seker yuklememiz yapıldı, sukur normal cıktı. mandalina senin minnos kac gr cıktı?
meryemin annesi çekirdek sahra Amin kızlar Amin
doktorun dediğine göre 737 grammış bulunduğu haftasına gününe göre 600 lü gramlarda olması beklenirmiş
hmm evet tombismisbenim oglan onceden 1 hafta onden gidiyodu. ctesi gunku kontrolde kendi haftasındaymıs ve 720 gr dı..
hmm evet tombismisbenim oglan onceden 1 hafta onden gidiyodu. ctesi gunku kontrolde kendi haftasındaymıs ve 720 gr dı..
ayse çok şeker olmuş keseler bende şeker ağaçlarına hastayım onları dallara asıp hastane odasına koyuyorlarya çok hoşuma gidiyor
gayet güzel olmuş cnm.ne zaman alcan malzemelerini.yine bundanmı yapacaksın? yada nasıl bişi yapmayı düşünüyon.tontirikçim ben de kendım yapmayı dusunuyorum kzıkardeşime kendımız yapmıştık :) çook ucuza gelmsıtı
şubat ayında doğum yaban bı arkadasımıda da yaptık beraber o da çok cici oldu :)
hem de tanesı 0,50 kurustan daha ucuza denk gelmsıtı yanı
bızımkılerın resımelrı kötu cıkmıs ya aynısını buldum onu ekledım
pembe tül keseler ve metrelık ince beyaz otriş aldık otrişi kesip ponpon şeklınde
diktik silikonla yapıştırıladabilir içine de badem şekeri doldurduk ve emzik seşklındekı boncugu takıp bagladık
2010 aralıkda yapmıstık sanıyorum 75 adet şeker + sepet 35 tl ye gelmıstı
Kızlar birşey soracağım
CHİCCO SPRİNG OYUN YATAĞI PARK YATAK TURUNCU GittiGidiyor'da 63182182
Bunun içinde bebek yatırılır mı yani bu park yatak mı acaba?
Anlayamadım
Günaydın hanımlaarr umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir. Cumartesi günü doğum günümdü oğlumla birlikte kutladık seneye de inşallah kucağımda olacak. Randevumuza son 6 gün, çabuk geçsiinn yaa çok özledim ben minik şehzademi.
Benimki 500 gram bile olmadı
mandişim kızçen koccaman olmuş cidden maşallahh :9 737 gr vuhuu demek istıyorum
ya şeker hazırlarken nerde dağıtcana iyi karar vermek gerekıyo sezeryan olursan hastanede en az 2 gun yatıcaksın demekır gelen gıden
olucak o süre zarfında orada dagıtılabilir ama yok normal olcaksa bu akşam yat yarın sabah cık oluyo
o zaman da hastanede dagıtma olayı olmuyo halıyle ona göre karar vermek lazım canım bence de o ağaçlar
çok cici oluyo hele pembiş pembiş şekerler takılınca süpper :) ınsallah ıstediğin gibi yapabilirsin canım :)
normalde park yataklar 2 katlı oluyor bunu tek yapmışlar.kızım kendi başına ayaga kalkmaya başladıgında ben orta katı almıştım aynen bu şekilde alta gecmiştik. yani yatak olarak kullanılır bu park, ama yeni dogum yapmış kadın için bebegi oraya koyup almak zor olur.
gayet güzel olmuş cnm.ne zaman alcan malzemelerini.yine bundanmı yapacaksın? yada nasıl bişi yapmayı düşünüyon.
bende cok yapmıcam.en fazla 50 tane yapsam yeterli olur.
nice mutlu yıllar inşalalh bir sonraki doğum gününde bebişinin hediyesinide alırsın :)
malzemeleri tahtakaleden alıyorum...heralde doğum ıznıne cıkınca alırım evde otururkende yaparım
üçer beşer tane derken ben de en fazla 50-75 tane fln yaparım sepet almayı dusunmuyorum ıkea hasır sepetleri
var ondan alırım bi tane pembe kurdele bağlar süslerim ki daha önce yapmıstım :) ekleım
sonrada bebegımın odasında kullanırırm hem diye düşünüyorum...modeline henuz karar vermedım
hala dusunuyorum :S
ayşe aynen bende sepet düşünmüyorum cok demode onlar
kızıma aldıgım büyük biberon içinde çıngırak seti vardı.o büyük biberonu süsleyip içine koycam şekerleri
nette bi örnek bulduk cok şirin :) bendekide bu biberonun mavisi.
Eki Görüntüle 521424
güzel duruyor sepette tüüler filan senin marifetli ellerinde kokoş çok güzel birşey çıkar eminim
benimde çocukluğumdan gelen beşik oyuncağım var onu süsleyip onun içine de koyabilirim diye düşündüm nette gördüm beşikleride süslemişler aynısı evde var değerlenir :)
biberonu ilk defa gördüm buda güzelmiş
güzel duruyor sepette tüüler filan senin marifetli ellerinde kokoş çok güzel birşey çıkar eminim
benimde çocukluğumdan gelen beşik oyuncağım var onu süsleyip onun içine de koyabilirim diye düşündüm nette gördüm beşikleride süslemişler aynısı evde var değerlenir :)
biberonu ilk defa gördüm buda güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?