2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet bir zamanlar anası oynamış ilerde kızı oynayacak :))

çamaşır kesesi dediğin nasıl bişiy

evet bir zamanlar anası oynamış ilerde kızı oynayacak :))

çamaşır kesesi dediğin nasıl bişiy

askı gecırıp dıkıyosun ister bebegın kırlılerını koymak ıcın ıster bezleırnı koymak ıcın

kullanıyosun ben pamuklu ketenden dıkmsıtım yegenıme ama resmı yok maalesef

aşağıdakı resme benzer bişi :) bu sitede de satılıomus http://funnababy.com/urunler.asp?kat_kod=KRT

Son düzenleme:
ayşe evet bunlarda cok hoş.buna benzer benim poşet torbam vardı annem dikmişti.
bu hazırlara baktım 35-40 arası fiyatları oha yaniii
bu paraya 2 paket bez alırım ben :130:

ayşe evet bunlarda cok hoş.buna benzer benim poşet torbam vardı annem dikmişti.
bu hazırlara baktım 35-40 arası fiyatları oha yaniii
bu paraya 2 paket bez alırım ben :130:

evet canım sorma ya 50 tl yazıo bi sıtede ohannes dedım :)

ben dıktım 10 tl ye bile mâl olmadı yani :)

buda güzel fikirmiş maşallah sanada ayşe marifetlisin maşalllahhhh

marifetten değil mandiş canım sıkılıo işten eve gıdınce

hem de yegenıme el emeğim bişiler yapayım dedimdi :)

Son düzenleme:
kızlar bende mevlüt sepetimi böyle bişi alıcam çok şekerler

kapı süsümüde meleğin eli.coma sipariş vericem,valla pahalı olucak ama özeniyorum ilk bebişim olucağı için
bu uçağın üzerinde kuzey'imin adı güzel durucak oğluşuma feda olsun

Son düzenleme:
selam hayırlı haftalar herkese

cumartesi doktordaydık herşey normalmiş hatta kızım biraz kiloluymuş tosun gibi olacak bu kız annesi dedi doktor :))

Canım maşallah gramına ve yavruşuna... Allah nazardan saklasın

Valla canım aynen bu sabah ben öyle uyandım. Mükemmel bir duygu. Bir de benimki sabahları pek oynamaz, aç kanına oynamıyor paşam. Ama artık sabahları bile teklemeleye başladı. Anne kalk beni doyur der gibi

Canım ya bu kendi şekerini kendin yap fikri çok güzel bence. Ben eminönünde bakmıştım. Çok beğendiklerim 1.75 TL den başlıyordu. Çok fazla yani.

Bir de mevlütte dağıtılmıyor mu şekerler? Biz annemlerle konuşuyoruz işte neler yaparız diye. Mevlütte kuran okunduktan, ikramlar yapıldıktan sonra lohusa şerbetini verirken vericez şekerlerimizi Allahım o günlerimizi göstersin bir an önce...

bende dınlıyorum cidden çok güzel söylemıs yaa :)

ayy sorma o ağlamalrı var ya cumartesı gunu lcw ye gıttık kardesım yegenım ben
yegenıem bı elbsıe bakalım dedık doğrusu 2 yasında olmasıan ragmen gıdıpkendısı aldı askıdan giydirdik
ama buyuk geldı kucugude yokmus çıkartalım dıyorus cıkarmıyo cok sevdı ugras dıdın cıkarttık ama
nası ağladı gıdıp alıo basıan gecırıo elbıseyı neyse sonra gorevlı geldı bu buranın fln dedı ağlamasın die yegenım sustu
ama nası böyle ifadesını gormen laızm hanı üzülürsünde bellı etmemeye calısırsın ya zoraki gülersin
aynen öyle ben bı balsaıdm aglamaya
kucultururuz alalım die kardesım dıo abla yapma senle mı ugrasaım elfile mı dio ay ben alaım fln dıyorum ama
neyse elif unuttu ben unutamadım bı de agladım magaznaın rotasında aptal gibi ama dayanamadım mınık kusuma yaa
hamılleıgınde etkısı var tabii :)

evet canım ya gene malzemden malzemeye değişir tabıı fıyat :)

kımısı hatsanede dagıtıo kımısı mevlütte ben de mevlutte dagıtmayı dusunuyorum :)

selam herkese,

acayip kötüyüm her yerim kaşınıyo,sivrisinek ısırığı gibi olan alerji izlerim var komple vücüdumda..
cuma gecesi balık yedikten sonra oldu ((

balığın alerjiye etken yanı olduğunu ilk defa öğrendim,ilk ona ihtimal vermemiştim hatta neler yediğimi düşündük ,genelde domates ve yumurtadan olur ama çok yememiştim...şimdi baktım ve balık ve kabuklu deniz ürünleri güçlü alerjen miş
hamileyken alerjen olma ihtimali yükseliyormuş ..ve ben şimdi nasıl balık yiyeceğim ,kaşıntılarım dayanılmaz safhada,kocaman kabarıklar oluştu (
geceleri uyuyamıyorum doktora da gidemedim (

Son düzenleme:
haklısın aslında bir gece yattığın yere götürmeye değmez

hastane odaları süslemelerine bakınıyorum nettente oralarda gördüm çok güzel duruyor farklı güzel şeyler yapılmış gördükçe fotoları kaydediyorum şimdilik ne yapacağıma pek karar vermedim izine çıkınca plan yapacam hem ozaman sezeryanmı normalmi belli olur

evet yaa hepsi çokşeker şeyler[/QUOTE]

heheh demek ki herkes aynı vakitlerde aynı şeylere bakıyor. Bu ara ben de hep şekerlere sepetlere falan bakıyorum. Hem farklı hem ucuz bişi olsun istiyorum. GErçi ben de Allahtan başka bir şey çıkmazsa normal doğum istiyorum. O zaman da zaten ne zaman olacak ne kadar yatıcam gelen giden olabilecek mi onu düşünüyorum şeker için. Şeker ağaçlarına ben de bayılıyorum ama sonrası düşününce gereksiz fazlalık gibi geliyor. O yüzden kapı süsü falan da almayı düşünmüyorum. Bizim oğlanın odası olmayacağı için sonradan kendi kapısına da takamıycam. Kendi odamın kapısında da komik geliyor bana :)) Aslında hastane oda süslemeleri çok hoşuma gidiyor ama sonrasında kullanmayacağım için almıycam. ( heheh bu arada aklıma geldi bizim bir akrabamız kanaviçeli falan nevresim takımı sermişti)

Biz eltiminkinde hastanede dağıtmak için 25, mevlütte dağıtmak için de 50 adet almıştık şekerleri. Hastanede dağıtmak için çubuk şekerler de hoşunma gidiyor. Offf karar vermek çok zor olacak. Bir eminönüne giidp fiyat araştırması yapmak lazım yoksa buralarda da çok var şekerci, değmezse şayet burda yaptırırım. Bi yandan da kendim yapmak istiyorum. Ayyyy kararsızım anlıycanızz :))))

Eltime de hastanede dağıtmak için biberonlu almıştık maviş maviş içine de bonibon doldurmuştuk , ben hala daha çok seviyorum biberonlu şekerleri ama aynı olacağı için onu elemek zorundayım yafff. Bu büyük biberon olayı da güzelmiş. Sonrasında kıvır zıvır koymalık olur

selam canım çok gecmıs olsun yaa balık da alerjı yaparmıymış ilk kez duydum

ben de şöle bi arastırdım da nadir de olsa yaparmış içindeki bi proteın bi doktoruna danıssan mı

rahat edılmez o kasıntıyla ya

bende bugün araştırınca buldum ,ihtimal vermiyordum hiç ...o gün onun dışında öyle alerjen bişi de yememiştim o yüzden bakayım dedim bugün şok oldum.. evet doktoruma danışıcam, bugün ve yarın iş yerinde tekim,izin almam imkansız kadın görmeden ne diyebilir acaba bana ( akşamüzeri arucam bakalım şimdi hep hastaları vardır..

ıs yerınde tek olman kötü olmus canım ya

doktorun gormeden bişi demesi zor ama belkı gebelıktekı tüm besın alerjileri için

ortak bi ilaç vardır onu verır....bu sitede de hamılelıkte alerjı hakkında genıs bilgi vermıs canım Gebelik (Hamilelik) Ve Allerji Gebelikte Hamilelikte Allerji Tedavisi Testi Aşı İmmunoterapi ,Alerji Gebe Hamile,Toz Cilt Yiyecek İlaç Kozmetik Allerjisi Alerjik Rinit Astım Asthma

Topiği bilmiyorum ama, hastanede karşılaştığım ve hala hissetmeyen çok kişi var canım.. endişe etme sen..

Allah cc kolaylık versin canım..

meryemin annesi çekirdek sahra Amin kızlar Amin

doktorun dediğine göre 737 grammış bulunduğu haftasına gününe göre 600 lü gramlarda olması beklenirmiş

MaşAllah barekAllah kuzucuğuna Rabbim cc nazarlardan saklasın..

Gerçekten çok güzel.. Hem uygun hemde daha kıymetli.. MaşAllah hamarat hatuna :)

Feda olsun tabi.. Çok şirinmiş bunlar..

Hormonlarımıza diyecek yok tabi.. Dün tv izliyoruz.. Orda bir ağlama sahnesi vardı.. Eşim ne saçma şeye ağlıyorlar diyodu kii bir baktı ben salya sümük
Gerçekten saçmaydı ama zaten sulu gözümdür, hamile olunca ota köke ağlar oldum :)

Çok geçmiş olsun canım.. Çok kötüysen doktoruna danışsaydın bi..

Bu arada bizde 27. haftamızın içindeyiz. MaşAllah barekAllah kuzucuğuma 896 gr olmuş..
Ve kızlar çarşamba günü eşimin doğum günü.. Yapacaklarım kafamda uçuşuyor.. İnşAllah herşey çok güzel olur..
Ne yapabilirim diye fikir vermek isteyen olursa bayılırımmm, çokk makbule geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…