık bu sene valla.ben yoruluveriyorum gezemiyorum sabah akşam haldır haldırÇok güldüm kendime.Sağolun kızlar. Valla bebişlerimizle birlikte tıp bilgilerimiz de ilerliyor
Canım Allah tüm sevenleri bir ömür boyu mutlu etsin inşallah. 4 yıl ne güzel, nice nice yıllaraSizin ilk bebeğiniz mi peki? Ben daha yeni evliyim. Evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldım. Anaokulu öğretmeniyim ben. O yüzden çocuklara karşı çok büyük bir sevgim var. Hiç beklemek istemedim.Ocak 28de evlilik yıldönümüm. Oğluşumda 15inde gelicek. Heralde 1 haftalık lohusa halimle biz kutlayamayız yıldonümüzü :44:
amin cnm teşekkür ediyorum:
:canim allahim nice mutlu huzurlu saglikli yillar gecirmenizi nasip etsin kurban oldugum allahim ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere yillara evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim daha nice yildönümlere insalahhh amin..
tatlım bak bende bi sitede bu bardakları görmüştüm,aynı bardakalrdan lohusa bardağı yapmışlar şerbet dağıtmak için bayıldım fikir olsun sizede,bende mavi kurdelalısını yapmayı planlıyorum.((resim üzerinde adı yazan çatı katı blogtan alıntıdır...))köpük bardaktan bebek şekeri yapımı.Alıntıdır...
Eki Görüntüle 521104 Eki Görüntüle 521105 Eki Görüntüle 521106 Eki Görüntüle 521107 Eki Görüntüle 521108 Eki Görüntüle 521109 Eki Görüntüle 521110 Eki Görüntüle 521111
geçmişi okumak bugün okadarda zor olmadı.çeneleri düşük bacılarım gezmişler tatil yapmışlar bugün anlaşılan
eşimle bugün bizimde evlilikl yıldönümümüz 4.senemize girdik.:123: gündüz arkadaşlarımızlaydık gezdik tozduk,akşamda dışarı çıktık yemeğimizi yedik,ancak bu göbişle yorgun hancı olduğumuz için malum ben yoruluverdim evimise geldik,sabah akşam gezmek yaramıyo artık.pastanedende mamalar aldık çayımızı demledim şimdi yemeye devam bütün tatlılar benim:125:seneyeoğluşumla kutlarız inşallah
amiiinnnn cnmallah kocanı başından eksik etmesin kocanın başından da senine mutlu sizee
sanada hayirli aksamlar canim..İyi akşamlar kızlar
evet tam kundak icin kizimda surekli kundak duzeltmekten gina gelmisti. cok dagiliyordu.senin begendigin tam kundak yapmak için galiba.güle güle kullanın şimdiden
Eki Görüntüle 521006
bahsettgin fermuarlı kıyafet görmedim ben burda.güzelde olurdu aslında.
hergün yeni bişiler cıkıyor takip edemiyorum artık
hazır kundak yoktu mesela kızımın zamanında.cok pratik kullanışlı bişi.
geçmişi okumak bugün okadarda zor olmadı.çeneleri düşük bacılarım gezmişler tatil yapmışlar bugün anlaşılan
eşimle bugün bizimde evlilikl yıldönümümüz 4.senemize girdik.:123: gündüz arkadaşlarımızlaydık gezdik tozduk,akşamda dışarı çıktık yemeğimizi yedik,ancak bu göbişle yorgun hancı olduğumuz için malum ben yoruluverdim evimise geldik,sabah akşam gezmek yaramıyo artık.pastanedende mamalar aldık çayımızı demledim şimdi yemeye devam bütün tatlılar benim:125:seneyeoğluşumla kutlarız inşallah
Günaydınnnn
kimse uyanamadı mı, kendine gelemedi mi dahaaa :))
ne tuhaf bir hava var İstanbul'da, hem sıcak hem serin,hem nem var. boğulacak gibiyim.
şimdi evimde olsam da yatsam battaniye altında bi film izlesem..çalışmak istemiyoruuuuuummmmm
Günaydın canım,aynen ya havalar bir tuhaf...
Bende sabahları zor uyanıyorum.Çalışan bayan olmak böyle malesef...Çoğu zaman mahrum kalıyoruz bir çok şeyden...
canım nice mutlu huzurlu daha kalabalık bir ailetle birlikte güzel yıllara inşallah bugün bizimde tanışma yıldönümümüz eşimle :) öğlen doktor randevumuz var bebişin yeni usg resmini verecem hediye diye :)geçmişi okumak bugün okadarda zor olmadı.çeneleri düşük bacılarım gezmişler tatil yapmışlar bugün anlaşılan
canım meslektaşmışız bende okul öncesi öğretmeniyim :)Çok güldüm kendime.Sağolun kızlar. Valla bebişlerimizle birlikte tıp bilgilerimiz de ilerliyor
Canım Allah tüm sevenleri bir ömür boyu mutlu etsin inşallah. 4 yıl ne güzel, nice nice yıllaraSizin ilk bebeğiniz mi peki? Ben daha yeni evliyim. Evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldım. Anaokulu öğretmeniyim ben. O yüzden çocuklara karşı çok büyük bir sevgim var. Hiç beklemek istemedim.Ocak 28de evlilik yıldönümüm. Oğluşumda 15inde gelicek. Heralde 1 haftalık lohusa halimle biz kutlayamayız yıldonümüzü :44:
canım ne güzel olmuş bunlar çok sağol paylaşımın için :)köpük bardaktan bebek şekeri yapımı.Alıntıdır...
Eki Görüntüle 521104 Eki Görüntüle 521105 Eki Görüntüle 521106 Eki Görüntüle 521107 Eki Görüntüle 521108 Eki Görüntüle 521109 Eki Görüntüle 521110 Eki Görüntüle 521111
Bir an önce kış gelsin di mi :)
Bu geçiş havalarını hiç sevmiyorum.
Ne giyeceğimi de şaşırıyorum.
hırka giysem terliyorum, giymesem üşütüyorum.
of !
nasıl gidiyor hamilelik :)
Aynen :) Ben kendime menapozlu kadınlara döndüm diyorum...
Çok şükür canım idare ediyorum.Benimki ikiz olduğu için yatarken zorlanıyorum...Korkuyorum sırt üstü yatınca kordon dolanır diyorlar.Diş etlerimde sorun yaşıyorum,kanamaya başlayınca durmuyor...Sen nasılsın,nasıl gidiyor?
evet yatmak benim için de sıkıntı . çok huzursuz uyuyorum,bazen farkında olmadan sırt üstü dönüyorum,eşim uyandırıyo hep gece,döndürüyo beni. :)
ayaklarım falan şişiyo, acıyo. ağırlaşmaya da başladım. bi duş alıyorum,nefes nefese kalıyorum.
ufak ufak sıkıntılar başlayacak sanırım artık :)
diş etlerim benim de kanıyor,hele fırçalarken deli gibi. ama normalmiş, kan %50 artıyor, ki seninki ikiz :) yerim onları :)
tatlım teşekkür ederim.kızına gelince aynı soruna benzer yeğenimde var sanırım.oda evde makina aldılar 3 yaşından beri sabah akşam ilaçlı hava alıyor.bu sene 8 yaşında son senesi artık biticek iyileşti demiş doktoru.teyzemin kızda hiç sigara içmedi.ama doğuma bir hafta kala ateşlendş ve grip diye doktora çıktı meğer çocuğun kordonu boynuna dolanmış bebek o panikle pisliğini yutmuş,doğduğunda mosmordu tırnakları ölücekmiş nerdeyse.3 yıl öksürükle geçti ve sonunda bi araştırma hastanesine gittiler midesine kadar endeskopi yapıldı yavrumun.alerjik bi problem oluşmuş pisliğini yuttuğu için sanırım ciğerlerde etkilenmiş kaç sene hava aldı yavrum.artık ağlıyodu..ama geçicek üzülmegunaydin kizlar. bu sabah kizim uyudu bu saate kadar bende sasirdim valla:)
bu cumartesi kontrolum vardi gitmek icin sabirsizlaniyordum ama kizimin asisi icin baska sehre gitmemiz lazim
sirami ona verdim anlayacaginiz:) ins su asi olayi duzeltir kizimi o kadr cok uzuluyorumki oksurdukce
caresiz kaliyorum. hava almadan 3 gun durabiliyor sadece 4. gun broslar tikanip oksurmeye basliyor
ben kizima hamile kalmadan once ve hamilelik sirasinda hic sigara icmedim icenin yaninda durmadim ama
nye boyle bir hastaligi oldu anlayamadim. ins duzelir.
evet tam kundak icin kizimda surekli kundak duzeltmekten gina gelmisti. cok dagiliyordu.
ne guzel resmi kopyalamissin. benim bsayar bilgim biraz zayifo thsirleride ekliyim. deniyim yani:)
eger tr de yoksa gecelik ustleri terziye verilip gizli fermuar dikilebilir. yani cok iyi dusunmus tasarlayan kimse:)
2 sekilde var yandan ve alttan fermuarli ben su mini mouselu olani aldim. digerini ornek diye koydum ama oda guzelmis disarda giymeyede olur. zaten birkac tane daha alicam nasip olursa emziririm 2 yll diye dusunuyorum oldukca ihtiyac olucak bunlara:)
Eki Görüntüle 521182
Eki Görüntüle 521183
masallah canim size nice mutlu, huzurlu saglikli senelere :) bebisinizle hatta bebislerinizle birlikte:)
bizde 5. yili bitirdik 6. yila donduk zaman cabuk geciyor.
günaydın arkadaşlar hepinize eşim nöbetten geldi onu uyuturken ben nete bakayım dedim :) bu arada böreğim ocakta kzımın karnı acıktı iyice :)
canım nice mutlu huzurlu daha kalabalık bir ailetle birlikte güzel yıllara inşallah bugün bizimde tanışma yıldönümümüz eşimle :) öğlen doktor randevumuz var bebişin yeni usg resmini verecem hediye diye :)
canım meslektaşmışız bende okul öncesi öğretmeniyim :)
canım ne güzel olmuş bunlar çok sağol paylaşımın için :)
Günaydın kızlaarr naapiosunzu bakimm :)
bu haftasonu çok ısım olmamasına ragmen yine de mutfağımı toparlıyamadım :S
dün gezmedeydık tabıı onunda etkısı var ama neyse eve gıdıcne benı savaş alanı beklıo Rabbimm
bunalrın dışında hersey yolundadün yegenımle dayımın kızını oynatcam die
baya yoruldumama çok güzel kahkahalar atıoalrdı yaa ınsan kalkıp oynamak ıstıo
yatarken rahatsız olan arkadaşlar varmış...ben de rahasız oluyorum gece dönmek için bile defalarca uyanıyorum
veya vc gidiyorum devamlı ama gecen hamılelıgıme göre çok rahat bı hamılelık gecırıyorum
rahatım yanı cok şükür e bebıs büyüdüğü için agırlık oluyo o kadarcık da normaal :)
havalar soğudukça heyoo doğum yaklaşıo die sevınıorm eheue
gecmıse bakamıcam ay sonu raporu hazırlamam lazım ara ara yazdıkalrınıza bakarım ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?