Günaydın güzel anneler ve kuzucukları..
Rabbime cc şükürler olsun tepiklerle uyandık yine :)
Daha güzel bir uyanma şekli varmıdır acaba.. :)
Ben biraz geçmişe bakayım.. Herkse mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol tepikli günler olsun inşAllah..
ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
bu da oğluşumun son fotoları.
efkarlı oğlum, nasıl çıkıcam burdan off der gibi eli kafasında.
Eki Görüntüle 520918
ayağını başına kadar kaldırıp tepik atıyor anneye ama anne hala hissetmiyor
Eki Görüntüle 520920
bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)
Eki Görüntüle 520921
bu da yan profil , fındık burunlum :)
Eki Görüntüle 520922
aaaa çok ayıp teyzesi , benim bebişimin fotolarına bakmıcak mısın , küstük sana
bişi degil cnm.hazır bebek şekerleri cok pahalı yaw.kendim bişiler yapmaya calışcam bakalım.ogluma bişiler öremiyorum bari şekerlerini kendim yapayımcanım ne güzel olmuş bunlar çok sağol paylaşımın için :)
selam hayırlı haftalar herkese
cumartesi doktordaydık herşey normalmiş hatta kızım biraz kiloluymuş tosun gibi olacak bu kız annesi dedi doktor :))
gunaydin kizlar. bu sabah kizim uyudu bu saate kadar bende sasirdim valla:)
bu cumartesi kontrolum vardi gitmek icin sabirsizlaniyordum ama kizimin asisi icin baska sehre gitmemiz lazim
sirami ona verdim anlayacaginiz:) ins su asi olayi duzeltir kizimi o kadr cok uzuluyorumki oksurdukce
caresiz kaliyorum. hava almadan 3 gun durabiliyor sadece 4. gun broslar tikanip oksurmeye basliyor
ben kizima hamile kalmadan once ve hamilelik sirasinda hic sigara icmedim icenin yaninda durmadim ama
nye boyle bir hastaligi oldu anlayamadim. ins duzelir.
evet tam kundak icin kizimda surekli kundak duzeltmekten gina gelmisti. cok dagiliyordu.
ne guzel resmi kopyalamissin. benim bsayar bilgim biraz zayifo thsirleride ekliyim. deniyim yani:)
eger tr de yoksa gecelik ustleri terziye verilip gizli fermuar dikilebilir. yani cok iyi dusunmus tasarlayan kimse:)
2 sekilde var yandan ve alttan fermuarli ben su mini mouselu olani aldim. digerini ornek diye koydum ama oda guzelmis disarda giymeyede olur. zaten birkac tane daha alicam nasip olursa emziririm 2 yll diye dusunuyorum oldukca ihtiyac olucak bunlara:)
Eki Görüntüle 521182
Eki Görüntüle 521183
masallah canim size nice mutlu, huzurlu saglikli senelere :) bebisinizle hatta bebislerinizle birlikte:)
bizde 5. yili bitirdik 6. yila donduk zaman cabuk geciyor.
köpük bardaktan bebek şekeri yapımı.Alıntıdır...
Eki Görüntüle 521104 Eki Görüntüle 521105 Eki Görüntüle 521106 Eki Görüntüle 521107 Eki Görüntüle 521108 Eki Görüntüle 521109 Eki Görüntüle 521110 Eki Görüntüle 521111
merhaba arkadaşlar bende ocak sonunda 2.oğlumu kucağıma alacağım Allah nasip ederse oğlum 4 yaşında diğer bebişimle de 22.haftadayız.çok şükür ilk üç ay geçtikten sonra bi sıkıntı yaşamadık. 58kg la hamile kaldım suan 60 kiloyum diyetisyene gidiyorum birde düzenli pilates yapıyorum tek sorunum geçmeyen mantar sizlerde yaşadınız mı ne yapacağımı şaşırdım iki kez fitil antibiyotik kullandım ama nafileAllah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ve yardımcımız olsun..
ayrıntılıya gitti geldik. Herşey yolunda çok şükür. benim keşfettiğim femur kısalığını doçen doktor onayladı ve takip yazdı rapora. Rahim ağzı(serviks uzunluğu 3,6 cm, normal mi kızlar? )
Eki Görüntüle 520918
Eki Görüntüle 520920
bu da tepik sonrası, nasıl da çökertmiş rahim duvarımı ahlaksız :) ayağı hala kafada :)
Eki Görüntüle 520921
Eki Görüntüle 520922
teyzesi yesin onun her yerini annesi şuna bak ya yaramaz maşallah maşallah
MaşallahAllah bağışlasın canım :)
Ay ne kadar büyüdüler
MaşAllah barekAllah oğluşuna. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Sıkıntı olmamasına çok sevindim canım.. Resimleri dün gördüm ama yorum yapamamıştım. Görür görmezde eşime gösterdim.. Eşimle beraber sevdik oğluşunu..
Tepik hissetmek, tepiklerle uyanmak... nasıl bir duygu acaba yaaaa:2:
Canım benim bir iki haftaya kadar hissedersin sende inşAllah.. Ben 27. haftamdayım biraz senden öndeyim, sende bir iki haftaya hissedersin..
Herkesin yapısı farklı erken hissedenleri kafana takma.. Hem bak oğluşunu ne güzel görmüşsün.. Biz o kadar net göremedik henüz..
Rabbim oğluşunu nazarlardan saklasın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
selam hayırlı haftalar herkese
cumartesi doktordaydık herşey normalmiş hatta kızım biraz kiloluymuş tosun gibi olacak bu kız annesi dedi doktor :))
aaaa çok ayıp teyzesi , benim bebişimin fotolarına bakmıcak mısın , küstük sana
bişi degil cnm.hazır bebek şekerleri cok pahalı yaw.kendim bişiler yapmaya calışcam bakalım.ogluma bişiler öremiyorum bari şekerlerini kendim yapayım
Eki Görüntüle 520918
Eki Görüntüle 520920
Eki Görüntüle 520921
Eki Görüntüle 520922
benimde canimi cektirdin:) bir film izleyeyim bari burdada hava cok iyi sayilmazGünaydınnnn
kimse uyanamadı mı, kendine gelemedi mi dahaaa :))
ne tuhaf bir hava var İstanbul'da, hem sıcak hem serin,hem nem var. boğulacak gibiyim.
şimdi evimde olsam da yatsam battaniye altında bi film izlesem..çalışmak istemiyoruuuuuummmmm
sagol canim iyi dileklerin icin. benimkinin dogumdada hicbir sorunu cikmamisti masallah. sorunsuz bir gebelik ve dogum yasadimtatlım teşekkür ederim.kızına gelince aynı soruna benzer yeğenimde var sanırım.oda evde makina aldılar 3 yaşından beri sabah akşam ilaçlı hava alıyor.bu sene 8 yaşında son senesi artık biticek iyileşti demiş doktoru.teyzemin kızda hiç sigara içmedi.ama doğuma bir hafta kala ateşlendş ve grip diye doktora çıktı meğer çocuğun kordonu boynuna dolanmış bebek o panikle pisliğini yutmuş,doğduğunda mosmordu tırnakları ölücekmiş nerdeyse.3 yıl öksürükle geçti ve sonunda bi araştırma hastanesine gittiler midesine kadar endeskopi yapıldı yavrumun.alerjik bi problem oluşmuş pisliğini yuttuğu için sanırım ciğerlerde etkilenmiş kaç sene hava aldı yavrum.artık ağlıyodu..ama geçicek üzülme
sabırsızlıkla bekliyorum bebişinin usg resmini
sagol canim.MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc sağlıkla kucağına alabilmeği nasip etsin inşAllah..
Rabbim cc kızına acil şifalar versin inşAllah canım..
Fermuar işi çok güzel düşünülmüş.. Bayıldım.. Bizlerde birkaç tane edinsek iyi olacak sanırım..
Amanın çok güzel fikir bu.. Hem maliyeti düşük olur, hemde el emeğiyle yapılmış olur..
Rabbim cc evladını sağlıkla kucağına alabilmeği nasip etsin inşAllah.. Mantar sıkıntında en kısa sürede geçer inşAllah..
MaşAllah barekAllah oğluşuna. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Sıkıntı olmamasına çok sevindim canım.. Resimleri dün gördüm ama yorum yapamamıştım. Görür görmezde eşime gösterdim.. Eşimle beraber sevdik oğluşunu..
Günaydın arkadaşlar.bugün temizlik günüm.sabah 7 de uyandım buzdolabı ,mutfak dolaplarını ,beyaz eşyaları temizledim.
daha evi silip süpürcem cok işim var ofsss ne sıkıcı ev hanımı olmak
chekirdekk ogluna maşallahh.inş sag saglim kavuşursunuz.
Yeşim tshirt cok güzelmiş güle güle kullan.gercekten cok pratik.
kızın içinde acil şifalar cok gecmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?