2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Kıyafetleri Ekru ve Beyaz..
Genelde Ana Rengi Beyaz Olan Kıyafetleri Seçtim..
Ara Ara Renkleri Var Birazcık..
Yukarıdaki Turuncu Hastane Çıkışı Gibi..

Avize Bakıyorum Ama İnan Bulamadım.. :26:

Bende zaten dedigin gibi sik olsun diye almistim onu...

Lohusalikta gelen giden ziyaret felan... Özel saten lohusalik icin yatak pike takimi bile aldim koyu krem büyük visne rengi gülü var krem güpürlerü var etrafinda takim olim yatagimla diye :))

Gündelik cok var evde penye aslinda ama sik duran penyelerde var dedigin gibi rahat edemezsem onlardan alicam artik mecbur...

ben alışverişi hep ertelemiştim ;aman alırım daha var daha var diye,arkadaaşım aa hiç bi şey alamadınmı deyince yooo dedim ,şaşırmıştııı...
pazar günü (heryer kapalı eminönünde)gidip aldık hiçte öyle strese girilecek bi şey değilmiş ;herkezin dediği gibi öyle çok fazla şey almadım ;ayaklı penyelerden sadece 2 tane aldım (3-4 tannede üst aldım -göbek bağı duruyorken yandan bağlamalılardan )öyle üst yada ayaklı tulumlardan çok almadım ;gözümde ne büyüttüysem ;olduda bitti sıra odasını almaya geldi ;bebek odalarını yada beşiklerini ;kız anneleri yapar bilirsiniz ,benim annem bebek odası için para vermişti ,bende onu bodrumda tatilelerde misler gibi yedim :)))kayınvalidemde ha biz ha onlar ne farkeder dedi,şimdi onlar alıcak ;ama hala çok kararsızım ,nasıl bi şey olucak diye;herkez karar vermiş almış bileeee

hımm sizdede varmı lohusa yatagı.hani mevlüte gelenler pijamayla karşılanıyormuş lohusa yatagı yapılıyormuş filan.

Kıyafetleri Ekru ve Beyaz..
Genelde Ana Rengi Beyaz Olan Kıyafetleri Seçtim..
Ara Ara Renkleri Var Birazcık..
Yukarıdaki Turuncu Hastane Çıkışı Gibi..

Avize Bakıyorum Ama İnan Bulamadım.. :26:

Uçuk renkler hep yakışır meraklanma canım.,
Ben ilk doğumumda oğluma kırmızı,lacivert gibi koyu tonlarda almıştım hep

Yeni doğduklarındaki o buruş buruş çirkin hallerine hiç yakışmıyor.
Ama beyaz hepsine çokk yakışıyor.
Avizeye yarın internetten bakıcam bende,bulursam resim yollarım canım.

Buruş Buruş ..

hımm sizdede varmı lohusa yatagı.hani mevlüte gelenler pijamayla karşılanıyormuş lohusa yatagı yapılıyormuş filan.

Yok hayir sadece sik olsun özel hissedim diye zaten yurtdisindayim kimsem yok öyle aile sülale... Zaten olsalarda o tür adetlerimiz yoktur...

Gelen kisilerde ne cok uzak ne cok yakin olacak tanidik iste... Maksat benim kendimi o günlerimi özel özenli gecirmem... Onuda tr den aldik tatildeydim hamile kaldigimda taa o zamandan düsündüm yani :))

Hamişler Ya Bir Şey Söyleyeceğim..
Gülmeyin Ama ..

Ben Bu Ara Acıkıp Acıkmadığımı Anlayamıyorum..
Ya da Karnım Aç Canım Bir Şey İstemiyor Acayip Bir Şey..

Sizlerde Aynı Şeyi Hissediyor musunuz ? :26:

Buruş Buruş ..

Dört buçuk kilonun altındaki bebişlerin hepsi buruş buruş oluyo.
Tabi 'kuzguna yavrusu kuğu gözüküyo'' o ayrı
O anda hiç farkında değildim tabii ben,güzeldi bebeklerim(bence)
Şimdi yenidoğmuşkenki fotolarına bakıyorum bildiğin ''buruş buruş ''muş ikiside.

sadece kıyafetle bitmiyorki,ıvır zıvır o kadar cok şey cıkıyorki alınacak.
en basitinden burun aspiratörü cok önemli.bebegin burnu dogalgaz peteklerinden dolayı cok tıkanıyor.serum fizyolojik kullanırdım ben eczaneden alınıyor
onu damlatıyorsun biraz bekliyor.sonrada aspiratörle cekiyorsun
burun aspiratöründe el ile cekilenler pek işe yaramıyor
benim aldıgım bundandı .nefesle cekiliyor.

Bende Yeğenlerim İçin Aynısını Düşünüyordum..

Son düzenleme:
lohusalık pijamalardan bahsedince aklıma geldi.bide lohusa tacı cıkmış. kafada nasıl durur bilmem.

Son düzenleme:

cnm daha önce aldığım normal zıbın setleri gibi değil zaten.semsert,hüsrana uğradım oyüzden,üzerindeki baskılarda kötü pazar malı bile daha iyidir,bende 60'a almıştım cnm,Allahtan geri iade şansım var.yolluycam geri.ben unnadodan falan çok zıbın seti aldım mesela crazy baby markasının ürünleri çok kaliteli.onlar yumuşacık geldi hep.bunuda eşim beğendi nette güzel duruyodu ama eşim arayınca telefondan anladım sesi beğenmedim diyodu resmen,görüncede bende beğenmedim..fermuarlı peluş abttaniye bende aldım krem üzerinde keman çalan inek var aziz bebe amrkası 40tı 35e aldım bende çok güzel,zaten o diğer kalın battaniyeleri önermedi hiç bi esnaf,annem onladan alalım demişti,arabanız varsa gerek yok kullanamazsınız dediler bende bi fermuarlı peluş,bi çift katlı penye battaniye aldım bide hastane çıkışının içinde olur yeter diorum

Son düzenleme:
lohusalık pijamalardan bahsedince aklıma geldi.bide lohusa tacı cıkmış. kafada nasıl durur bilmem.

Yanlız bunlara bayıldım
Kızlar bu topiğe bakınca 3. bebeği doğurmak istedim valla.,
Şuan doğum yapsam kesin takardım bunlardan,
Doğumda ve sonrasında insanın kendini özel hissetmesi çok önemli etraf neder e hiç takılmamakta fayda var.

Bende Öykü'nün Annesi Olacağım..
Kırmızı Olan Papatyalı Benim Olsun...
inşallahh. ismiyle yaşasın kızın.
bende Alp i istiyom
ama fiyatları cok pahalı yaw. 20 den başlıyor.o kırmızı filan 35 di yalnış hatırlamıyorsam
becerebilsemde kendim yapsam ama nerdeee

Son düzenleme:

evet haklısın.benim 2. bebegim olcak.3. yü yapmam gibi geldigi için bu hamileligimi güzel geciriyorum.son moda ne varsa yapcam hepsini

inşallahh. ismiyle yaşasın kızın.
bende Alp i istiyom
ama fiyatları cok pahalı yaw. 20 den başlıyor.o kırmızı filan 35 di yalnış hatırlamıyorsam
becerebilsemde kendim yapsam ama nerdeee
1 Defalık Alabiliriz..
evet haklısın.benim 2. bebegim olcak.3. yü yapmam gibi geldigi için bu hamileligimi güzel geciriyorum.son moda ne varsa yapcam hepsini
Ben İlk Diye Sen Son Diye Heyy Yavrum Hey..
Masraf Masraf..
Canımız Sağolsun..

iyigeceler kızlar
eczanemizde.com diye bir site var biliyormusunuz bilmiyorum burada bebeğin tüm bakım ve temizlik ürünleri var
bide sebamed ürünleri %40 indirimli ben hepsini buradan almayı düşünüyorum sizlerde bir bakın isterseniz belki işinize yarar

bilmezmiyim orayı.en sık alışveriş yaptıgım yerdir.sebamed 500 ml şampuan filan cok uygun.biberonlarda aynı şekilde.
kızımın bakım ürünlerinide oradan almıştım.şimdide alıcam.bu hafta hallederim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…