2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Tepik hissetmek, tepiklerle uyanmak... nasıl bir duygu acaba yaaaa:2:

teyzesi yesin onun her yerini annesi şuna bak ya yaramaz maşallah maşallah

selam hayırlı haftalar herkese

cumartesi doktordaydık herşey normalmiş hatta kızım biraz kiloluymuş tosun gibi olacak bu kız annesi dedi doktor :))

MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc sağlıkla kucağına alabilmeği nasip etsin inşAllah..

Rabbim cc kızına acil şifalar versin inşAllah canım..
Fermuar işi çok güzel düşünülmüş.. Bayıldım.. Bizlerde birkaç tane edinsek iyi olacak sanırım..

Amanın çok güzel fikir bu.. Hem maliyeti düşük olur, hemde el emeğiyle yapılmış olur..

Rabbim cc evladını sağlıkla kucağına alabilmeği nasip etsin inşAllah.. Mantar sıkıntında en kısa sürede geçer inşAllah..

MaşAllah barekAllah oğluşuna. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Sıkıntı olmamasına çok sevindim canım.. Resimleri dün gördüm ama yorum yapamamıştım. Görür görmezde eşime gösterdim.. Eşimle beraber sevdik oğluşunu..

Günaydın arkadaşlar.bugün temizlik günüm.sabah 7 de uyandım buzdolabı ,mutfak dolaplarını ,beyaz eşyaları temizledim.
daha evi silip süpürcem cok işim var ofsss ne sıkıcı ev hanımı olmak

chekirdekk ogluna maşallahh.inş sag saglim kavuşursunuz.

Yeşim tshirt cok güzelmiş güle güle kullan.gercekten cok pratik.
kızın içinde acil şifalar cok gecmiş olsun.

Tepik hissetmek, tepiklerle uyanmak... nasıl bir duygu acaba yaaaa:2:

Canım benim bir iki haftaya kadar hissedersin sende inşAllah.. Ben 27. haftamdayım biraz senden öndeyim, sende bir iki haftaya hissedersin..
Herkesin yapısı farklı erken hissedenleri kafana takma.. Hem bak oğluşunu ne güzel görmüşsün.. Biz o kadar net göremedik henüz..
Rabbim oğluşunu nazarlardan saklasın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..

Çok geç kaldı benimki yahu inşallah hissederim 1 haftaya kadar. doktor her gittiğimde bu hafta hissedersin diyo ama daha bi cacık yok :)
Ayrıntılı ultrasonda tekme attığını gördük, fotoğrafla da onaylandı, ama daha bana yansımıyor :) çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu.
ilk hissettiğim an ağlaya ağlaya yazarım sanırım burdan :)

23.haftaya gelen ve henüz hissetmemiş kimse yoktur sanıyorum benden başka bu topikte :)

Tontirik, cümlemiz inşallah canım :)

Geçmiş yazıları oku oku ancak fırsat bulabildim hepinize günaydın:)) Kızlar benim dünden beri sağ kasık ve karın bölgemde ara ara ağrılar oluyor özellikle ayakta ve yürürken oluyor. Şimdi oturuyorum hiç ağrı yok, sizce bu normal mi doktora gitmelimiyim?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar....

Huzurlu, mutlu, güzel ve hayırlı bir hafta olsun inş.....Bende bugün biraz temizlik yapıcam..Örgü dürtmekten bikaç haftadır yüzeysel yapıordum bugün azcık detaylı yapayım..Sonra yine örgü Yine arada girerim bakarım sizlerede.Öptüm hepinizi...Çalışanlara da Allah kolaylık versin....

aaaa çok ayıp teyzesi , benim bebişimin fotolarına bakmıcak mısın , küstük sana

kız size yazdım elektirikler gitti şimdi geldı işin kötüsü raporu da hazırlayamadım :S

bakmammıı hemmen bakıyorum tatlımm

bişi degil cnm.hazır bebek şekerleri cok pahalı yaw.kendim bişiler yapmaya calışcam bakalım.ogluma bişiler öremiyorum bari şekerlerini kendim yapayım

tontirikçim ben de kendım yapmayı dusunuyorum kzıkardeşime kendımız yapmıştık :) çook ucuza gelmsıtı
şubat ayında doğum yaban bı arkadasımıda da yaptık beraber o da çok cici oldu :)
hem de tanesı 0,50 kurustan daha ucuza denk gelmsıtı yanı

bızımkılerın resımelrı kötu cıkmıs ya aynısını buldum onu ekledım
pembe tül keseler ve metrelık ince beyaz otriş aldık otrişi kesip ponpon şeklınde
diktik silikonla yapıştırıladabilir içine de badem şekeri doldurduk ve emzik seşklındekı boncugu takıp bagladık
2010 aralıkda yapmıstık sanıyorum 75 adet şeker + sepet 35 tl ye gelmıstı

maşallah subhnallah canımm e net cıkmış ya goruntuler baya da buyumuş :)

burnu agzı çok net bellı oluyo

profilden de poz verırımış Allah ımmm Rabbım sağlıkla kavusmak naısb etsın canım

Son düzenleme:
benimde canimi cektirdin:) bir film izleyeyim bari burdada hava cok iyi sayilmaz
sagol canim iyi dileklerin icin. benimkinin dogumdada hicbir sorunu cikmamisti masallah. sorunsuz bir gebelik ve dogum yasadim
ama bunye meselesi demekki hemen etkileniyor bu ctesi gidicez hastaneye burda sukran tatili girdi heryer kapali
eli mahkum bekliyoruz. biz damla asiya baslicaz canim yigenin kurtarmis ama cok uzun surmus.
bizim asida 3 yil surecekmis. ins dogacak bebegin boyle sorunlari olmaz cok yipratici bir durum gercekten
Yegeninede cok gecmis olsun canim
sagol canim.

sagol canim.

kizlar burayada size daha once bahsettigim normal dogum yapan anneler icin oturma yastigi koyuyorum
fikriniz olur bende normal dusunuyorum esim ve annem ayni fikirde degiller gerci.
resim ekleyemedim ama bu sitede bakarsiniz yastigin altindakide buhar banyosu yapmak icin sanirim ilac filan katiyorlarmis icine
burda bir turk arkadas vardi o normal dogum yapti ikisinide kullanmis ozellikle yastigi cok tavsiye etti.

Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available

Son düzenleme:
selam anneler.geçmişi okumdan önce herkese bi selam vereyimdedim.umarım herkes iyidir.
ben hafta sonu evde odaların yerini değiştirdim.yatak odasını aşağı,kızların odasını yukarı taşıdık.oğlanında odasını değiştik.malum bebeğe yer ayarlıyoruz:))çok yoruldum.canım çıktı.dahada birsürü işim var.bizim büyün eşyalar ortada.yeni yatak odası aldık.10 gün sonra gelcekmiş.eskiyi kurmadık tekrar.birine vericem.ev taşınıyo gibi. inşallah kimse gelmez bu aralar:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…