2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
meryemin annesi çekirdek sahra Amin kızlar Amin

doktorun dediğine göre 737 grammış bulunduğu haftasına gününe göre 600 lü gramlarda olması beklenirmiş

hmm evet tombismis benim oglan onceden 1 hafta onden gidiyodu. ctesi gunku kontrolde kendi haftasındaymıs ve 720 gr dı..

ayse çok şeker olmuş keseler bende şeker ağaçlarına hastayım onları dallara asıp hastane odasına koyuyorlarya çok hoşuma gidiyor

Günaydın hanımlaarr umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir. Cumartesi günü doğum günümdü oğlumla birlikte kutladık seneye de inşallah kucağımda olacak. Randevumuza son 6 gün, çabuk geçsiinn yaa çok özledim ben minik şehzademi.

ayse çok şeker olmuş keseler bende şeker ağaçlarına hastayım onları dallara asıp hastane odasına koyuyorlarya çok hoşuma gidiyor

mandişim kızçen koccaman olmuş cidden maşallahh :9 737 gr vuhuu demek istıyorum

ya şeker hazırlarken nerde dağıtcana iyi karar vermek gerekıyo sezeryan olursan hastanede en az 2 gun yatıcaksın demekır gelen gıden

olucak o süre zarfında orada dagıtılabilir ama yok normal olcaksa bu akşam yat yarın sabah cık oluyo

o zaman da hastanede dagıtma olayı olmuyo halıyle ona göre karar vermek lazım canım bence de o ağaçlar

çok cici oluyo hele pembiş pembiş şekerler takılınca süpper :) ınsallah ıstediğin gibi yapabilirsin canım :)

gayet güzel olmuş cnm.ne zaman alcan malzemelerini.yine bundanmı yapacaksın? yada nasıl bişi yapmayı düşünüyon.
bende cok yapmıcam.en fazla 50 tane yapsam yeterli olur.

Kızlar birşey soracağım
CHİCCO SPRİNG OYUN YATAĞI PARK YATAK TURUNCU GittiGidiyor'da 63182182
Bunun içinde bebek yatırılır mı yani bu park yatak mı acaba?
Anlayamadım

normalde park yataklar 2 katlı oluyor bunu tek yapmışlar.kızım kendi başına ayaga kalkmaya başladıgında ben orta katı almıştım aynen bu şekilde alta gecmiştik.
yani yatak olarak kullanılır bu park, ama yeni dogum yapmış kadın için bebegi oraya koyup almak zor olur.

hmm evet tombismis benim oglan onceden 1 hafta onden gidiyodu. ctesi gunku kontrolde kendi haftasındaymıs ve 720 gr dı..

senin oğluşunada maşallah benimkinden geri kalan yanı yokmuş :)) maşallah maşallah

nice mutlu yıllar inşalalh bir sonraki doğum gününde bebişinin hediyesinide alırsın :)

Benimki 500 gram bile olmadı

çekirdek doktorun dediğine göre bu haftaya kadar yavaş kilo alıyordu yaramaz bundan sonra hızlı kilo alacak yani 640 gram civarı haftaları24 25 . haftalar bu zamanlara kadar kilo alımı yavaş olur bundan sonra daha hızlı kilo alır üzme kendini mercimek kadar olduğunu günleri düşün halimize şükür şimdi yarım kilo azmı sağlıklı olsunlarda

haklısın aslında bir gece yattığın yere götürmeye değmez

hastane odaları süslemelerine bakınıyorum nettente oralarda gördüm çok güzel duruyor farklı güzel şeyler yapılmış gördükçe fotoları kaydediyorum şimdilik ne yapacağıma pek karar vermedim izine çıkınca plan yapacam hem ozaman sezeryanmı normalmi belli olur

evet yaa hepsi çokşeker şeyler

kızlar geçen perşembe sağlık ocağına gitmiştim demirime hemoglbinime falan bakılıcaktı,bugün sonuçlarımı almaya gittim sonuçlarım güzel çıkmış şükür,sağlık ocağındaki ebe hemşiremiz açlık kan şekerimede baktırmış bide oda çok güzel dedi.ay ben seviyorum bu kadını yaa ..cuma günü alıcaktım sonuçalrımı aslında doktor olmıycakmış aradı beni perşembe akşamı gelip yorulma yok doktor diye ne ilgili kadın 32-33 yaşalrında anca vardır dişlerindede telleri var çok sempatik bakalım şimdi kendi doktorumun şeker yüklemesi kaldı o nasıl çıkıcak sanırım o 2 hafta sonra falan olur anladığım kadarıyla 26.haftada falan oluyo burdaki herkes..buarada deli gibi tatlı yiyiyorum malum ben,sağlık ocağındaki doktor kan şekeri bünye meselesi tatlı yemekle alakalı değil dedi haberiniz ola kuzularımm

Evet bir orta kat olması gerekiyor... Ama biçim olarak çok hoşuma gitmişti...
Çok kibar bu.

gayet güzel olmuş cnm.ne zaman alcan malzemelerini.yine bundanmı yapacaksın? yada nasıl bişi yapmayı düşünüyon.
bende cok yapmıcam.en fazla 50 tane yapsam yeterli olur.

malzemeleri tahtakaleden alıyorum...heralde doğum ıznıne cıkınca alırım evde otururkende yaparım

üçer beşer tane derken ben de en fazla 50-75 tane fln yaparım sepet almayı dusunmuyorum ıkea hasır sepetleri

var ondan alırım bi tane pembe kurdele bağlar süslerim ki daha önce yapmıstım :) ekleım

sonrada bebegımın odasında kullanırırm hem diye düşünüyorum...modeline henuz karar vermedım

hala dusunuyorum :S

Son düzenleme:
ayşe aynen bende sepet düşünmüyorum cok demode onlar
kızıma aldıgım büyük biberon içinde çıngırak seti vardı.o büyük biberonu süsleyip içine koycam şekerleri
nette bi örnek bulduk cok şirin :) bendekide bu biberonun mavisi.

Son düzenleme:

güzel duruyor sepette tüüler filan senin marifetli ellerinde kokoş çok güzel birşey çıkar eminim

benimde çocukluğumdan gelen beşik oyuncağım var onu süsleyip onun içine de koyabilirim diye düşündüm nette gördüm beşikleride süslemişler aynısı evde var değerlenir :)

biberonu ilk defa gördüm buda güzelmiş

dün gece bahsettigin beşikten gördüm ve cok begendim.birazdan yüklicektim sen yazmışsın:)

sağol canım inşş kıvırrırız :)

aa beşik süper olur bılıyomusun hatta klasık renkelrdeyse eğer onu zımparalayıp beyaz sprey boya ile

boyıycaksın pembelerle süslüyceksın süppeer olur :) hem şekerleırnı koyarsın hem sonra kızın oynar besıkle

aa evet hem evdekıde degerlenmsı olur güzel olru canım :)

ay ne şirin şeyler bunlar.oyuncak sepeti yada kirli çamaşır sepeti olarak kullanılıyormuş.

çok cicilermiş :) ama ben çamaşır kesesi dikicem yegenıme alt açma dıkerken dıkıp süslemsıtım :)
kardesımde kullanıyo baya işini görmüş :) nevresımlerı dıekrken onu da dıkeyım dıyorum aynı kumastan :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…