sağol canım inşş kıvırrırız :)
aa beşik süper olur bılıyomusun hatta klasık renkelrdeyse eğer onu zımparalayıp beyaz sprey boya ile
boyıycaksın pembelerle süslüyceksın süppeer olur :) hem şekerleırnı koyarsın hem sonra kızın oynar besıkle
aa evet hem evdekıde degerlenmsı olur güzel olru canım :)
çok cicilermiş :) ama ben çamaşır kesesi dikicem yegenıme alt açma dıkerken dıkıp süslemsıtım :)
kardesımde kullanıyo baya işini görmüş :) nevresımlerı dıekrken onu da dıkeyım dıyorum aynı kumastan :)
ben yüklerken sende yüklemişsin tontirik tesadüfe bak :))
hemde aynı siteden yüklemişiz sanırım
mavinin hemen üstündeydi zaten pembeside :)
evet bir zamanlar anası oynamış ilerde kızı oynayacak :))
çamaşır kesesi dediğin nasıl bişiy
askı gecırıp dıkıyosun ister bebegın kırlılerını koymak ıcın ıster bezleırnı koymak ıcın
kullanıyosun ben pamuklu ketenden dıkmsıtım yegenıme ama resmı yok maalesef
aşağıdakı resme benzer bişi :) bu sitede de satılıomus Alt Ama - Kirli Torbas - Kirli Torbas | Funnababy
ayşe evet bunlarda cok hoş.buna benzer benim poşet torbam vardı annem dikmişti.
bu hazırlara baktım 35-40 arası fiyatlarıoha yaniii
bu paraya 2 paket bez alırım ben :130:
buda güzel fikirmiş maşallah sanada ayşe marifetlisin maşalllahhhh
selam hayırlı haftalar herkese
cumartesi doktordaydık herşey normalmiş hatta kızım biraz kiloluymuş tosun gibi olacak bu kız annesi dedi doktor :))
Günaydın güzel anneler ve kuzucukları..
Rabbime cc şükürler olsun tepiklerle uyandık yine :)
Daha güzel bir uyanma şekli varmıdır acaba.. :)
Ben biraz geçmişe bakayım.. Herkse mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol tepikli günler olsun inşAllah..
mandişim kızçen koccaman olmuş cidden maşallahh :9 737 gr vuhuu demek istıyorum
ya şeker hazırlarken nerde dağıtcana iyi karar vermek gerekıyo sezeryan olursan hastanede en az 2 gun yatıcaksın demekır gelen gıden
olucak o süre zarfında orada dagıtılabilir ama yok normal olcaksa bu akşam yat yarın sabah cık oluyo
o zaman da hastanede dagıtma olayı olmuyo halıyle ona göre karar vermek lazım canım bence de o ağaçlar
çok cici oluyo hele pembiş pembiş şekerler takılınca süpper :) ınsallah ıstediğin gibi yapabilirsin canım :)
iki gündür orhan gencebayla bir ömür albümünü dinliyorum ay bu zara ağlattı beni çok güzel yorumlamış .ülen sanki aşk acısı çekiom noluyosa artık banasonuna kadar dinlememiştim dinliyeyim dedim sesinden etkilendim galba açıverdim muslukları sanırım hormonlarımın bana bir oyunu bu
Orhan Gencebay İle Bir Ömür - Zara - Dilenci - YouTube
Canım ya bu kendi şekerini kendin yap fikri çok güzel bence. Ben eminönünde bakmıştım. Çok beğendiklerim 1.75 TL den başlıyordu. Çok fazla yani.
Bir de mevlütte dağıtılmıyor mu şekerler? Biz annemlerle konuşuyoruz işte neler yaparız diye. Mevlütte kuran okunduktan, ikramlar yapıldıktan sonra lohusa şerbetini verirken vericez şekerlerimiziAllahım o günlerimizi göstersin bir an önce...
selam herkese,
acayip kötüyüm her yerim kaşınıyo,sivrisinek ısırığı gibi olan alerji izlerim var komple vücüdumda..
cuma gecesi balık yedikten sonra oldu((
balığın alerjiye etken yanı olduğunu ilk defa öğrendim,ilk ona ihtimal vermemiştim hatta neler yediğimi düşündük ,genelde domates ve yumurtadan olur ama çok yememiştim...şimdi baktım ve balık ve kabuklu deniz ürünleri güçlü alerjen miş
hamileyken alerjen olma ihtimali yükseliyormuş ..ve ben şimdi nasıl balık yiyeceğim ,kaşıntılarım dayanılmaz safhada,kocaman kabarıklar oluştu(
geceleri uyuyamıyorumdoktora da gidemedim (
bende bugün araştırınca buldum ,ihtimal vermiyordum hiç ...o gün onun dışında öyle alerjen bişi de yememiştim o yüzden bakayım dedim bugün şok oldum.. evet doktoruma danışıcam, bugün ve yarın iş yerinde tekim,izin almam imkansızselam canım çok gecmıs olsun yaa balık da alerjı yaparmıymış ilk kez duydum
ben de şöle bi arastırdım da nadir de olsa yaparmış içindeki bi proteın bi doktoruna danıssan mı
rahat edılmez o kasıntıyla ya
bende bugün araştırınca buldum ,ihtimal vermiyordum hiç ...o gün onun dışında öyle alerjen bişi de yememiştim o yüzden bakayım dedim bugün şok oldum.. evet doktoruma danışıcam, bugün ve yarın iş yerinde tekim,izin almam imkansızkadın görmeden ne diyebilir acaba bana ( akşamüzeri arucam bakalım şimdi hep hastaları vardır..
Çok geç kaldı benimki yahuinşallah hissederim 1 haftaya kadar. doktor her gittiğimde bu hafta hissedersin diyo ama daha bi cacık yok :)
Ayrıntılı ultrasonda tekme attığını gördük, fotoğrafla da onaylandı, ama daha bana yansımıyor :) çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu.
ilk hissettiğim an ağlaya ağlaya yazarım sanırım burdan :)
23.haftaya gelen ve henüz hissetmemiş kimse yoktur sanıyorum benden başka bu topikte :)
Tontirik, cümlemiz inşallah canım :)
selam anneler.geçmişi okumdan önce herkese bi selam vereyimdedim.umarım herkes iyidir.
ben hafta sonu evde odaların yerini değiştirdim.yatak odasını aşağı,kızların odasını yukarı taşıdık.oğlanında odasını değiştik.malum bebeğe yer ayarlıyoruz:))çok yoruldum.canım çıktı.dahada birsürü işim var.bizim büyün eşyalar ortada.yeni yatak odası aldık.10 gün sonra gelcekmiş.eskiyi kurmadık tekrar.birine vericem.ev taşınıyo gibi. inşallah kimse gelmez bu aralar:))
meryemin annesi çekirdek sahra Amin kızlar Amin
doktorun dediğine göre 737 grammış bulunduğu haftasına gününe göre 600 lü gramlarda olması beklenirmiş
askı gecırıp dıkıyosun ister bebegın kırlılerını koymak ıcın ıster bezleırnı koymak ıcın
kullanıyosun ben pamuklu ketenden dıkmsıtım yegenıme ama resmı yok maalesef
aşağıdakı resme benzer bişi :) bu sitede de satılıomus Alt Ama - Kirli Torbas - Kirli Torbas | Funnababy
kızlar bende mevlüt sepetimi böyle bişi alıcam çok şekerler
Eki Görüntüle 521449 Eki Görüntüle 521450
kapı süsümüde meleğin eli.coma sipariş vericem,valla pahalı olucak ama özeniyorum ilk bebişim olucağı için
bu uçağın üzerinde kuzey'imin adı güzel durucak oğluşuma feda olsun
Eki Görüntüle 521452
iki gündür orhan gencebayla bir ömür albümünü dinliyorum ay bu zara ağlattı beni çok güzel yorumlamış .ülen sanki aşk acısı çekiom noluyosa artık banasonuna kadar dinlememiştim dinliyeyim dedim sesinden etkilendim galba açıverdim muslukları sanırım hormonlarımın bana bir oyunu bu
Orhan Gencebay İle Bir Ömür - Zara - Dilenci - YouTube
selam herkese,
acayip kötüyüm her yerim kaşınıyo,sivrisinek ısırığı gibi olan alerji izlerim var komple vücüdumda..
cuma gecesi balık yedikten sonra oldu((
balığın alerjiye etken yanı olduğunu ilk defa öğrendim,ilk ona ihtimal vermemiştim hatta neler yediğimi düşündük ,genelde domates ve yumurtadan olur ama çok yememiştim...şimdi baktım ve balık ve kabuklu deniz ürünleri güçlü alerjen miş
hamileyken alerjen olma ihtimali yükseliyormuş ..ve ben şimdi nasıl balık yiyeceğim ,kaşıntılarım dayanılmaz safhada,kocaman kabarıklar oluştu(
geceleri uyuyamıyorumdoktora da gidemedim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?